Θα προσπαθήσω να συο εξηγήσω
Αν μαλωσουμε οι δυο μας, μπορείς να μου πεις ό,τι θες, αλλά δεν θα δεχόμουν να μου βρίσεις τη μάνα ή το παιδί μου.
Το ίδιο κι εγώ δηλαδή, δε θα σου έβριζα ποτέ οικογένεια κλπ
Θα προσπαθήσω να συο εξηγήσω
Είναι φανερό ότι δεν παρακολούθησες όλη τη συζήτηση για να καταλάβεις σε τι αναφέρεται ο enaon.Lugozzi έγραψε: 18 Φεβ 2024, 18:58 Ποιες πλευρές?
Αφού εσύ έχεις δώσει το δικαίωμα σε συγκεκριμένο χρήστη να βρίζει οικογένειες, γιατί δεν τα εννοεί μωρέ, έτσι τα λέει, μια ωραία πεταλούδα
κατσε να καταλαβω παλι, αν ελεγε τον γιο του μπαμπα σου, εσενα δηλάδη, αλλα ο μπαμπας σου δεν ειναι στο φορουμ, δεν ειμαι μελος, ολα οκ;
Εσύ τουλάχιστον καταλαβαίνειςST48410 έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:06Είναι φανερό ότι δεν παρακολούθησες όλη τη συζήτηση για να καταλάβεις σε τι αναφέρεται ο enaon.Lugozzi έγραψε: 18 Φεβ 2024, 18:58 Ποιες πλευρές?
Αφού εσύ έχεις δώσει το δικαίωμα σε συγκεκριμένο χρήστη να βρίζει οικογένειες, γιατί δεν τα εννοεί μωρέ, έτσι τα λέει, μια ωραία πεταλούδα
Επίσης αν κάποιοι τον θεωρούν παλιό χρήστη που απλά τρολάρει, μπορείς να υποθέσεις ότι δεν αντιμετωπίζουν αυτά που λέει με τον ίδιο τρόπο.
ΥΓ. Την ευαισθησία σου σε χρήστες που βρίζουν οικογένειες την σέβομαι και την συμμερίζομαι επίσης.
μα δεν εβρισε ρε παιδια οικογενεια, της ειπε να πει στον γιο της να κατσει στα4, τι βρισια ειναι αυτο; Μηπως απλα τον περιμεναμε στην γωνια γιατι μας εχει εκνευρίσει;ST48410 έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:06 ΥΓ. Την ευαισθησία σου σε χρήστες που βρίζουν οικογένειες την σέβομαι και την συμμερίζομαι επίσης.
εναον γιατι το συνεχιζεις; ενω καταβαθος ξερεις οτι κανεις μλκ
οκ μια χαρα με αυτα. Μπορεις να μου πεις πως τον εβρισε; Δεν το βλεπω πουθενα, το εχουν σβησει; Η εννοεις που ειπε να κατσει στα4; Αν αυτο εννοεις, εγω εννοω οτι αυτο δεν ειναι βρισια, αν σε ενοχλησε κανεις προβολες νομιζω.Lugozzi έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:06 Θα προσπαθήσω να συο εξηγήσω
Αν μαλωσουμε οι δυο μας, μπορείς να μου πεις ό,τι θες, αλλά δεν θα δεχόμουν να μου βρίσεις τη μάνα ή το παιδί μου.
δεν βγηκα καθολου απο το ρουχο -απλα δεν μου αρεσει σε μια λεκτικη αντιπαραθεση μεταξυ μαςenaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:16 ξερεις και τι ξερω κατα βαθος;
πειτε ρε παιδια, πως τον εβρισε τον μικρο και ανυπεράσπιστο γιο της γαλης; Τι ειπε και βγήκατε απο τα ρουχα σας;
Ας μας πει ο τοξοβόλος που είναι εδώ.enaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:21οκ μια χαρα με αυτα. Μπορεις να μου πεις πως τον εβρισε; Δεν το βλεπω πουθενα, το εχουν σβησει; Η εννοεις που ειπε να κατσει στα4; Αν αυτο εννοεις, εγω εννοω οτι αυτο δεν ειναι βρισια, αν σε ενοχλησε κανεις προβολες νομιζω.Lugozzi έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:06 Θα προσπαθήσω να συο εξηγήσω
ναι οκ δεν ηταν ωραιο, αλλα βρες μια λεξη να μην ειναι απο τα μαλια τραβηγμένη, βρισια δεν υπηρξε, κατι αλλο ειναι, και για να ενοχλησε τοσους πολλους, μαλλον εσωτερικό δικό σας.nemo έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:21δεν βγηκα καθολου απο το ρουχο -απλα δεν μου αρεσει σε μια λεκτικη αντιπαραθεση μεταξυ μαςenaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:16 ξερεις και τι ξερω κατα βαθος;
πειτε ρε παιδια, πως τον εβρισε τον μικρο και ανυπεράσπιστο γιο της γαλης; Τι ειπε και βγήκατε απο τα ρουχα σας;
να ανακατευουμε τις οικογενειες μας
Mε έχουν μπανάρει γιατί λέει δεν ήμουν πολύ άντρας. Go figure
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 19:25Mε έχουν μπανάρει γιατί λέει δεν ήμουν πολύ άντρας. Go figure