!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

καλα ολα αυτα με τις μασκες ... με εκεινα τα γαντια που φοραγαμε την Ανοιξη τι εγινε ρε παιδια ...? δεν ξανακουστηκε τιποτε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:22 Και γιατί το μπορεί αυτό; Μήπως επειδή υπάρχει νόμος για τη δημόσια αιδώ;

Ε υπάρχει και νόμος για τις αποστάσεις μέσα στο κατάστημα. Γι' αυτό ο άλλος τσακίστηκε αντί να αγνοήσει τη Μετανάστρια. Και γι' αυτό τρώνε μαμουθένια πρόστιμα όλα τα μαγαζιά που συλλαμβάνονται με παραπάνω πελάτες. Αντίθετα με ό,τι ισχυρίστηκες χθες είναι 100% ευθύνη σου να του αρνηθείς την είσοδο. Και να φωνάξεις την αστυνομία αν δε σε υπακούσει.

Άσε που δεν επηρεάζεται σε κάτι η ατομική αξιοπρέπεια αν σου πούνε κάτσε περίμενε εκεί που λέει "κάτσε περίμενε εδώ".
Μπορείς να το πεις όσες φορές θέλεις, αν ο άλλος δεν υπακούσει δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και κανένα κράτος δεν έχει θεσπίσει νόμο για αποστάσεις. Όλα είναι συστάσεις. Το μόνο που έχει θεσπιστεί είναι αριθμός ατόμων ανά εμβαδόν. Αυτόν τον ελέγχεις στην είσοδο.

Εμένα πάντως στα παπάρια μου. Εγώ παίρνω τα απαραίτητα μέτρα για μένα, το προσωπικό του μαγαζιού και τους δικούς μου. Όποιος θέλει να πιστεύει ότι η μάσκα είναι μαγικό ξόρκι που υποκαθιστά την απόσταση, πρόβλημά του.

Στο δικό μου μαγαζί τηρείται η απόσταση, γιατί χρησιμοποιώ ως όπλο την ευγένεια και η ευγένεια δαμάζει. Δεν υπάρχει περίπτωση να χαλαρώσω το ένα από τα δύο μέτρα που λειτουργεί επειδή το κράτος είναι μαλακισμένο και έχει γίνει εμμονικό με τις μάσκες.

Θέλετε να πιστεύετε ότι η μάσκα στον ευρύ πληθυσμό δεν επιδεινώνει την κατάσταση; Δικαίωμά σας. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συμφωνούμε μεταξύ μας, μόνο να τηρούμε νόμους.

Θέλετε να πιστεύετε ότι η καραντίνα είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης; Εξίσου στα παπάρια μου. Μπορεί να το θεωρώ λάθος, αλλά στην τελική εγώ δεν ζημιώνομαι άμεσα απ' αυτό. 50% πάνω είναι μέχρι στιγμής ο Νοέμβριος από πέρυσι (που ήταν εξαιρετική χρονιά).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

nostromos έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:39 καλα ολα αυτα με τις μασκες ... με εκεινα τα γαντια που φοραγαμε την Ανοιξη τι εγινε ρε παιδια ...? δεν ξανακουστηκε τιποτε
Ε, αν ανοίξουν κάνα εργοστάσιο στην Ευρώπη, μπορεί να τα κάνουν κι αυτά υποχρεωτικά. Προς το παρόν ο ΠΟΥ λέει ότι αντενδείκνυνται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

hellegennes έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:40
foscilis έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:22 Και γιατί το μπορεί αυτό; Μήπως επειδή υπάρχει νόμος για τη δημόσια αιδώ;

Ε υπάρχει και νόμος για τις αποστάσεις μέσα στο κατάστημα. Γι' αυτό ο άλλος τσακίστηκε αντί να αγνοήσει τη Μετανάστρια. Και γι' αυτό τρώνε μαμουθένια πρόστιμα όλα τα μαγαζιά που συλλαμβάνονται με παραπάνω πελάτες. Αντίθετα με ό,τι ισχυρίστηκες χθες είναι 100% ευθύνη σου να του αρνηθείς την είσοδο. Και να φωνάξεις την αστυνομία αν δε σε υπακούσει.

Άσε που δεν επηρεάζεται σε κάτι η ατομική αξιοπρέπεια αν σου πούνε κάτσε περίμενε εκεί που λέει "κάτσε περίμενε εδώ".

Θέλετε να πιστεύετε ότι η καραντίνα είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης; Εξίσου στα παπάρια μου. Μπορεί να το θεωρώ λάθος, αλλά στην τελική εγώ δεν ζημιώνομαι άμεσα απ' αυτό. 50% πάνω είναι μέχρι στιγμής ο Νοέμβριος από πέρυσι (που ήταν εξαιρετική χρονιά).
Επιχειρηματολόγησες πως δεν είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης και συμφωνώ, με τη λογική όμως πως θα χαραζόταν άλλη πολιτική νωρίτερα όπως και την περιέγραψες.
Ωστόσο π.χ. εσύ με τα δεδομένα της Τετάρτης θεωρείς πως κακώς εφαρμόζεται τέτοιο απαγορευτικό;
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
nostromos

hellegennes έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:42
nostromos έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:39 καλα ολα αυτα με τις μασκες ... με εκεινα τα γαντια που φοραγαμε την Ανοιξη τι εγινε ρε παιδια ...? δεν ξανακουστηκε τιποτε
Ε, αν ανοίξουν κάνα εργοστάσιο στην Ευρώπη, μπορεί να τα κάνουν κι αυτά υποχρεωτικά. Προς το παρόν ο ΠΟΥ λέει ότι αντενδείκνυνται.
βγαινω τις τελευταιες ημερες με τη μασκα και ελεγα οτι κατι μου λειπει ...
Άβαταρ μέλους
Μετανάστρια
Phorum.gr user: Μετανάστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μετανάστρια »

Και να διευκρινίσω ότι δεν έχω πρόβλημα αν είναι η μάσκα υποχρεωτική στα μαγαζιά ή και σε όλους τους κλειστούς χώρους.Ή ακόμα και σε ανοιχτούς χώρους όπου παίζει για τον α β λόγο να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι.
Το πρόβλημά μου είναι με την υστερική μασκοπροπαγάνδα και την ανύψωση της μάσκας σε τοτεμικό αντικείμενο από τις επίσημες αρχές. Οι οποίες σίγουρα ξέρουν καλύτερα. Και το οποίο είναι από εντελώς αντιπαραγωγικό εώς επικίνδυνο ακριβώς γιατί δημιουργεί ατμόσφαιρα χαλάρωσης (έβαλα τη μάσκα μου, είμαι ΟΚ) και επιτρέπει να δημιουργούνται καταστάσεις συνωστισμού εκεί που αλλιώς δεν θα δημιουργούνταν.
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
Άβαταρ μέλους
unholydiver

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από unholydiver »

Παρ' ότι έχω ανοσία :a108: :e045: κρατάω από σεβασμό στους συνανθρώπους μου απόσταση.
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" :003:
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Μετανάστρια έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:54 Και να διευκρινίσω ότι δεν έχω πρόβλημα αν είναι η μάσκα υποχρεωτική στα μαγαζιά ή και σε όλους τους κλειστούς χώρους.Ή ακόμα και σε ανοιχτούς χώρους όπου παίζει για τον α β λόγο να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι.
Το πρόβλημά μου είναι με την υστερική μασκοπροπαγάνδα και την ανύψωση της μάσκας σε τοτεμικό αντικείμενο από τις επίσημες αρχές. Οι οποίες σίγουρα ξέρουν καλύτερα. Και το οποίο είναι από εντελώς αντιπαραγωγικό εώς επικίνδυνο ακριβώς γιατί δημιουργεί ατμόσφαιρα χαλάρωσης (έβαλα τη μάσκα μου, είμαι ΟΚ) και επιτρέπει να δημιουργούνται καταστάσεις συνωστισμού εκεί που αλλιώς δεν θα δημιουργούνταν.
Είσαι ένα βήμα πριν το καθολικό ψεκασμό. Μείνε στην πλευρά του φωτός. Κρατήσου.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

nostromos έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:49
Εικόνα
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Άβαταρ μέλους
unholydiver

Papa John έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:35 Επίσης,οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που τις έχουν θέσει σε καθεστώς αναστολής,εισπράττουν και αυτοί κάτι σαν 800 ευρώ τον μήνα.
Τι θα εισπράξουμε????? :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Ένα αρχίδι και μισό θα πάρουμε
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Η ανθρωπότητα πρέπει να αντέξει και να βγάλει τον χειμώνα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Αρχέλαος έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:45 Επιχειρηματολόγησες πως δεν είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης και συμφωνώ, με τη λογική όμως πως θα χαραζόταν άλλη πολιτική νωρίτερα όπως και την περιέγραψες.
Ωστόσο π.χ. εσύ με τα δεδομένα της Τετάρτης θεωρείς πως κακώς εφαρμόζεται τέτοιο απαγορευτικό;
Δεν θέλω να απαντήσω με βεβαιότητα αλλά πιστεύω πως έτσι κι αλλιώς είναι αργά. Όποια διασπορά ήταν να γίνει έγινε και σίγουρα οι διαδηλώσεις ήταν superspread events.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
nostromos

Δημοκρατικός έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 01:04
nostromos έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:49

Εικόνα
καπως βελτιωνεσαι τελευταια ... εισαι σε καλο δρομο
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

AlienWay έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 01:07 Η ανθρωπότητα πρέπει να αντέξει και να βγάλει τον χειμώνα.
ανθρωπότητα be like:

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
unholydiver

O sars-covd 2 από ότι φαίνεται "κτυπάει" (πρώτο, δεύτερο, τρίτο κύμα κτλ) όπως και οι πανδημιές της "γριππούλας" του 57 και του 68. Και στην πανδημία του 68 βγήκε εμβόλιο όταν ήταν αργά για τις περισσότερες χώρες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”