!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Μαρεσει το "Σας" λες και εχω καμια σχεση με τον μπαρμπα νικο
αλλα ειναι ανεκδοτο οι διαχρονικα εγκληματιες - μεγαλυτερα τσιρακια του συστηματος να σκουζουνε
αλλα ειναι ανεκδοτο οι διαχρονικα εγκληματιες - μεγαλυτερα τσιρακια του συστηματος να σκουζουνε
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Α μάλιστα. Θα μας πεις λοιπόν, αν καταδικαστεί η ηγεσία της ΧΑ, για ποιό λόγο θα είναι;adon99 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 01:38 Μαρεσει το "Σας" λες και εχω καμια σχεση με τον μπαρμπα νικο
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Επειδή έκοβε ψήφους από τον Σαμαρά, γνωστά πράγματαvatraxos έγραψε: 04 Οκτ 2020, 01:42Α μάλιστα. Θα μας πεις λοιπόν, αν καταδικαστεί η ηγεσία της ΧΑ, για ποιό λόγο θα είναι;adon99 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 01:38 Μαρεσει το "Σας" λες και εχω καμια σχεση με τον μπαρμπα νικο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- MasterofDope
Εγω τελικα βλέπω να την ΦΑΕΙ ο Ρουπακιας και ο Λαγός όλοι οι άλλοι θα ειναι εκτός λίστας
Θα τους αθώωσουν
Ειδικα το σκυλάκι του συστήματος τον ΝΓΜ
Θα τους αθώωσουν
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
- Παλαιοελλαδίτης
Εγώ σκέφτομαι τι πρήξιμο θα φάμε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αλλά και στο πχορουμ μέσω αναδημοσιεύσεων από το twitter έτσι και η ακροαριστερά δεν μείνει ικανοποιημένη από την όποια ετυμηγορία. Στα της ίδιας της υπόθεσης δεν είμαι νομικός για να ξέρω αν είναι ''δεμένη'' ή όχι και δεν έχω παρακολουθήσει τη δίκη, οπότε θα περιμένω το αποτέλεσμα και το σκεπτικό.
Προβλέψεις για τις ποινές στην δική της Χρυσής Αυγής
Οι "μεγάλοι" πιστεύω θα πέσουν στα πούπουλα ενώ από τα μικρά ψάρια οι περισσότεροι θ' αθωωθούν.
Re: Προβλέψεις για τις ποινές στην δική της Χρυσής Αυγής
Οποια κι αν είναι η ποινή, η αριστερά θα σκουζει και θα έχουμε δημοκρατικά επεισόδια
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Συνεπώς θεωρείς δεδομένο ότι η απόφαση θα είναι πολιτική.Lord Brum έγραψε: 04 Οκτ 2020, 02:23Επειδή έκοβε ψήφους από τον Σαμαρά, γνωστά πράγματαvatraxos έγραψε: 04 Οκτ 2020, 01:42Α μάλιστα. Θα μας πεις λοιπόν, αν καταδικαστεί η ηγεσία της ΧΑ, για ποιό λόγο θα είναι;adon99 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 01:38 Μαρεσει το "Σας" λες και εχω καμια σχεση με τον μπαρμπα νικο
Το κρατάω για τις 7 Οκτώβρη.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Μακάρι.
Θέλω να γίνουν μπουρλότο οι δήθεν δημοκράτες του "δεν είναι αθώοι"
Θέλω να γίνουν μπουρλότο οι δήθεν δημοκράτες του "δεν είναι αθώοι"
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ο φονιάς θα θα ισόβια+ , οι υπόλοιποι είτε θα αθωωθουν, είτε θα έχουν μικρές ποινές.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Ξέρουμε την απολογία του φονιά ;
Δεν έχω ακούσει τίποτα όλο αυτό τον καιρό σχετικώς, μόνο αριστερή κατήχηση
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Καμία ποινή. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν είχαν οργάνωση και όλα τα χτυπήματα δεν τα ήξερε η ηγεσία.
Ευτυχώς ήταν τόσο παρτάλια που διαλύθηκαν μόνα τους.
Ευτυχώς ήταν τόσο παρτάλια που διαλύθηκαν μόνα τους.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ο Ρουπακιάς νομίζω καταδικάστηκε για την δολοφονία
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ποια από όλες; Σε κάποιες είχε βάλει και άλλα άτομα παρόντες μέσα και σε κάποιες έλεγε ότι τελικά έπλασε ιστορίες με το μυαλό του λόγω στρες και που δεν ήταν εκεί κάποιος πυρηναρχης.Μπίστης έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:04 Ξέρουμε την απολογία του φονιά ;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Και εγώ αυτό πιστεύω. Λες για αυτό να θέλει να πάει εθελοντής στην Αρμενία;MasterofDope έγραψε: 04 Οκτ 2020, 02:27 Εγω τελικα βλέπω να την ΦΑΕΙ ο Ρουπακιας και ο Λαγός όλοι οι άλλοι θα ειναι εκτός λίστας
Θα τους αθώωσουν
Επιχείρηση απόδρασης πριν να είναι αργά;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2389 Προβολές
-