!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Click Away

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Click Away

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 11:56
Υδράργυρος έγραψε: 11 Δεκ 2020, 11:53 Εφαρμόζεται πουθενά ή ανακαλύπτουμε τον τροχό;
Είναι το μοντέλο που εφαρμόζει εδώ και πολλά χρόνια το e-shop.gr. Οι μεγάλες αλυσίδες, εν γένει, παρέχουν αυτή τη δυνατότητα
εδώ και πολύ καιρό.
Οι μικροί ας αυτοκτονήσουν λοιπόν.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom »

Επίσης τώρα που ξεκινάει το click away σταματάει η άρση απαγόρευσης πώλησης σε λιανικά είδη από s/m;
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Juno έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:34
Υδράργυρος έγραψε: 11 Δεκ 2020, 11:53 Εφαρμόζεται πουθενά ή ανακαλύπτουμε τον τροχό;
Είναι το μοντέλο που εφαρμόζει εδώ και πολλά χρόνια το e-shop.gr. Οι μεγάλες αλυσίδες, εν γένει, παρέχουν αυτή τη δυνατότητα
εδώ και πολύ καιρό.
Οι μικροί είναι δύσκολο να ακολουθήσουν το μοντέλο click away γιατί πρέπει να ξοδέψουν χρήματα για τους σκοπούς του Ψηφιακού Μάρκετινγκ.
Αν δε βρεθεί κάποια ελληνική πατέντα όπως αυτή που λέει ο dotcom, θα κληθούν να αυξήσουν το μπάτζετ τους. Δεν αρκεί να έχεις το ηλεκτρονικό κατάστημα, πρέπει να το διαχειρίζεσαι, να το ανανεώνεις και να το διαφημίζεις.
Άβαταρ μέλους
Zarkadaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zarkadaki »

Έτσι ακριβώς πάντως λειτουργεί το κεντρικό eshop.. παραγγέλνεις, έρχεται mail ότι είναι έτοιμο και πας και το παίρνεις από τα γραφεία της αποθήκης... ίσως να έχουν βγάλει τους καναπέδες που περίμενες έξω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zarkadaki την 11 Δεκ 2020, 12:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

dotcom έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:37 Επίσης τώρα που ξεκινάει το click away σταματάει η άρση απαγόρευσης πώλησης σε λιανικά είδη από s/m;
Ναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
dotcom

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:38
Juno έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:34

εδώ και πολύ καιρό.
Οι μικροί είναι δύσκολο να ακολουθήσουν το μοντέλο click away γιατί πρέπει να ξοδέψουν χρήματα για τους σκοπούς του Ψηφιακού Μάρκετινγκ.
Αν δε βρεθεί κάποια ελληνική πατέντα όπως αυτή που λέει ο dotcom, θα κληθούν να αυξήσουν το μπάτζετ τους. Δεν αρκεί να έχεις το ηλεκτρονικό κατάστημα, πρέπει να το διαχειρίζεσαι, να το ανανεώνεις και να το διαφημίζεις.
Στα συνοικιακά μαγαζιά είναι λίγο πιο απλά τα πράγματα...

Θες π.χ να βάψεις και δεν έχεις πινέλο;

Πάιρνεις τηλ το κοντινό σου χρωματοπωλείο λες :

-θέλω να βάψω τα κάγκελα,τι έχεις από πινέλα;
-Γουρότριχα,Αλογότριχα.
-Δεν γίνεται είμαι Vegan.
-Α έχω και beyond πινέλο χ10 τιμή.
-Σε τι μέγεθος έχεις;
-Διάφορα
-Καλά βγάλε μου 5-6 να δω πιο μου κάνει και περνάω σε 10 λεπτά,στείλε μου και ένα μύνημα στο ****
-Οκ
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2020, 11:51 Για πείτε απόψεις για τον νέο αυτό τρόπο αγοράς που μας ανακοινώθηκε σήμερα.
Ξεβολευτει γέρους και μικρές επιχειρήσεις, έχει εντελώς ηλίθιο όνομα που αν και επουσιωδες ενευριζει τον Χελληγενη.

Συμπερασματικά, εγκρίνω.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Zarkadaki έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:39 Έτσι ακριβώς πάντως λειτουργεί το κεντρικό eshop.. παραγγέλνεις, έρχεται mail ότι είναι έτοιμο και πας και το παίρνεις από τα γραφεία της αποθήκης... ίσως να έχουν βγάλει τους καναπέδες που περίμενες έξω.
Τα δημοσιεύματα μιλούν για ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους. Από εκεί και έπειτα, που θα φτιαχτούν οι χώροι, είναι ένα θέμα.
Εδω τώρα και δε χωράμε να περάσουμε από τα πεζοδρόμια.
Άβαταρ μέλους
Zarkadaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zarkadaki »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:47
Zarkadaki έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:39 Έτσι ακριβώς πάντως λειτουργεί το κεντρικό eshop.. παραγγέλνεις, έρχεται mail ότι είναι έτοιμο και πας και το παίρνεις από τα γραφεία της αποθήκης... ίσως να έχουν βγάλει τους καναπέδες που περίμενες έξω.
Τα δημοσιεύματα μιλούν για ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους. Από εκεί και έπειτα, που θα φτιαχτούν οι χώροι, είναι ένα θέμα.
Εδω τώρα και δε χωράμε να περάσουμε από τα πεζοδρόμια.
Έχεις δει τι γίνεται έξω από τις εταιρίες κούριερ;
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Μιλάμε για αβανταδορικη κίνηση για τους μεγαλοκαρχαρίες καθώς έχουν στρατηγικό πλεονέκτημα σε όλα τα επίπεδα. Ειλικρινά δε νομίζω ότι μπορεί να σταθεί σε μια ανεξάρτητη αρχή ανταγωνισμού αυτό το πράγμα. Βέβαια έχουμε μάθει στην αδικία κ δε θα ανοίξει ρουθούνι.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

εδώ και πολύ καιρό.
Ναι αλλά το e-shop πουλά είδη των οποίων η αγορά μέσω Ίντερνετ είναι αποδεκτή λόγω ομοιομορφίας και αξιοπιστίας. Στα περισσότερα όμως ισχύει ο προβληματισμός της μη επισκόπησης.

Τι να λέμε, η κυβέρνηση έκανε πολύ μεγάλο λάθος να μην κλείσει τα πάντα στις 15 Οκτωβρίου ενώ το πράγμα φαινόταν καθαρά που πάει. Η καραντίνα θα κρατούσε λιγότερο και τον Δεκέμβριο θα είμασταν άνετα ανοιχτά για τις γιορτές. Θ' ανοίξω νήμα.
dotcom

Το Skoutz έφτιαξε ήδη εφαρμογή για να πουλάς χωρίς e-shop

https://merchants.skroutz.gr/merchants/ ... ew_offline
Άβαταρ μέλους
hellegennes

foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:46 Ξεβολευτει γέρους και μικρές επιχειρήσεις, έχει εντελώς ηλίθιο όνομα που αν και επουσιωδες ενευριζει τον Χελληγενη.
Δεν ξέρω πόσο το έχεις συνειδητοποιήσει αλλά εγώ δουλεύω φουλ. Στο συγκεκριμένο κόνσεπτ με εκνευρίζει το όνομα, που είναι άκυρο, στα αγγλικά και δεν σημαίνει αυτό που θέλουν να σημαίνει, το ότι δεν είναι λειτουργικό και ότι δεν βολεύει καμμιά επιχείρηση.

Με εκνευρίζει ως άνθρωπο, που σκέφτομαι άλλους ανθρώπους πέρα από την εαυτάρα μου, σε αντίθεση με εσένα, που το κριτήριό σου για το σε εκνευρίζει είναι αποκλειστικά και μόνο ό,τι σε ξεβολεύει και σου ξινίζει, δηλαδή ένα δισεκατομμύριο πράγματα, γιατί συμπεριφέρεσαι διαρκώς σαν ξινομούρα γεροντοκόρη.

Δεν με εκνευρίζει προσωπικά γιατί δεν με αφορά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:49 Μιλάμε για αβανταδορικη κίνηση για τους μεγαλοκαρχαρίες καθώς έχουν στρατηγικό πλεονέκτημα σε όλα τα επίπεδα. Ειλικρινά δε νομίζω ότι μπορεί να σταθεί σε μια ανεξάρτητη αρχή ανταγωνισμού αυτό το πράγμα. Βέβαια έχουμε μάθει στην αδικία κ δε θα ανοίξει ρουθούνι.
σε ανεξαρτητη μπορει

στην ελλαδα που οι "ανεξαρτητες" αρχες δεν μπορουν να δουν τοσα χρονια τα τραστ της κινητης πχ μην περιμενεις και πολλα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:49 Μιλάμε για αβανταδορικη κίνηση για τους μεγαλοκαρχαρίες καθώς έχουν στρατηγικό πλεονέκτημα σε όλα τα επίπεδα. Ειλικρινά δε νομίζω ότι μπορεί να σταθεί σε μια ανεξάρτητη αρχή ανταγωνισμού αυτό το πράγμα.
Εδώ όλες οι εταιρείες κινητής ορίζουν με συμφωνία τις τιμές τους και η αρχή που τους ελέγχει δεν βλέπει κανένα πρόβλημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”