vatraxos έγραψε: 28 Σεπ 2020, 14:44
Γκάιζ, το θέμα μας είναι ο καφές, μην το γυρίζουμε στη θρησκειολογία
Γιατί δεν έχεις την καφετιέρα στη δουλειά να τον φτιάχνεις εκεί, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ;
Aν είναι κοινόχρηστη, είτε απολύμανση των κομβίων και εξαρτημάτων που πιάνουμε, είτε πλύσιμο τα χέρια αμέσως μετά (πριν πιάσουμε το ποτήρι με τον καφέ).
Ανάλογος χειρισμός και το γάλα απο το ψυγείο, αν υπάρχει τέτοιο.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Albrecht έγραψε: 28 Σεπ 2020, 16:46
Νήμα που αφορά την σούπερ φονική πανδημία και οι μασκολαγνοι μιλάνε για καφέδες και παγοκυστες. Οι ίδιοι είναι που λένε τους άλλους ψεκασμενους.
και στην κατοχή, στον δρόμο μπορεί να παίζανε με το τόπι ή να γαμιόσαντο, και; η κατοχή ήταν σκευωρία;
Aν είναι κοινόχρηστη, είτε απολύμανση των κομβίων και εξαρτημάτων που πιάνουμε, είτε πλύσιμο τα χέρια αμέσως μετά (πριν πιάσουμε το ποτήρι με τον καφέ).
Νεσπρέσσο ;;;;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Έχει πολύ πλάκα που τα λέει αυτά ο κάτοικος της χώρας με τους πιο βρόμικους κατοίκους της Ευρώπης, αν όχι του κόσμου ολόκληρου.
Ποια είναι αυτή η χώρα;
Η Βρετανία φυσικά.
Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη σχέση με τη χώρα αυτή. Αν έχεις κάποιο απωθημένο μαζί της για την ζηκοκατάσταση που ζεις (κακώς, άλλοι είναι άνεργοι, δεν πρέπει σώνει και καλά να γίνουν επιστήμονες όλοι, ψηλά το κεφάλι), δεν σε φταίνε οι άλλοι
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Εκεί δήλωνες κατοικία μέχρι πρότινος. Έλεγες ψέματα πριν ή τώρα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 28 Σεπ 2020, 21:43
Εκεί δήλωνες κατοικία μέχρι πρότινος. Έλεγες ψέματα πριν ή τώρα;
Μπερδεύεσαι. Kαι δυστυχώς όχι μόνο ως προς αυτό.
Ρε, φίλε, οκέι, θες ένα restart, μπαίνεις με διαφορετικό λογαριασμό. Το καταλαβαίνω. Αλλά αυτή η προσποίηση εκτός από ενοχλητική είναι και γελοία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν ξέρω τι είναι αυτό το παιχνιδάκι με τα βαφτίσια χρηστών. Σας κάνει ορισμένους να αισθάνεστε καλύτερα ή τι;
Είσαι νέος χρήστης, δηλαδή, αλλά ξέρεις π.χ. όλο το ιστορικό μου. Για λύπηση είσαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 28 Σεπ 2020, 22:18
Είσαι νέος χρήστης, δηλαδή, αλλά ξέρεις π.χ. όλο το ιστορικό μου. Για λύπηση είσαι.
Φυσικά και το ξέρω, αφού έχει αναφερθεί πολλάκις τις τελευταίες εβδομάδες, τόσο απο άλλους όσο και απο εσένα. Να κλείνω τα μάτια να μην διαβάζω ότι γράφεις ή γράφεται για σένα;
hellegennes έγραψε: 28 Σεπ 2020, 22:18
Φυσικά και το ξέρω, αφού έχει αναφερθεί πολλάκις τις τελευταίες εβδομάδες, τόσο απο άλλους όσο και απο εσένα. Να κλείνω τα μάτια να μην διαβάζω ότι γράφεις ή γράφεται για σένα;
Pathetic.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,