αυτη η κατηγορια ειναι "ολοι οι ελληνες πολιτες" εκτος κι αν ξερεις καποιον που δεν παραβιαζει τον κοκ η δεν φοροδιαφευγει.Scouser έγραψε: 09 Οκτ 2024, 15:34Ας γίνει, και εγώ είμαι υπέρ. Αλλά όσο παραμένει υποχρεωτική η θητεία, όσοι την παρακαμπτουν με ψεύτικα Ι/5 ανήκουν στην ίδια ακριβώς κατηγορία με τις περιπτώσεις που ανέφερα παραπάνω. Φοροφυγάδες, παραβάτες του ΚΟΚ, τσιμπουκλουδες βουλευτών κτλ κτλ.Ασέβαστος έγραψε: 09 Οκτ 2024, 10:33εγω θα ειμαι περηφανος αν βρω τροπο να μην υπηρετησει ο γιος μου (και ολα τα αλλα παιδια αν ειναι δυνατον) αυτη τη μαλακια που λεγεται σημερινος ελ στρατος.Scouser έγραψε: 08 Οκτ 2024, 15:35
Αν ο γιος σου δεν έχει όντως σοβαρό πρόβλημα υγείας, θεωρείς ότι έγραψες κάτι για το οποίο μπορείς να νιώθεις περήφανος ή έστω να αστειευεσαι;
ας γινει επαγγελματικος, η εστω εθελοντικος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;
Re: Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ξέρω αρκετούς εγώ Για αυτό επειδή κάνεις κάτι εσύ μην εξισώνεις όλους τους υπόλοιπουςΑσέβαστος έγραψε: 10 Οκτ 2024, 09:26αυτη η κατηγορια ειναι "ολοι οι ελληνες πολιτες" εκτος κι αν ξερεις καποιον που δεν παραβιαζει τον κοκ η δεν φοροδιαφευγει.Scouser έγραψε: 09 Οκτ 2024, 15:34Ας γίνει, και εγώ είμαι υπέρ. Αλλά όσο παραμένει υποχρεωτική η θητεία, όσοι την παρακαμπτουν με ψεύτικα Ι/5 ανήκουν στην ίδια ακριβώς κατηγορία με τις περιπτώσεις που ανέφερα παραπάνω. Φοροφυγάδες, παραβάτες του ΚΟΚ, τσιμπουκλουδες βουλευτών κτλ κτλ.Ασέβαστος έγραψε: 09 Οκτ 2024, 10:33
εγω θα ειμαι περηφανος αν βρω τροπο να μην υπηρετησει ο γιος μου (και ολα τα αλλα παιδια αν ειναι δυνατον) αυτη τη μαλακια που λεγεται σημερινος ελ στρατος.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
stergiosbik
Τάχα οι περισσότεροι από σας κατακρίνετε όσους μιλάνε για τον στρατό και μόλις είδατε νήμα για στρατιωτική θητεία η γλώσσα σας πάει ροδάνι! 
i call bullshit.hades έγραψε: 10 Οκτ 2024, 09:46Ξέρω αρκετούς εγώ Για αυτό επειδή κάνεις κάτι εσύ μην εξισώνεις όλους τους υπόλοιπουςΑσέβαστος έγραψε: 10 Οκτ 2024, 09:26αυτη η κατηγορια ειναι "ολοι οι ελληνες πολιτες" εκτος κι αν ξερεις καποιον που δεν παραβιαζει τον κοκ η δεν φοροδιαφευγει.Scouser έγραψε: 09 Οκτ 2024, 15:34
Ας γίνει, και εγώ είμαι υπέρ. Αλλά όσο παραμένει υποχρεωτική η θητεία, όσοι την παρακαμπτουν με ψεύτικα Ι/5 ανήκουν στην ίδια ακριβώς κατηγορία με τις περιπτώσεις που ανέφερα παραπάνω. Φοροφυγάδες, παραβάτες του ΚΟΚ, τσιμπουκλουδες βουλευτών κτλ κτλ.
δεν υπαρχει ελ που να μην παραβιαζει τον κοκ τουλαχιστον μια φορα την ημερα, και να μην φοροδιαφευγει οπου εχει τη βεβαιοτητα οτι δεν θα τον πιασουν.
Λεγε το όπως θες αν θες να δικαιολογείς τον εαυτό σουΑσέβαστος έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:06i call bullshit.
δεν υπαρχει ελ που να μην παραβιαζει τον κοκ τουλαχιστον μια φορα την ημερα, και να μην φοροδιαφευγει οπου εχει τη βεβαιοτητα οτι δεν θα τον πιασουν.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Για τη φοροδιαφυγή μπορεί οκ να παίζει κόσμος που δε το κάνει απο άποψη, μαγκιά τους.Ασέβαστος έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:06i call bullshit.
Τον ΚΟΚ δεν υπάρχει κανείς να μη τον έχει παραβεί.
Εκτος και πάει με 20χλμ σε πολλούς δρόμους εντος πόλης.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Η προσπάθεια να αποφύγεις τον στρατό δεν σημαίνει απαραίτητα παρανομία από νομική άποψη, όπως η προσπάθεια να αποφύγεις τη φορολόγηση δεν σημαίνει απαραίτητα φοροδιαφυγή.
Προς τον νηματοθέτη: πέρα από τα υπόλοιπα χρηστικά που σου πρότειναν και μπορείς να βρεις παντού στο διαδίκτυο, οπωσδήποτε πάρε βιβλία μαζί σου.
Προς τον νηματοθέτη: πέρα από τα υπόλοιπα χρηστικά που σου πρότειναν και μπορείς να βρεις παντού στο διαδίκτυο, οπωσδήποτε πάρε βιβλία μαζί σου.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τι φαση με τα βιβλία? Να τα στοιβάξει και να σκαρφαλώσει για μαντραπήδα?
Εκτος του οτι δεν προκειται ουτε να τα ανοίξει (τις πρωτες μερες/εβδομάδα τουλαχιστον), αν τον παρουν πρέφα οι τριγύρω αξεστόβλαχοι οτι κουβαλάει βιβλία μαζι του, καθόλου απιθανο να του κανουν και μπουλινγκ.
Εκτος αν παρει κανενα "φωτια και τσεκουρι" μόνο, ή κανεναν Σουν Τσου.
Εκτος του οτι δεν προκειται ουτε να τα ανοίξει (τις πρωτες μερες/εβδομάδα τουλαχιστον), αν τον παρουν πρέφα οι τριγύρω αξεστόβλαχοι οτι κουβαλάει βιβλία μαζι του, καθόλου απιθανο να του κανουν και μπουλινγκ.
- Rocco Siffredi
Βασικά αν δεν τοχει γενικά με τα βιβλία σιγά μην κάτσει να διαβάζει μεσα ειδικά στο κέντρο
Μονάδα ίσως ή σε κάνα φυλάκιο
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Δεν είπαμε να πάρει τίποτα τόμουςvantono έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:34 Τι φαση με τα βιβλία? Να τα στοιβάξει και να σκαρφαλώσει για μαντραπήδα?
Καλά ναι, απλώς εδώ μέσα τον έχω δει να γράφει αρκετά και το προφίλ του φαίνεται να ταιριάζει. Αν δεν σου αρέσει το διάβασμα πριν μπεις στον στρατό, μην σκεφτείς καν για βιβλίο.Rocco Siffredi έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:39 Βασικά αν δεν τοχει γενικά με τα βιβλία σιγά μην κάτσει να διαβάζει μεσα ειδικά στο κέντρο
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Ξέρω εμένα και αρκετούς άλλους. Όπως και να'χει, η αποφυγή της θητείας με ψευδείς προφασεις είναι ο ορισμός του νεοελληναραδικου attitude, και είναι άκρως προσβλητική για όσους έχουν πραγματικό θέμα υγείας και δεν μπορούν να υπηρετήσουν, καθώς και όσους δεν πάνε να υπηρετήσουν και δέχονται να πληρώσουν τις συνέπειες της απόφασής τους. Εννοείται ότι δε θέλω να έχω καμία σχέση με τέτοια άτομα.Ασέβαστος έγραψε: 10 Οκτ 2024, 09:26αυτη η κατηγορια ειναι "ολοι οι ελληνες πολιτες" εκτος κι αν ξερεις καποιον που δεν παραβιαζει τον κοκ η δεν φοροδιαφευγει.Scouser έγραψε: 09 Οκτ 2024, 15:34Ας γίνει, και εγώ είμαι υπέρ. Αλλά όσο παραμένει υποχρεωτική η θητεία, όσοι την παρακαμπτουν με ψεύτικα Ι/5 ανήκουν στην ίδια ακριβώς κατηγορία με τις περιπτώσεις που ανέφερα παραπάνω. Φοροφυγάδες, παραβάτες του ΚΟΚ, τσιμπουκλουδες βουλευτών κτλ κτλ.Ασέβαστος έγραψε: 09 Οκτ 2024, 10:33
εγω θα ειμαι περηφανος αν βρω τροπο να μην υπηρετησει ο γιος μου (και ολα τα αλλα παιδια αν ειναι δυνατον) αυτη τη μαλακια που λεγεται σημερινος ελ στρατος.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
ελα τωρα, λες και δεν εισαι παιδι της αγορας.Ερμής έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:16Για τη φοροδιαφυγή μπορεί οκ να παίζει κόσμος που δε το κάνει απο άποψη, μαγκιά τους.Ασέβαστος έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:06i call bullshit.hades έγραψε: 10 Οκτ 2024, 09:46
Ξέρω αρκετούς εγώ Για αυτό επειδή κάνεις κάτι εσύ μην εξισώνεις όλους τους υπόλοιπους
απο αποψη, δε φοροδιαφευγουν κανα διευρο, να αισθανθουν οτι κατι κανουν. αμα ειναι για διχιλιαρο, φοροδιαφευγουν.
Προφανώς ρε, ποιος έχει ζητήσει αποδειξη απο γιατρό αν ειναι να του χρεώσει κανένα 30% πάνω; Σε πιάνω απο τα πολύ χαμηλά.Ασέβαστος έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:12ελα τωρα, λες και δεν εισαι παιδι της αγορας.Ερμής έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:16Για τη φοροδιαφυγή μπορεί οκ να παίζει κόσμος που δε το κάνει απο άποψη, μαγκιά τους.Ασέβαστος έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:06
i call bullshit.
απο αποψη, δε φοροδιαφευγουν κανα διευρο, να αισθανθουν οτι κατι κανουν. αμα ειναι για διχιλιαρο, φοροδιαφευγουν.
Το ειπα σε περιπτωση που υπάρχει 1% που κάποιος δε το έχει κάνει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Rocco Siffredi έγραψε: 09 Οκτ 2024, 20:59 Πολυμπριζο;αντε πηρες βελονα και κλωστη ξερεις να ραβεις;
![]()
δεν πας για εκστρατεια τι θα τα κανεις ολα αυτα![]()
βιβλιο παρε στην μοναδα αν βολευει και αν εχεις ορεξη δεν προκειται να εχεις χρονο στις αρχες
δεν ξερω πως παει η φαση πια αλλα αν πας κεντρο και βγεις π.χ σε 10 μερες μετα την ορκομωσια δεν εχουν νοημα τα περισσοτερα απο αυτα τι αντηλιακο και ειδικο σπρευ για κοριους![]()
επισκεπτηριο θα εχει το ΣΚ μπορει να σου φερουν κατι και εχει και ΚΨΜ τα βασικα παρε
Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2024, 22:35 Μιας και το αποφάσισες σοβαρά να πας. Μην είσαι ψάρι και πάρεις κινητό χωρίς κάμερα. Smartphone πάρε. Απλά τις πρώτες 2-3 ημέρες που θα προσπαθήσουν να σπάσουν τον τσαμπουκά στους πολλούς μην είσαι προκλητικός ως προς τη χρήση του. Στο γράφω γιατί θα με θυμηθείς, στο πρώτο επισκεπτήριο θα ζητήσεις να σου φέρουν οι δικοί σου το smartphone σου.
Κασκόλ και μαλακίες μην πάρεις. Δε θα κάτσεις και ένα χρόνο και δεν έχει βάλει και κανένα σοβαρό κρύο. Πάρε και μια δεύτερη αλλαξιά πολιτικά ρούχα, μη βγεις με τα ιδρωμένα της πρώτης ημέρας στην έξοδο σου. Επίσης άσε τα βιβλία ή πέρνα κανένα στο κινητό σου και αντί αυτού πάρε κωλόχαρτο, γιατί θα πρέπει να τα κουβαλήσεις όλα αυτά και στο πήγαινε και στο φεύγα. Προτίμησε βαλίτσα με ροδάκια. Πολύπριζα και τέτοια θα έχουν άλλοι, τουλάχιστον μη στο ψειρίσουν.
Όταν κατά την είσοδο σου σε ρωτήσουν αν έχεις νυχοκόπτη μαζί σου με λίμα ή αιχμηρό αντικείμενο μαζί σου πες ψύχραιμα όχι ακόμη και αν έχεις το μαχαίρι του ράμπο. Προέτρεψε τους μάλιστα να ψάξουν. Δεν πρόκειται να ψάξουν απλά μερικοί ανώμαλοι τη βρίσκουν με το να ψαρώνουν και να τρομοκρατούν νέους...
zoltan έγραψε: 10 Οκτ 2024, 00:02 Θα παρουσιαστείς την πρώτη μέρα με μια βαλίτσα. Πόσα νομίζεις χωράνε;
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
vantono έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:34 Τι φαση με τα βιβλία? Να τα στοιβάξει και να σκαρφαλώσει για μαντραπήδα?
Rakomelofronas έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:22 Προς τον νηματοθέτη: πέρα από τα υπόλοιπα χρηστικά που σου πρότειναν και μπορείς να βρεις παντού στο διαδίκτυο, οπωσδήποτε πάρε βιβλία μαζί σου.
Ευχαριστώ κατ' αρχάς για τις απαντήσεις!Rocco Siffredi έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:39 Βασικά αν δεν τοχει γενικά με τα βιβλία σιγά μην κάτσει να διαβάζει μεσα ειδικά στο κέντρο
hades έγραψε: 10 Οκτ 2024, 08:11 Kαι μια συμβουλή Τις πρώτες μέρες που θα ζητάνε αγγαρείες αν θες δήλωνε εθελοντικά Μετά από την τρίτη τέταρτη μέρα στο κέντρο που θα αρχίσουν να τσιμπάνε κόσμο για δουλείες αν έχεςι σωστό επιλοχία θα σε αφήνει έξω μια έκανες ήδη αγγαρείες και συνήθως οι αγγαρείες των πρώτων ημερών είναι απλές. Το έκανα εγώ όταν παρουσιάστικα βεβαια πάνε 17 χρόνια και μετά όταν με τσιμπούσαν στο κέντρο για αγγαρεία όταν το έβλεπε ο επιλοχίας έλεγε αυτός έκανε άλλους.
jason0 έγραψε: 10 Οκτ 2024, 00:09 Βγάλε το αντηλιακό και αυτό το ειδικό σπρει για κοριους που λες, θα γελάνε μαζί σου, και παρε κανονικό κινητό με κάμερα
Βιβλία και να πάρεις δεν θα τα διαβάσεις ποτέ, όλη την ώρα στο κινητό θα είσαι όπως όλοι
Α και το πολυμπριζο, σιγά μην στήσεις και δορυφορική
Έναν φορτιστή παρε
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση