!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ούτε ψωμί ούτε νερό στον προσκυνημένο νενέκο Ταχιάο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Re: Ούτε ψωμί ούτε νερό στον προσκυνημένο νενέκο Ταχιάο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Sid Vicious έγραψε: 03 Ιουν 2019, 15:45
shrike έγραψε: 03 Ιουν 2019, 15:33
Sid Vicious έγραψε: 03 Ιουν 2019, 15:25
Εδώ κάνεις λάθος, δεν ήρθαν επίσημα για να μην χαρακτηριστούν εθνικιστές, βέβαια είδαν πολύ κόσμο (aka ψηφοι) και αλλάξαν γνωμη μετα, χαρακτηριστικό και σημειολογικά το γεγονός ότι ο κούλης επέλεξε να πάει για σκι εκείνη την ημέρα που είχε μαζευτεί μια λαοθάλασσα στην Θεσσαλονίκη. Στον αντίποδα ο Σαββίδης ήρθε εκεί, ανάμεσα στο κόσμο. Όσα στελέχη ήρθαν παρά τις έμμεσες επίσημες κομματικές γραμμές μη συμμετοχής, μπράβο τους.
Ρε συ, εγώ σχολίασα γιατί δεν ήρθε επίσημα (κανένα) κόμμα, όχι τι έκανε ο Χ σε αντίθεση με τον Ψ. Όπου Χ και Ψ είναι Μητσοτάκης και Σαββίδης, έτσι; Με ποια λογική τίθεται καν θέμα σύγκρισης των ενεργειών του ενός σε σχέση με αυτές του άλλου; Ο ένας είναι ένας επιχειρηματίας και πρόεδρος ομάδας και ο άλλος ένας πολιτικός, αρχηγός κόμματος. Να μου πεις ότι ήρθε πχ ο Καμμένος σε αντίθεση με τον Μητσοτάκη, το καταλαβαίνω. Ή ο Σαββίδης σε αντίθεση με τον (πχ) Χαΐτογλου ή Μαρινάκη ή Γιαννακόπουλο κλπ. Αλλά αυτοί οι δυο που κρίνεις τις ενέργειές τους, δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους.

Όσο για τον λόγο που δεν ήρθαν "επίσημα", εγώ το πιστεύω αυτό που λέω. Στο συλλαλητήριο είδα άτομα που σήμερα βρίσκονται (ή τέλος πάντων, θα βρίσκονται όταν επισημοποιηθούν) σε λίστες υποψηφίων, οι οποίοι μια χαρά φώναζαν, βγαίναν φωτογραφίες, τις ανεβάζαν σε προσωπικούς λογαριασμούς από την αρχή μάλιστα, όταν ακόμα μαζευόταν ο κόσμος. Χωρίς να φοβούνται πώς θα τους χαρακτηρίσουν (που φυσικά και το κάνανε, οι γνωστοί "δεν είσαι μαζί μας; είσαι φασίστας").
Νομίζω έχεις λάθος οπτική όσο αφορά την συγκριση. Ένα μεγάλο λάθος, σύμπτωμα κιόλας βαθειάς κοιωννικής και πολιτικής σήψης είναι η πίστη σε επαγγελματίες πολιτικούς. Όσο πολιτικός είναι ο Μητσοτάκης, το ίδιο είναι και ο Σαββίδης και εσύ και εγώ. Η πολιτική, η ενσχόληση και διαχείριση των κοινών, δεν είναι και δεν πρέπει να είναι κάτι σαν εξειδικευμένη επαγγελματική ταυτότητα. Οπότε η σύγκριση θέσεων που παίρνει ο καθένας σε κονωνικά ζητήματα είναι ορθή και λογικότατη.
Διαφωνώ, επειδή πιστεύω ότι η θέση του καθενός μας και καθορίζει τον αντίκτυπο που έχουν οι πράξεις μας, αλλά και δίνει άλλη βαρύτητα στις ενέργειές μας. Είναι σαν να λες (για οποιονδήποτε πολιτικό) κοίτα ρε τον μαλάκα που δεν ήρθε στη συγκέντρωση, ενώ πήγα εγώ. Το γιατί δεν πήγε σηκώνει πολλή κουβέντα αν είναι σωστό ή όχι, εκεί μπορεί και να 'μαι και μαζί σου (ότι έπρεπε να πάει δηλαδή), αλλά δεν μπορώ με τίποτα να το συγκρίνω με τη δική μου απόφαση να πάω.

Επίσης, τόση ώρα κάνουμε διάλογο πάνω στο θέμα, και ειλικρινά δεν το ήξερα. Ο Σαββίδης εμφανίστηκε στο συλλαλητήριο; Στ' αλήθεια το ρωτάω, ούτε τον είδα προσωπικά, αλλά ούτε και έτυχε να ακούσω κάτι τόσο καιρό, πρώτη φορά τώρα από σένα το άκουσα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αυτό πάντως που δεν μπορώ να κατανοήσω με τίποτα είναι η κριτική για την επιλογή δημάρχων σε πόλεις ή περιοχές που δεν ζούμε.

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

shrike έγραψε: 03 Ιουν 2019, 15:52
Επίσης, τόση ώρα κάνουμε διάλογο πάνω στο θέμα, και ειλικρινά δεν το ήξερα. Ο Σαββίδης εμφανίστηκε στο συλλαλητήριο; Στ' αλήθεια το ρωτάω, ούτε τον είδα προσωπικά, αλλά ούτε και έτυχε να ακούσω κάτι τόσο καιρό, πρώτη φορά τώρα από σένα το άκουσα.
Ναι και χωρίς προστασία (τουλαχιστον εμφανής), τον χαιρετησα κιολας, φωναξα γεια σου προεδρε :lol:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Sid Vicious έγραψε: 03 Ιουν 2019, 16:00
Ναι και χωρίς προστασία (τουλαχιστον εμφανής), τον χαιρετησα κιολας, φωναξα γεια σου προεδρε :lol:
Μάλιστα. Σωστός...

Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

ξεβρακωθηκαν όλοι, νεοφιλελεύθεροι που είναι και καλά υπέρ της επιχειρηματικότητας, υπεράνω πρωτευουσιάνοι που δεν ασχολούνται με τους πάνω, επενδυτές με καρδιές πρωταθλητή, τους ξεβρακωσε όλους σε 3 χρόνια ο σαββιδης
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

under έγραψε: 03 Ιουν 2019, 15:50
Ναι αλλα εσυ ελεγες πριν οτι δεν ενδιαφερεται ο κοσμος αν αυτο που δινει ο μεγαλοεπιχειρηματιας στην πολη ειναι απο πλυσιμο χρηματος.
Συνεπως θα πρεπει να κοιτας τι δινει ο καθενας και οχι τα σκανδαλα.
Αρα θα πρεπει καθε πολη και χωριο να εχει και εναν αδριαντα του Βαρδη και της Αγαπης και καθε πλατεια του Πειραια και μια προτομη του Μαρινακη.
Ετσι δεν ειναι ;
Όχι, μίλησα προσωπικά, δε μίλησα για τον κόσμο, και δεν έχω καμία ένδειξη ότι το κάνει για πλύσιμο χρήματος, ήταν μέσα στο πνεύμα του "κακός Σαββίδης , ουγκ ουγκ, σιξ σιξ σιξ" κί είπα "ακόμα και αν".
Προσωπικά τα κοιτάω όλα, όσα μπορώ να δω και να ξέρω γιατί εννοείται πως υπογείως και αθέατα γίνονται πολλά άλλα.
Δε ξέρω τι κόλλημα έχεις φάει με τα αγάλματα και τις προτομές, δεν υποστήριξα πουθενά ότι έχουμε ή ότι θα πρέπει να κάνουμε άγαλμα ή προτομή για τον Σαββίδη.

Να σου κάνω 2 ερωτήσεις κι αν μπορείς, απάντησέ μου ειλικρινά.

Αν ο Σαββίδης υποστήριζε ανοιχτά τον Κούλη, θα είχαν πρόβλημα μαζί του όλοι αυτοί που σήμερα σκίζονται εναντίον του;

Αν έπιαναν καράβι του Σαββίδη με 2 τόνους πρέζα, θα το περνούσαμε τόσο χαλαρά όπως με τον Μαρινάκη;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Εγώ νομίζω ότι παίζετε με ψευτοδιλήμματα.

Και το ξέρετε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

πατησιωτης έγραψε: 03 Ιουν 2019, 13:58
Maspoli έγραψε: 03 Ιουν 2019, 13:55 Προσωπικά θεωρώ ότι πίσω από τη στοχοποίηση Σαββίδη δεν υπάρχουν μόνο οι αναμενόμενοι οικονομικοί ανταγωνισμοί αλλά υπάρχει και σαφές ρατσιστικό υπόβαθρο

Μάλλον γεωπολιτικό υπάρχει.Οι άλλοι είναι ενταγμένοι στο δυτικό σύστημα,αυτός είναι Ρώσος.
Το γεωπολιτικο εναντι της Ρωσιας παντα πηγαινε χερι-χερι με το ρατσισμο ενιοτε και στην απεχθεστερη, την πιο εγκληματικη μορφη του.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Ίφιδα έγραψε: 03 Ιουν 2019, 16:37Αν ο Σαββίδης υποστήριζε ανοιχτά τον Κούλη, θα είχαν πρόβλημα μαζί του όλοι αυτοί που σήμερα σκίζονται εναντίον του;

Αν έπιαναν καράβι του Σαββίδη με 2 τόνους πρέζα, θα το περνούσαμε τόσο χαλαρά όπως με τον Μαρινάκη;
Πολυς κοσμος θα ειχε προβλημα ετσι κι αλλιως με τον Σαββιδη επειδη χρησιμοποιησε το ποδοσφαιρο για να διχασει την Ελλαδα σε Βορρα και Νοτο.
Ειχε κονε και με τον Σαμαρα αλλωστε αλλα δεν ειχαν ξεπεραστει καποια ορια με αποτελεσμα να βγαινουν οι τσατσοι του και να κατηγορουν τον Σαμαρα αργοτερα οτι κοροιδεψε τον μπλιετ (δλδ δεν του ανοιξε τα ποδια οπως ο Τσιπρας).
Τον Μαρινακη τον αντιπαθω.Ομως ποτε καταδικαστηκε ως πρεζεμπορος ;
Αν το παμε ετσι,ο Σαββιδης της εταιρειας του οποιου λαθραιο φορτιο πιαστηκε σε πλοιο,ειναι λαθρεμπορος ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Fuerte
Phorum.gr user: petit_bourgeois

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fuerte »

Sid Vicious έγραψε: 03 Ιουν 2019, 16:00
Δεν ειχε δίπλα του τον ντουλάπα και τον καράφλα με το δερμάτινο; :lol:
Άβαταρ μέλους
Ηράκλειτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ηράκλειτος »

shrike έγραψε: 03 Ιουν 2019, 15:37...Και αν δεις και την πλήρη εικόνα, ακριβώς από κάτω κάτι γράφει στα ρώσσικα (δεν ξέρω τη γλώσσα, δεν ξέρω τι λέει).
Δέσποτα δέξου αυτόν τον ναό ως δώρο (προσφορά) από τους δούλους σου, Ιωάννη, Κυριακή, Γεώργιο και Νικόλαο και άκου την προσευχή των προσευχόμενων στον ναό αυτό
God.exe is missing. Universe will restart.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

under έγραψε: 03 Ιουν 2019, 16:51
Πολυς κοσμος θα ειχε προβλημα ετσι κι αλλιως με τον Σαββιδη επειδη χρησιμοποιησε το ποδοσφαιρο για να διχασει την Ελλαδα σε Βορρα και Νοτο.
Καλά σοβαρά τωρα; θα χρεωσετε στον Σαββίδη τη διχόνοια Βορρά Νότου που υπάρχει από πριν γεννηθώ εγώ;
under έγραψε: 03 Ιουν 2019, 16:51 Ομως ποτε καταδικαστηκε ως πρεζεμπορος ;
under έγραψε: 03 Ιουν 2019, 16:51 Αν το παμε ετσι,ο Σαββιδης της εταιρειας του οποιου λαθραιο φορτιο πιαστηκε σε πλοιο,ειναι λαθρεμπορος ;
Δε την ξέρω την περίπτωση αλλά Ναι, αν μεταφέρει κάποιος λαθραίο φορτίο είναι λαθρέμπορος
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Ίφιδα έγραψε: 03 Ιουν 2019, 17:58
under έγραψε: 03 Ιουν 2019, 16:51
Καλά σοβαρά τωρα; θα χρεωσετε στον Σαββίδη τη διχόνοια Βορρά Νότου που υπάρχει από πριν γεννηθώ εγώ;
under έγραψε: 03 Ιουν 2019, 16:51 Ομως ποτε καταδικαστηκε ως πρεζεμπορος ;
under έγραψε: 03 Ιουν 2019, 16:51 Αν το παμε ετσι,ο Σαββιδης της εταιρειας του οποιου λαθραιο φορτιο πιαστηκε σε πλοιο,ειναι λαθρεμπορος ;
Δε την ξέρω την περίπτωση αλλά Ναι, αν μεταφέρει κάποιος λαθραίο φορτίο είναι λαθρέμπορος
Αλλα οπως ειπες πριν,δεν πειραζει αν ειναι λαθρεμπορας αρκει να δινει κατι στην κοινωνια.
Ο Σαββιδης αυτη τη κοντρα την πηρε και την εκανε σημαια.Μια κοντρα που ουσιαστικα υπαρχει μονο στο κεφαλι σας.
Κανεις εδω κατω δεν ασχολειται με τη Θεσσαλονικη.Ουτε ο απλος μεσος Θεσσαλονικιος εχει καψα με την Αθηνα.
Οι επαγγελματιες του διχασμου εκει πανω ασχολουνται μονο.Και σχεδον ολοι τους πλεον δουλευουν για τον μπλιετ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Και μόνο που τον λες μπλιετ φτάνει για το κόμπλεξ που έχετε για εμας
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση