!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ένας εισαγγελέας για την εισαγγελέα της δίκης Μίχου.Μαμώ την δικαιοσύνη του Κουλιστάν.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: Ένας εισαγγελέας για την εισαγγελέα της δίκης Μίχου.Μαμώ την δικαιοσύνη του Κουλιστάν.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

foscilis έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:38
masterridley έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:26
Beria έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:19 Έκανε τη μεταφορά μιας 12χρονης για να την πηδήξουν τα σιχαματα.
Και θα συζητήσουμε εάν έχει νομική διαφορά αν έπαιρνε λεφτά από αυτή την ιστορία;
Ενώ η κατάχρηση είναι προφανής νομικά (αν δεν στοιχειοθετείται απειλή), αυτό με την μαστροπεία όντως δεν βγάζει νόημα!

Το ίδιο το άρθρο μιλάει για διευκόλυνση, δεν ξέρω γιατί μιλάμε για λεφτά!

https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... mastropeia
1. Όποιος, για να εξυπηρετήσει την ακολασία άλλων, προάγει ή εξωθεί στην πορνεία ανήλικο ή υποθάλπει ή εξαναγκάζει ή διευκολύνει ή συμμετέχει στην πορνεία ανηλίκων, τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα (10) έτη και χρηματική ποινή.
Κι εγώ αυτό βλέπω, ο νόμος δεν κάνει διάκριση ανάμεσα σε όλα αυτά και αρχίζω να έχω την εντύπωση ότι συζητάμε στη βάση χαλασμένου τηλεφώνου από δημοσιογράφους και ότι η εισαγγελέας πρότεινε απλά την απαλλαγή του από αυτό:

Άρθρο 350. Εκμετάλλευση πόρνης. Άνδρας που συντηρείται ολικά ή εν μέρει από γυναίκα που ασκεί κατ’ επάγγελμα την πορνεία και από την εκμετάλλευση των σχετικών ανήθικων κερδών της τιμωρείται με φυλάκιση έξι μηνών μέχρι τριών ετών.
Ουτε καν.

Για να ισχυει αυτο πρεπει η γυναικα να ειναι δηλωμενη και με βιβλιαριο.

Λες να ειχε η 12χρονη βιβλιαριο και να ηταν δηλωμενη στην αστυνομια?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Ένας εισαγγελέας για την εισαγγελέα της δίκης Μίχου.Μαμώ την δικαιοσύνη του Κουλιστάν.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

George_V έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:39
Άρθρο 350. Εκμετάλλευση πόρνης. Άνδρας που συντηρείται ολικά ή εν μέρει από γυναίκα που ασκεί κατ’ επάγγελμα την πορνεία και από την εκμετάλλευση των σχετικών ανήθικων κερδών της τιμωρείται με φυλάκιση έξι μηνών μέχρι τριών ετών.
Ουτε καν.

Ε γι' αυτό είπε η εισαγγελέας να αποσυρθεί αυτή η κατηγορία.

Γιατί "μαστροπεία σε οίκους ανοχής με εκμετάλλευση πορνικών εσόδων" για το οποίο λένε στο ρεπορτάζ ότι πρότεινε απαλλαγή δεν υπάρχει σαν ξεχωριστό αδίκημα και το μόνο που μοιάζει κάπως είναι το 350ΠΚ.

Αφού βλέπεις κι εσύ στον κώδικα ότι το άρθρο για μαστροπεία δεν κάνει καμία διάκριση ανάμεσα στη διευκόλυνση και όλες τις άλλες περιπτώσεις.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Γράψατε ότι ο βιασμος προϋποθέτει βία.
Το κοριτσάκι περιέγραψε τις φρικτές στιγμές που φέρεται να έζησε στα χέρια του Ηλία Μίχου μέσα στο κατάστημά του στον Κολωνό. Όπως είπε, την απειλούσε με μαχαίρια και όπλα, ενώ ασελγούσε στο κορμάκι της.

Ήταν μια μέρα να πάμε κάτω στην αποθήκη. Άρχισε να με πιάνει... Με απείλησε με μαχαίρια και όπλα, μου είπε άμα το πω “θα με σκοτώσει εμένα ή την οικογένεια μου ή θα με κάνει ρεζίλι”. Του είπα “δε θέλω και με απείλησε”. Ήθελε να κάνουμε σεξ. Με απειλούσε ότι αν δεν κάνουμε θα με σκοτώσει. Μια μέρα που κάναμε εγώ δεν ήθελα και μου έκανε... Αυτός ήθελε να κάνουμε και άλλα», είπε η 12χρονη. Πρόσθεσε, ακόμα, ότι όλες τις φορές, ο Ηλίας Μίχος τη βίασε στην αποθήκη του μαγαζιού του.
https://www.google.com/amp/s/www.alfavi ... oyse%3famp
Αυτό δεν καταλογιζεται ως βία.
Λυπάμαι δεν είναι στραβός ο γιαλός στραβά αρμενίζουμε εμεις
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Ερμής έγραψε: 14 Μαρ 2024, 22:16
Golden Age έγραψε: 14 Μαρ 2024, 22:16
nyxtovios έγραψε: 14 Μαρ 2024, 22:14
left wing hegemony
Αριστερή διαστροφή είναι.
Πλεονασμός.
Έχει και χαρά ιδεολογικής προπαγάνδας επίσης όλο αυτό. Η μητέρα ήτανε φτωχή, άρα θύμα του καπιταλισμού, αφού αναγκάστηκε λόγω της φτώχειας της να δώσει την κόρη της σε έναν εύπορο να την εκμεταλλευτεί.

Κι αν πάρουμε και τα νέα ιδεολογικά ρεύματα της αναρχοαριστεράς, ως γυναίκα είναι θύμα της πατριαρχικής κοινωνίας.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

foscilis έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:52
George_V έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:39
Ουτε καν.

Ε γι' αυτό είπε η εισαγγελέας να αποσυρθεί αυτή η κατηγορία.

Γιατί "μαστροπεία σε οίκους ανοχής με εκμετάλλευση πορνικών εσόδων" για το οποίο λένε στο ρεπορτάζ ότι πρότεινε απαλλαγή δεν υπάρχει σαν ξεχωριστό αδίκημα και το μόνο που μοιάζει κάπως είναι το 350ΠΚ.

Αφού βλέπεις κι εσύ στον κώδικα ότι το άρθρο για μαστροπεία δεν κάνει καμία διάκριση ανάμεσα στη διευκόλυνση και όλες τις άλλες περιπτώσεις.
Ειναι στο κατηγορητηριο το αρθρο 350?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

zteo έγραψε: 15 Μαρ 2024, 00:05 Γράψατε ότι ο βιασμος προϋποθέτει βία.
Το κοριτσάκι περιέγραψε τις φρικτές στιγμές που φέρεται να έζησε στα χέρια του Ηλία Μίχου μέσα στο κατάστημά του στον Κολωνό. Όπως είπε, την απειλούσε με μαχαίρια και όπλα, ενώ ασελγούσε στο κορμάκι της.

Ήταν μια μέρα να πάμε κάτω στην αποθήκη. Άρχισε να με πιάνει... Με απείλησε με μαχαίρια και όπλα, μου είπε άμα το πω “θα με σκοτώσει εμένα ή την οικογένεια μου ή θα με κάνει ρεζίλι”. Του είπα “δε θέλω και με απείλησε”. Ήθελε να κάνουμε σεξ. Με απειλούσε ότι αν δεν κάνουμε θα με σκοτώσει. Μια μέρα που κάναμε εγώ δεν ήθελα και μου έκανε... Αυτός ήθελε να κάνουμε και άλλα», είπε η 12χρονη. Πρόσθεσε, ακόμα, ότι όλες τις φορές, ο Ηλίας Μίχος τη βίασε στην αποθήκη του μαγαζιού του.
με βάση αυτά έχεις ισόβια μόνο για το βιασμό με απειλή ζωής ανηλίκου κάτω των 12. Και ύστερα και άλλα 10 και εξώθηση σε πορνεία.

Αλλά μάλλον έλεγε ψέμματα το κοριτσάκι, η αλήθεια ήταν οτι ήταν ερωτευμένη με τον 53χρόνο Μίχο και όλα έγιναν λόγω ρομάντζου.

Και φυσικά από την υπόθεση μαστρωπίας με τους 200+ πελάτες ο Μίχος δεν έβαλε ούτε ευρώ στην τσέπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Μέχρι και η Μπακογιάννη αηδίασε.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Fipps
Phorum.gr user: Fipps

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fipps »

Επειδή πολύ το συζητάμε να σας πω εγώ ποιο είναι το σκεπτικό της εισαγγελέως:
Λοιπόν:
Η μητέρα, όντας άνεργη, τοξικοεξαρτημένη, εξώθησε την ανήλικη κόρη της στην πορνεία για να αποκομίσει χρήματα.
Κατά τη διάρκεια που ήδη εξεδιδε την ανήλικη κόρη της,γνώρισε τον Μίχο, έναν καθ'όλα,αθώο, φιλεύσπλαχνο, τίμιο και ευυπόληπτο επιχειρηματία της περιοχής, που τύχαινε όμως να είναι και ευκολόπιστος, ο οποίος από φιλευσπλαχνία, δέχθηκε να βοηθήσει την οικογένεια, βλέποντας την κατάσταση στην οποία ζούσαν, δίνοντας κάποια μεροκάματα στην μητέρα για να του καθαρίζει το μαγαζί.
Η ραδιουργία μητέρα, αφού κατάλαβε ότι ο αθώος αυτός άνθρωπος είναι και ευκολόπιστος μαλάκας και έχει πολλά χρήματα, άρχισε να παίρνει την ανήλικη κόρη της, την οποία ήδη εξέδιδε, στο μαγαζί του Μίχου όταν πήγαινε να καθαρίσει, και την προέτρεπε να προκαλέσει ερωτικά τον Μίχο με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα και εάν κάτι στράβωνε να τον εκβιάζουν!
Ο ευυπόληπτος αυτός,καλός και φιλεύσπλαχνος άνθρωπος, επειδή αντιμετώπιζε και προβλήματα ερωτικής φύσεως στον γάμο του, υπέκυψε στις προκλήσεις της ανήλικης, η οποία ήδη εκδιδόταν από την μητέρα της.
Ο Μίχος, όντας αθώος και ερωτικά ανικανοποίητος για χρονια, λόγω των προβλημάτων στον γάμο του, ερωτεύτηκε την ανήλικη, η οποία ήδη εκδιδόταν από την μητέρα της, σε τέτοιο βαθμό που αποφάσισε, όταν έμαθε αργότερα πως η ανήλικη εκδιδόταν, να την βοηθήσει να βρει πελάτες, χωρίς όμως να λαμβάνει ο ίδιος χρήματα, ώστε να μπορεί έτσι να αποκομίζει τα προς το ζην η οικογένεια της.
Πείτε μου ποιό νοσηρό μυαλό μπορεί να σκεφτεί κάτι τέτοιο?
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

https://www.facebook.com/macmanus.vardi ... cale=el_GR

Και υπέρ της μητέρας-μαστροπού.
Μοναδική πορεία στα χρονικά γιά μιά εισαγγελική πρόταση σε δικαστήριο κεκλεισμένων των θυρών δίχως να έχουν γνώση των στοιχείων και των μαρτυριών.

Mένει ακόμη να κάνουν και πορεία υπέρ του σταθμάρχη για τα Τέμπη. :D
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Μια αφόρητη μπόχα καλύπτει όλη τη καπιταληστικη χώρα...

«Ο Ηλίας Μίχος καλύπτει επωνύμους παιδοβιαστές» δηλώνει η δικαστική πραγματογνώμονας Δρ Χριστίνα Αντωνοπούλου.

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ως οι βιαστές της αριστεράς θα μείνουμε στην ιστορία. Και δικαίως
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Beria έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:19 Έκανε τη μεταφορά μιας 12χρονης για να την πηδήξουν τα σιχαματα.
Και θα συζητήσουμε εάν έχει νομική διαφορά αν έπαιρνε λεφτά από αυτή την ιστορία;
Ενώ η κατάχρηση είναι προφανής νομικά (αν δεν στοιχειοθετείται απειλή), αυτό με την μαστροπεία όντως δεν βγάζει νόημα!

1. Όποιος, για να εξυπηρετήσει την ακολασία άλλων, προάγει ή εξωθεί στην πορνεία ανήλικο ή υποθάλπει ή εξαναγκάζει ή διευκολύνει ή συμμετέχει στην πορνεία ανηλίκων, τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα (10) έτη και χρηματική ποινή.
Κι εγώ αυτό βλέπω, ο νόμος δεν κάνει διάκριση ανάμεσα σε όλα αυτά και αρχίζω να έχω την εντύπωση ότι συζητάμε στη βάση χαλασμένου τηλεφώνου από δημοσιογράφους και ότι η εισαγγελέας πρότεινε απλά την απαλλαγή του από αυτό:

Ωραία διατύπωση. Με βάση αυτή τη διατύπωση κάποιος που βγάζει μεν λεφτά αλλά δεν "συντηρείται" ούτε καν μερικώς (επειδή έχει άλλες πηγές εσόδων), μπορεί να τη γλιτώσει. Ανάλογα πώς θα το ερμηνεύσει ο δικαστής. Δεν θα μπορούσε απλά να γράφει "άνδρας που έχει οικονομικό όφελος"; Όχι, ο Έλληνας νομοθέτης είναι μαλάκας.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

zteo έγραψε: 15 Μαρ 2024, 00:05 Γράψατε ότι ο βιασμος προϋποθέτει βία.

Και τιποτα απο αυτα να μην ισχυει, δεν υπαρχει καποια ηλικια και κατω που να θεωρειται βιασμος εστω και χωρις βια?
Δεν ειναι βιασμος αν καποιος πηδηξει ενα διχρονο? Τι θα πει δηλαδη στο δικαστή, "μα δεν αντισταθηκε"?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

micmic έγραψε: 15 Μαρ 2024, 08:52

Ωραία διατύπωση. Με βάση αυτή τη διατύπωση κάποιος που βγάζει μεν λεφτά αλλά δεν "συντηρείται" ούτε καν μερικώς (επειδή έχει άλλες πηγές εσόδων), μπορεί να τη γλιτώσει. Ανάλογα πώς θα το ερμηνεύσει ο δικαστής. Δεν θα μπορούσε απλά να γράφει "άνδρας που έχει οικονομικό όφελος"; Όχι, ο Έλληνας νομοθέτης είναι μαλάκας.
Η διατύπωση του άρθρου είναι αστεία. Αν μια γυναίκα ασκεί κατ' επάγγελμα την πορνεία, τα κέρδη της δεν είναι ανήθικα.

Κατά τα άλλα, σαφώς και ένα ανήλικο δεν εντάσσεται σ' αυτήν την κατηγορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”