!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αεργία στην Ελλάδα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
stergiosbik

Re: Αεργία στην Ελλάδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:02
stergiosbik έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:56
Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:53

Ναι, έδωσες τρία παραδείγματα σε αντίστοιχες θέσεις και τα λεφτά που παίρνουν οι γνωστοί σου είναι τέλεια , αυτού εδώ στο παράδειγμα δεν είναι . Δεν βλέπω γιατί διαφωνείς με τα λεγόμενα σου.
Έχω και άλλο παράδειγμα πάλι με χημ.μηχανικο 28 χρόνων που παίρνει 950 καθαρά σε ποιοτικό έλεγχο.
Βαριέμαι να γράφω όμως.Ασε τον γιατρό να ζει στο συννεφάκι του.
Παίρνει κάπου μέχρι 1500 μεικτά δηλαδή. Είναι ο μέσος μισθός που έχω ύποψιν εγώ στην αγορά.
:smt023
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:46
Ερμής έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:45
stergiosbik έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:27 Μαγκιά του αν ισχύουν όσα ισχυρίζεται,και δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω,ότι απέκτησε στην αλλοδαπή.
Κόπιασε,έκανε το μεγάλο βήμα για έξω και μπράβο του.
Είναι προκλητικός όμως πια με τους συμπατριώτες του.
Μωρέ γειά σα του μάγκα, ποιος δε θα ήθελε να τα βρει όλα έτοιμα και να μη χρειαζεται να κάνει τίποτα;
αφενος δεν ειναι προκληση να λες οτι 1500+ καθαρα πρωτος μισθος ειναι καλα. Προκληση ειναι να λες οτι δεν ειναι

Δευτερον, ποιος τα βρηκε ετοιμα;
Πρώτον σου έδειξα με φωτο πως τα 1700 μεικτά δεν ειναι 1500 καθαρά, ουτε καν 1300.

Δευτερον.
Όταν κάποιος λέει πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ή τα βρήκε έτοιμα που σημαίνει πως δεν ασχολήθηκε ποτέ να μάθει πως τη βγάζει ο απλός κόσμος(μαγκιά του, ξαναλέω) ή που τρολάρει για να προκαλέσει. Κοινώς όταν ξέρεις πόσο δύσκολα βγαινει το χρήμα. ξέρεις πως υπάρχει κόσμος (αρκετός στην Ελλάδα) που δε τη βγάζει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ερμής έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:16
Ερμής έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:45

Μωρέ γειά σα του μάγκα, ποιος δε θα ήθελε να τα βρει όλα έτοιμα και να μη χρειαζεται να κάνει τίποτα;
αφενος δεν ειναι προκληση να λες οτι 1500+ καθαρα πρωτος μισθος ειναι καλα. Προκληση ειναι να λες οτι δεν ειναι

Πρώτον σου έδειξα με φωτο πως τα 1700 μεικτά δεν ειναι 1500 καθαρά, ουτε καν 1300.

Δευτερον.
Όταν κάποιος λέει πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ή τα βρήκε έτοιμα που σημαίνει πως δεν ασχολήθηκε ποτέ να μάθει πως τη βγάζει ο απλός κόσμος(μαγκιά του, ξαναλέω) ή που τρολάρει για να προκαλέσει. Κοινώς όταν ξέρεις πόσο δύσκολα βγαινει το χρήμα. ξέρεις πως υπάρχει κόσμος (αρκετός στην Ελλάδα) που δε τη βγάζει.
πρωτον σου εβαλα το λινκ που λεει οτι τα 1700 μεικτα ειναι 1277 καθαρα. Με 14μιση μισθους βγαινει πανω απο 1550. Εχει μπερδεψει τις εργοδοτικες εισφορες με το μισθο

Δευτερον - επειδη δεν θελω να επεκταθω στα ποιος βρισκει τι και πως- , οτι λεω ισχυει και τελος.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:27

Δευτερον.
πρωτον σου εβαλα το λινκ που λεει οτι τα 1700 μειτκα ειναι 1277 καθαρα. Με 14μιση μισθους βγαινει πανω απο 1550. Εχει μπερδεψει τις εργοδοτικες εισφορες με το μισθο

Δευτερον - επειδη δεν θελω να επεκταθω στα ποιος βρισκει τι και πως- , οτι λεω ισχυει και τελος.
Δεν έχει μπερδέψει τίποτα δείχνει ξεκάθαρα τις καθαρές αποδοχές που πληρώνει. Το Λίνκ που έβαλες είναι ένα που υπάρχει χρόνια και σχεδόν ποτέ δεν ανανεώνεται. Επίσης δεν ξέρω τι επιλογές έχεις κάνει στα κουτάκια που ζητάει. ΙΚΑ-εφκα κλπ. Έχουν αλλάξει οι υπολογισμοί και δεν είναι πάντα σωστό το αφτερταξ. Συχνά θέλει ενημέρωση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
talaipwros

Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:29

Δευτερον.
πρωτον σου εβαλα το λινκ που λεει οτι τα 1700 μειτκα ειναι 1277 καθαρα. Με 14μιση μισθους βγαινει πανω απο 1550. Εχει μπερδεψει τις εργοδοτικες εισφορες με το μισθο

Δεν έχει μπερδέψει τίποτα δείχνει ξεκάθαρα τις καθαρές αποδοχές που πληρώνει. Το Λίνκ που έβαλες είναι ένα που υπάρχει χρόνια και σχεδόν ποτέ δεν ανανεώνεται. Επίσης δεν ξέρω τι επιλογές έχεις κάνει στα κουτάκια που ζητάει. ΙΚΑ-δέκα κλπ. Έχουν αλλάξει οι υπολογισμοί και δεν είναι πάντα σωστό το αφτερταξ. Συχνά θέλει ενημέρωση.
που πληρωνει.
αυτα δεν ειναι στο μισθο. Ο μισθος που διαφημιζεται δεν ειναι τα λεφτα που δινει ο εργοδοτης
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:30

Δεν έχει μπερδέψει τίποτα δείχνει ξεκάθαρα τις καθαρές αποδοχές που πληρώνει. Το Λίνκ που έβαλες είναι ένα που υπάρχει χρόνια και σχεδόν ποτέ δεν ανανεώνεται. Επίσης δεν ξέρω τι επιλογές έχεις κάνει στα κουτάκια που ζητάει. ΙΚΑ-δέκα κλπ. Έχουν αλλάξει οι υπολογισμοί και δεν είναι πάντα σωστό το αφτερταξ. Συχνά θέλει ενημέρωση.
που πληρωνει.
αυτα δεν ειναι στο μισθο. Ο μισθος που διαφημιζεται δεν ειναι τα λεφτα που δινει ο εργοδοτης
Πάμε πάλι. ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΛΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ. Γι’αυτό του το έστειλε ο λογιστής, όχι για να το καδρωσει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
talaipwros

Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:31
talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:30

που πληρωνει.
Πάμε πάλι. ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΛΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ. Γι’αυτό του το έστειλε ο λογιστής, όχι για να το καδρωσει.
ναι, και διπλα εχει το συνολικο κοστος, οχι το μισθο στο Payslip. το κοστος της επιχειρησης βαζει απο διπλα
talaipwros

Εικόνα

αλλο μικτος μισθος, αλλο καθαρος μισθος, αλλο συνολικο κοστος

οι αγγελιες διαφημιζουν το μικτο μισθο
Άβαταρ μέλους
Γκιώνης
Phorum.gr user: Γκιώνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκιώνης »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:15 Δοκιμάστε ρε ξεπλένηδες να δουλέψετε μια βδομάδα στη ζωή σας. Έτσι για να δείτε πώς είναι
:+1: :goodpost:
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Το παραμύθι με τους τεμπέληδες Έλληνες το βγάλανε οι Γερμανοί για λόγους μνημονιακους και μεταμνημονιακα το μετέτρεψαν οι Έλληνες επιχειρηματίες σε "τεμπέληδες νέοι".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:33 Εικόνα

αλλο μικτος μισθος, αλλο καθαρος μισθος, αλλο συνολικο κοστος

οι αγγελιες διαφημιζουν το μικτο μισθο

Φταίει που ποτέ δεν ειπα σε κάποιον τις μελλοντικές του αποδοχές μεικτά αλλά μονο καθαρά, οπότε αυτο που ξέρω ειναι τι πληρώνω εγώ και τι παίρνει αυτος στην τσέπη του.
θα σου πάρω την περίπτωση με το μπλοκάκι τώρα.
Αν σου δίνει το μήνα 1700, πόσα είναι στην τσέπη του αφου βγουν κρατήσεις/ασφάλιση/ταμεία ιστορίες;

οι περίσσότεροι κάτι βρίσκουμε, άλλοι λίγα, άλλοι πολλά, άλλοι πάρα πολλά και άλλοι τίποτα.
Τα περι αν την βγάζει κάποιος στην Ελλάδα και πόσο εύκολα, τίποτα δεν ισχύει, έχεις πλήρη μεσάνυχτα είτε εσκεμμένα είτε απο άγνοια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μπήκα στο άφτερταξ τώρα και γράφει ότι είναι ενημερωμένο με τα στοιχεία του 2024 και μου τα βγάζει κι εμένα 1200+. Αλλά έχω βάλει σε όλα χαμηλές κλίμακες, γιατί εικάζω αυτό επιλέγουν. Εγώ πχ επειδή έχω το μπλοκάκι αναγκάζομαι να μπω κλίμακα 2 και εγώ παραπάνω εισφορές. Μου έρχεται ένα καπέλο στο εκκαθαριστικό του εφκα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”