Αν θες,πες να σου κάνω κονέ να χωθείς!Machine ghost έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:50stergiosbik έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:48Καμμία απολύτως.Machine ghost έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:42
Ειδικά σε αυτή την πολυεθνική και ειδικά ο works dir, αυτός ο συγκεκριμένος, είναι his master voice , παίζει και να έκανες ζημιά.![]()
Είναι νωρίς ακόμα … ε ρε ξεπεταρούδια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αεργία στην Ελλάδα
-
stergiosbik
Re: Αεργία στην Ελλάδα
- Cecily Anne
Ναι, έδωσες τρία παραδείγματα σε αντίστοιχες θέσεις και τα λεφτά που παίρνουν οι γνωστοί σου είναι τέλεια , αυτού εδώ στο παράδειγμα δεν είναι . Δεν βλέπω γιατί διαφωνείς με τα λεγόμενα σου.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:50τι να σου πω, εχω - οπως ειπα και πιο πανω - συγγενεις τρεις χημικους μηχανικους σε αντιστοιχες/ανωτερες θεσεις σε αλλες εταιρειεςCecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:48Ποιος πρώτος μισθός μάνα μου το λες και το ξαναλές; Δεν έχουμε την έννοια του πρώτου μισθού εδώ, όπως στο εξωτερικό ! Πρώτο μισθό μηχανικός είναι στα 23-24 έτη σου μετά είναι ο μισθός που υπογράφεις στην οποία σύμβαση υπογράφεις με τους επόμενους εργοδότες . Δεν έχουμε καθεστώς αυξήσεων, όπως ονειρεύεσαι εσυ. Μακάρι να είχαμε εννοείται.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:46
αφενος δεν ειναι προκληση να λες οτι 1500+ καθαρα πρωτος μισθος ειναι καλα. Προκληση ειναι να λες οτι δεν ειναι
Δευτερον, ποιος τα βρηκε ετοιμα;
Ολοι ειδαν το μισθο και τα μπονους να ανεβαινουν σημαντικοτατα με τα χρονια
Τες πα, αυτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 30 Σεπ 2024, 15:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Machine ghost
stergiosbik έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:52Αν θες,πες να σου κάνω κονέ να χωθείς!
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
talaipwros
γιατι και αυτοι στα 40 ετσι καπως ξεκινησαν. Ο μισθος ανεβαινειCecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:53Ναι, έδωσες τρία παραδείγματα σε αντίστοιχες θέσεις και τα λεφτά που παίρνουν οι γνωστοί σου είναι τέλεια , αυτού εδώ στο παράδειγμα δεν είναι . Δεν βλέπω γιατί διαφωνείς με τα ήδη λεγόμενα σου.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:50τι να σου πω, εχω - οπως ειπα και πιο πανω - συγγενεις τρεις χημικους μηχανικους σε αντιστοιχες/ανωτερες θεσεις σε αλλες εταιρειεςCecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:48
Ποιος πρώτος μισθός μάνα μου το λες και το ξαναλές; Δεν έχουμε την έννοια του πρώτου μισθού εδώ, όπως στο εξωτερικό ! Πρώτο μισθό μηχανικός είναι στα 23-24 έτη σου μετά είναι ο μισθός που υπογράφεις στην οποία σύμβαση υπογράφεις με τους επόμενους εργοδότες . Δεν έχουμε καθεστώς αυξήσεων, όπως ονειρεύεσαι εσυ. Μακάρι να είχαμε εννοείται.
Τες πα, αυτα.
Δεν μπορει να συγκρινουμε το πρωτο κεφαλαιο καποιου με τον επιλογο του αλλου
- Eθνικοκοινωνιστης
για το ντανο μας μιλας,που κρυβει τα ρωσικα ατια μηπως τα δει ο πεθερουλης και θεωρει την σαττι γκομεναΕρμής έγραψε: 25 Σεπ 2024, 18:05Τι αδερφιλικια είναι αυτά ρε, τι γυμναστήρια, τι ιστορίες είναι αυτές; σε λίγο θα μου πείτε πως σας έχουν και μισάωρο διαλλειμα για κοκτέιλ περινγκ.
Ουστ.
Κατεβείτε ρε λίγο Αγορά να σας μειωθούν τα οιστρογόνα![]()
εχει γινει ο simp της καρδιας μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 30 Σεπ 2024, 15:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
stergiosbik
Έχω και άλλο παράδειγμα πάλι με χημ.μηχανικο 28 χρόνων που παίρνει 950 καθαρά σε ποιοτικό έλεγχο.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:53Ναι, έδωσες τρία παραδείγματα σε αντίστοιχες θέσεις και τα λεφτά που παίρνουν οι γνωστοί σου είναι τέλεια , αυτού εδώ στο παράδειγμα δεν είναι . Δεν βλέπω γιατί διαφωνείς με τα λεγόμενα σου.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:50τι να σου πω, εχω - οπως ειπα και πιο πανω - συγγενεις τρεις χημικους μηχανικους σε αντιστοιχες/ανωτερες θεσεις σε αλλες εταιρειεςCecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:48
Ποιος πρώτος μισθός μάνα μου το λες και το ξαναλές; Δεν έχουμε την έννοια του πρώτου μισθού εδώ, όπως στο εξωτερικό ! Πρώτο μισθό μηχανικός είναι στα 23-24 έτη σου μετά είναι ο μισθός που υπογράφεις στην οποία σύμβαση υπογράφεις με τους επόμενους εργοδότες . Δεν έχουμε καθεστώς αυξήσεων, όπως ονειρεύεσαι εσυ. Μακάρι να είχαμε εννοείται.
Τες πα, αυτα.
Βαριέμαι να γράφω όμως.Ασε τον γιατρό να ζει στο συννεφάκι του.
-
stergiosbik
Ποιο ξεκίνημα ρε παπάρα;talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:55γιατι και αυτοι στα 40 ετσι καπως ξεκινησαν. Ο μισθος ανεβαινειCecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:53Ναι, έδωσες τρία παραδείγματα σε αντίστοιχες θέσεις και τα λεφτά που παίρνουν οι γνωστοί σου είναι τέλεια , αυτού εδώ στο παράδειγμα δεν είναι . Δεν βλέπω γιατί διαφωνείς με τα ήδη λεγόμενα σου.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:50
τι να σου πω, εχω - οπως ειπα και πιο πανω - συγγενεις τρεις χημικους μηχανικους σε αντιστοιχες/ανωτερες θεσεις σε αλλες εταιρειες
Τες πα, αυτα.
40αρης ειναι,όχι 25αρης μηχανικός που πιάνει πρώτη φορά δουλειά.
Καθυστερημένος είσαι;
- Cecily Anne
Ο μισθός δεν ανεβαίνει για πολλούς λόγους. Ο κύριος λόγος είναι ότι ένας μισθός ανεβαίνει με τη θέση αλλά οι υψηλόβαθμες θέσεις συνήθως είναι κρατημένες για γνωστούς και ειλικρινά δε διαφωνώ. Αν είχα εργοστάσιο διευθυντή θα έβαζα γνωστό εγγυημένο και όχι έναν από συνέντευξη. Σπάνια είναι μέσα από το εργοστάσιο. Επίσης σκέψου ότι είναι μια θέση και από κάτω 20 μηχανικοί που την κυνηγούν και άλλοι 5000 απέξω. Έχουμε βιομηχανίες μετρημένες στα δάχτυλα.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:55γιατι και αυτοι στα 40 ετσι καπως ξεκινησαν. Ο μισθος ανεβαινειCecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:53Ναι, έδωσες τρία παραδείγματα σε αντίστοιχες θέσεις και τα λεφτά που παίρνουν οι γνωστοί σου είναι τέλεια , αυτού εδώ στο παράδειγμα δεν είναι . Δεν βλέπω γιατί διαφωνείς με τα ήδη λεγόμενα σου.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:50
τι να σου πω, εχω - οπως ειπα και πιο πανω - συγγενεις τρεις χημικους μηχανικους σε αντιστοιχες/ανωτερες θεσεις σε αλλες εταιρειες
Τες πα, αυτα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Machine ghost
Δεν είναι βρε ποιοτικός έλεγχος αν ήταν θα καθάριζε σαν σύμβουλος κάνα 7Κ το συμβόλαιο.stergiosbik έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:56Έχω και άλλο παράδειγμα πάλι με χημ.μηχανικο 28 χρόνων που παίρνει 950 καθαρά σε ποιοτικό έλεγχο.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:53Ναι, έδωσες τρία παραδείγματα σε αντίστοιχες θέσεις και τα λεφτά που παίρνουν οι γνωστοί σου είναι τέλεια , αυτού εδώ στο παράδειγμα δεν είναι . Δεν βλέπω γιατί διαφωνείς με τα λεγόμενα σου.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:50
Τες πα, αυτα.
Έιναι απλά έλεγχος ποιότητας,
Κάτι τέτοιες αγραμματοσύνες κόβονται από το cv και μόνο.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Cecily Anne
Παίρνει κάπου μέχρι 1500 μεικτά δηλαδή. Είναι ο μέσος μισθός που έχω ύποψιν εγώ στην αγορά.stergiosbik έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:56Έχω και άλλο παράδειγμα πάλι με χημ.μηχανικο 28 χρόνων που παίρνει 950 καθαρά σε ποιοτικό έλεγχο.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:53Ναι, έδωσες τρία παραδείγματα σε αντίστοιχες θέσεις και τα λεφτά που παίρνουν οι γνωστοί σου είναι τέλεια , αυτού εδώ στο παράδειγμα δεν είναι . Δεν βλέπω γιατί διαφωνείς με τα λεγόμενα σου.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:50
Τες πα, αυτα.
Μπείτε μετακλητοί σαν εμένα παιδιά, 4Κ καθαρά σημειώνω με 2 συμβάσεις.
Απορώ γιατί δεν το κάνετε όλοι.
Έχει δίκιο ο νοσοκόμος τελικά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 30 Σεπ 2024, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Ο,τι να’ναι. Εννοεί QC, QA έλα με τις παλαβιες σας εδώ μέσα. Μέχρι τώρα δε λέει τίποτα παράλογο.Machine ghost έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:01Δεν είναι βρε ποιοτικός έλεγχος αν ήταν θα καθάριζε σαν σύμβουλος κάνα 7Κ το συμβόλαιο.stergiosbik έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:56Έχω και άλλο παράδειγμα πάλι με χημ.μηχανικο 28 χρόνων που παίρνει 950 καθαρά σε ποιοτικό έλεγχο.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:53
Ναι, έδωσες τρία παραδείγματα σε αντίστοιχες θέσεις και τα λεφτά που παίρνουν οι γνωστοί σου είναι τέλεια , αυτού εδώ στο παράδειγμα δεν είναι . Δεν βλέπω γιατί διαφωνείς με τα λεγόμενα σου.
- Eθνικοκοινωνιστης
nyxtovios έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:04 Μπείτε μετακλητοί σαν εμένα παιδιά, 4Κ καθαρά σημειώνω με 2 συμβάσεις.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Machine ghost
Φυσικά αυτό έννοει , άλλα λέει άλλο.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:04Ο,τι να’ναι. Εννοεί QC, QA έλα με τις παλαβιες σας εδώ μέσα. Μέχρι τώρα δε λέει τίποτα παράλογο.Machine ghost έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:01Δεν είναι βρε ποιοτικός έλεγχος αν ήταν θα καθάριζε σαν σύμβουλος κάνα 7Κ το συμβόλαιο.stergiosbik έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:56
Έχω και άλλο παράδειγμα πάλι με χημ.μηχανικο 28 χρόνων που παίρνει 950 καθαρά σε ποιοτικό έλεγχο.
Καλή σταδιοδρομία
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Cecily Anne
Δεν κόβεται κανένας. Ειλικρινά λυπήσου με δεν μπορώ.Machine ghost έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:08Φυσικά αυτό έννοει , άλλα λέει άλλο.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:04Ο,τι να’ναι. Εννοεί QC, QA έλα με τις παλαβιες σας εδώ μέσα. Μέχρι τώρα δε λέει τίποτα παράλογο.Machine ghost έγραψε: 30 Σεπ 2024, 16:01
Δεν είναι βρε ποιοτικός έλεγχος αν ήταν θα καθάριζε σαν σύμβουλος κάνα 7Κ το συμβόλαιο.
Καλή σταδιοδρομία![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 529 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 157 Απαντήσεις