Έχουμε ίνστα, δικιά μου;Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:23 Βασικά μην πάτε μακριά. Μπορεις να μενεισ Ελλάδα και να μην έχεις ιδέα για το κόστος ζωής. Η αδερφή μου δεν έχει αγοράσει μια φορά στη ζωή της ψάρι, λάδι, φρούτα, λαχανικά τα δίνει ο πατέρας μου. Ε νομίζει ότι εγώ είμαι σπατάλη, όταν της εξηγώ ποσό κοστίζουν αυτά στο σούπερ μάρκετ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αεργία στην Ελλάδα
Re: Αεργία στην Ελλάδα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Cecily Anne
Την πάντρεψα μάνα μου.Feindflug έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:40Έχουμε ίνστα, δικιά μου;Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:23 Βασικά μην πάτε μακριά. Μπορεις να μενεισ Ελλάδα και να μην έχεις ιδέα για το κόστος ζωής. Η αδερφή μου δεν έχει αγοράσει μια φορά στη ζωή της ψάρι, λάδι, φρούτα, λαχανικά τα δίνει ο πατέρας μου. Ε νομίζει ότι εγώ είμαι σπατάλη, όταν της εξηγώ ποσό κοστίζουν αυτά στο σούπερ μάρκετ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Machine ghost
Ειδικά σε αυτή την πολυεθνική και ειδικά ο works dir, αυτός ο συγκεκριμένος, είναι his master voice , παίζει και να έκανες ζημιά.stergiosbik έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:37Πίπες για πολλοστή φορά.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:251700 μεικτα ειναι 1277 καθαραCecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:20
Δεν τρολλαρει απλά νομίζει ότι έχουμε φτηνή καθημερινότητα. Για να αντιληφθείς ότι η ζωή είναι ακριβή πρέπει να μείνεις ένα μήνα γεμάτο, να πας σούπερ μάρκετ, να κάψεις λίγο ερκοντισιον και τέτοια.
https://aftertax.gr/
μιλησε για 14μιση μισθους, καντε τις πραξεις
Μιλαμε για πρωτο μισθο εντωμεταξυ
ειπαμε εχω τρεις χημικους μηχανικους συγγενεις και φιλους σε τετοιες δουλειες, οι μισθοι ειναι απο δυομιση μεχρι 4μιση αναλογως του seniority + bonus
τες πα, ειπαμε, 1500 + bonus ειναι λιγα για την Αθηνα για πρωτο μισθο
οκ, fair enough
Έλα από δω να μιλήσεις με μηχανικούς να δεις τι παίζει.
Επίσης ΔΕΝ είπα πουθενά ότι θα ήταν ο πρώτος μισθός.
Υπάρχει μπόλικη εργασιακή εμπειρία και προσόντα.
ΥΓ
Επίσης,ετσι για την ιστορία,εγώ ήμουν αυτός που μεσολάβησε για την θέση,μίλησα προσωπικά με τον διευθυντή του εργοστασίου για να πάρω τις πληροφορίες (μισθός,ωράρια κλπ) μιας και πολύ δικός μου άνθρωπος είναι σε διευθυντική θέση στην 3Ε Ελλάδας και με έφερε σε επαφή μαζί του.
Αν το αποφάσιζε ο δικός μου να πάει,η θέση ήταν εξασφαλισμένη.
Μόλις άκουσε όμως αυτά που του είπα,απλά γέλασε.
Υπολόγιζε σε κάνα 2,5αρι τουλάχιστον καθαρά για να μπορέσει να κατέβει Αθήνα.
Σ' αρέσει δεν σ' αρέσει,αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
Machine ghost
Προφανώς εκεί που χειμάζεις , όχι.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:40Δεν ισχύει τίποτα από αυτά.Machine ghost έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:31Με πρόλαβες χιλιοτρακοσάρι καθαρά και οδοιπορικά και μέρισμα μπόνους παίζει ανάλογα την κρίση.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:25
1700 μεικτα ειναι 1277 καθαρα
ειπαμε εχω τρεις χημικους μηχανικους συγγενεις και φιλους σε τετοιες δουλειες, οι μισθοι ειναι απο δυομιση μεχρι 4μιση αναλογως του seniority + bonus
οκ, fair enough
Εκεί και λιγότερα είναι οι δεκαετείς μεκανίκος.
Οι κολωπετσωμενοι έχουν και “σαββατιάτικο» sabbatical αλλά της κοντής ψωλής οι τρίχες της φταίνε.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Cecily Anne
Προφανώς και πουθενά. Πολύ λίγες εταιρίες δίνουν, αλλά κάνουν άλλες αλχημείες, όπως το να σε έχουν με μπλοκάκι. Επίσης κάλε μου, οδοιπορικά σε μηχανικούς εργοστασίου ; Λολ έχεις μπερδέψει τις πωλήσεις με τους μηχανικούς.Machine ghost έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:43Προφανώς εκεί που χειμάζεις , όχι.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:40Δεν ισχύει τίποτα από αυτά.Machine ghost έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:31
Με πρόλαβες χιλιοτρακοσάρι καθαρά και οδοιπορικά και μέρισμα μπόνους παίζει ανάλογα την κρίση.
Οι κολωπετσωμενοι έχουν και “σαββατιάτικο» sabbatical αλλά της κοντής ψωλής οι τρίχες της φταίνε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μωρέ γειά σα του μάγκα, ποιος δε θα ήθελε να τα βρει όλα έτοιμα και να μη χρειαζεται να κάνει τίποτα; τώρα η προκλητικότητα είναι θέμα του καθενός και είναι άλλη κουβέντα το γιατί γινεταιstergiosbik έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:27 Μαγκιά του αν ισχύουν όσα ισχυρίζεται,και δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω,ότι απέκτησε στην αλλοδαπή.
Κόπιασε,έκανε το μεγάλο βήμα για έξω και μπράβο του.
Είναι προκλητικός όμως πια με τους συμπατριώτες του.
Εδώ ένα παράδειγμα μεικτού και καθαρού μέρους της μισθοδοσίας που πλήρωσα μολις.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:251700 μεικτα ειναι 1277 καθαραCecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:20Δεν τρολλαρει απλά νομίζει ότι έχουμε φτηνή καθημερινότητα. Για να αντιληφθείς ότι η ζωή είναι ακριβή πρέπει να μείνεις ένα μήνα γεμάτο, να πας σούπερ μάρκετ, να κάψεις λίγο ερκοντισιον και τέτοια.Ερμής έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:14
Σας τρολάρει.
Κάνει δηλαδή αυτά που έκανε ο ΑΙΝΕΙΑΝ πριν 15χρόνια.
Απλά για κάποιο λόγο το κάνει εντελώς άκομψα και σε θέμα που οκ καλό το τρολάρισμα αλλά θελει ένα μετρο.
Α και 1700 μεικτά είναι κάπου στα 1100 καθαρά πλέον.
οκ, fair enough
Μπορεί ο λογιστής μου να μη ξέρει τι του γίνεται βέβαια.

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
stergiosbik
Παρλαπιπες που δεν έχουν καν επαφη με τη εργασιακή πραγματικότητα.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:40Δεν ισχύει τίποτα από αυτά.Machine ghost έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:31Με πρόλαβες χιλιοτρακοσάρι καθαρά και οδοιπορικά και μέρισμα μπόνους παίζει ανάλογα την κρίση.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:25
οκ, fair enough
Η ζούγκλα είναι νηπιαγωγείο μπροστα σε αυτά που γίνονται στην Ελλαδα.
Ο δικός μου έλπιζε να χτυπήσει πόρτα πολυεθνικής μπας και απαλλαγεί από τον Ελ εργοδότη γιατί ακόμα και βιομήχανος να είσαι,πάλι τομάρι παραμενεις.
Αμ δε.
-
talaipwros
αφενος δεν ειναι προκληση να λες οτι 1500+ καθαρα πρωτος μισθος ειναι καλα. Προκληση ειναι να λες οτι δεν ειναιΕρμής έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:45Μωρέ γειά σα του μάγκα, ποιος δε θα ήθελε να τα βρει όλα έτοιμα και να μη χρειαζεται να κάνει τίποτα;stergiosbik έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:27 Μαγκιά του αν ισχύουν όσα ισχυρίζεται,και δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω,ότι απέκτησε στην αλλοδαπή.
Δευτερον, ποιος τα βρηκε ετοιμα;
Ρε σεις, σκεφτείτε έναν μέσο φοιτητή που δεν δουλεύει και δεν ζει με τους δικούς του, είτε στην ίδια είτε σε άλλη πόλη. Αν το σπίτι και οι λογαριασμοί είναι καλυμμένοι από τους γονείς και καπάκι παίρνει και ένα χαρτζηλίκι για τα προσωπικά του έξοδα, γιατί συνήθως και το φαγητό είναι ψιλοκαλυμμένο, δεν είναι απολύτως φυσικό να θεωρεί ότι ως εργαζόμενος μετά την αποφοίτηση πρέπει να κερδίζει τουλάχιστον τα διπλάσια για να ασχοληθεί; 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Εδώ ήταν το λάθος σου.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:15 Μια φορά πήγα σε συνέντευξη στον Ασπρόπυργο. Μου λέει η κιουρία «μα γιατί θέλετε να αλλάξετε εταιρία». Της απάντησα ειλικρινά
-
stergiosbik
Καμμία απολύτως.Machine ghost έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:42Ειδικά σε αυτή την πολυεθνική και ειδικά ο works dir, αυτός ο συγκεκριμένος, είναι his master voice , παίζει και να έκανες ζημιά.stergiosbik έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:37Πίπες για πολλοστή φορά.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:25
οκ, fair enough
ΥΓ
Επίσης,ετσι για την ιστορία,εγώ ήμουν αυτός που μεσολάβησε για την θέση,μίλησα προσωπικά με τον διευθυντή του εργοστασίου για να πάρω τις πληροφορίες (μισθός,ωράρια κλπ) μιας και πολύ δικός μου άνθρωπος είναι σε διευθυντική θέση στην 3Ε Ελλάδας και με έφερε σε επαφή μαζί του.
Σ' αρέσει δεν σ' αρέσει,αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα.![]()
- Cecily Anne
Ποιος πρώτος μισθός μάνα μου το λες και το ξαναλές; Δεν έχουμε την έννοια του πρώτου μισθού εδώ, όπως στο εξωτερικό ! Πρώτο μισθό μηχανικός είναι στα 23-24 έτη σου μετά είναι ο μισθός που υπογράφεις στην οποια σύμβαση υπογράφεις με τους επόμενους εργοδότες . Δεν έχουμε καθεστώς αυξήσεων, όπως ονειρεύεσαι εσυ. Μακάρι να είχαμε εννοείται.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:46αφενος δεν ειναι προκληση να λες οτι 1500+ καθαρα πρωτος μισθος ειναι καλα. Προκληση ειναι να λες οτι δεν ειναιΕρμής έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:45Μωρέ γειά σα του μάγκα, ποιος δε θα ήθελε να τα βρει όλα έτοιμα και να μη χρειαζεται να κάνει τίποτα;stergiosbik έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:27 Μαγκιά του αν ισχύουν όσα ισχυρίζεται,και δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω,ότι απέκτησε στην αλλοδαπή.
-
talaipwros
τι να σου πω, εχω - οπως ειπα και πιο πανω - συγγενεις τρεις χημικους μηχανικους σε αντιστοιχες/ανωτερες θεσεις σε αλλες εταιρειεςCecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:48Ποιος πρώτος μισθός μάνα μου το λες και το ξαναλές; Δεν έχουμε την έννοια του πρώτου μισθού εδώ, όπως στο εξωτερικό ! Πρώτο μισθό μηχανικός είναι στα 23-24 έτη σου μετά είναι ο μισθός που υπογράφεις στην οποία σύμβαση υπογράφεις με τους επόμενους εργοδότες . Δεν έχουμε καθεστώς αυξήσεων, όπως ονειρεύεσαι εσυ. Μακάρι να είχαμε εννοείται.talaipwros έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:46αφενος δεν ειναι προκληση να λες οτι 1500+ καθαρα πρωτος μισθος ειναι καλα. Προκληση ειναι να λες οτι δεν ειναιΕρμής έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:45
Μωρέ γειά σα του μάγκα, ποιος δε θα ήθελε να τα βρει όλα έτοιμα και να μη χρειαζεται να κάνει τίποτα;
Ολοι ειδαν το μισθο και τα μπονους να ανεβαινουν σημαντικοτατα με τα χρονια
Τες πα, αυτα.
-
Machine ghost
stergiosbik έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:48Καμμία απολύτως.Machine ghost έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:42Ειδικά σε αυτή την πολυεθνική και ειδικά ο works dir, αυτός ο συγκεκριμένος, είναι his master voice , παίζει και να έκανες ζημιά.stergiosbik έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:37
Πίπες για πολλοστή φορά.
ΥΓ
Σ' αρέσει δεν σ' αρέσει,αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα.![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Cecily Anne
Καλά εννοείται, ξέρεις τι παρλαπιπες έχω πει από τότε ; Είχα πείσει έναν ότι κάνω γιόγκα. Εν τω μεταξύ το ποδάρι μου οριακά να ανοίγει 45 μοίρες. Τεσπα. Ήμουν μικρή και ρομαντική.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:48Εδώ ήταν το λάθος σου.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2024, 15:15 Μια φορά πήγα σε συνέντευξη στον Ασπρόπυργο. Μου λέει η κιουρία «μα γιατί θέλετε να αλλάξετε εταιρία». Της απάντησα ειλικρινά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 529 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 157 Απαντήσεις