Δεν ξέρω τέτοια στατιστικά ούτε νομίζω να υπάρχουν. Αλλά αν δεν έχεις επάγγελμα που εξυπηρετείται θα πάρεις ένα αρχίδι. Δεν ανοίγουν κωδικό σε οποιονδήποτε έχει επαγγελματικό ΑΦΜ ούτε επιτρέπουν όπως είπα ατομικά ψώνια.Σπανακιας έγραψε: 28 Αύγ 2022, 00:20 Ωραια θα κανω αιτηση για κωδικο σε ολους
Τι ποσοστο της αγορας C&C εχουν αυτοι οι "ανεξαρτητοι";
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
- hellegennes
Re: Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Κ πώς το ξέρουν, τυπε; ψαχνουν τι ΚΑΔ έχεις ανοίξει;hellegennes έγραψε: 28 Αύγ 2022, 00:43Δεν ξέρω τέτοια στατιστικά ούτε νομίζω να υπάρχουν. Αλλά αν δεν έχεις επάγγελμα που εξυπηρετείται θα πάρεις ένα αρχίδι. Δεν ανοίγουν κωδικό σε οποιονδήποτε έχει επαγγελματικό ΑΦΜ ούτε επιτρέπουν όπως είπα ατομικά ψώνια.Σπανακιας έγραψε: 28 Αύγ 2022, 00:20 Ωραια θα κανω αιτηση για κωδικο σε ολους
Τι ποσοστο της αγορας C&C εχουν αυτοι οι "ανεξαρτητοι";
- hellegennes
Τι πώς; Φαίνονται στο σύστημα όλα τα στοιχεία σου από τον ΑΦΜ και μόνο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Αύγ 2022, 00:46Κ πώς το ξέρουν, τυπε; ψαχνουν τι ΚΑΔ έχεις ανοίξει;hellegennes έγραψε: 28 Αύγ 2022, 00:43Δεν ξέρω τέτοια στατιστικά ούτε νομίζω να υπάρχουν. Αλλά αν δεν έχεις επάγγελμα που εξυπηρετείται θα πάρεις ένα αρχίδι. Δεν ανοίγουν κωδικό σε οποιονδήποτε έχει επαγγελματικό ΑΦΜ ούτε επιτρέπουν όπως είπα ατομικά ψώνια.Σπανακιας έγραψε: 28 Αύγ 2022, 00:20 Ωραια θα κανω αιτηση για κωδικο σε ολους
Τι ποσοστο της αγορας C&C εχουν αυτοι οι "ανεξαρτητοι";![]()
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μα τα περισσοτερα απο αυτα(δεν τα τσεκαρα ολα) επιτρεπουν γενικα σε εταιρικα αφμ να γονουν μελη και επιτρεπουν και σε ιδιωτες
Για ποιον λογο επιτρεπουν σε ιδιωτες να γινουν μελη;
- hellegennes
Επαγγελματίες, όχι σκέτο ιδιώτες. Γιατί δεν χρειάζεσαι εταιρεία για να έχεις κατάστημα.Σπανακιας έγραψε: 28 Αύγ 2022, 01:05 Μα τα περισσοτερα απο αυτα(δεν τα τσεκαρα ολα) επιτρεπουν γενικα σε εταιρικα αφμ να γονουν μελη και επιτρεπουν και σε ιδιωτες
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα
Πύτε, μήπως έχεις πυρετό;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Αύγ 2022, 17:36 Να τρως έξω μόνος είναι τολμηρό όντως. Θέλει πολύ θράσος.
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.
https://thermaikos-cashandcarry.gr/oroi-xrhshs/
Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.
https://thermaikos-cashandcarry.gr/oroi-xrhshs/
Επαγγελματικο ΑΦΜ θες και την σφραγίδα της εταιρείας, δεν εξυπηρετούνται ιδιώτες σκέτο.
Κι εκεί αυξήθηκαν οι τιμές, άσχημα τα πράγματα.
Αμέ, ένα αρκετά μεγάλο μέρος του κόσμου έχει απαυδήσει με την πολιτική γενικά και "δεν ασχολούνται". Εστω. Όταν όμως πας στο σουπερ μαρκετ και τα προιόντα που αγόραζες πριν ένα χρόνο έχουν πάρει αυξηση 10-30% ή και παραπάνω π.χ. ηλιέλαιο μπορείς να πεις δεν ασχολούμαι;
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Ναι και κανένας εστιάτορας δεν σου δίνει τον κωδικό του ,για να εκπέσει και το τιμολόγιο απ ότι αγοράσεις. Μεγάλα μυαλά οι ψεκασμένοι ζήκοι.hellegennes έγραψε: 27 Αύγ 2022, 23:54Τα μεγάλα, ανεξάρτητα C&C δεν επιτρέπουν προσωπικά ψώνια. Δηλαδή, οκ, αν ψωνίζεις μερικές χιλιάδες ευρώ τον μήνα δεν θα σου πούνε τίποτα αν πάρεις και ένα τεμάχιο σαμπουάν για την πάρτη σου, αλλά αν πας για τα ατομικά σου ψώνια των 50 ευρώ θα φας πόρτα.Σπανακιας έγραψε: 27 Αύγ 2022, 01:29 Εγω ανοιξα κωδικους σε cash and carry και ψωνιζω πλεον στις ιδιες τιμες με τον Χελι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BOOMER την 28 Αύγ 2022, 11:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όποιος αναρωτιέται που είναι ο Έξωαποδω εκεί να κοιτάξει. Σε ολόσωμο καθρέφτη.τόσες που ο Έξωαποδω κυκλοφοράει ερεθισμένος, κρυμμένος πίσω από τους ολόσωμους καθρέφτες
Αγοράζω τα ίδια που αγόραζα πριν από το σούπερ μάρκετ, αλλά παρατηρώ ότι είναι ακριβότερα.
Από το φθινόπωρο θα ακριβύνουν και άλλο υποθέτω.
Μια χαρά ανοίγεις κωδικό απο το e-shop με το ΑΜΦ σου ,ακόμη κι αν είσαι ιδιώτης και μετά πας και ψωνίζεις ,λέγοντας τον κωδικό στο ταμείο. Τις προάλλες πήγαμε και ψωνίσαμε Αργεντίνικο μοσχάρι και κάβα για τις διακοπές ,με φίλους ο ένας γιατρός & ο άλλος it σε εταιρεία. Ολοι έχουμε πάρει κωδικό.stella έγραψε: 28 Αύγ 2022, 02:06 Επαγγελματικο ΑΦΜ θες και την σφραγίδα της εταιρείας, δεν εξυπηρετούνται ιδιώτες σκέτο.
Επειδή έχω κάνει κοστολόγιο, η μαρμελάδα η καλή (με κομμάτια φρούτου μέσα) και το γλυκό του κουταλιού συμφέρει - εάν δεν βάλεις το κόστος της εργασίας σου... Επίσης το ίδιο με όλα τα γλυκά και τα αρτοσκευάσματα, όπως π.χ. κουλουράκια ή κέϊκ ή τούρτες.hellegennes έγραψε: 27 Αύγ 2022, 23:28 Κανένα DIY προϊόν δεν έχει απόδοση που να συμφέρει. Ο λόγος που κάνει κανείς σπιτικές σάλτσες, μαρμελάδες, κομπόστες και γλυκά είναι για την χαρά της ενασχόλησης, καλύτερο έλεγχο πρώτων υλών, καλύτερη ποιότητα και την αίσθηση του σπιτικού παρασκευάσματος.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Δεν γίνεται ρε κιμάς το τζιτζίκι!!! Αλεύρι γίνεται!!!Καραμελίτσα έγραψε: 27 Αύγ 2022, 23:00 Το βλέπω, σε λιγότερο από χρόνο, τα 2/3 από σας εδώ μέσα θα τον έχετε λατρέψει τον κιμά από τζιτζίκι.
.
Είναι ακριβά τα τζιτζίκια καραμελίτσα....Καραμελίτσα έγραψε: 27 Αύγ 2022, 23:23Αν πάει στα 10 ευρώ το κιλό ο φτηνότερος κιμάς στα λιντλ ως το Φλεβάρη, και παίρνεις άπαχο τζιτζίκι με 5, θα σου πω εγώ τι είναι φυσιολογικό.αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα έγραψε: 27 Αύγ 2022, 23:18μπορεί απλά να έχουν ξεμείνει από φυσιολογικές συνταγές οι τηλεμάγειρεςΚαραμελίτσα έγραψε: 27 Αύγ 2022, 23:16 Μη γελάς. Κάπου Φλεβάρη θα δεις τον Άκη να παρουσιάζει τις πρώτες συνταγές για να το απενοχοποιήσει.![]()
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 501 Προβολές