Έτσι πρέπει να'ναι οι γάτοι (οι αστείρωτοι-με μια κεφάλα "να"!) για να διαφέρουν από τις θηλυκές.Στύξ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 12:01 https://imgur.com/a/1g0J7uN
KΤΗΝΟΣ 6κιλο λέμε.Συνέχεια πεινάει ο πστης .
Έκανε και μια κεφάλα να![]()
Ωραίος!
Έτσι πρέπει να'ναι οι γάτοι (οι αστείρωτοι-με μια κεφάλα "να"!) για να διαφέρουν από τις θηλυκές.Στύξ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 12:01 https://imgur.com/a/1g0J7uN
KΤΗΝΟΣ 6κιλο λέμε.Συνέχεια πεινάει ο πστης .
Έκανε και μια κεφάλα να![]()
ξέρω, ξέρωΛοξίας έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 18:08 Αυτά κάνουν και μετά δεν έχει γυρισμό...άμα ενθουσιαστείς, την πάτησες.![]()
Επειδή βρέθηκε σε άλλο περιβάλλον, για κάποιο χρονικό διάστημα ίσως παρουσιάσει περίεργη συμπεριφορά.
Μέχρι να νιώσει ασφαλής.
Επειδή, όπως φαίνεται, είναι μόλις απογαλακτισμένη, μέχρι να μεγαλώσει θα σε έχει κάνει κανονική σκλάβα της...![]()
Νερό πρέπει να πίνει. Φαγητό ίσως κάνει και δυο μέρες να φάει κανονικά.
Αν δεν πάει στην άμμο της για δυο μέρες, ρώτησε τον/την κτηνίατρο.
λέω να προσποιηθώ πως έχω ωριμάσει και να μη δείξω ενθουσιασμό
Casp έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 18:46 Α ακυρο τωρα ειδα οτι την πηρες τελικα! Παρευμηνευσα! Νομιζα την βρηκες στη γειτονια σου και την αφησες για λιγο στο σπιτι! Ε μα πως ειναι να μην ερωτευτεις και να αντεξεις χωρις ζωακι;;;![]()
Τη φωτο την έβαλα γιατί έμοιαζαν οι καρέκλες.νύχτα έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 17:42λέω να προσποιηθώ πως έχω ωριμάσει και να μη δείξω ενθουσιασμό![]()
ωστόσο γι άλλη μια φορά έχω προβληματισμούς και λίγες ενοχές
που την χώρισα από τον τζιντζεράκο αδερφό της
θα τα έπαιρνα και τα δύο αλλά δεν με παίρνει οικονομικά δυστυχώς
τέλειο ενσταντανέ
αααα τώρα είδα το πτηνό! τι είναι;

Χμμ...η θρασύτης (προκαλείται από την ακόρεστη περιέργεια) είναι ίδιον πολλών μικρών γατιών.νύχτα έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 17:39ξέρω, ξέρωSpoiler
Λοξίας έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 18:08 Αυτά κάνουν και μετά δεν έχει γυρισμό...άμα ενθουσιαστείς, την πάτησες.![]()
Επειδή βρέθηκε σε άλλο περιβάλλον, για κάποιο χρονικό διάστημα ίσως παρουσιάσει περίεργη συμπεριφορά.
Μέχρι να νιώσει ασφαλής.
Επειδή, όπως φαίνεται, είναι μόλις απογαλακτισμένη, μέχρι να μεγαλώσει θα σε έχει κάνει κανονική σκλάβα της...![]()
Νερό πρέπει να πίνει. Φαγητό ίσως κάνει και δυο μέρες να φάει κανονικά.
Αν δεν πάει στην άμμο της για δυο μέρες, ρώτησε τον/την κτηνίατρο.![]()
πήγε τουαλέτα τελικά, αφού με έσκασε
στο μεταξύ είχα μιλήσει με τον κτηνίατρο, μου είπε πως συνηθίζεται
όταν αλλάζουν περιβάλλον ή στρεσσάρονται
το πρόβλημα είναι πως έχει πάει μόνο μία φορά και κάπως ανησυχώ
αλλά θα δώσω χρόνο, αφού ο κρηνίατρος μου είπε να μη θορυβηθώ
πίνει νερό αλλά όχι πολύ νομίζω
τρώει κανονικά πάντως, και είναι πολύ ζωηρή και παιχνιδιάρα
καθώς και θρασύτατη νεαρή
ανεβαίνει μέχρι και στον πάγκο της κουζίνας ήδη, και γενικά τολμάει
να ανέβει σε σημεία που η σούζα δεν είχε πλησιάσει για καιρό
αυτή είναι ατρόμητη τσαούσα
περιμένω να μου δείξει λίγο τον χαρακτήρα της για να της βρω όνομα
ναι, ξέρω, είμαι παθούσαΛοξίας έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 18:22 Χμμ...η θρασύτης (προκαλείται από την ακόρεστη περιέργεια) είναι ίδιον πολλών μικρών γατιών.
Επιμένουν να εξερευνήσουν-μάθουν τα πάντα. Γνωστά όλα αυτά βέβαια.
Συμβουλή: να είσαι αυστηρή και κάθετη στα μέρη που δεν θέλεις να ανεβαίνει. Να την κατεβάζεις με ένα αυστηρό ΟΧΙ και να είναι και η στάση του σώματος αρνητική. Να επιμένεις, διότι θα δοκιμάσει πολλές φορές να σπάσει τα όρια. Αλλιώς, θα μεγαλώσει και μετά δεν θα στρώνει
Δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλη λύση. Κάποιες γάτες είναι πιο συγκαταβατικές και κάποιες πεισματάρες μέχρι αηδίας.
Εμείς κάναμε σχεδόν ένα μήνα για να την πείσουμε να μην ανεβαίνει στον πάγκο της κουζίνας.
(για τον τρίποδο τζιντζεράκο που φιλοξενούμε, δεν χρειάστηκε. Ο καημενούλης δεν μπορεί να κάνει τέτοια σάλτα).
Ο χαρακτήρας της...δεν ξέρω γιατί, αλλά τα σμόκιν νιαουρίζουν-κελαηδούν ασύστολα μέχρι να πετύχουν αυτό που θέλουν.
Για όνομα σκέψου και το Sassy...
Στο κάτω κάτω... we are all cats
![]()
α, η δική μου δεν είναι τόσο όμορφη, γι αυτό την καλύπτωΓΑΛΗ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 18:09Τη φωτο την έβαλα γιατί έμοιαζαν οι καρέκλες.![]()
Το πτηνό είναι κοκατίλ. Για την ακρίβεια... ήταν. Μεγάλη φάτσα αλλά πέταξε μακριά.
Εδώ μου τσίμπαγε το μαλλί γιατί ζήλευε το γατί.
ΥΓ. Μην έχεις ενοχές. Ό,τι μπορείς να προσφέρεις είναι αρκετό. Να το χαρείς.![]()
Λίλιθ.νύχτα έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:55 σκέφτομαι το όνομα κάποιας ποιήτριας, κάποιας γυναίκας που έμεινε
στην ιστορία ίσως, δε ξέρω ακόμη, θα δω
Όλες είναι πανέμορφες και αναντικατάστατες.