Δε μενω εκαλη.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:09Σε ρώτησα κάτι πιο πριν αλλά δεν μου απάντησες.
Που μένεις; (αν θες απαντάς βέβαια)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πήγαν να τον κλέψουν και πυροβόλησε και σκότωσε τον διαρρήκτη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Πήγαν να τον κλέψουν και πυροβόλησε και σκότωσε τον διαρρήκτη
-
Al Bundy
Δεν σε ρώτησα που ΔΕΝ μένεις.Υδράργυρος έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:13Δε μενω εκαλη.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:09Σε ρώτησα κάτι πιο πριν αλλά δεν μου απάντησες.
Άλλωστε δεν είναι μόνο η Εκάλη Gypsy Free.
Είναι και το Κουκάκι και το Ψυχικό και ο Χολαργός και τα...Πετράλωνα!
Εγώ όμως που μένω και κινούμαι σε...Άνω Λιόσια,Μενίδι,Ζεφύρι,Ασπρόπυργο κάτι ξέρω παραπάνω από σένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Al Bundy την 26 Μαρ 2019, 19:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ρατσισμος ειναι να ονομαζεις τους αλλους μπαλαμους.Υδράργυρος έγραψε: 26 Μαρ 2019, 17:54
Η βια μεταξυ μειονοτητων δε λεγεται ρατσισμος. Ο ρατσισμος προυποθετει κυριαρχια του ενος μερους προς το αλλο
Ρατσισμος ειναι ο εμετος που διαβαζουμε σε αυτο το νημα
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
το 99% κονομανε πανω απο τον βασικο μισθο, μεχρι και πολυ χοντρα.Υδράργυρος έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:10Το 99% ειναι φουκαραδεςΑσέβαστος έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:08παραμυθια.Υδράργυρος έγραψε: 26 Μαρ 2019, 15:15
Παντως οι γυφτοι εχουν πολυ μεγαλη φτωχεια. Πολλοι τρωνε απο τα σκουπιδια στην κυριολεξια
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
'
Το ανέκδοτο της ημέρας: Οι γιούφτοι κάλεσαν την αστυνομία!
.
Το ανέκδοτο της ημέρας: Οι γιούφτοι κάλεσαν την αστυνομία!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Υδράργυρος
Η περιοχη μου δεν ειναι τζιπσυ φρη, ερχονται πολλοι και μενουνε σε διαμερισματα οπως ερχοντουσαν οι αλβανοι καποτε. Και τη μερα σε αντιστοοχα μερη δουλευω. Εχω νταλαβερια μαζι τους. Με μια καροτσα αγροτικου χαρτι ποσο νομιζεις οτι θα βγαλουν; φουκαραδες ειναι οι πιο πολλοιΞυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:14Δεν σε ρώτησα που ΔΕΝ μένεις.Υδράργυρος έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:13Δε μενω εκαλη.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:09
Σε ρώτησα κάτι πιο πριν αλλά δεν μου απάντησες.
Άλλωστε δεν είναι μόνο η Εκάλη Gypsy Free.
Είναι και το Κουκάκι και το Ψυχικό και ο Χολαργός και τα...Πετράλωνα!
Εγώ όμως που μένω και κινούμαι σε...Άνω Λιόσια,Μενίδι,Ζεφύρι,Ασπρόπυργο κάτι ξέρω παραπάνω από σένα.
- Υδράργυρος
Αμα δεις τα φαγητα που τρωνε θα καταλαβεις πολλα. Χοιρινο ποδαρακι βραστο και στο ζουμι βραζουν φασολια. Εκει να δεις καλοπεραση.Ασέβαστος έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:23το 99% κονομανε πανω απο τον βασικο μισθο, μεχρι και πολυ χοντρα.
- Nandros
Έδεσμα! Το τρώνε πολύ στην Βραζιλία και είναι must και στα ακριβά εστιατόρια!Υδράργυρος έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:44Αμα δεις τα φαγητα που τρωνε θα καταλαβεις πολλα. Χοιρινο ποδαρακι βραστο και στο ζουμι βραζουν φασολια. Εκει να δεις καλοπεραση.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
Al Bundy
Ξέρεις πόσα επιδόματα παίρνουν;Υδράργυρος έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:43
Η περιοχη μου δεν ειναι τζιπσυ φρη, ερχονται πολλοι και μενουνε σε διαμερισματα οπως ερχοντουσαν οι αλβανοι καποτε. Και τη μερα σε αντιστοοχα μερη δουλευω. Εχω νταλαβερια μαζι τους. Με μια καροτσα αγροτικου χαρτι ποσο νομιζεις οτι θα βγαλουν; φουκαραδες ειναι οι πιο πολλοι
Να κάτσω να στα γράψω θέλω μισή ώρα!
Το ότι δεν πληρώνουν τίποτα ούτε φόρους,ούτε νερό,ούτε ρεύμα...ΤΙΠΟΤΑ...το ξέρεις;
Τα πόσα βγάζουν από εμπόριο ναρκωτικών και όπλων ξέρεις;
Το ότι δεν θα δεις γύφτισσα σε σ/μ παρά μόνο για κάνα γκαζάκι για τον καφέ το ξέρεις; (Εκτός αν μπούνε 5 μαζί και ενώ οι 3 απασχολούν την ταμία οι άλλες 2 γεμίζουν τα μεσοφόρια τους με κλεμμένα)
Το ότι κλέβουν ως επάγγελμα και για αυτούς είναι "τεμπελιά" μόνο αν δεν πάει το παιδί να κλέψει κάτι να φέρει στο σπίτι (ότι νάναι από ρούχα από σκοινιά μέχρι πουλιά σε κλουβιά) το ξέρεις;
Μάλλον πολλά δεν ξέρεις για την μάστιγα των γύφτων...
- Last Veteran
Οσοι έχουν ανεπτυγμένη ενσυναισθηση ή έχουν διαβάσει το έγκλημα και τιμωρία του ντοστό μπορούν να πάρουν μια εσάνς τι σημαίνει να έχεις σκοτώσει.
Ο τύπος πανικοβληθηκε, σου λέει έχω δίκιο και θα μπω μέσα, ας προσπαθήσω να τον κρύψω μήπως περάσει έτσι.
Το θύμα μάλλον στάθηκε υπερβολικά άτυχο καθότι δεν γαζωθηκε, κάποια σκάγια ακούω τον χαλάσανε.
Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και ειδικά με τους νόμους στην Ελλάδα. Οι γύφτοι έχουν ξεσαλώσει, μάλιστα, για το θύμα λέγανε ότι "ήθελε να ταισει τα παιδιά του" και ο ένας γιος του ήταν............. μόνο 45. Fuck logic.
Οποτε το μόνο που μας μένει στην Ελλάδα είναι non lethal weaponry. Ψαχτειτε με tazers ή οτιδήποτε τεχνολογικά advanced, αυτοί θα μας γαμανε και μεις θα πηγαίνουμε φυλακή. Τι φύρα είναι ρε πστ μου αυτή η σκατοφαρα, να πρέπει να είσαι και κερατάς και δαρμένος.
Ο τύπος πανικοβληθηκε, σου λέει έχω δίκιο και θα μπω μέσα, ας προσπαθήσω να τον κρύψω μήπως περάσει έτσι.
Το θύμα μάλλον στάθηκε υπερβολικά άτυχο καθότι δεν γαζωθηκε, κάποια σκάγια ακούω τον χαλάσανε.
Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και ειδικά με τους νόμους στην Ελλάδα. Οι γύφτοι έχουν ξεσαλώσει, μάλιστα, για το θύμα λέγανε ότι "ήθελε να ταισει τα παιδιά του" και ο ένας γιος του ήταν............. μόνο 45. Fuck logic.
Οποτε το μόνο που μας μένει στην Ελλάδα είναι non lethal weaponry. Ψαχτειτε με tazers ή οτιδήποτε τεχνολογικά advanced, αυτοί θα μας γαμανε και μεις θα πηγαίνουμε φυλακή. Τι φύρα είναι ρε πστ μου αυτή η σκατοφαρα, να πρέπει να είσαι και κερατάς και δαρμένος.
- Υδράργυρος
Αηδια ειναιNandros έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:56Έδεσμα! Το τρώνε πολύ στην Βραζιλία και είναι must και στα ακριβά εστιατόρια!Υδράργυρος έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:44Αμα δεις τα φαγητα που τρωνε θα καταλαβεις πολλα. Χοιρινο ποδαρακι βραστο και στο ζουμι βραζουν φασολια. Εκει να δεις καλοπεραση.![]()
.
- Nandros
Αηδία το εθνικό φαγητό της Βραζιλίας;Υδράργυρος έγραψε: 26 Μαρ 2019, 20:06Αηδια ειναιNandros έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:56Έδεσμα! Το τρώνε πολύ στην Βραζιλία και είναι must και στα ακριβά εστιατόρια!Υδράργυρος έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:44Αμα δεις τα φαγητα που τρωνε θα καταλαβεις πολλα. Χοιρινο ποδαρακι βραστο και στο ζουμι βραζουν φασολια. Εκει να δεις καλοπεραση.![]()
.
Μεου ντέους, κε ιμπεσίλ!
.
- Nandros
Τώρα απειλούν ότι θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους!
Οι γιούφτοι έμαθαν για τον νόμο!
.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ο σουρεαλισμός έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Εαν μπουκαρουν 4 βρωμιαρηδες σπίτι σας και τυχαίνει να εχετε οπλο, πρωτα θα τους ρωτησετε τι εχουν σκοπο να κλεψουν. Εαν δεν εχετε κοτες, ειναι πολυ πιθανο να θελουν απλα να παρουν τα φαγητά απο το ψυγειο.
Μετα θα δείτε τι κρατανε στα χέρια. Εαν δειτε κανα σιδερο σιδερωματος, μπορει τα παιδιά να θελουν να βαλουν πλυντήριο/στεγνωτηριο και να σιδερωσουν τα ρούχα.
Μετα θα δείτε τι κρατανε στα χέρια. Εαν δειτε κανα σιδερο σιδερωματος, μπορει τα παιδιά να θελουν να βαλουν πλυντήριο/στεγνωτηριο και να σιδερωσουν τα ρούχα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 909 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 127 Απαντήσεις