Πρόλαβες και μου άρπαξες την μπουκιά από το στόμα, αλλά σε συγχωρώ γιατί είσαι καλός άνθρωπος.alekhine έγραψε: 11 Δεκ 2020, 13:05σε ανεξαρτητη μπορειEKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:49 Μιλάμε για αβανταδορικη κίνηση για τους μεγαλοκαρχαρίες καθώς έχουν στρατηγικό πλεονέκτημα σε όλα τα επίπεδα. Ειλικρινά δε νομίζω ότι μπορεί να σταθεί σε μια ανεξάρτητη αρχή ανταγωνισμού αυτό το πράγμα. Βέβαια έχουμε μάθει στην αδικία κ δε θα ανοίξει ρουθούνι.
στην ελλαδα που οι "ανεξαρτητες" αρχες δεν μπορουν να δουν τοσα χρονια τα τραστ της κινητης πχ μην περιμενεις και πολλα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Click Away
- hellegennes
Re: Click Away
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Το μέτρο του click away όπως πάει να εφαρμοστεί είναι απο ελληνιόλικα αφελές έως ύποπτο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ΠΑΝΤΑ έχουν στρατηγικό πλεονέκτημα σε όλα τα επίπεδα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:49 Μιλάμε για αβανταδορικη κίνηση για τους μεγαλοκαρχαρίες καθώς έχουν στρατηγικό πλεονέκτημα σε όλα τα επίπεδα.
Γι' αυτό ο μικρός πρέπει να επενδύει στην εξειδίκευση και ποιότητα των υπηρεσιών. Όχι στο ότι ο κόσμος θα παραμείνει πάντα ο ίδιος.
Δέκα χρόνια πριν έπρεπε να είχαν υλοποιήσει τη δυνατότητα "click away" και άλλα πολλά παρόμοια. Πολύ πριν τους μεγάλους. Άλλωστε είναι τρομερά πιο εύκολο να έχεις μια μεγάλη αποθήκη απ' ό,τι ένα μεγάλο κατάστημα.
Αυτά ισχύουν μόνο για μικρομάγαζα έτσι; πχ δεν ισχύουν για χοντος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Εγω αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι θα ανοιξουν σταδιακα; Και ξεκινα με κομμωτηρια και βιβλιοπωλεια την Δευτερα; Δηλαδη ποτε θα ανοιξουν ολα;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Επί της ουσίας, στο κατασκευάζουν αυτοί και το διαχειρίζονται. Πληρώνεις προμήθειες, οι οποίες κρατάω μία πισινή για τοdotcom έγραψε: 11 Δεκ 2020, 13:03 Το Skoutz έφτιαξε ήδη εφαρμογή για να πουλάς χωρίς e-shop
https://merchants.skroutz.gr/merchants/ ... ew_offline
πόσο υψηλές ή χαμηλές είναι. Υποπτεύομαι πως θα σε χρεώνουν έξτρα για να βγείς στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων
αναζήτησης. Δεν είδα κάτι τέτοιο να γράφεται όμως άλλες εταιρείες προβολής επαγγελματιών το κάνουν.
Τις λέει αν σκρολάρεις. 2.8% βασικό τέλος και επιπρόσθετα από 5.8% έως 12% αναλόγως την κατηγορία και το είδος του προϊόντος. Είναι περίπου ίδιο με το Fulfilment by Amazon αν και όχι άμεσα συγκρίσιμο γιατί το FMA δουλεύει και σαν αποθήκη και έχει διάφορα πλάνα χρέωσης αναλόγως τον όγκο που πουλάς και αν θες να μιλάς εσύ με το courier.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 13:48Επί της ουσίας, στο κατασκευάζουν αυτοί και το διαχειρίζονται. Πληρώνεις προμήθειες, οι οποίες κρατάω μία πισινή για τοdotcom έγραψε: 11 Δεκ 2020, 13:03 Το Skoutz έφτιαξε ήδη εφαρμογή για να πουλάς χωρίς e-shop
πόσο υψηλές ή χαμηλές είναι.
- Dwarven Blacksmith
Τι υποπτεύεσαι ρε φίλε, δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ skroutz; Με την τιμή γίνεται το sorting.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 13:48Επί της ουσίας, στο κατασκευάζουν αυτοί και το διαχειρίζονται. Πληρώνεις προμήθειες, οι οποίες κρατάω μία πισινή για τοdotcom έγραψε: 11 Δεκ 2020, 13:03 Το Skoutz έφτιαξε ήδη εφαρμογή για να πουλάς χωρίς e-shop
πόσο υψηλές ή χαμηλές είναι. Υποπτεύομαι πως θα σε χρεώνουν έξτρα για να βγείς στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων
αναζήτησης. Δεν είδα κάτι τέτοιο να γράφεται όμως άλλες εταιρείες προβολής επαγγελματιών το κάνουν.
Το θέμα δεν είναι τόσο να ενισχυθούν οι μεγάλοι, γιατί οι μεγάλοι (Πράκτικερ, Πλαίσιο, Μαρτ) δουλεύουν έτσι και αλλιώς αν έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ.
Το θέμα είναι για να σταματήσουν οι αναστολές, να σταματήσει η έκπτωση του 40% και γενικά να μη πληρωθούν άλλα βοηθήματα.
Το θέμα είναι για να σταματήσουν οι αναστολές, να σταματήσει η έκπτωση του 40% και γενικά να μη πληρωθούν άλλα βοηθήματα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ναι αυτό συμφωνώ ότι είναι λίγο πουστιά.Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2020, 14:01 Το θέμα δεν είναι τόσο να ενισχυθούν οι μεγάλοι, γιατί οι μεγάλοι (Πράκτικερ, Πλαίσιο, Μαρτ) δουλεύουν έτσι και αλλιώς αν έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ.
Εγω επιμενω, γιατι να ανοιξουν ξεχωριστα τα βιβλιοπωλεια; Τοση μεγαλη αναγκη ειναι; Πιο πολυ αναγκη εχεις να ανοιξει το ρουχαδικο να δοκιμασεις το ρουχαλακι σου.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
paul25 έγραψε: 11 Δεκ 2020, 14:16 Εγω επιμενω, γιατι να ανοιξουν ξεχωριστα τα βιβλιοπωλεια; Τοση μεγαλη αναγκη ειναι; Πιο πολυ αναγκη εχεις να ανοιξει το ρουχαδικο να δοκιμασεις το ρουχαλακι σου.
https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... 3183229953
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Στο δε σεξ γινεται εδω και χιλιετιες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Δεκ 2020, 11:57Αυτό, θα το έλεγα ως όχι ως tried and tested σύστημα, αλλά old and tired. Καταστήματα όπως αυτο που λες το έκαναν πριν 10 χρόνιαΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 11:56Είναι το μοντέλο που εφαρμόζει εδώ και πολλά χρόνια το e-shop.gr. Οι μεγάλες αλυσίδες, εν γένει, παρέχουν αυτή τη δυνατότητα
εδώ και πολύ καιρό.
Ειναι η λεγομενη ξεπετα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αυτο υποψιαζομουν και εγω γι'αυτο επεμενα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 14:27paul25 έγραψε: 11 Δεκ 2020, 14:16 Εγω επιμενω, γιατι να ανοιξουν ξεχωριστα τα βιβλιοπωλεια; Τοση μεγαλη αναγκη ειναι; Πιο πολυ αναγκη εχεις να ανοιξει το ρουχαδικο να δοκιμασεις το ρουχαλακι σου.
https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... 3183229953
Δεν μπορεις να το καταλαβεις γιατι σκεφτεσαι με αντρικο μυαλο.Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:15ειπε μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά η παραγγελία.
Απλά πρέπει να δωσουν και μερικά λεφτάκια να φτιάξουν εξωτερικό χώρο. Μικρό, που θα μπαίνουν εκει μέσα όλοι ενας ένας.
Το μέτρο είναι καθαρά για να σταματήσει η έπτωση 40% των ενοικίων και η αναστολή των εργαζομένων.
Αυτο που δε μπορώ να καταλάβω είναι πως βοηθά επιδημιολογικά όλο αυτό.
Αντρας θελει πουκαμισο, παει κοιταει που εχει και αγοραζει πουκαμισο.
Γυναικα θελει πουκαμισο, παει κοιταει καναπεδες, φωτιστικα, κραγιον, παπλωματα και τελικα αγοραζει αλλο ασχετο.
Οπως ελεγε ενας γνωστος μου, η καλυτερη ωρα για να θεσεις τις βασεις ενος καλο γαμησιου ειναι 10:30 - 12:30 το πρωι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg