Χαρα στο κουραγιο σου Cavaliere.
Το νημα μου θυμησε την ιστορια με εκεινον τον τυπο που εξπερματωνε στ’αυτια της γυναικας του μεχρι που καποιος του εξηγησε οτι υπαρχουν και αλλα μερη για να γινει η δουλεια και εμεινε αφωνος!
Οδηγησε τους στην τρυπα τη σωστη. Ανελαβε το εσυ σε παρακαλω!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Καλως ή κακως οι μετρ του μακαρονιου ειναι οι Ιταλοι. Στην Ελλαδα εκτός απο το λαθος με τα παραβρασμενα μακαρονια εχω δει να τα στραγγιζουν ριχνοντας και κρυο νερο απο πανω. Μαλιστα ορισμενες φορες τα καβουρδιζουν(?) με καυτο ελαιολαδο που δινει μια βαρια γευση. Και τελος, οπως εγραψα και πριν, ριχνουν απλως την σαλτσα απο πανω, δεν την ανακατευουν με την παστα. Αυτες οι αστοχιες, οπως και άλλες, κανουν το πιατο να χανει σε γευση.
Με την ευκαιρία να ρωτήσω - πάλι μετα από χρόνια - τι διαφορα εχει η φοκάτσια -που σας φερνει ασταματη σιελορροια μονο στο ακουσμα της - σε βασικη εκδοχή της , με το Λιωτήρι που αλλάζετε νομό αν τυχον σας το προτείνουν.
*Θα το εκτιμούσα αν δεν απαντήσει ο Φος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 27 Φεβ 2019, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αγις έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:09
Με την ευκαιρία να ρωτήσω - πάλι μετα από χρόνια - τι διαφορα εχει η φοκάτσια -που σας φερνει ασταματη σιελορροια μονο στο ακουσμα της - σε βασικη εκδοχή της , με το Λιωτήρι που αλλάζετε νομό αν τυχον σας το προτείνουν.
Την ιδια διαφορα που εχει η Σοφια Λορεν με τη Μπεσυ Παπουτση.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Καμία σιελόρροια. Με τρώνε τα χέρια μου να ζυμώσω αλλά επειδή δεν θέλω να κάνω ψωμί και να ξαναπέσω στη λούπα όπως πέρυσι που ζύμωνα κάθε Τρίτη και Παρασκευή και πάλι δεν έφτανε, θα κάνω μια ζύμη με μυρωδικά, και ελιές ίσως, και θα ησυχάσω.
μπέικιν πάουντερ;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Gherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:14
Καμία σιελόρροια. Με τρώνε τα χέρια μου να ζυμώσω αλλά επειδή δεν θέλω να κάνω ψωμί και να ξαναπέσω στη λούπα όπως πέρυσι που ζύμωνα κάθε Τρίτη και Παρασκευή και πάλι δεν έφτανε, θα κάνω μια ζύμη με μυρωδικά, και ελιές ίσως, και θα ησυχάσω.
μπέικιν πάουντερ;;
βάλε φέτα και γουστερσίρ μέσα τότε και πέστο λιωτήρι μπρετανίκ.