Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:02Παίρνει κάπου μέχρι 1500 μεικτά δηλαδή. Είναι ο μέσος μισθός που έχω ύποψιν εγώ στην αγορά.stergiosbik έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:56Έχω και άλλο παράδειγμα πάλι με χημ.μηχανικο 28 χρόνων που παίρνει 950 καθαρά σε ποιοτικό έλεγχο.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:53
Ναι, έδωσες τρία παραδείγματα σε αντίστοιχες θέσεις και τα λεφτά που παίρνουν οι γνωστοί σου είναι τέλεια , αυτού εδώ στο παράδειγμα δεν είναι . Δεν βλέπω γιατί διαφωνείς με τα λεγόμενα σου.
Βαριέμαι να γράφω όμως.Ασε τον γιατρό να ζει στο συννεφάκι του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αεργία στην Ελλάδα
-
stergiosbik
Re: Αεργία στην Ελλάδα
Πρώτον σου έδειξα με φωτο πως τα 1700 μεικτά δεν ειναι 1500 καθαρά, ουτε καν 1300.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:46αφενος δεν ειναι προκληση να λες οτι 1500+ καθαρα πρωτος μισθος ειναι καλα. Προκληση ειναι να λες οτι δεν ειναιΕρμής έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:45Μωρέ γειά σα του μάγκα, ποιος δε θα ήθελε να τα βρει όλα έτοιμα και να μη χρειαζεται να κάνει τίποτα;stergiosbik έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:27 Μαγκιά του αν ισχύουν όσα ισχυρίζεται,και δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω,ότι απέκτησε στην αλλοδαπή.
Κόπιασε,έκανε το μεγάλο βήμα για έξω και μπράβο του.
Είναι προκλητικός όμως πια με τους συμπατριώτες του.
Δευτερον, ποιος τα βρηκε ετοιμα;
Δευτερον.
Όταν κάποιος λέει πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ή τα βρήκε έτοιμα που σημαίνει πως δεν ασχολήθηκε ποτέ να μάθει πως τη βγάζει ο απλός κόσμος(μαγκιά του, ξαναλέω) ή που τρολάρει για να προκαλέσει. Κοινώς όταν ξέρεις πόσο δύσκολα βγαινει το χρήμα. ξέρεις πως υπάρχει κόσμος (αρκετός στην Ελλάδα) που δε τη βγάζει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
talaipwros
πρωτον σου εβαλα το λινκ που λεει οτι τα 1700 μεικτα ειναι 1277 καθαρα. Με 14μιση μισθους βγαινει πανω απο 1550. Εχει μπερδεψει τις εργοδοτικες εισφορες με το μισθοΕρμής έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:16Πρώτον σου έδειξα με φωτο πως τα 1700 μεικτά δεν ειναι 1500 καθαρά, ουτε καν 1300.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:46αφενος δεν ειναι προκληση να λες οτι 1500+ καθαρα πρωτος μισθος ειναι καλα. Προκληση ειναι να λες οτι δεν ειναιΕρμής έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:45
Μωρέ γειά σα του μάγκα, ποιος δε θα ήθελε να τα βρει όλα έτοιμα και να μη χρειαζεται να κάνει τίποτα;
Δευτερον.
Όταν κάποιος λέει πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ή τα βρήκε έτοιμα που σημαίνει πως δεν ασχολήθηκε ποτέ να μάθει πως τη βγάζει ο απλός κόσμος(μαγκιά του, ξαναλέω) ή που τρολάρει για να προκαλέσει. Κοινώς όταν ξέρεις πόσο δύσκολα βγαινει το χρήμα. ξέρεις πως υπάρχει κόσμος (αρκετός στην Ελλάδα) που δε τη βγάζει.
Δευτερον - επειδη δεν θελω να επεκταθω στα ποιος βρισκει τι και πως- , οτι λεω ισχυει και τελος.
- Cecily Anne
Δεν έχει μπερδέψει τίποτα δείχνει ξεκάθαρα τις καθαρές αποδοχές που πληρώνει. Το Λίνκ που έβαλες είναι ένα που υπάρχει χρόνια και σχεδόν ποτέ δεν ανανεώνεται. Επίσης δεν ξέρω τι επιλογές έχεις κάνει στα κουτάκια που ζητάει. ΙΚΑ-εφκα κλπ. Έχουν αλλάξει οι υπολογισμοί και δεν είναι πάντα σωστό το αφτερταξ. Συχνά θέλει ενημέρωση.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:27πρωτον σου εβαλα το λινκ που λεει οτι τα 1700 μειτκα ειναι 1277 καθαρα. Με 14μιση μισθους βγαινει πανω απο 1550. Εχει μπερδεψει τις εργοδοτικες εισφορες με το μισθοΕρμής έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:16Πρώτον σου έδειξα με φωτο πως τα 1700 μεικτά δεν ειναι 1500 καθαρά, ουτε καν 1300.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:46
αφενος δεν ειναι προκληση να λες οτι 1500+ καθαρα πρωτος μισθος ειναι καλα. Προκληση ειναι να λες οτι δεν ειναι
Δευτερον.
Δευτερον - επειδη δεν θελω να επεκταθω στα ποιος βρισκει τι και πως- , οτι λεω ισχυει και τελος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
talaipwros
που πληρωνει.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:29Δεν έχει μπερδέψει τίποτα δείχνει ξεκάθαρα τις καθαρές αποδοχές που πληρώνει. Το Λίνκ που έβαλες είναι ένα που υπάρχει χρόνια και σχεδόν ποτέ δεν ανανεώνεται. Επίσης δεν ξέρω τι επιλογές έχεις κάνει στα κουτάκια που ζητάει. ΙΚΑ-δέκα κλπ. Έχουν αλλάξει οι υπολογισμοί και δεν είναι πάντα σωστό το αφτερταξ. Συχνά θέλει ενημέρωση.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:27πρωτον σου εβαλα το λινκ που λεει οτι τα 1700 μειτκα ειναι 1277 καθαρα. Με 14μιση μισθους βγαινει πανω απο 1550. Εχει μπερδεψει τις εργοδοτικες εισφορες με το μισθοΕρμής έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:16
Πρώτον σου έδειξα με φωτο πως τα 1700 μεικτά δεν ειναι 1500 καθαρά, ουτε καν 1300.
Δευτερον.
αυτα δεν ειναι στο μισθο. Ο μισθος που διαφημιζεται δεν ειναι τα λεφτα που δινει ο εργοδοτης
- Cecily Anne
Πάμε πάλι. ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΛΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ. Γι’αυτό του το έστειλε ο λογιστής, όχι για να το καδρωσει.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:30που πληρωνει.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:29Δεν έχει μπερδέψει τίποτα δείχνει ξεκάθαρα τις καθαρές αποδοχές που πληρώνει. Το Λίνκ που έβαλες είναι ένα που υπάρχει χρόνια και σχεδόν ποτέ δεν ανανεώνεται. Επίσης δεν ξέρω τι επιλογές έχεις κάνει στα κουτάκια που ζητάει. ΙΚΑ-δέκα κλπ. Έχουν αλλάξει οι υπολογισμοί και δεν είναι πάντα σωστό το αφτερταξ. Συχνά θέλει ενημέρωση.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:27
πρωτον σου εβαλα το λινκ που λεει οτι τα 1700 μειτκα ειναι 1277 καθαρα. Με 14μιση μισθους βγαινει πανω απο 1550. Εχει μπερδεψει τις εργοδοτικες εισφορες με το μισθο
αυτα δεν ειναι στο μισθο. Ο μισθος που διαφημιζεται δεν ειναι τα λεφτα που δινει ο εργοδοτης
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
talaipwros
ναι, και διπλα εχει το συνολικο κοστος, οχι το μισθο στο Payslip. το κοστος της επιχειρησης βαζει απο διπλαCecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:31Πάμε πάλι. ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΛΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ. Γι’αυτό του το έστειλε ο λογιστής, όχι για να το καδρωσει.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:30που πληρωνει.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:29
Δεν έχει μπερδέψει τίποτα δείχνει ξεκάθαρα τις καθαρές αποδοχές που πληρώνει. Το Λίνκ που έβαλες είναι ένα που υπάρχει χρόνια και σχεδόν ποτέ δεν ανανεώνεται. Επίσης δεν ξέρω τι επιλογές έχεις κάνει στα κουτάκια που ζητάει. ΙΚΑ-δέκα κλπ. Έχουν αλλάξει οι υπολογισμοί και δεν είναι πάντα σωστό το αφτερταξ. Συχνά θέλει ενημέρωση.
-
talaipwros

αλλο μικτος μισθος, αλλο καθαρος μισθος, αλλο συνολικο κοστος
οι αγγελιες διαφημιζουν το μικτο μισθο
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:15 Δοκιμάστε ρε ξεπλένηδες να δουλέψετε μια βδομάδα στη ζωή σας. Έτσι για να δείτε πώς είναι

Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Το παραμύθι με τους τεμπέληδες Έλληνες το βγάλανε οι Γερμανοί για λόγους μνημονιακους και μεταμνημονιακα το μετέτρεψαν οι Έλληνες επιχειρηματίες σε "τεμπέληδες νέοι".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:33
αλλο μικτος μισθος, αλλο καθαρος μισθος, αλλο συνολικο κοστος
οι αγγελιες διαφημιζουν το μικτο μισθο
Φταίει που ποτέ δεν ειπα σε κάποιον τις μελλοντικές του αποδοχές μεικτά αλλά μονο καθαρά, οπότε αυτο που ξέρω ειναι τι πληρώνω εγώ και τι παίρνει αυτος στην τσέπη του.
θα σου πάρω την περίπτωση με το μπλοκάκι τώρα.
Αν σου δίνει το μήνα 1700, πόσα είναι στην τσέπη του αφου βγουν κρατήσεις/ασφάλιση/ταμεία ιστορίες;
οι περίσσότεροι κάτι βρίσκουμε, άλλοι λίγα, άλλοι πολλά, άλλοι πάρα πολλά και άλλοι τίποτα.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:27
Τα περι αν την βγάζει κάποιος στην Ελλάδα και πόσο εύκολα, τίποτα δεν ισχύει, έχεις πλήρη μεσάνυχτα είτε εσκεμμένα είτε απο άγνοια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Μπήκα στο άφτερταξ τώρα και γράφει ότι είναι ενημερωμένο με τα στοιχεία του 2024 και μου τα βγάζει κι εμένα 1200+. Αλλά έχω βάλει σε όλα χαμηλές κλίμακες, γιατί εικάζω αυτό επιλέγουν. Εγώ πχ επειδή έχω το μπλοκάκι αναγκάζομαι να μπω κλίμακα 2 και εγώ παραπάνω εισφορές. Μου έρχεται ένα καπέλο στο εκκαθαριστικό του εφκα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 529 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 157 Απαντήσεις