Όποιος γουστάρει ας ανοίξει άλλο νήμα για ανταλλαγή εμπειριών.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γάτες.... μιάου!
Re: Γάτες.... μιάου!
Ενιγουέι, ξεφεύγουμε από το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε αι απο κειΓΑΛΗ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:44Είναι παλιό μοντέλο. Κατά τα άλλα, ο πρώτος υπολογιστής που πήρα ήταν ένα mac 376 αν θυμάμαι καλά (κάπου στη μακρινή δεκαετία του 199Ο) και από τότε δεν άλλαξα ποτέ.
You can teach an old happy cat new tricks.![]()
Tώρα που τα πάντα μακοποιήθηκαν, δεν έχω θέμα. Αν τα παίξει, θα πάρω επιτραπέζιο πισί.
Έχω ήδη μια καβάντζα σε πισί λαπτοπ, προσφορά από τη δουλειά και ένα δικό μου ipad για τα κονέ εκτός σπιτιού και τσεκάρισμα εφαρμογών e-pub.
Γατιά υπάκουα σε κελεύσματα ,παπαγάλοι ,ποδάρες ατελείωτες, μυστηριακή θέση...
Μπρρρ γω σκιάχτηκα,μολόγα είσαι μάγισσα ρε;
ωραίο αλλά δεν μου ταιριάζει στη συγκεκριμένη γάταΓΑΛΗ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:01Λίλιθ.
Εκφράζει τη νύχτα, το κοντράστ, το άγνωστο κάτι που σε γοητεύει και σε αφοπλίζει.
Στιγμιαία φλασιά.
στο φρίντα προσανατολίζομαι, ή γκουνίλα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
εννοείται συμφωνώ σε όλα, εννοούσα την καρέκλα όμωςΓΑΛΗ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:09 Όλες είναι πανέμορφες και αναντικατάστατες.
Περισσότερα κοινά μπορείς να βρεις στους ανθρώπους, παρά στις γάτες. Η κάθε μία τους είναι ξεχωριστό καλούπι, δεν παίζει δεύτερο ακόμη και αν είναι ολόιδιες εξωτερικά.![]()
enaon έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:08 ωραιο το λιλιθ αλλά καλυτερα να περιμένει λιγο να δει τον χαρακτήρα της, οπως ειπε, σωστή ιδέα. Ας την φωνάζει γιεςμαστερ εως τότε.
καλό μα αυτή δεν το βγάζει αυτό ακόμη, είναι πολύ καλούλι
Καλο.
Βάλε τον τόνο όπου θέλεις.
Παίζει και σε μονοσύλλαβο "φρη".
Oύτως ή άλλως, είτε τα ονοματίζουμε είτε όχι, το ίδιο τους κάνει, αν θέλουν ανταποκρίνονται, διαφορετικά κουφαίνονται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
όντως, περισσότερο για εμάς τους δίνουμε όνομαΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 00:23
Καλο.![]()
Βάλε τον τόνο όπου θέλεις.
Παίζει και σε μονοσύλλαβο "φρη".
Oύτως ή άλλως, είτε τα ονοματίζουμε είτε όχι, το ίδιο τους κάνει, αν θέλουν ανταποκρίνονται, διαφορετικά κουφαίνονται.![]()
Νομίζεις.
Τα ασπρόμαυρα γενικώς, είναι η πιο στωϊκή και επίμονη ράτσα. Αν δεν γίνει το δικό τους, απλώς αποχωρούν.
Κάποια στιγμή, θα σου πω περισσότερα από τη δική μου χρωματική εμπειρία γι' αυτά τα "καλούλικα" πλάσματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αυτή δείχνει όντως πολύ επίμονη, αλλά ακόμη είναι μικρόΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 00:44 Νομίζεις.![]()
Τα ασπρόμαυρα γενικώς, είναι η πιο στωϊκή και επίμονη ράτσα. Αν δεν γίνει το δικό τους, απλώς αποχωρούν.
Κάποια στιγμή, θα σου πω περισσότερα από τη δική μου χρωματική εμπειρία γι' αυτά τα "καλούλικα" πλάσματα.![]()
και το κάνω ζάφτι (ας πούμε)
ούτε που μπορώ να φανταστώ τί σκέφτεται για μένα, μου φτάνει
που με υιοθέτησε
Μια χαρά θα τα βρείτε τα δυο σας, να είσαι σίγουρη.νύχτα έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 00:49αυτή δείχνει όντως πολύ επίμονη, αλλά ακόμη είναι μικρόΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 00:44 Νομίζεις.![]()
Κάποια στιγμή, θα σου πω περισσότερα από τη δική μου χρωματική εμπειρία γι' αυτά τα "καλούλικα" πλάσματα.![]()
και το κάνω ζάφτι (ας πούμε)
ούτε που μπορώ να φανταστώ τί σκέφτεται για μένα, μου φτάνει
που με υιοθέτησε![]()
![]()
Πραγματικά χάρηκα με την προσθήκη της νέας σου συγκάτοικου. Και όχι, δεν θα αντικαταστήσει τη Σούζα. Αυτή θα παραμείνει ως κάτι ξεχωριστό. Η Φρίντα ή όποιο άλλο όνομα επιλέξεις, θα είναι κάτι άλλο. Προσθετικό και όχι αφαιρετικό. Ουσιαστική και όχι πλασέμπο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ακουω ενα νιαουριασμα, σαν κλάμα, σαν σπαραγμό, σαν να λεει νιαοουυμου πηρανε την αδελφή μου, την φρίντααα. Το ακούει κανείς αλλος; Νυχτα;
Είναι τέρμα μίζερο αυτό που κάνεις. Προτείνω τον εστιασμό στις τεχνολογικές σου δεξιότητες για τις χέστρες των δικών σου γατιών, ως πιο κατάλληλο πεδίο εφαρμογών.enaon έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 01:07 ακουω ενα νιαουριασμα, σαν κλάμα, σαν σπαραγμό, σαν να λεει νιαοουυμου πηρανε την αδελφή μου, την φρίντααα. Το ακούει κανείς αλλος; Νυχτα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν πειράζει που δεν καταλαβες ζηλιαρα, οταν παρεις νεα καρέκλα θα τα πουμε, τωρα ασε να πειράζω την νυχτα.
Άσ' το ρε παπαρογατόφιλο, άσ' το.enaon έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 01:15 δεν πειράζει που δεν καταλαβες ζηλιαρα, οταν παρεις νεα καρέκλα θα τα πουμε, τωρα ασε να πειράζω την νυχτα.
Σουπιομαλάκιο ήσουν και αυτό θα παραμείνεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1113 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-