!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ» ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: «ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ» ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
Κάθε χρόνο όταν κλαίει η περιστέρα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- I know just what you re sayin
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μόνο αυτός;
Οι φλούφλης, σόσιαλιστ, μπούμπης, υδράργυρος, χαϊλάντερ, χελωνος, αρίστος, σιτροέν, απριλιανός, πήζον και λοιποί επαγγελματίες κομματόσκυλοι γιατί έρχονται;
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 08 Αύγ 2021, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Χιουμορακι με την καταστροφή του κοσμακη κάνει το νουδομποτακι
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Ανατριχιαζώ και μόνο στη σκέψη. Με τα φορτηγά θα μετέφεραν τα πτώματα. Η δε σκατιλα και το μίσος που θα εξέφραζε η ζαιαυγητικη πανώλη για τους νεκρούς δεν θα είχε προηγούμενο.Prepon έγραψε: 08 Αύγ 2021, 10:45 Ρε σεις, φαντάζεστε με τέτοιες ακραίες θερμοκρασίες να είχαμε κυβέρνηση Τσίπρα;
Να είχαμε τη Δούρου;
Θα είχαμε χιλιάδες νεκρους , ο Θεός μας φυλαξε
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Σου παίρνουν το ψωμάκι κι εσένα;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Αύγ 2021, 12:47 “Κάψανε ένα νομό με μηδέν μποφόρ! Όχι δεν θα μας βγάλουν άλλο διάγγελμα, εμείς θα το βγάλουμε το διάγγελμα στην Εύβοια”
«Δεν έχουν σχέδιο επιχειρησιακό. Έχουν μόνο σχέδιο εκκένωσης. Το ξενοδοχείο μου κάηκε ολοσχερώς. Καταστράφηκε. Είναι για κατεδάφιση...
..Παραμερίστηκε ο δήμαρχος, παραμερίστηκε ο περιφερειάρχης, παραμερίστηκαν όλοι κι ανέλαβαν κάποιοι οι οποίοι γυρνούν με κάτι μπλε φωτάκια γύρω γύρω....
...Χθες δεν επιχείρησε κανένα μέσο. Από τις ειδήσεις έλεγαν πως επιχειρούν δέκα αεροσκάφη και εμείς βλέπαμε πως δεν επιχειρεί κανένα. Ένα Σινούκ με ένα καλάθι έριχνε ανά δίωρο μία καλαθιά νερό σε ένα μέτωπο 100 χιλιομέτρων.
Το μόνο που κάνουν είναι να εκκενώνουν, αλλά ό,τι εκκένωσαν κάηκε. ..
Είκοσι χιλιάδες υπογραφές θα μαζευτούν για τις αγωγές που θα γίνουν και για τις εισαγγελικές παραγγελίες τις επόμενες ημέρες. Εμείς πλέον θα πούμε τί θα γίνει. Όχι, δεν θα μας βγάλουν άλλο διάγγελμα. Εμείς θα το βγάλουμε το διάγγελμα. Από εδώ, στην Εύβοια."
https://thefaq.gr/quot-kapsane-ena-nomo ... uot-ichit/
#Μητσοτάκη_γαμιεσαι #νουδουλικο_τρωκτικο_γαμιεσαι_κι εσυ
Ήθελες δεύτερο Μάτι;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δεν ειμαι εγώ ο ξενοδόχος.Prepon έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:37Σου παίρνουν το ψωμάκι κι εσένα;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Αύγ 2021, 12:47 “Κάψανε ένα νομό με μηδέν μποφόρ! Όχι δεν θα μας βγάλουν άλλο διάγγελμα, εμείς θα το βγάλουμε το διάγγελμα στην Εύβοια”
«Δεν έχουν σχέδιο επιχειρησιακό. Έχουν μόνο σχέδιο εκκένωσης. Το ξενοδοχείο μου κάηκε ολοσχερώς. Καταστράφηκε. Είναι για κατεδάφιση...
..Παραμερίστηκε ο δήμαρχος, παραμερίστηκε ο περιφερειάρχης, παραμερίστηκαν όλοι κι ανέλαβαν κάποιοι οι οποίοι γυρνούν με κάτι μπλε φωτάκια γύρω γύρω....
...Χθες δεν επιχείρησε κανένα μέσο. Από τις ειδήσεις έλεγαν πως επιχειρούν δέκα αεροσκάφη και εμείς βλέπαμε πως δεν επιχειρεί κανένα. Ένα Σινούκ με ένα καλάθι έριχνε ανά δίωρο μία καλαθιά νερό σε ένα μέτωπο 100 χιλιομέτρων.
Είκοσι χιλιάδες υπογραφές θα μαζευτούν για τις αγωγές που θα γίνουν και για τις εισαγγελικές παραγγελίες τις επόμενες ημέρες. Εμείς πλέον θα πούμε τί θα γίνει. Όχι, δεν θα μας βγάλουν άλλο διάγγελμα. Εμείς θα το βγάλουμε το διάγγελμα. Από εδώ, στην Εύβοια."
Ήθελες δεύτερο Μάτι;
Ρώτα τον άνθρωπο .
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Να τον ρωτήσω αν ήθελε δεύτερο Μάτι;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:41Δεν ειμαι εγώ ο ξενοδόχος.Prepon έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:37Σου παίρνουν το ψωμάκι κι εσένα;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Αύγ 2021, 12:47 “Κάψανε ένα νομό με μηδέν μποφόρ! Όχι δεν θα μας βγάλουν άλλο διάγγελμα, εμείς θα το βγάλουμε το διάγγελμα στην Εύβοια”
Ήθελες δεύτερο Μάτι;
Ρώτα τον άνθρωπο .
Δε χρειάζεται, ξέρω τι θα έλεγε .
Ο,τι κάθε λογικός άνθρωπος.
Πρώτα είναι η ανθρώπινη ζωή, μετά όλα τα άλλα.
Στα βασικά επομένως η κυβέρνηση πέτυχε.
Ενώ ο Αλέξης τα έκανε όσο περισσότερο σκατα μπορούσε και λίγη τσίπα είναι νομίζω επιβεβλημένη
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εντωμεταξύ η φωτια καίει 7η μερα με 0 μποφόρ.Prepon έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:45Να τον ρωτήσω αν ήθελε δεύτερο Μάτι;
Δε χρειάζεται, ξέρω τι θα έλεγε .
Ο,τι κάθε λογικός άνθρωπος.
Πρώτα είναι η ανθρώπινη ζωή, μετά όλα τα άλλα.
Στα βασικά επομένως η κυβέρνηση πέτυχε.
Ενώ ο Αλέξης τα έκανε όσο περισσότερο σκατα μπορούσε και λίγη τσίπα είναι νομίζω επιβεβλημένη
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ώρες ώρες καταλαβαίνω τον xioni απόλυτα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
ενοχλήθηκες και συ με το μητσοτάκη γαμιέσαι λόρδε λινάτσα?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Αύγ 2021, 13:01 Δεν γνωρίζω τί είναι αυτό, αλλά αν εκδηλώνεται με πουτσοσκάμπιλα σε ζαιαυγίτες