Gherschaagk, μια και τα μηνύματα είναι συγκεντρωμένα, μήπως θα έπρεπε να γίνει ένα ξεχωριστό θέμα με τίτλο "Μεσσίας - Netflix";
Νομίζω ότι θα έχει συνέχεια αυτό το θέμα και το προτείνω για να μη διακόπτει τη ροή για άλλες σειρές.
Gherschaagk, μια και τα μηνύματα είναι συγκεντρωμένα, μήπως θα έπρεπε να γίνει ένα ξεχωριστό θέμα με τίτλο "Μεσσίας - Netflix";
Εσθήρ έγραψε: 05 Ιαν 2020, 10:02 Ναι ειμεθα αυτη στη φωτο του αβαταρ.Ειπα να βαλω και ενα αβαταρ δικο μου.![]()
Εσυ,εισαι στη φωτο του αβαταρ;![]()
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Σας μερσω πολυ,με κανετε και ντρεπομαι.
Σε ευχαριστω και εσενα.ομορφη η εσθηρ μπραβο:smt023
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιαν 2020, 11:12Gherschaagk, μια και τα μηνύματα είναι συγκεντρωμένα, μήπως θα έπρεπε να γίνει ένα ξεχωριστό θέμα με τίτλο "Μεσσίας - Netflix";
Νομίζω ότι θα έχει συνέχεια αυτό το θέμα και το προτείνω για να μη διακόπτει τη ροή για άλλες σειρές.![]()
Άβαταρ δεν βλέπω, τίτλους δεν βλέπω και μόλις τσέκαρα να δω αν είμαι όντως στο phorum.Στύγιος έγραψε: 05 Ιαν 2020, 11:19ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιαν 2020, 11:12Gherschaagk, μια και τα μηνύματα είναι συγκεντρωμένα, μήπως θα έπρεπε να γίνει ένα ξεχωριστό θέμα με τίτλο "Μεσσίας - Netflix";
Νομίζω ότι θα έχει συνέχεια αυτό το θέμα και το προτείνω για να μη διακόπτει τη ροή για άλλες σειρές.![]()
Υπάρχει ήδηviewtopic.php?f=19&t=17357
για να μην φανεί, εδώ δημόσια, ότι υπάρχουν πονηρές προθέσεις πίσω από τον θαυμασμό της φώτο σου.Εσθήρ έγραψε: 05 Ιαν 2020, 11:04
Αυτη ζηταγε να της μιλανε στο πληθυντικο,εγω παλι ζηταω το αντιθετο.Καλε τι μου μιλάς πληθυντικο;![]()
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου γιατί πάντα υποχωρώ και γονατίζω μπροστά σε όμορφες μαχητικές γυναίκες. Κι εσύ είσαι γυναικάρα. Σου αρέσει να φοράς κοντές σφιχτές δερμάτινες φούστες με ψηλοτάκουνα;Εσθήρ έγραψε: 04 Ιαν 2020, 20:08Εγω τιποτα απο αυτα που λες δεν δεχομαι,οχι επειδη ηταν ο Χριστος,αλλα επειδη δεν μπορει να μαλακιζομαστε με υπαρκτα προσωπα.Το ιδιο ακριβως ισχυει και για τον μοτσαρτ,που λεγαμε τις προαλλες με αλλον χρηστη οτι στο αμαντεους καποια πραγματα τα υπερεβαλλε ο σκηνοθετης με αποτελέσμα να παραποιησει την προσωπικοτητα του και με το οποιοδηποτε υπαρκτο προσωπο.Θεωρω οτι οπως τωρα,δεν μπορει ο καθενας να κανει μια ταινια για ενα υπαρκτο προσωπο που ΖΕΙ ΤΩΡΑ ,και να λεει μαλακιες,διοτι θα φαει μηνυσαρα και να δεις τι θα του πλερωνει,το ιδιο επρεπε να ισχυε και για αυτους που εχουν πεθανει.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Ιαν 2020, 13:42Εννοώ ότι είμαι σύμφωνος με την παρέμβαση π.χ. του Χριστού στον ναό του Σολομώντα. Την ίδια κριτική πιστεύω ότι είμαι ικανός πια να ασκήσω μόνος μου και κατά το δοκούν. Καλλιτεχνικά ανέχομαι έναν χριστό που πλάγιασε με την Μαγδαληνή και δυο τρεις ακόμη, που προτίμησε την ανθρώπινη φύση του αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι έτοιμος να ανεχτώ έναν χριστό ομοφυλόφιλο.Εσθήρ έγραψε: 04 Ιαν 2020, 13:10
Οχι,δεν εχω προσεξει κατι ιδιαιτερο.
Κατα τα αλλα αδυνατω να παρακολουθισω αυτο που εγραψες.Εισαι δεκτικος στην κριτικη θρησκειας μονο οταν αυτη γινεται απο τον θεο ειναι για γέλια.Προυποθετει πιστη στην υπαρξη θεου και δεν ειναι υποχρεωτικο..Επισης αποκλειει φασιστικα την κριτικη θρησκειων απο τους ανθρωπους .Για αυτο ειναι για γέλια.
Ο Χριστος δεν ηταν ομοφυλοφιλος,και αυτα περι μαγδαληνης ανηκουν στον μαλακισμενο εγκεφαλι του ντα μπραουν και των πανηλιθιων που τον πιστευουν,ενω ο ιδιος γραφει στην εισαγωγη οτι ειναι ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ.Επισης και σε διαφορους που λενε οτι κατεβαζει η κουτρα τους,χωρις ΚΑΜΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗ.
Βλεπεις λοιπον οτι εγω ,μαλλον πιο αυστηρη σε αυτο το θεμα ειμαι απο σενα,παρολο που δεν πιστευω σε θρησκειες.
Ομως δεν ανεχομαι για το οποιοδηποτε υπαρκτο προσωπο να γραφονται ανακριβιες.
Οποτε αυτο που εγραψες ως κριτικη ,ουτε κατα διαννοια δεν ειναι κριτικη.Ειναι μυθοπλασιες και μαλακισμενες ιδεες που δεν εχουν καμια αποδειξη ,του καθε παπαρα/
ΟΚ,ειμαστε οφ τοπικ το ξερω.![]()
ρε,ειμαστε οφ τοπικ ωρα τωρα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Ιαν 2020, 12:49Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου γιατί πάντα υποχωρώ και γονατίζω μπροστά σε όμορφες μαχητικές γυναίκες. Κι εσύ είσαι γυναικάρα. Σου αρέσει να φοράς κοντές σφιχτές δερμάτινες φούστες με ψηλοτάκουνα;Εσθήρ έγραψε: 04 Ιαν 2020, 20:08Εγω τιποτα απο αυτα που λες δεν δεχομαι,οχι επειδη ηταν ο Χριστος,αλλα επειδη δεν μπορει να μαλακιζομαστε με υπαρκτα προσωπα.Το ιδιο ακριβως ισχυει και για τον μοτσαρτ,που λεγαμε τις προαλλες με αλλον χρηστη οτι στο αμαντεους καποια πραγματα τα υπερεβαλλε ο σκηνοθετης με αποτελέσμα να παραποιησει την προσωπικοτητα του και με το οποιοδηποτε υπαρκτο προσωπο.Θεωρω οτι οπως τωρα,δεν μπορει ο καθενας να κανει μια ταινια για ενα υπαρκτο προσωπο που ΖΕΙ ΤΩΡΑ ,και να λεει μαλακιες,διοτι θα φαει μηνυσαρα και να δεις τι θα του πλερωνει,το ιδιο επρεπε να ισχυε και για αυτους που εχουν πεθανει.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Ιαν 2020, 13:42
Εννοώ ότι είμαι σύμφωνος με την παρέμβαση π.χ. του Χριστού στον ναό του Σολομώντα. Την ίδια κριτική πιστεύω ότι είμαι ικανός πια να ασκήσω μόνος μου και κατά το δοκούν. Καλλιτεχνικά ανέχομαι έναν χριστό που πλάγιασε με την Μαγδαληνή και δυο τρεις ακόμη, που προτίμησε την ανθρώπινη φύση του αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι έτοιμος να ανεχτώ έναν χριστό ομοφυλόφιλο.
Ο Χριστος δεν ηταν ομοφυλοφιλος,και αυτα περι μαγδαληνης ανηκουν στον μαλακισμενο εγκεφαλι του ντα μπραουν και των πανηλιθιων που τον πιστευουν,ενω ο ιδιος γραφει στην εισαγωγη οτι ειναι ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ.Επισης και σε διαφορους που λενε οτι κατεβαζει η κουτρα τους,χωρις ΚΑΜΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗ.
Βλεπεις λοιπον οτι εγω ,μαλλον πιο αυστηρη σε αυτο το θεμα ειμαι απο σενα,παρολο που δεν πιστευω σε θρησκειες.
Οποτε αυτο που εγραψες ως κριτικη ,ουτε κατα διαννοια δεν ειναι κριτικη.Ειναι μυθοπλασιες και μαλακισμενες ιδεες που δεν εχουν καμια αποδειξη ,του καθε παπαρα/
Μμμ. Ωραία και τα σφιχτά δερμάτινα παντελόνια. Από πάνω τι βάζεις;Εσθήρ έγραψε: 05 Ιαν 2020, 13:00ρε,ειμαστε οφ τοπικ ωρα τωρα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Ιαν 2020, 12:49Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου γιατί πάντα υποχωρώ και γονατίζω μπροστά σε όμορφες μαχητικές γυναίκες. Κι εσύ είσαι γυναικάρα. Σου αρέσει να φοράς κοντές σφιχτές δερμάτινες φούστες με ψηλοτάκουνα;Εσθήρ έγραψε: 04 Ιαν 2020, 20:08
Εγω τιποτα απο αυτα που λες δεν δεχομαι,οχι επειδη ηταν ο Χριστος,αλλα επειδη δεν μπορει να μαλακιζομαστε με υπαρκτα προσωπα.Το ιδιο ακριβως ισχυει και για τον μοτσαρτ,που λεγαμε τις προαλλες με αλλον χρηστη οτι στο αμαντεους καποια πραγματα τα υπερεβαλλε ο σκηνοθετης με αποτελέσμα να παραποιησει την προσωπικοτητα του και με το οποιοδηποτε υπαρκτο προσωπο.Θεωρω οτι οπως τωρα,δεν μπορει ο καθενας να κανει μια ταινια για ενα υπαρκτο προσωπο που ΖΕΙ ΤΩΡΑ ,και να λεει μαλακιες,διοτι θα φαει μηνυσαρα και να δεις τι θα του πλερωνει,το ιδιο επρεπε να ισχυε και για αυτους που εχουν πεθανει.
![]()
Παντως για να σου απαντησω,απο τα δερματινα,προτιμω τα παντελόνια και οχι τις φουστες και με μποτες.Οι κοντες φουστες ,δερματινες με τακουνι (αν εννοεις γοβα τακουνι)μου κανουν κατι σε κυρια/προστιχαντζα και λιγο απο σκυλάδικο.Εγω εχω αλλο στυλ.Πιο ροκ.Φοραω και κοντες φουστες,αλλα οχι δερματινες και ουτε με γοβα ,αλλα με μποτες.
Αυτα.![]()
Το βρακι μου αναποδα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Ιαν 2020, 13:09Μμμ. Ωραία και τα σφιχτά δερμάτινα παντελόνια. Από πάνω τι βάζεις;Εσθήρ έγραψε: 05 Ιαν 2020, 13:00ρε,ειμαστε οφ τοπικ ωρα τωρα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Ιαν 2020, 12:49
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου γιατί πάντα υποχωρώ και γονατίζω μπροστά σε όμορφες μαχητικές γυναίκες. Κι εσύ είσαι γυναικάρα. Σου αρέσει να φοράς κοντές σφιχτές δερμάτινες φούστες με ψηλοτάκουνα;![]()
Παντως για να σου απαντησω,απο τα δερματινα,προτιμω τα παντελόνια και οχι τις φουστες και με μποτες.Οι κοντες φουστες ,δερματινες με τακουνι (αν εννοεις γοβα τακουνι)μου κανουν κατι σε κυρια/προστιχαντζα και λιγο απο σκυλάδικο.Εγω εχω αλλο στυλ.Πιο ροκ.Φοραω και κοντες φουστες,αλλα οχι δερματινες και ουτε με γοβα ,αλλα με μποτες.
Αυτα.![]()