!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Click Away
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Click Away
τα είπε όλα ο Χίος
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- hellegennes
Βασικά το αντίθετο ισχύει. Ο ΕΕ μπορεί να βγάλει χειρόγραφη για τον εαυτό του. Για εργαζόμενους είναι υποχρεωτικό να φαίνονται οι ώρες και μέρες που δουλεύει, όπως είναι δηλωμένος.Green Dragon έγραψε: 13 Δεκ 2020, 15:50Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να βγάλουν υποχρεωτικά από ΕΡΓΑΝΗ. Μόνο για εργαζόμενους υπάρχει δυνατότητα και χειρόγραφης.Daje έγραψε: 13 Δεκ 2020, 10:53 Με χειρογραφες βεβαιωσεις, οπως γινεται με τους ελευθερους επαγγελματιες, δεν γινεται δουλεια?
Ειναι υποχρεωτικη η εκδοση βεβαιωσης απο ΕΡΓΑΝΗ?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- hellegennes
Μόνο ο foscilis είναι αυτής της γραμμής. Όλοι οι άλλοιklg έγραψε: 13 Δεκ 2020, 16:03Δεν νομίζω το να μην θες να σκάσεις σοβαρά λεφτά για ρούχα (όπου προφανώς δεν χρειάζεται ένα πουκάμισο να είναι ραμμένο για να μην κάνει 10 ευρώ) χωρίς να το δοκιμάσεις πρώτα, ότι σε κάνει αυτόμάτως αδερφή. Δεν ψωνίζουν όλοι από τα Zara.foscilis έγραψε: 13 Δεκ 2020, 00:08Πάρα πολλές ερωτήσεις, να κάνω κι εγώ μία: είσαι λιγάκι αδερφή ε; Σε λίγο θα μας πεις και ότι η φανέλα του Ολυμπιακού δεν είναι κόκκινη αλλά ηλιοβασιλεματί.hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2020, 22:45
Δεν υπάρχουν στάνταρ νούμερα. Δεν είναι όλα τα πατρόν Medium το ίδιο πράγμα. Σε κάποια ρούχα, ακόμη και της ίδιας εταιρείας, μπορεί να χρειάζεσαι large, γιατί είναι διαφορετική η κοψιά. Μα, τι τιτανοτεράστιες πίπες γράφεις; Έχεις ψωνίσει ποτέ ρούχα μόνος σου ή φοράς ό,τι βρεις μπροστά σου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Για την μία εταιρεία έχω χειρόγραφη, στην άλλην είμαι διαχειριστής και βγάζω ηλεκτρονική. Απλά αν πέσω σε κανέναν κομπλέξα μπορεί να με γράψει και να τρέχω να αποδεικνύω τα αυταπόδεικτα.Daje έγραψε: 13 Δεκ 2020, 10:53 Με χειρογραφες βεβαιωσεις, οπως γινεται με τους ελευθερους επαγγελματιες, δεν γινεται δουλεια?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καμία από τις δύο δεν έχει 1 μήνα ρίζα, παρατηρώ.
Σκατομπορτζόβλαχοι.
- hellegennes
Έξοχη παρατηρητικότητα. Στον φοσιλόκοσμό σου υπάρχουν γυναίκες που βάφονται στο σπίτι τους ή όχι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Λάθος κάνεις, έχουν ελέγξει εργαζόμενούς μου με χειρόγραφη και ήταν όλα ΟΚ. Κάτι μπερδεύεις, ψάξε το παραπάνω, είχα φάει τον κόσμο τις πρώτες μέρες, ρώτησα και τον λογιστή μου, διάβασα και τις αναρτήσεις. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και οι ωρομίσθιοι που δεν δηλώνονται στο ΕΡΓΑΝΗ.hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:26Βασικά το αντίθετο ισχύει. Ο ΕΕ μπορεί να βγάλει χειρόγραφη για τον εαυτό του. Για εργαζόμενους είναι υποχρεωτικό να φαίνονται οι ώρες και μέρες που δουλεύει, όπως είναι δηλωμένος.Green Dragon έγραψε: 13 Δεκ 2020, 15:50Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να βγάλουν υποχρεωτικά από ΕΡΓΑΝΗ. Μόνο για εργαζόμενους υπάρχει δυνατότητα και χειρόγραφης.Daje έγραψε: 13 Δεκ 2020, 10:53 Με χειρογραφες βεβαιωσεις, οπως γινεται με τους ελευθερους επαγγελματιες, δεν γινεται δουλεια?
+φπα.foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2020, 13:54Τις λέει αν σκρολάρεις. 2.8% βασικό τέλος και επιπρόσθετα από 5.8% έως 12% αναλόγως την κατηγορία και το είδος του προϊόντος. Είναι περίπου ίδιο με το Fulfilment by Amazon αν και όχι άμεσα συγκρίσιμο γιατί το FMA δουλεύει και σαν αποθήκη και έχει διάφορα πλάνα χρέωσης αναλόγως τον όγκο που πουλάς και αν θες να μιλάς εσύ με το courier.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 13:48Επί της ουσίας, στο κατασκευάζουν αυτοί και το διαχειρίζονται. Πληρώνεις προμήθειες, οι οποίες κρατάω μία πισινή για τοdotcom έγραψε: 11 Δεκ 2020, 13:03 Το Skoutz έφτιαξε ήδη εφαρμογή για να πουλάς χωρίς e-shop
https://merchants.skroutz.gr/merchants/ ... ew_offline
πόσο υψηλές ή χαμηλές είναι.
δηλαδη 10-15% της τιμης. τουλαχιστον στα ειδη που γνωριζω εγω, τοσο ειναι ολο το κερδος, στην καλυτερη. για να βρεθεις στις πρωτες θεσεις τιμης, οπου μπορει να κανεις πωληση, πρεπει να δουλευεις με 1-2% τελικο κερδος δικο σου.
και οταν λεμε σου φτιαχνουν το eshop, δεν νομιζω να εννοουμε οτι φωτογραφιζουν, τιμολογουν, ανεβαζουν προιοντα. βασικα σου δινουν μια ετοιμη πλατφορμα να το φτιαξεις μονος σου, και χωρο στο σερβερ.
απο παλια, οι σκρουτζηδες ειναι μεγαλες βδελλες, πινουν πολυ το αιμα στα σκρουτζομαγαζα. επιβιωνουν επειδη δεν ξερω για ποιο λογο, δεν δουλευει τοσο το ebay εδω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- hellegennes
Ρωτάω πάντα σε αστυνομικό τμήμα. Ο λογιστής ό,τι και να σου πει δεν είναι εκτελεστικό όργανο. Το αν θα πέσεις σε έλεγχο και θα σου πούνε οκέι εξαρτάται σε ποιον θα πέσεις.Green Dragon έγραψε: 14 Δεκ 2020, 08:31Λάθος κάνεις, έχουν ελέγξει εργαζόμενούς μου με χειρόγραφη και ήταν όλα ΟΚ. Κάτι μπερδεύεις, ψάξε το παραπάνω, είχα φάει τον κόσμο τις πρώτες μέρες, ρώτησα και τον λογιστή μου, διάβασα και τις αναρτήσεις. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και οι ωρομίσθιοι που δεν δηλώνονται στο ΕΡΓΑΝΗ.hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:26Βασικά το αντίθετο ισχύει. Ο ΕΕ μπορεί να βγάλει χειρόγραφη για τον εαυτό του. Για εργαζόμενους είναι υποχρεωτικό να φαίνονται οι ώρες και μέρες που δουλεύει, όπως είναι δηλωμένος.Green Dragon έγραψε: 13 Δεκ 2020, 15:50
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να βγάλουν υποχρεωτικά από ΕΡΓΑΝΗ. Μόνο για εργαζόμενους υπάρχει δυνατότητα και χειρόγραφης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν, αφού δεν τις κλείνει ο παλιάτσος ο μπουμπούκοςΕρμής έγραψε: 12 Δεκ 2020, 18:06 Ισχύει ότι πολλές εταιρείες έχουν προσφύγει σε αγωγές προς ACS και Γενική Ταχυδρομική για διαφυγόντα κερδη;
My Life had stood, a Loaded Gun
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αυτό είναι σκάνδαλο.alekhine έγραψε: 14 Δεκ 2020, 11:04τι να τις κλεισει ρε εδω τις εχει βαλει και στις πληττομενες επιχειρησεις
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Παλιατσιλίκι το λέμε, ξέρει ο μπουμπουκοςΕρμής έγραψε: 14 Δεκ 2020, 11:08Αυτό είναι σκάνδαλο.alekhine έγραψε: 14 Δεκ 2020, 11:04τι να τις κλεισει ρε εδω τις εχει βαλει και στις πληττομενες επιχειρησειςaljawn έγραψε: 14 Δεκ 2020, 10:57
Το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν, αφού δεν τις κλείνει ο παλιάτσος ο μπουμπούκος
![]()
My Life had stood, a Loaded Gun