!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Click Away

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Click Away

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

τα είπε όλα ο Χίος
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Αξιολογητής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αξιολογητής »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Green Dragon έγραψε: 13 Δεκ 2020, 15:50
Daje έγραψε: 13 Δεκ 2020, 10:53 Με χειρογραφες βεβαιωσεις, οπως γινεται με τους ελευθερους επαγγελματιες, δεν γινεται δουλεια?
Ειναι υποχρεωτικη η εκδοση βεβαιωσης απο ΕΡΓΑΝΗ?
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να βγάλουν υποχρεωτικά από ΕΡΓΑΝΗ. Μόνο για εργαζόμενους υπάρχει δυνατότητα και χειρόγραφης.
Βασικά το αντίθετο ισχύει. Ο ΕΕ μπορεί να βγάλει χειρόγραφη για τον εαυτό του. Για εργαζόμενους είναι υποχρεωτικό να φαίνονται οι ώρες και μέρες που δουλεύει, όπως είναι δηλωμένος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

klg έγραψε: 13 Δεκ 2020, 16:03
foscilis έγραψε: 13 Δεκ 2020, 00:08
hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2020, 22:45

Δεν υπάρχουν στάνταρ νούμερα. Δεν είναι όλα τα πατρόν Medium το ίδιο πράγμα. Σε κάποια ρούχα, ακόμη και της ίδιας εταιρείας, μπορεί να χρειάζεσαι large, γιατί είναι διαφορετική η κοψιά. Μα, τι τιτανοτεράστιες πίπες γράφεις; Έχεις ψωνίσει ποτέ ρούχα μόνος σου ή φοράς ό,τι βρεις μπροστά σου;
Πάρα πολλές ερωτήσεις, να κάνω κι εγώ μία: είσαι λιγάκι αδερφή ε; Σε λίγο θα μας πεις και ότι η φανέλα του Ολυμπιακού δεν είναι κόκκινη αλλά ηλιοβασιλεματί.
Δεν νομίζω το να μην θες να σκάσεις σοβαρά λεφτά για ρούχα (όπου προφανώς δεν χρειάζεται ένα πουκάμισο να είναι ραμμένο για να μην κάνει 10 ευρώ) χωρίς να το δοκιμάσεις πρώτα, ότι σε κάνει αυτόμάτως αδερφή. Δεν ψωνίζουν όλοι από τα Zara.
Μόνο ο foscilis είναι αυτής της γραμμής. Όλοι οι άλλοι :fp: με το σχόλιό του. Ίσως θα πρέπει να δει μπας και ο γιαλός δεν είναι στραβός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Daje έγραψε: 13 Δεκ 2020, 10:53 Με χειρογραφες βεβαιωσεις, οπως γινεται με τους ελευθερους επαγγελματιες, δεν γινεται δουλεια?
Για την μία εταιρεία έχω χειρόγραφη, στην άλλην είμαι διαχειριστής και βγάζω ηλεκτρονική. Απλά αν πέσω σε κανέναν κομπλέξα μπορεί να με γράψει και να τρέχω να αποδεικνύω τα αυταπόδεικτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Καμία από τις δύο δεν έχει 1 μήνα ρίζα, παρατηρώ.

Σκατομπορτζόβλαχοι.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

foscilis έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:32
Καμία από τις δύο δεν έχει 1 μήνα ρίζα, παρατηρώ.
Έξοχη παρατηρητικότητα. Στον φοσιλόκοσμό σου υπάρχουν γυναίκες που βάφονται στο σπίτι τους ή όχι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:26
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να βγάλουν υποχρεωτικά από ΕΡΓΑΝΗ. Μόνο για εργαζόμενους υπάρχει δυνατότητα και χειρόγραφης.
Βασικά το αντίθετο ισχύει. Ο ΕΕ μπορεί να βγάλει χειρόγραφη για τον εαυτό του. Για εργαζόμενους είναι υποχρεωτικό να φαίνονται οι ώρες και μέρες που δουλεύει, όπως είναι δηλωμένος.
Λάθος κάνεις, έχουν ελέγξει εργαζόμενούς μου με χειρόγραφη και ήταν όλα ΟΚ. Κάτι μπερδεύεις, ψάξε το παραπάνω, είχα φάει τον κόσμο τις πρώτες μέρες, ρώτησα και τον λογιστή μου, διάβασα και τις αναρτήσεις. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και οι ωρομίσθιοι που δεν δηλώνονται στο ΕΡΓΑΝΗ.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2020, 13:54
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 13:48
dotcom έγραψε: 11 Δεκ 2020, 13:03 Το Skoutz έφτιαξε ήδη εφαρμογή για να πουλάς χωρίς e-shop

https://merchants.skroutz.gr/merchants/ ... ew_offline
Επί της ουσίας, στο κατασκευάζουν αυτοί και το διαχειρίζονται. Πληρώνεις προμήθειες, οι οποίες κρατάω μία πισινή για το
πόσο υψηλές ή χαμηλές είναι.
Τις λέει αν σκρολάρεις. 2.8% βασικό τέλος και επιπρόσθετα από 5.8% έως 12% αναλόγως την κατηγορία και το είδος του προϊόντος. Είναι περίπου ίδιο με το Fulfilment by Amazon αν και όχι άμεσα συγκρίσιμο γιατί το FMA δουλεύει και σαν αποθήκη και έχει διάφορα πλάνα χρέωσης αναλόγως τον όγκο που πουλάς και αν θες να μιλάς εσύ με το courier.
+φπα.

δηλαδη 10-15% της τιμης. τουλαχιστον στα ειδη που γνωριζω εγω, τοσο ειναι ολο το κερδος, στην καλυτερη. για να βρεθεις στις πρωτες θεσεις τιμης, οπου μπορει να κανεις πωληση, πρεπει να δουλευεις με 1-2% τελικο κερδος δικο σου.

και οταν λεμε σου φτιαχνουν το eshop, δεν νομιζω να εννοουμε οτι φωτογραφιζουν, τιμολογουν, ανεβαζουν προιοντα. βασικα σου δινουν μια ετοιμη πλατφορμα να το φτιαξεις μονος σου, και χωρο στο σερβερ.

απο παλια, οι σκρουτζηδες ειναι μεγαλες βδελλες, πινουν πολυ το αιμα στα σκρουτζομαγαζα. επιβιωνουν επειδη δεν ξερω για ποιο λογο, δεν δουλευει τοσο το ebay εδω. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Green Dragon έγραψε: 14 Δεκ 2020, 08:31
hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:26

Λάθος κάνεις, έχουν ελέγξει εργαζόμενούς μου με χειρόγραφη και ήταν όλα ΟΚ. Κάτι μπερδεύεις, ψάξε το παραπάνω, είχα φάει τον κόσμο τις πρώτες μέρες, ρώτησα και τον λογιστή μου, διάβασα και τις αναρτήσεις. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και οι ωρομίσθιοι που δεν δηλώνονται στο ΕΡΓΑΝΗ.
Ρωτάω πάντα σε αστυνομικό τμήμα. Ο λογιστής ό,τι και να σου πει δεν είναι εκτελεστικό όργανο. Το αν θα πέσεις σε έλεγχο και θα σου πούνε οκέι εξαρτάται σε ποιον θα πέσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Ερμής έγραψε: 12 Δεκ 2020, 18:06 Ισχύει ότι πολλές εταιρείες έχουν προσφύγει σε αγωγές προς ACS και Γενική Ταχυδρομική για διαφυγόντα κερδη;
Το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν, αφού δεν τις κλείνει ο παλιάτσος ο μπουμπούκος
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

aljawn έγραψε: 14 Δεκ 2020, 10:57
Ερμής έγραψε: 12 Δεκ 2020, 18:06 Ισχύει ότι πολλές εταιρείες έχουν προσφύγει σε αγωγές προς ACS και Γενική Ταχυδρομική για διαφυγόντα κερδη;
Το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν, αφού δεν τις κλείνει ο παλιάτσος ο μπουμπούκος
τι να τις κλεισει ρε εδω τις εχει βαλει και στις πληττομενες επιχειρησεις

Εικόνα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

alekhine έγραψε: 14 Δεκ 2020, 11:04

Εικόνα
Αυτό είναι σκάνδαλο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Ερμής έγραψε: 14 Δεκ 2020, 11:08
alekhine έγραψε: 14 Δεκ 2020, 11:04

Εικόνα
Αυτό είναι σκάνδαλο.
Παλιατσιλίκι το λέμε, ξέρει ο μπουμπουκος
My Life had stood, a Loaded Gun
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”