Ξέρεις πόσες φορές έχω κάτσει στα 4? Μιλούνια.
Και σήμερα νωρίτερα.
Ξέρεις πόσες φορές έχω κάτσει στα 4? Μιλούνια.
Με τα συστημικά μιντια του κούλη δεν τα κατάφερε ο Τσίπρας κ θα βγάλει άκρη ο νέοπας?Αρίστος έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:26
Δε με λες, ο Κασσελακης γιατι δεν κανει την αντιπολιτευση που υποσχεθηκε;
οκ το σεβομαι αυτο, αλλα σιγουρα εννοεις οτι εχει βρισει οικογένεια οπως εγραψες, κυριολεκτικά το εννοουσες;Lugozzi έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:23 Ας μας πει ο τοξοβόλος που είναι εδώ.
Εγώ ντρέπομαι να το αναπαράγω.
Δεν ήταν πάντως μόνο αυτο: να κατσει στα 4.
ομολογουμένωςΑρίστος έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:23 Kαλα ρε Τοξοβολε ολα αυτα αλλα γιατι δεν πας στο burdela.com;
Τα ειπες μια, τα ειπες δυο, τα ειπες χιλιες δυο.
Νομιζεις οτι σοκαρεις, και οντως μπορει στην αρχη να σοκαρες καποιους ελαχιστους αλλα πλεον σε εχουν βαρεθει και οι του κατηχητικου.
.
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:28Με τα συστημικά μιντια του κούλη δεν τα κατάφερε ο Τσίπρας κ θα βγάλει άκρη ο νέοπας?Αρίστος έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:26
Δε με λες, ο Κασσελακης γιατι δεν κανει την αντιπολιτευση που υποσχεθηκε;
Το θέμα είναι να βγει 2ο κόμμα στις Ευρωεκλογές με πάνω από 18% και μετά μέχρι τις εθνικές εκλογές όλα γίνονται.
έτσιLugozzi έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:23Ας μας πει ο τοξοβόλος που είναι εδώ.enaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:21οκ μια χαρα με αυτα. Μπορεις να μου πεις πως τον εβρισε; Δεν το βλεπω πουθενα, το εχουν σβησει; Η εννοεις που ειπε να κατσει στα4; Αν αυτο εννοεις, εγω εννοω οτι αυτο δεν ειναι βρισια, αν σε ενοχλησε κανεις προβολες νομιζω.Lugozzi έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:06 Θα προσπαθήσω να συο εξηγήσω
Αν μαλωσουμε οι δυο μας, μπορείς να μου πεις ό,τι θες, αλλά δεν θα δεχόμουν να μου βρίσεις τη μάνα ή το παιδί μου.
Το ίδιο κι εγώ δηλαδή, δε θα σου έβριζα ποτέ οικογένεια κλπ
Εγώ ντρέπομαι να το αναπαράγω.
Δεν ήταν πάντως μόνο αυτο: να κατσει στα 4.
εξυπνος εισαι γιατι θελεις να παριστανεις τον χαζο; σε επιασε η κουζουλαδα;enaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:23ναι οκ δεν ηταν ωραιο, αλλα βρες μια λεξη να μην ειναι απο τα μαλια τραβηγμένη, βρισια δεν υπηρξε, κατι αλλο ειναι, και για να ενοχλησε τοσους πολλους, μαλλον εσωτερικό δικό σας.nemo έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:21δεν βγηκα καθολου απο το ρουχο -απλα δεν μου αρεσει σε μια λεκτικη αντιπαραθεση μεταξυ μαςenaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:16 ξερεις και τι ξερω κατα βαθος;
πειτε ρε παιδια, πως τον εβρισε τον μικρο και ανυπεράσπιστο γιο της γαλης; Τι ειπε και βγήκατε απο τα ρουχα σας;
να ανακατευουμε τις οικογενειες μας
Εσύ μαρή δεν ήσουν Κασσελακικός? Γιατί μας τα γυρνάς τώρα?Αρίστος έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:29
Δικαιολογιες, οσο αντιπολιτευση εκανε η Αχτσιογλου κανει κι αυτος.
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:31Εσύ μαρή δεν ήσουν Κασσελακικός? Γιατί μας τα γυρνάς τώρα?Αρίστος έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:29
Δικαιολογιες, οσο αντιπολιτευση εκανε η Αχτσιογλου κανει κι αυτος.
Στήριξε τον γκέι πρόεδρα σου μέχρι τις ευρωεκλογές κ μετά βλέπουμε.

Το παραπάνω κείμενο είναι χαρακτηριστική μονομερής και κακοποίηση επιστημονικών δεδομένων με σκοπό να εξυπηρετήσουν ατζέντα, δηλαδή την αντιεπιστημονική ιδέα ότι τα λοατκι άτομα είναι αφύσικα.πετρος έγραψε: 18 Φεβ 2024, 16:02Saturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 15:13Επίσης να πούμε οτι οι επιστήμοες ΔΕΝ μπορούν να κατηγοριοποιήσουν και να απαντήσουν για την ακριβή φύση τέτοιων φαινομένων συνολικά στο ζωικό βασίλειοπετρος έγραψε: 18 Φεβ 2024, 14:36
Ωραια τα λες. Η ενστικτωδης λοιπον σεξουαλικοτητα ειναι συμπεριφορα, γενετικα και τελεολογικα, προγραμματισμενη απο τη φυση με ΣΚΟΠΟ οπως ΟΛΕΣ οι ενστικτωδεις συμπεριφορες τη διαιωνιση και επιβιωση του ειδους. Οι παρεκκλινουσες συμπεριφορες που ενιοτε παρατηρουνται στη φυση ΔΕΝ προκρινονται (πχ σκυλος - αρρενας σκυλος, ανθρωπος-προβατο, γαιδαρος-ανθρωπος) γιατι ακριβως ειναι ΑΚΑΡΠΕΣ-ΑΓΟΝΕΣ γι αυτο ειναι εξ ορισμου ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ. Αν τωρα αφησουμε τα ενστικτα και παμε σε ανωτερες φλοιικες λειτουργιες, Πλατωνικους ερωτες, θεωριες περι ψυχης και αλλα συναφη, χρειαζεται αναλυση και δε βγαινει ευκολα ακρη...
Αλλά ας δούμε και αυτό το άρθρο εδώ που βασίζεται σε μια εργασία με θέμα την εργαλειοποίηση του ζωικού βασιλείου για την προάσπιση των θεωριών των ομοφυλόφιλων:
Ο μύθος της ομοφυλοφιλίας των ζώων είναι ένα εργαλείο πολιτικής προπαγάνδας!
Το περιοδικό World of Science: Pedagogy and Psychology, που περιλαμβάνεται στον κατάλογο των ρωσικών επισκοπικών επιστημονικών περιοδικών, που εγκρίθηκε από την Ανώτατη Επιτροπή Παραστατικών (HAC RF) και μέρος της βάσης δεδομένων ρωσικών επιστημών, δημοσίευσε ένα άρθρο που απάλλαξε το μύθο της ομοφυλοφιλίας στα ζώα.
Το άρθρο ονομάζεται: Το πρόβλημα της ανθρωπομορφικής ερμηνείας της συμπεριφοράς των ζώων στο πλαίσιο μιας συζήτησης σχετικά με τα χαρακτηριστικά της σεξουαλικής συμπεριφοράς του ανθρώπου.
Στη ρητορική των LGBT ακτιβιστών, συχνά ακούγεται μια δήλωση ότι η ομοφυλοφιλία είναι ένα είδος κανόνα για ένα άτομο, δεδομένου ότι φέρεται να παρατηρείται στη φύση - στα ζώα. Αυτή η δήλωση βασίζεται στις ακόλουθες διαδοχικές δηλώσεις:
1) παρατηρείται ομοφυλοφιλία στα ζώα.
2) οτι κάνουν τα ζώα είναι φυσικό?
3) συνεπώς, η ομοφυλοφιλία είναι φυσική για τον άνθρωπο.
Το πρόβλημα αυτού του συμπεράσματος είναι ότι η παράγραφος 1 αντιπροσωπεύει μια υποκατάσταση των εννοιών και μια προκατειλημμένη ανθρωπόμορφη ερμηνεία της συμπεριφοράς των ζώων και η παράγραφος 2 βασίζεται σε μια εξαιρετικά εκλεκτική παρέκταση των φαινομένων του ζωικού κόσμου στην ανθρώπινη ζωή.
Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να σημειωθεί ότι μεταξύ των ζώων δεν υπάρχει «ομοφυλοφιλία» (σεξουαλική έλξη για το ίδιο φύλο και πράξεις που βασίζονται σε αυτό), αλλά συμπεριφορά ομόφυλου φύλου, η οποία συνήθως δεν έχει να κάνει με τη σεξουαλική έλξη ή ακόμη και τη σεξουαλική επαφή. ως τέτοια. Ακόμη και ο LGBT ακτιβιστής Simon LeVay, γνωστός για την έρευνα του εγκεφάλου του, το παραδέχτηκε «Στον κόσμο των ζώων δεν υπάρχει «ομοφυλοφιλικός προσανατολισμός» με την ανθρώπινη έννοια και τα καταγεγραμμένα επεισόδια ομοφυλοφιλικής συμπεριφοράς δεν οδηγούν ποτέ στην αντικατάσταση της ετεροφυλοφιλικής δραστηριότητας». (LeVay, 1996).
Οι ερευνητές της σεξουαλικής συμπεριφοράς των ζώων επισημαίνουν ότι αν και χρησιμοποιούν γενικά αποδεκτούς όρους για να περιγράψουν συμπεριφορές των ίδιων φύλων, όπως π.χ. "Ομοφυλόφιλος", "Προτίμηση για σεξουαλικό σύντροφο" и "Σεξουαλικός προσανατολισμός"Οι όροι αυτοί δεν είναι καθόλου πανομοιότυποι με τους όρους που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν τον προσανατολισμό ενός προσώπου, ένα πολύ πιο πολύπλοκο φαινόμενο (Roselli, 2009).
Σύμφωνα με τη δήλωση του γλωσσολόγου Bruce Beigmil που έγινε στο βιβλίο «Βιολογική αφθονία», που δημοσιεύθηκε από έναν εκδοτικό οίκο που ειδικεύεται στην ομοφυλοφιλική λογοτεχνία, συμπεριλαμβανομένων των πορνογραφικών, "Η συμπεριφορά του ιδίου φύλου έχει τεκμηριωθεί σε περισσότερα από 450 ζωικά είδη" (Bagemihl, 1999). Στην πραγματικότητα, στις περισσότερες περιπτώσεις περιγράφεται η μη σεξουαλική συμπεριφορά των ζώων σε σχέση με άτομα του φύλου τους. Αν μιλάμε για σεξουαλικά παρακινημένες εκδηλώσεις συμπεριφοράς του ίδιου φύλου (ή μάλλον, αμφιφυλόφιλου), τότε αυτές οι περιπτώσεις είναι απομονωμένες.
Πρέπει να αναφερθεί ότι ο μύθος της "1500 ομοφυλοφιλικά ζωικά είδη", Αποθανατίστηκαν στον Τύπο και ανέλαβαν ακόμη και από τέτοια αξιοσέβαστα μέσα όπως το BBC, το Time, το Telegraph, το DW κ.λπ.
...
Στην πραγματικότητα, αποδείχθηκε ότι ο αριθμός "1500", όπως θα περίμενε κάποιος, δεν έχει καμία βάση. Ο νορβηγός ζωολόγος Peter Beckmann, ο οποίος εξέφρασε πρώτα την εικόνα αυτή, δεν μπορούσε να παράσχει την πηγή του και αναγνώριση το σφάλμα του μόνο στο έτος 2018:
Έχω ψάξει για τη δεύτερη εβδομάδα, αλλά δεν μπορώ να βρω μια μοναδική λίστα των προβολών 1500. Δεν μπορώ να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είχα κάνει λάθος κατά τη σύνταξη του πρωτότυπου κειμένου της έκθεσης, ίσως συνδυάζοντας δύο λίστες αντιστοιχίας από διαφορετικά βιβλία ή μετρώντας ταυτόχρονα τον ίδιο κατάλογο. Έτσι, το πραγματικό περιεχόμενο της δήλωσης ότι η «ομοφυλοφιλία παρατηρήθηκε στα είδη 1500» που έγινε στο 2002 κατά την έναρξη της έκθεσης ήταν λανθασμένη.
Αυτό αναφέρεται στην έκθεση που διοργάνωσε ο ίδιος στο 2006 στο Όσλο, αφιερωμένη στη συμπεριφορά των ίδιων φύλων των ζώων, η οποία χρηματοδοτήθηκε από το κράτος, καθώς ο σχηματισμός μιας ανεκτικής στάσης απέναντι στην ομοφυλοφιλία αποτελεί μέρος της κρατικής πολιτικής της Νορβηγίας. Ο Beckman αναγνώρισε τα "πολιτικά κίνητρα της έκθεσης" και είπε:
Μου άρεσε πραγματικά να χρησιμοποιώ αυτούς τους αριθμούς σε διάφορες συνεντεύξεις, καθώς ήταν ένας εντυπωσιακός, εύκολος να θυμάμαι αριθμός, με ένα καλό σοκαριστικό αποτέλεσμα, το οποίο δείχνει ότι δεν πρόκειται μόνο για μια χούφτα παράξενες γάτες και σκυλιά.
Οι βιολόγοι σημειώνουν ότι η συμπεριφορά των ίδιων φύλων συμπεριφέρεται όχι μόνο το ακαδημαϊκό ενδιαφέρον αλλά χρησιμοποιείται συχνά για την επίλυση νομικών ζητημάτων σε ανθρώπους. (Bailey & Zuk, 2009). Για παράδειγμα, στη δίκη Lawrence κατά Τέξας, παραδείγματα από το βιβλίο του Bruce Badgemeal παρουσιάστηκαν ως αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία κατέστησαν δυνατή την κατάργηση των νόμων περί σοδομίας στο Τέξας και σε άλλα κράτη.
https://pro-lgbt.ru/el/372/Αυτονοητα, δυστυχως οχι για ολους...
ρίξε ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές μη γίνει της πόπης εδωμέσα. Μετά τις ευρωεκλογές τα αναλύουμε καλύτερα.Αρίστος έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:36
Εγω θα στηριζα οποιονδηποτε εκανε σοβαρη αντιπολιτευση στον Κουλη αλλα ο Κασσελακης αποδειχθηκε νουλα.

O γκέι Ρεπουμπλικάνος LeVay που χειροκρόταγε τον Trump μήπως πήρε και το νόμπελ για την ανακάλυψη της αιτιολογίας του ανθρώπινου σεξουαλικού προσανατολισμού?Saturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:49 Δηλαδή ο LeVay δεν είπε ποτέ οτι δεν υπάρχει ομοφυλοφιλικός προσανατολισμός στα ζώα ?
Επίσης, δεν παρατηρείται όπως επισημαίνει το άρθρο συμπεριφορά ομόφυλου φύλου, η οποία συνήθως δεν έχει να κάνει με τη σεξουαλική έλξη ή ακόμη και τη σεξουαλική επαφή και όχι ομοφυλο-φιλία;