!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
- Cecily Anne
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Γιατί γράφεται το τη με ή;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
πελοπόννησος είναι. θες και ορθογραφία;
Kαταίφι με σουτζούκι μου φάνηκε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τη γουστερσαϊρ θα την ανακατέψω λέω με μουστάρδα και λίγο μέλι. Τι κακό μπορεί να κάνω στην τελική;;Κουρκούας έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:21βάλε φέτα και γουστερσίρ μέσα τότε και πέστο λιωτήρι μπρετανίκ.Gherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:14 Καμία σιελόρροια. Με τρώνε τα χέρια μου να ζυμώσω αλλά επειδή δεν θέλω να κάνω ψωμί και να ξαναπέσω στη λούπα όπως πέρυσι που ζύμωνα κάθε Τρίτη και Παρασκευή και πάλι δεν έφτανε, θα κάνω μια ζύμη με μυρωδικά, και ελιές ίσως, και θα ησυχάσω.
μπέικιν πάουντερ;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Μια πρώτη διαφορά που βλέπω είναι ότι αυτό έχει ένα ποτήρι λάδι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
νομίζω την είχα δοκιμάσει μια φορά σε φέτα σαγανάκι. αν τη σπάσεις με κάτι ελαφρά γλυκίζον δένει ωραία--παραδόξως.Gherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:26Τη γουστερσαϊρ θα την ανακατέψω λέω με μουστάρδα και λίγο μέλι. Τι κακό μπορεί να κάνω στην τελική;;Κουρκούας έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:21βάλε φέτα και γουστερσίρ μέσα τότε και πέστο λιωτήρι μπρετανίκ.Gherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:14 Καμία σιελόρροια. Με τρώνε τα χέρια μου να ζυμώσω αλλά επειδή δεν θέλω να κάνω ψωμί και να ξαναπέσω στη λούπα όπως πέρυσι που ζύμωνα κάθε Τρίτη και Παρασκευή και πάλι δεν έφτανε, θα κάνω μια ζύμη με μυρωδικά, και ελιές ίσως, και θα ησυχάσω.
μπέικιν πάουντερ;;
- Cecily Anne
Πάντως εγώ τόσο λαδερή focaccia δε θυμάμαι να'χω αγοράσει ποτέ. Σα τηγανόψωμο είναι.
Τεσπα.
Τεσπα.
- Βινόσαυρος
αγι, τα μισα να με έλγαν μόνο...
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αν αναλυσεις τις συνταγες είναι μια απο τα ιδια - με μικροδιαφορες οπως στο χρονο ανάπαυσης της ζυμηςCecily Anne έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:27Μια πρώτη διαφορά που βλέπω είναι ότι αυτό έχει ένα ποτήρι λάδι.
Γενικά - μην ψαρώνετε με οτι Ιταλικο οι τυποι ειναι μαστορια στηνπωληση στυλ κ ιδεας - κ φυσικα οχι σε τυφλους ακολουθους - ονοματα δεν λεμε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το σκέφτομαι. Μήπως να ρίξω και λίγη γλυκόριζα μέσα;Κουρκούας έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:31νομίζω την είχα δοκιμάσει μια φορά σε φέτα σαγανάκι. αν τη σπάσεις με κάτι ελαφρά γλυκίζον δένει ωραία.Gherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:26Τη γουστερσαϊρ θα την ανακατέψω λέω με μουστάρδα και λίγο μέλι. Τι κακό μπορεί να κάνω στην τελική;;Κουρκούας έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:21
βάλε φέτα και γουστερσίρ μέσα τότε και πέστο λιωτήρι μπρετανίκ.
Όποιος την τρώει (εκτός απ' τον Σιντ) να σηκώσει το χέρι ψηλά!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Cecily Anne
Θα ξεράσω άμμο.Gherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:33Το σκέφτομαι. Μήπως να ρίξω και λίγη γλυκόριζα μέσα;Κουρκούας έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:31νομίζω την είχα δοκιμάσει μια φορά σε φέτα σαγανάκι. αν τη σπάσεις με κάτι ελαφρά γλυκίζον δένει ωραία.Gherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2019, 16:26
Τη γουστερσαϊρ θα την ανακατέψω λέω με μουστάρδα και λίγο μέλι. Τι κακό μπορεί να κάνω στην τελική;;
Όποιος την τρώει (εκτός απ' τον Σιντ) να σηκώσει το χέρι ψηλά!
Για μακαρονάδες συζητάμε, τι άσχετες μαλακίες ποστάρετε; 
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Mιας και μου το θύμισες. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ που έχω φάει, διότι είναι της περιοχής που είμαι, λέγονται Passatelli.
ΕΜΕΤΟΣ ΑΠΕΙΡΟΣ.
Σαν να τρως σπέτζλι βραστά πανιασμένα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση