Ουτε καν.foscilis έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:38Κι εγώ αυτό βλέπω, ο νόμος δεν κάνει διάκριση ανάμεσα σε όλα αυτά και αρχίζω να έχω την εντύπωση ότι συζητάμε στη βάση χαλασμένου τηλεφώνου από δημοσιογράφους και ότι η εισαγγελέας πρότεινε απλά την απαλλαγή του από αυτό:masterridley έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:26Ενώ η κατάχρηση είναι προφανής νομικά (αν δεν στοιχειοθετείται απειλή), αυτό με την μαστροπεία όντως δεν βγάζει νόημα!Beria έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:19 Έκανε τη μεταφορά μιας 12χρονης για να την πηδήξουν τα σιχαματα.
Και θα συζητήσουμε εάν έχει νομική διαφορά αν έπαιρνε λεφτά από αυτή την ιστορία;
Το ίδιο το άρθρο μιλάει για διευκόλυνση, δεν ξέρω γιατί μιλάμε για λεφτά!
https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... mastropeia1. Όποιος, για να εξυπηρετήσει την ακολασία άλλων, προάγει ή εξωθεί στην πορνεία ανήλικο ή υποθάλπει ή εξαναγκάζει ή διευκολύνει ή συμμετέχει στην πορνεία ανηλίκων, τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα (10) έτη και χρηματική ποινή.
Άρθρο 350. Εκμετάλλευση πόρνης. Άνδρας που συντηρείται ολικά ή εν μέρει από γυναίκα που ασκεί κατ’ επάγγελμα την πορνεία και από την εκμετάλλευση των σχετικών ανήθικων κερδών της τιμωρείται με φυλάκιση έξι μηνών μέχρι τριών ετών.
Για να ισχυει αυτο πρεπει η γυναικα να ειναι δηλωμενη και με βιβλιαριο.
Λες να ειχε η 12χρονη βιβλιαριο και να ηταν δηλωμενη στην αστυνομια?