ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 18:09Τη φωτο την έβαλα γιατί έμοιαζαν οι καρέκλες.![]()
Το πτηνό είναι κοκατίλ. Για την ακρίβεια... ήταν. Μεγάλη φάτσα αλλά πέταξε μακριά.
Εδώ μου τσίμπαγε το μαλλί γιατί ζήλευε το γατί.
ΥΓ. Μην έχεις ενοχές. Ό,τι μπορείς να προσφέρεις είναι αρκετό. Να το χαρείς.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γάτες.... μιάου!
Re: Γάτες.... μιάου!
Προς τί η έκπληξη βρε Ζαχαρία;Στύξ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:18ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 18:09Τη φωτο την έβαλα γιατί έμοιαζαν οι καρέκλες.![]()
Το πτηνό είναι κοκατίλ. Για την ακρίβεια... ήταν. Μεγάλη φάτσα αλλά πέταξε μακριά.
ΥΓ. Μην έχεις ενοχές. Ό,τι μπορείς να προσφέρεις είναι αρκετό. Να το χαρείς.![]()
![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποιοι είναι οι ποιητικοί φανφαρόνικοι λόγοι που έβγαλα;enaon έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:21γιατι να με συγχωρέσεις, δεν σε κορόιδεψα που σου λεει για την καρέκλα και βγαζεις λογους σαν τον ποιητή φανφαρα. Τωρα οκ, συγνώμη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
καλα συγνώμη Γαλη, ωραια καρέκλα.
Αν σου πω για το apple pc ,μάλλον δε θα με πιστέψειςΓΑΛΗ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:20Προς τί η έκπληξη βρε Ζαχαρία;Στύξ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:18ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 18:09Τη φωτο την έβαλα γιατί έμοιαζαν οι καρέκλες.![]()
![]()
![]()
![]()
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Θα σταματήσεις ποτέ να επαληθεύεις όλα τα στερεότυπα της γεροντοκορης, καλό μου;
απλά συμφωνώ με την νυχτα, η συζήτηση ειναι για το νεο γατακι, γιαυτο χαρήκαμε ολοι και βάζουμε τις καρέκλες μας.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:29
Θα σταματήσεις ποτέ να επαληθεύεις όλα τα στερεότυπα της γεροντοκορης, καλό μου;
Βρε τεχνοφρικιό, μην ανακατεύεσαι στο οτιδήποτε. Εγώ και η νύχτα, αν και είναι πολύ νεώτερη από εμένα, έχουμε ένα κοινό στοιχείο. Γουστάρουμε τα παλιά και μεταχειρισμένα πράγματα. Και αν δεν κάνω λάθος, ούτε αυτήν χαλάει η εν λόγω παρακμιακή προσέγγιση που μπορεί να μας αποδοθεί από τον κάθε προχωκάγκουρα.
Ελπίζω να το έκανα πιο σαφές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ναι, σαφέστατο. Καμια καρέκλα δεν εχει την ιδια ψυχή με μια αλλη, κατάλαβα.
Είναι παλιό μοντέλο. Κατά τα άλλα, ο πρώτος υπολογιστής που πήρα ήταν ένα mac 376 αν θυμάμαι καλά (κάπου στη μακρινή δεκαετία του 199Ο) και από τότε δεν άλλαξα ποτέ.
You can teach an old happy cat new tricks.
Tώρα που τα πάντα μακοποιήθηκαν, δεν έχω θέμα. Αν τα παίξει, θα πάρω επιτραπέζιο πισί.
Έχω ήδη μια καβάντζα σε πισί λαπτοπ, προσφορά από τη δουλειά και ένα δικό μου ipad για τα κονέ εκτός σπιτιού και τσεκάρισμα εφαρμογών e-pub.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 16 Νοέμ 2024, 20:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μαλώνετε, μια χαρά καρέκλα είναι. Κρίμα που δεν τις φτιάχνουν έτσι πια. Εγώ κάτι τέτοια τα μαζεύω και τα αναπαλαιώνω και τα κάνω σαν καινούργια, για όποιον τα θέλει χωρίς την πατίνα του χρόνου.
Κι εγώ γουστάρω πολύ αναπαλαιώσεις. Είναι το χόμπυ μου. Τα λούστρα και τα γυαλιστερά γενικώς, με εκνευρίζουν.Allah έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:50 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μαλώνετε, μια χαρά καρέκλα είναι. Κρίμα που δεν τις φτιάχνουν έτσι πια. Εγώ κάτι τέτοια τα μαζεύω και τα αναπαλαιώνω και τα κάνω σαν καινούργια, για όποιον τα θέλει χωρίς την πατίνα του χρόνου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1116 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-