Οι μικροί ας αυτοκτονήσουν λοιπόν.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 11:56Είναι το μοντέλο που εφαρμόζει εδώ και πολλά χρόνια το e-shop.gr. Οι μεγάλες αλυσίδες, εν γένει, παρέχουν αυτή τη δυνατότητα
εδώ και πολύ καιρό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Click Away
Re: Click Away
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Επίσης τώρα που ξεκινάει το click away σταματάει η άρση απαγόρευσης πώλησης σε λιανικά είδη από s/m;
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Οι μικροί είναι δύσκολο να ακολουθήσουν το μοντέλο click away γιατί πρέπει να ξοδέψουν χρήματα για τους σκοπούς του Ψηφιακού Μάρκετινγκ.Juno έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:34Οι μικροί ας αυτοκτονήσουν λοιπόν.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 11:56Είναι το μοντέλο που εφαρμόζει εδώ και πολλά χρόνια το e-shop.gr. Οι μεγάλες αλυσίδες, εν γένει, παρέχουν αυτή τη δυνατότητα
εδώ και πολύ καιρό.
Αν δε βρεθεί κάποια ελληνική πατέντα όπως αυτή που λέει ο dotcom, θα κληθούν να αυξήσουν το μπάτζετ τους. Δεν αρκεί να έχεις το ηλεκτρονικό κατάστημα, πρέπει να το διαχειρίζεσαι, να το ανανεώνεις και να το διαφημίζεις.
Έτσι ακριβώς πάντως λειτουργεί το κεντρικό eshop.. παραγγέλνεις, έρχεται mail ότι είναι έτοιμο και πας και το παίρνεις από τα γραφεία της αποθήκης... ίσως να έχουν βγάλει τους καναπέδες που περίμενες έξω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zarkadaki την 11 Δεκ 2020, 12:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Ναι.dotcom έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:37 Επίσης τώρα που ξεκινάει το click away σταματάει η άρση απαγόρευσης πώλησης σε λιανικά είδη από s/m;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στα συνοικιακά μαγαζιά είναι λίγο πιο απλά τα πράγματα...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:38Οι μικροί είναι δύσκολο να ακολουθήσουν το μοντέλο click away γιατί πρέπει να ξοδέψουν χρήματα για τους σκοπούς του Ψηφιακού Μάρκετινγκ.Juno έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:34Οι μικροί ας αυτοκτονήσουν λοιπόν.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 11:56
Είναι το μοντέλο που εφαρμόζει εδώ και πολλά χρόνια το e-shop.gr. Οι μεγάλες αλυσίδες, εν γένει, παρέχουν αυτή τη δυνατότητα
εδώ και πολύ καιρό.
Αν δε βρεθεί κάποια ελληνική πατέντα όπως αυτή που λέει ο dotcom, θα κληθούν να αυξήσουν το μπάτζετ τους. Δεν αρκεί να έχεις το ηλεκτρονικό κατάστημα, πρέπει να το διαχειρίζεσαι, να το ανανεώνεις και να το διαφημίζεις.
Θες π.χ να βάψεις και δεν έχεις πινέλο;
Πάιρνεις τηλ το κοντινό σου χρωματοπωλείο λες :
-θέλω να βάψω τα κάγκελα,τι έχεις από πινέλα;
-Γουρότριχα,Αλογότριχα.
-Δεν γίνεται είμαι Vegan.
-Α έχω και beyond πινέλο χ10 τιμή.
-Σε τι μέγεθος έχεις;
-Διάφορα
-Καλά βγάλε μου 5-6 να δω πιο μου κάνει και περνάω σε 10 λεπτά,στείλε μου και ένα μύνημα στο ****
-Οκ
Ξεβολευτει γέρους και μικρές επιχειρήσεις, έχει εντελώς ηλίθιο όνομα που αν και επουσιωδες ενευριζει τον Χελληγενη.Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2020, 11:51 Για πείτε απόψεις για τον νέο αυτό τρόπο αγοράς που μας ανακοινώθηκε σήμερα.
Συμπερασματικά, εγκρίνω.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Τα δημοσιεύματα μιλούν για ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους. Από εκεί και έπειτα, που θα φτιαχτούν οι χώροι, είναι ένα θέμα.Zarkadaki έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:39 Έτσι ακριβώς πάντως λειτουργεί το κεντρικό eshop.. παραγγέλνεις, έρχεται mail ότι είναι έτοιμο και πας και το παίρνεις από τα γραφεία της αποθήκης... ίσως να έχουν βγάλει τους καναπέδες που περίμενες έξω.
Εδω τώρα και δε χωράμε να περάσουμε από τα πεζοδρόμια.
Έχεις δει τι γίνεται έξω από τις εταιρίες κούριερ;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:47Τα δημοσιεύματα μιλούν για ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους. Από εκεί και έπειτα, που θα φτιαχτούν οι χώροι, είναι ένα θέμα.Zarkadaki έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:39 Έτσι ακριβώς πάντως λειτουργεί το κεντρικό eshop.. παραγγέλνεις, έρχεται mail ότι είναι έτοιμο και πας και το παίρνεις από τα γραφεία της αποθήκης... ίσως να έχουν βγάλει τους καναπέδες που περίμενες έξω.
Εδω τώρα και δε χωράμε να περάσουμε από τα πεζοδρόμια.
- EKPLIKTIKOS
Μιλάμε για αβανταδορικη κίνηση για τους μεγαλοκαρχαρίες καθώς έχουν στρατηγικό πλεονέκτημα σε όλα τα επίπεδα. Ειλικρινά δε νομίζω ότι μπορεί να σταθεί σε μια ανεξάρτητη αρχή ανταγωνισμού αυτό το πράγμα. Βέβαια έχουμε μάθει στην αδικία κ δε θα ανοίξει ρουθούνι.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ναι αλλά το e-shop πουλά είδη των οποίων η αγορά μέσω Ίντερνετ είναι αποδεκτή λόγω ομοιομορφίας και αξιοπιστίας. Στα περισσότερα όμως ισχύει ο προβληματισμός της μη επισκόπησης.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 11:56Είναι το μοντέλο που εφαρμόζει εδώ και πολλά χρόνια το e-shop.gr. Οι μεγάλες αλυσίδες, εν γένει, παρέχουν αυτή τη δυνατότητα
εδώ και πολύ καιρό.
Τι να λέμε, η κυβέρνηση έκανε πολύ μεγάλο λάθος να μην κλείσει τα πάντα στις 15 Οκτωβρίου ενώ το πράγμα φαινόταν καθαρά που πάει. Η καραντίνα θα κρατούσε λιγότερο και τον Δεκέμβριο θα είμασταν άνετα ανοιχτά για τις γιορτές. Θ' ανοίξω νήμα.
Το Skoutz έφτιαξε ήδη εφαρμογή για να πουλάς χωρίς e-shop
https://merchants.skroutz.gr/merchants/ ... ew_offline
https://merchants.skroutz.gr/merchants/ ... ew_offline
- hellegennes
Δεν ξέρω πόσο το έχεις συνειδητοποιήσει αλλά εγώ δουλεύω φουλ. Στο συγκεκριμένο κόνσεπτ με εκνευρίζει το όνομα, που είναι άκυρο, στα αγγλικά και δεν σημαίνει αυτό που θέλουν να σημαίνει, το ότι δεν είναι λειτουργικό και ότι δεν βολεύει καμμιά επιχείρηση.foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:46 Ξεβολευτει γέρους και μικρές επιχειρήσεις, έχει εντελώς ηλίθιο όνομα που αν και επουσιωδες ενευριζει τον Χελληγενη.
Με εκνευρίζει ως άνθρωπο, που σκέφτομαι άλλους ανθρώπους πέρα από την εαυτάρα μου, σε αντίθεση με εσένα, που το κριτήριό σου για το σε εκνευρίζει είναι αποκλειστικά και μόνο ό,τι σε ξεβολεύει και σου ξινίζει, δηλαδή ένα δισεκατομμύριο πράγματα, γιατί συμπεριφέρεσαι διαρκώς σαν ξινομούρα γεροντοκόρη.
Δεν με εκνευρίζει προσωπικά γιατί δεν με αφορά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
σε ανεξαρτητη μπορειEKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:49 Μιλάμε για αβανταδορικη κίνηση για τους μεγαλοκαρχαρίες καθώς έχουν στρατηγικό πλεονέκτημα σε όλα τα επίπεδα. Ειλικρινά δε νομίζω ότι μπορεί να σταθεί σε μια ανεξάρτητη αρχή ανταγωνισμού αυτό το πράγμα. Βέβαια έχουμε μάθει στην αδικία κ δε θα ανοίξει ρουθούνι.
στην ελλαδα που οι "ανεξαρτητες" αρχες δεν μπορουν να δουν τοσα χρονια τα τραστ της κινητης πχ μην περιμενεις και πολλα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- hellegennes
Εδώ όλες οι εταιρείες κινητής ορίζουν με συμφωνία τις τιμές τους και η αρχή που τους ελέγχει δεν βλέπει κανένα πρόβλημα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:49 Μιλάμε για αβανταδορικη κίνηση για τους μεγαλοκαρχαρίες καθώς έχουν στρατηγικό πλεονέκτημα σε όλα τα επίπεδα. Ειλικρινά δε νομίζω ότι μπορεί να σταθεί σε μια ανεξάρτητη αρχή ανταγωνισμού αυτό το πράγμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,