!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ένας εισαγγελέας για την εισαγγελέα της δίκης Μίχου.Μαμώ την δικαιοσύνη του Κουλιστάν.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Re: Ένας εισαγγελέας για την εισαγγελέα της δίκης Μίχου.Μαμώ την δικαιοσύνη του Κουλιστάν.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Alex Amsterdam έγραψε: 14 Μαρ 2024, 22:53
Niki έγραψε: 14 Μαρ 2024, 22:51
Ότι έλεγαν οι δημοσιογράφοι τότε.
Τον έδειχναν σε κομματικές συνελεύσεις της νδ σε φωτογραφίες με κομματικά στελέχη της νδ.
Σε αγιασμούς με πολιτικούς της ΝΔ.
Ειπε ο Μιχος οτι θα παρει μαζι τους και αλλους της ΝΔ αν πεσει η το φανταστηκες τελικα;
Το φανταστηκες λεω εγω.
Καλά ,μας δουλεύεις;
Για τις τρείς πρώτες μέρες όλοι διαβάζαμε ότι ήτανε μέλος της ΝΔ.
Μετά έγινε ότι δεν ήτανε μέλος απλά η ΝΔ είναι ανοικτό κόμμα και οι φωτογραφίες είναι ανθρώπων παρευρισκομένων.
Έτσι από μέλος έγινε παρευρισκόμενος.
Οι φωτογραφίες με κομματικά στελέχη σε διάφορες εκδηλώσεις έγιναν φωτογραφίες σελφινγκ.
Οι φωτογραφίες σε αγιασμούς έγιναν γιατί ήτανε φιλάνθρωπος.
Μας δουλεύεις ;
Τι νομίζεις ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Niki

Re: Ένας εισαγγελέας για την εισαγγελέα της δίκης Μίχου.Μαμώ την δικαιοσύνη του Κουλιστάν.

Ναι το αν πέσω θα πάρω πολλούς μαζί μου τα έλεγε τον καιρό που τα κανάλια τον παρουσίαζαν μέλος της ΝΔ.
Πριν να γίνει "παρευρισκόμενος".
Τον καιρό που και αυτός διάβαζε τον τύπο που τον παρουσίαζαν σαν μέλος της ΝΔ τότε έλεγε ότι θα πάρει πολλούς μαζί του.
Alex Amsterdam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alex Amsterdam »

Τι εγινε αλλαξαμε θεμα;
Niki έγραψε: ↑26 λεπτά πριν
Αν ήμουνα κυβερνών κόμμα και κάποιος παιδοβιαστής που ήτανε στην παράταξη μου έλεγε ότι αν πέσει αυτός μαζί του θα πάρει και άλλους του κόμματος.
Αν ήξερα πώς είμαι καθαρό κόμμα η αν ήθελα να είμαι καθαρό κόμμα.
Θα έβγαζα ένα εκπρόσωπο να πει το εξής.

Εμείς τέτοιους δεν τους θέλουμε μαζί μας για αυτό τον προκαλούμε να πει τα ονόματα αν λέει αλήθεια για να καθαρίσει το κόμμα μας.

end of the story.
Απλο ειναι το ερωτημα
Τα φανταστηκες αυτα η οντως τα ειπε;
Εγω λεω οτι τα φανταστηκες.
Άβαταρ μέλους
Fipps
Phorum.gr user: Fipps

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fipps »

Κατά τ'άλλα ο Κούλης έχει το θράσος να κατηγορεί τους Αλβανούς για μή ανεξάρτητη δικαιοσύνη και στημένες δίκες...
Α ρε αθάνατα Βαλκάνια!!!!
Οθωμανία σκέτη είμαστε!
Alex Amsterdam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alex Amsterdam »

Niki έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:02 Ναι το αν πέσω θα πάρω πολλούς μαζί μου τα έλεγε τον καιρό που τα κανάλια τον παρουσίαζαν μέλος της ΝΔ.
Πριν να γίνει "παρευρισκόμενος".
Τον καιρό που και αυτός διάβαζε τον τύπο που τον παρουσίαζαν σαν μέλος της ΝΔ τότε έλεγε ότι θα πάρει πολλούς μαζί του.
Ο δικηγορος του Μιχου μιλησε για επωνυμους πολιτικους τραγουδιστες κτλ
Και συ παροτρυνες την ΝΔ να κανει δηλωση ενω δεν την εχει αναφερει ποτε.
Άβαταρ μέλους
Niki

Alex Amsterdam έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:02 Τι εγινε αλλαξαμε θεμα;
Niki έγραψε: ↑26 λεπτά πριν
Αν ήμουνα κυβερνών κόμμα και κάποιος παιδοβιαστής που ήτανε στην παράταξη μου έλεγε ότι αν πέσει αυτός μαζί του θα πάρει και άλλους του κόμματος.
Αν ήξερα πώς είμαι καθαρό κόμμα η αν ήθελα να είμαι καθαρό κόμμα.
Θα έβγαζα ένα εκπρόσωπο να πει το εξής.

Εμείς τέτοιους δεν τους θέλουμε μαζί μας για αυτό τον προκαλούμε να πει τα ονόματα αν λέει αλήθεια για να καθαρίσει το κόμμα μας.

end of the story.
Απλο ειναι το ερωτημα
Τα φανταστηκες αυτα η οντως τα ειπε;
Εγω λεω οτι τα φανταστηκες.
Έχω απαντήσει πήγαινε σε κάποιον που ξέρει Ελληνικά να σου μεταφράσει.
Δεν μπορώ να μονομαχώ πνευματικά με αόπλους.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Fipps έγραψε: 14 Μαρ 2024, 22:52
zteo έγραψε: 14 Μαρ 2024, 22:44 Για εξηγήστε λοιπόν ποια είναι η διαφορά μεταξύ καταχράστη ανηλίκου και ενός βιαστή ανηλίκου ως πράξη?
Εξηγήστε λοιπόν ποια η διαφορά μεταξύ του διευκόλυντη σε εκπορνευση με των μαστρωπο?
Κάντε το χωρίς να βάλετε την έννοια της συναίνεσης της 12 Χρόνης.
Λιγότερα χρόνια φυλακή.
Δεν μιλάω για την νομική έννοια του όρου αλλά ως πράξεις ποια είναι η διαφορά?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

zteo έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:05
zteo έγραψε: 14 Μαρ 2024, 22:44 Για εξηγήστε λοιπόν ποια είναι η διαφορά μεταξύ καταχράστη ανηλίκου και ενός βιαστή ανηλίκου ως πράξη?
Εξηγήστε λοιπόν ποια η διαφορά μεταξύ του διευκόλυντη σε εκπορνευση με των μαστρωπο?
Λιγότερα χρόνια φυλακή.
Τη διαφορά μεταξύ αποπλάνησης ανηλίκου και βιασμού την καταλαβαίνεις;αυτό που παλιά λεγόταν αποπλάνηση τώρα λέγεται κατάχρηση.
Όσο για τη διευκόλυνση μαστρωπείας σημαίνει ότι δεν παίρνει αυτός τα λεφτά από τη μαστρωπεία - τα παίρνει η μάνα εν προκειμένω - και αυτός κάνει τη μεταφορά της στον τόπο που εκδίδεται.
Άβαταρ μέλους
Fipps
Phorum.gr user: Fipps

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fipps »

Λιγότερα χρόνια φυλακή.
Σύμφωνα με δεδικασμένα, εάν οι νόμιμοι προστάτες του/της ανήλικου/ης ήταν σύμφωνοι ή προέτρεψαν την συνεύρεση και ο/η ανήλικος/η, προκύπτει ότι "συμφώνησε" και δεν έφερε αντίσταση τότε σύμφωνα με τον νόμο δεν προκύπτει βιασμός. Είναι κάτι το οποίο χρησιμοποιείται στη χώρα μας σε υποθέσεις Ρομά. Όπου όμως και εκεί δεν μιλάμε για 50χρονους με 11χρονα, αλλά για 20χρονους με 14χρονα...
Όσο για τη διευκόλυνση μαστροπείας χωρίς χρηματικό όφελος, ρώτα την εισαγγελέα πως το σκέφτηκε...
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

πατησιωτης έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:16

Λιγότερα χρόνια φυλακή.
Τη διαφορά μεταξύ αποπλάνησης ανηλίκου και βιασμού την καταλαβαίνεις;αυτό που παλιά λεγόταν αποπλάνηση τώρα λέγεται κατάχρηση.
Όσο για τη διευκόλυνση μαστρωπείας σημαίνει ότι δεν παίρνει αυτός τα λεφτά από τη μαστρωπεία - τα παίρνει η μάνα εν προκειμένω - και αυτός κάνει τη μεταφορά της στον τόπο που εκδίδεται.
Έκανε τη μεταφορά μιας 12χρονης για να την πηδήξουν τα σιχαματα.
Και θα συζητήσουμε εάν έχει νομική διαφορά αν έπαιρνε λεφτά από αυτή την ιστορία;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Εικόνα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley »

Beria έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:19 Έκανε τη μεταφορά μιας 12χρονης για να την πηδήξουν τα σιχαματα.
Και θα συζητήσουμε εάν έχει νομική διαφορά αν έπαιρνε λεφτά από αυτή την ιστορία;
Ενώ η κατάχρηση είναι προφανής νομικά (αν δεν στοιχειοθετείται απειλή), αυτό με την μαστροπεία όντως δεν βγάζει νόημα!

Το ίδιο το άρθρο μιλάει για διευκόλυνση, δεν ξέρω γιατί μιλάμε για λεφτά!

https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... mastropeia
1. Όποιος, για να εξυπηρετήσει την ακολασία άλλων, προάγει ή εξωθεί στην πορνεία ανήλικο ή υποθάλπει ή εξαναγκάζει ή διευκολύνει ή συμμετέχει στην πορνεία ανηλίκων, τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα (10) έτη και χρηματική ποινή.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Beria έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:19
πατησιωτης έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:16
Έκανε τη μεταφορά μιας 12χρονης για να την πηδήξουν τα σιχαματα.
Εμείς δεν συζητάμε.Ο νόμος κάνει τη διάκριση.Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προφανώς έγινε προσπάθεια να διακριβωθεί εάν ο Μίχος έπαιρνε λεφτά ή όχι επειδή ο νόμος προβλέπει δύο διαφορετικά άρθρα για κάθε περίπτωση.Σύμφωνα με την πρόταση της εισαγγελέως δεν αποδείχθηκε πέραν αμφιβολίας οπότε προτείνει την αθώωση λόγω αμφιβολιών για μαστρωπεία και την ενοχή για διευκόλυνση μαστρωπείας.Δηλαδή η αμφιβολία αφορά εάν έπαιρνε και αυτός λεφτά ή τα έπαιρνε όλα η μάνα.Νομικά αυτό έπρεπε να κάνει,τώρα τι φωνάζουν οι άλλοι έξω είναι άλλο πράγμα.Και ο σκέτος φόνος έχει άλλη ποινή από το φόνο μετά ληστείας παρ ότι το θύμα είναι και στις δύο περιπτώσεις νεκρός.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

masterridley έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:26
Beria έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:19 Έκανε τη μεταφορά μιας 12χρονης για να την πηδήξουν τα σιχαματα.
Ενώ η κατάχρηση είναι προφανής νομικά (αν δεν στοιχειοθετείται απειλή), αυτό με την μαστροπεία όντως δεν βγάζει νόημα!

1. Όποιος, για να εξυπηρετήσει την ακολασία άλλων, προάγει ή εξωθεί στην πορνεία ανήλικο ή υποθάλπει ή εξαναγκάζει ή διευκολύνει ή συμμετέχει στην πορνεία ανηλίκων, τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα (10) έτη και χρηματική ποινή.
Εάν βάλεις με το νου σου το κακό ίσως είναι ένας τρόπος να μην πάει σε ισόβια. (ή αθροιστικά εξοντωτική ποινή)

Στην άλλη περίπτωση η εισαγγελέας είναι μειωμένης αντιλήψεως
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

masterridley έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:26

Κι εγώ αυτό βλέπω, ο νόμος δεν κάνει διάκριση ανάμεσα σε όλα αυτά και αρχίζω να έχω την εντύπωση ότι συζητάμε στη βάση χαλασμένου τηλεφώνου από δημοσιογράφους και ότι η εισαγγελέας πρότεινε απλά την απαλλαγή του από αυτό:

Άρθρο 350. Εκμετάλλευση πόρνης. Άνδρας που συντηρείται ολικά ή εν μέρει από γυναίκα που ασκεί κατ’ επάγγελμα την πορνεία και από την εκμετάλλευση των σχετικών ανήθικων κερδών της τιμωρείται με φυλάκιση έξι μηνών μέχρι τριών ετών.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”