!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Re: Προβλέψεις για τις ποινές στην δική της Χρυσής Αυγής
Εμείς είχαμε σωστές και ανθρώπινες γκόμενες και γαμούσαμε γιατί ξέραμε να επικοινωνούμε. Δεν ήμασταν μπουχέσες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Συνήθως έτσι γίνεται, αν και το ιδανικό θα ήταν να πάνε όλοι ισόβια.Αίλουρος έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:50 Οι "μεγάλοι" πιστεύω θα πέσουν στα πούπουλα ενώ από τα μικρά ψάρια οι περισσότεροι θ' αθωωθούν.
- Highlander
- Golden Age
Γιατί έχετε τέτοιες φαντασιώσεις;Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 18:17 Την Τετάρτη κλάμα. Γι αυτούς που το κόμπλεξ τους για τα κορίτσια από τα οποία ένιωσαν απόρριψη το ονόμασαν πατριωτισμό όταν μεγάλωσαν και βρήκαν παρέα πέντε άλλους μαλάκες.
Και για τα δύο που αναφέρεις εννοώ
- Golden Age
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
"Η δικαιοσύνη θα πλημμυρίσει τους δρόμμους της Αθήνας".... Σαν να λέμε "λαϊκό δικαστήριο". Κι αυτοί οι άνθρωποι τώρα θεωρούνται...."δημοκρατικό κόμμα"....
Με τη φαντασίωση για την "πλημμύρα" θα μείνουν πάντως....
- Golden Age
Ξέχνα το. Πρόκειται για μασκόπανο. Μαγκιές κάνει μόνο εκεί που τον παίρνει απο το σύστημα. Σε θέματα αριστερής ιδεολογικής κυριαρχίας δεν πειράζει καρφίτσα.
Αλλά δεν έχει σημασία. Ο κόσμος που θα μαζέψουν έτσι κι αλλιώς θα είναι διαμετρικά υπερβολικά λιγότερος των προσδοκιών τους και της κινητοποιήσεως που κάνουν. Στα σόσιαλ μίντια ο κάθε προοδευτικούλης μπορεί ανέξοδα να βάζει ένα σηματάκι. Λίγοι όμως σκοπεύουν να ταλαιπωρηθούν με μετακινήσεις και να υποστούν κι απο πάνω τα επεισόδια των συνοδοιπόρων τους μπαχαλάκηδων, επειδή κάποιοι θέλουν να τα 'κονομήσουν καλά απο το Σόρος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 04 Οκτ 2020, 19:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ναι μαλάκα μου την Αλίκη στη χώρα του Ελεσντί είχες γκόμενα, τουλούμπα χωρίς ρίγες πάλι, έτσι κι αλλιώς η επικοινωνία είναι μια μαλακία και μισή, τέρμα συμβιβασμός, η συνεννόηση είναι που μετράει, όχι η επικοινωνία. Τα καλά που λες κρατάνε πάντα λίγο, όσο λιώνει η γκόμενα, μετά τα ξες, ότι μαλακίες και να με λες εμένα τώρα, λουλού.Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 18:31 Εμείς είχαμε σωστές και ανθρώπινες γκόμενες και γαμούσαμε γιατί ξέραμε να επικοινωνούμε. Δεν ήμασταν μπουχέσες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
.
.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ο ρουπακιας ειναι ο μεσηλικας οικογενειαρχης που βρεθηκε μπροστα στους νεαρους με τα ψευδωνυμα "δολοφονος" και "θανασιμος"?
sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2020, 19:00Ναι μαλάκα μου την Αλίκη στη χώρα του Ελεσντί είχες γκόμενα, τουλούμπα χωρίς ρίγες πάλι, έτσι κι αλλιώς η επικοινωνία είναι μια μαλακία και μισή, τέρμα συμβιβασμός, η συνεννόηση είναι που μετράει, όχι η επικοινωνία. Τα καλά που λες κρατάνε πάντα λίγο, όσο λιώνει η γκόμενα, μετά τα ξες, ότι μαλακίες και να με λες εμένα τώρα, λουλού.Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 18:31 Εμείς είχαμε σωστές και ανθρώπινες γκόμενες και γαμούσαμε γιατί ξέραμε να επικοινωνούμε. Δεν ήμασταν μπουχέσες.
Ε τότε μη μου λες αντιαριστερές παπαριές γιατί κι εγώ ψέμματα θα σου λέω.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σκληρέ μου καριόλη ωραία τα είπες.
Παρ' όλα αυτά ο Χαοτικός μπορεί να είναι μαλαγάνα, επικοινωνία το λένε, έχουν ταμπού φαίνεται .... Πάντως τον Μπλάκπεη δεν τονε φτάνει
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Υπήρχε και άλλος γκάγγκστα στην συμπλοκή ;
Εγώ φταίω ρε, που επειδή σε συμπαθώ προσπαθώ να σε βγάλω από την ιδεολογική πρέζα.Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 19:06sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2020, 19:00Ναι μαλάκα μου την Αλίκη στη χώρα του Ελεσντί είχες γκόμενα, τουλούμπα χωρίς ρίγες πάλι, έτσι κι αλλιώς η επικοινωνία είναι μια μαλακία και μισή, τέρμα συμβιβασμός, η συνεννόηση είναι που μετράει, όχι η επικοινωνία. Τα καλά που λες κρατάνε πάντα λίγο, όσο λιώνει η γκόμενα, μετά τα ξες, ότι μαλακίες και να με λες εμένα τώρα, λουλού.Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 18:31 Εμείς είχαμε σωστές και ανθρώπινες γκόμενες και γαμούσαμε γιατί ξέραμε να επικοινωνούμε. Δεν ήμασταν μπουχέσες.
Ε τότε μη μου λες αντιαριστερές παπαριές γιατί κι εγώ ψέμματα θα σου λέω.![]()
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2389 Προβολές
-