Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Δημοσιεύτηκε: 27 Φεβ 2019, 16:23
Γιατί γράφεται το τη με ή;
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
πελοπόννησος είναι. θες και ορθογραφία;
Kαταίφι με σουτζούκι μου φάνηκε

Τη γουστερσαϊρ θα την ανακατέψω λέω με μουστάρδα και λίγο μέλι. Τι κακό μπορεί να κάνω στην τελική;;Κουρκούας έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:21βάλε φέτα και γουστερσίρ μέσα τότε και πέστο λιωτήρι μπρετανίκ.Gherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:14 Καμία σιελόρροια. Με τρώνε τα χέρια μου να ζυμώσω αλλά επειδή δεν θέλω να κάνω ψωμί και να ξαναπέσω στη λούπα όπως πέρυσι που ζύμωνα κάθε Τρίτη και Παρασκευή και πάλι δεν έφτανε, θα κάνω μια ζύμη με μυρωδικά, και ελιές ίσως, και θα ησυχάσω.
μπέικιν πάουντερ;;
Μια πρώτη διαφορά που βλέπω είναι ότι αυτό έχει ένα ποτήρι λάδι.
νομίζω την είχα δοκιμάσει μια φορά σε φέτα σαγανάκι. αν τη σπάσεις με κάτι ελαφρά γλυκίζον δένει ωραία--παραδόξως.Gherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:26Τη γουστερσαϊρ θα την ανακατέψω λέω με μουστάρδα και λίγο μέλι. Τι κακό μπορεί να κάνω στην τελική;;Κουρκούας έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:21βάλε φέτα και γουστερσίρ μέσα τότε και πέστο λιωτήρι μπρετανίκ.Gherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:14 Καμία σιελόρροια. Με τρώνε τα χέρια μου να ζυμώσω αλλά επειδή δεν θέλω να κάνω ψωμί και να ξαναπέσω στη λούπα όπως πέρυσι που ζύμωνα κάθε Τρίτη και Παρασκευή και πάλι δεν έφτανε, θα κάνω μια ζύμη με μυρωδικά, και ελιές ίσως, και θα ησυχάσω.
μπέικιν πάουντερ;;
Αν αναλυσεις τις συνταγες είναι μια απο τα ιδια - με μικροδιαφορες οπως στο χρονο ανάπαυσης της ζυμηςCecily Anne έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:27Μια πρώτη διαφορά που βλέπω είναι ότι αυτό έχει ένα ποτήρι λάδι.
Το σκέφτομαι. Μήπως να ρίξω και λίγη γλυκόριζα μέσα;Κουρκούας έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:31νομίζω την είχα δοκιμάσει μια φορά σε φέτα σαγανάκι. αν τη σπάσεις με κάτι ελαφρά γλυκίζον δένει ωραία.Gherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:26Τη γουστερσαϊρ θα την ανακατέψω λέω με μουστάρδα και λίγο μέλι. Τι κακό μπορεί να κάνω στην τελική;;Κουρκούας έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:21
βάλε φέτα και γουστερσίρ μέσα τότε και πέστο λιωτήρι μπρετανίκ.
Θα ξεράσω άμμο.Gherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:33Το σκέφτομαι. Μήπως να ρίξω και λίγη γλυκόριζα μέσα;Κουρκούας έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:31νομίζω την είχα δοκιμάσει μια φορά σε φέτα σαγανάκι. αν τη σπάσεις με κάτι ελαφρά γλυκίζον δένει ωραία.Gherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:26
Τη γουστερσαϊρ θα την ανακατέψω λέω με μουστάρδα και λίγο μέλι. Τι κακό μπορεί να κάνω στην τελική;;
Όποιος την τρώει (εκτός απ' τον Σιντ) να σηκώσει το χέρι ψηλά!
Τους απολαμβάνω .
Mιας και μου το θύμισες. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ που έχω φάει, διότι είναι της περιοχής που είμαι, λέγονται Passatelli.