!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Προβλέψεις για τις ποινές στην δική της Χρυσής Αυγής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Εμείς είχαμε σωστές και ανθρώπινες γκόμενες και γαμούσαμε γιατί ξέραμε να επικοινωνούμε. Δεν ήμασταν μπουχέσες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Αίλουρος έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:50 Οι "μεγάλοι" πιστεύω θα πέσουν στα πούπουλα ενώ από τα μικρά ψάρια οι περισσότεροι θ' αθωωθούν.
Συνήθως έτσι γίνεται, αν και το ιδανικό θα ήταν να πάνε όλοι ισόβια.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 18:17 Την Τετάρτη κλάμα.
:smt023
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 18:17 Την Τετάρτη κλάμα. Γι αυτούς που το κόμπλεξ τους για τα κορίτσια από τα οποία ένιωσαν απόρριψη το ονόμασαν πατριωτισμό όταν μεγάλωσαν και βρήκαν παρέα πέντε άλλους μαλάκες.
Γιατί έχετε τέτοιες φαντασιώσεις; :lol:

Και για τα δύο που αναφέρεις εννοώ
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

"Η δικαιοσύνη θα πλημμυρίσει τους δρόμμους της Αθήνας".... Σαν να λέμε "λαϊκό δικαστήριο". Κι αυτοί οι άνθρωποι τώρα θεωρούνται...."δημοκρατικό κόμμα"....

Με τη φαντασίωση για την "πλημμύρα" θα μείνουν πάντως....
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μπίστης έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:16
Highlander έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:13 Στις 7 Οκτωβρίου να μην κάτσει κανείς σπίτι του.
Αν επιτρέψει ο Χαρδαλιάς θα σουλατσάρω στην οδό Φύσσα
Ξέχνα το. Πρόκειται για μασκόπανο. Μαγκιές κάνει μόνο εκεί που τον παίρνει απο το σύστημα. Σε θέματα αριστερής ιδεολογικής κυριαρχίας δεν πειράζει καρφίτσα.

Αλλά δεν έχει σημασία. Ο κόσμος που θα μαζέψουν έτσι κι αλλιώς θα είναι διαμετρικά υπερβολικά λιγότερος των προσδοκιών τους και της κινητοποιήσεως που κάνουν. Στα σόσιαλ μίντια ο κάθε προοδευτικούλης μπορεί ανέξοδα να βάζει ένα σηματάκι. Λίγοι όμως σκοπεύουν να ταλαιπωρηθούν με μετακινήσεις και να υποστούν κι απο πάνω τα επεισόδια των συνοδοιπόρων τους μπαχαλάκηδων, επειδή κάποιοι θέλουν να τα 'κονομήσουν καλά απο το Σόρος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 04 Οκτ 2020, 19:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 18:31 Εμείς είχαμε σωστές και ανθρώπινες γκόμενες και γαμούσαμε γιατί ξέραμε να επικοινωνούμε. Δεν ήμασταν μπουχέσες.
Ναι μαλάκα μου την Αλίκη στη χώρα του Ελεσντί είχες γκόμενα, τουλούμπα χωρίς ρίγες πάλι, έτσι κι αλλιώς η επικοινωνία είναι μια μαλακία και μισή, τέρμα συμβιβασμός, η συνεννόηση είναι που μετράει, όχι η επικοινωνία. Τα καλά που λες κρατάνε πάντα λίγο, όσο λιώνει η γκόμενα, μετά τα ξες, ότι μαλακίες και να με λες εμένα τώρα, λουλού.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Golden Age έγραψε: 04 Οκτ 2020, 18:59 Πρόκειται για μασκόπανο.
:p2: Ενδιαφέρων όρος
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Αίλουρος έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:07 Ο Ρουπακιάς νομίζω καταδικάστηκε για την δολοφονία
Ο ρουπακιας ειναι ο μεσηλικας οικογενειαρχης που βρεθηκε μπροστα στους νεαρους με τα ψευδωνυμα "δολοφονος" και "θανασιμος"?
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2020, 19:00
Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 18:31 Εμείς είχαμε σωστές και ανθρώπινες γκόμενες και γαμούσαμε γιατί ξέραμε να επικοινωνούμε. Δεν ήμασταν μπουχέσες.
Ναι μαλάκα μου την Αλίκη στη χώρα του Ελεσντί είχες γκόμενα, τουλούμπα χωρίς ρίγες πάλι, έτσι κι αλλιώς η επικοινωνία είναι μια μαλακία και μισή, τέρμα συμβιβασμός, η συνεννόηση είναι που μετράει, όχι η επικοινωνία. Τα καλά που λες κρατάνε πάντα λίγο, όσο λιώνει η γκόμενα, μετά τα ξες, ότι μαλακίες και να με λες εμένα τώρα, λουλού.

Ε τότε μη μου λες αντιαριστερές παπαριές γιατί κι εγώ ψέμματα θα σου λέω. :g030:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2020, 19:01 ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
Σκληρέ μου καριόλη ωραία τα είπες.
Παρ' όλα αυτά ο Χαοτικός μπορεί να είναι μαλαγάνα, επικοινωνία το λένε, έχουν ταμπού φαίνεται .... Πάντως τον Μπλάκπεη δεν τονε φτάνει
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

adon99 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 19:03
Αίλουρος έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:07 Ο Ρουπακιάς νομίζω καταδικάστηκε για την δολοφονία
Ο ρουπακιας ειναι ο μεσηλικας οικογενειαρχης που βρεθηκε μπροστα στους νεαρους με τα ψευδωνυμα "δολοφονος" και "θανασιμος"?
:o
Υπήρχε και άλλος γκάγγκστα στην συμπλοκή ;
Άβαταρ μέλους
sys3x

Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 19:06
sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2020, 19:00

Ε τότε μη μου λες αντιαριστερές παπαριές γιατί κι εγώ ψέμματα θα σου λέω. :g030:
Εγώ φταίω ρε, που επειδή σε συμπαθώ προσπαθώ να σε βγάλω από την ιδεολογική πρέζα.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”