!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
καλα ολα αυτα με τις μασκες ... με εκεινα τα γαντια που φοραγαμε την Ανοιξη τι εγινε ρε παιδια ...? δεν ξανακουστηκε τιποτε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- hellegennes
Μπορείς να το πεις όσες φορές θέλεις, αν ο άλλος δεν υπακούσει δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και κανένα κράτος δεν έχει θεσπίσει νόμο για αποστάσεις. Όλα είναι συστάσεις. Το μόνο που έχει θεσπιστεί είναι αριθμός ατόμων ανά εμβαδόν. Αυτόν τον ελέγχεις στην είσοδο.foscilis έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:22 Και γιατί το μπορεί αυτό; Μήπως επειδή υπάρχει νόμος για τη δημόσια αιδώ;
Ε υπάρχει και νόμος για τις αποστάσεις μέσα στο κατάστημα. Γι' αυτό ο άλλος τσακίστηκε αντί να αγνοήσει τη Μετανάστρια. Και γι' αυτό τρώνε μαμουθένια πρόστιμα όλα τα μαγαζιά που συλλαμβάνονται με παραπάνω πελάτες. Αντίθετα με ό,τι ισχυρίστηκες χθες είναι 100% ευθύνη σου να του αρνηθείς την είσοδο. Και να φωνάξεις την αστυνομία αν δε σε υπακούσει.
Άσε που δεν επηρεάζεται σε κάτι η ατομική αξιοπρέπεια αν σου πούνε κάτσε περίμενε εκεί που λέει "κάτσε περίμενε εδώ".
Εμένα πάντως στα παπάρια μου. Εγώ παίρνω τα απαραίτητα μέτρα για μένα, το προσωπικό του μαγαζιού και τους δικούς μου. Όποιος θέλει να πιστεύει ότι η μάσκα είναι μαγικό ξόρκι που υποκαθιστά την απόσταση, πρόβλημά του.
Στο δικό μου μαγαζί τηρείται η απόσταση, γιατί χρησιμοποιώ ως όπλο την ευγένεια και η ευγένεια δαμάζει. Δεν υπάρχει περίπτωση να χαλαρώσω το ένα από τα δύο μέτρα που λειτουργεί επειδή το κράτος είναι μαλακισμένο και έχει γίνει εμμονικό με τις μάσκες.
Θέλετε να πιστεύετε ότι η μάσκα στον ευρύ πληθυσμό δεν επιδεινώνει την κατάσταση; Δικαίωμά σας. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συμφωνούμε μεταξύ μας, μόνο να τηρούμε νόμους.
Θέλετε να πιστεύετε ότι η καραντίνα είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης; Εξίσου στα παπάρια μου. Μπορεί να το θεωρώ λάθος, αλλά στην τελική εγώ δεν ζημιώνομαι άμεσα απ' αυτό. 50% πάνω είναι μέχρι στιγμής ο Νοέμβριος από πέρυσι (που ήταν εξαιρετική χρονιά).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ε, αν ανοίξουν κάνα εργοστάσιο στην Ευρώπη, μπορεί να τα κάνουν κι αυτά υποχρεωτικά. Προς το παρόν ο ΠΟΥ λέει ότι αντενδείκνυνται.nostromos έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:39 καλα ολα αυτα με τις μασκες ... με εκεινα τα γαντια που φοραγαμε την Ανοιξη τι εγινε ρε παιδια ...? δεν ξανακουστηκε τιποτε
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Επιχειρηματολόγησες πως δεν είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης και συμφωνώ, με τη λογική όμως πως θα χαραζόταν άλλη πολιτική νωρίτερα όπως και την περιέγραψες.hellegennes έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:40foscilis έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:22 Και γιατί το μπορεί αυτό; Μήπως επειδή υπάρχει νόμος για τη δημόσια αιδώ;
Ε υπάρχει και νόμος για τις αποστάσεις μέσα στο κατάστημα. Γι' αυτό ο άλλος τσακίστηκε αντί να αγνοήσει τη Μετανάστρια. Και γι' αυτό τρώνε μαμουθένια πρόστιμα όλα τα μαγαζιά που συλλαμβάνονται με παραπάνω πελάτες. Αντίθετα με ό,τι ισχυρίστηκες χθες είναι 100% ευθύνη σου να του αρνηθείς την είσοδο. Και να φωνάξεις την αστυνομία αν δε σε υπακούσει.
Άσε που δεν επηρεάζεται σε κάτι η ατομική αξιοπρέπεια αν σου πούνε κάτσε περίμενε εκεί που λέει "κάτσε περίμενε εδώ".
Θέλετε να πιστεύετε ότι η καραντίνα είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης; Εξίσου στα παπάρια μου. Μπορεί να το θεωρώ λάθος, αλλά στην τελική εγώ δεν ζημιώνομαι άμεσα απ' αυτό. 50% πάνω είναι μέχρι στιγμής ο Νοέμβριος από πέρυσι (που ήταν εξαιρετική χρονιά).
Ωστόσο π.χ. εσύ με τα δεδομένα της Τετάρτης θεωρείς πως κακώς εφαρμόζεται τέτοιο απαγορευτικό;
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
βγαινω τις τελευταιες ημερες με τη μασκα και ελεγα οτι κατι μου λειπει ...hellegennes έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:42Ε, αν ανοίξουν κάνα εργοστάσιο στην Ευρώπη, μπορεί να τα κάνουν κι αυτά υποχρεωτικά. Προς το παρόν ο ΠΟΥ λέει ότι αντενδείκνυνται.nostromos έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:39 καλα ολα αυτα με τις μασκες ... με εκεινα τα γαντια που φοραγαμε την Ανοιξη τι εγινε ρε παιδια ...? δεν ξανακουστηκε τιποτε
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Και να διευκρινίσω ότι δεν έχω πρόβλημα αν είναι η μάσκα υποχρεωτική στα μαγαζιά ή και σε όλους τους κλειστούς χώρους.Ή ακόμα και σε ανοιχτούς χώρους όπου παίζει για τον α β λόγο να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι.
Το πρόβλημά μου είναι με την υστερική μασκοπροπαγάνδα και την ανύψωση της μάσκας σε τοτεμικό αντικείμενο από τις επίσημες αρχές. Οι οποίες σίγουρα ξέρουν καλύτερα. Και το οποίο είναι από εντελώς αντιπαραγωγικό εώς επικίνδυνο ακριβώς γιατί δημιουργεί ατμόσφαιρα χαλάρωσης (έβαλα τη μάσκα μου, είμαι ΟΚ) και επιτρέπει να δημιουργούνται καταστάσεις συνωστισμού εκεί που αλλιώς δεν θα δημιουργούνταν.
Το πρόβλημά μου είναι με την υστερική μασκοπροπαγάνδα και την ανύψωση της μάσκας σε τοτεμικό αντικείμενο από τις επίσημες αρχές. Οι οποίες σίγουρα ξέρουν καλύτερα. Και το οποίο είναι από εντελώς αντιπαραγωγικό εώς επικίνδυνο ακριβώς γιατί δημιουργεί ατμόσφαιρα χαλάρωσης (έβαλα τη μάσκα μου, είμαι ΟΚ) και επιτρέπει να δημιουργούνται καταστάσεις συνωστισμού εκεί που αλλιώς δεν θα δημιουργούνταν.
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
- unholydiver
Παρ' ότι έχω ανοσία
κρατάω από σεβασμό στους συνανθρώπους μου απόσταση.
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" 
- Δημοκρατικός
Είσαι ένα βήμα πριν το καθολικό ψεκασμό. Μείνε στην πλευρά του φωτός. Κρατήσου.Μετανάστρια έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:54 Και να διευκρινίσω ότι δεν έχω πρόβλημα αν είναι η μάσκα υποχρεωτική στα μαγαζιά ή και σε όλους τους κλειστούς χώρους.Ή ακόμα και σε ανοιχτούς χώρους όπου παίζει για τον α β λόγο να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- Δημοκρατικός
nostromos έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:49βγαινω τις τελευταιες ημερες με τη μασκα και ελεγα οτι κατι μου λειπει ...hellegennes έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:42Ε, αν ανοίξουν κάνα εργοστάσιο στην Ευρώπη, μπορεί να τα κάνουν κι αυτά υποχρεωτικά. Προς το παρόν ο ΠΟΥ λέει ότι αντενδείκνυνται.nostromos έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:39 καλα ολα αυτα με τις μασκες ... με εκεινα τα γαντια που φοραγαμε την Ανοιξη τι εγινε ρε παιδια ...? δεν ξανακουστηκε τιποτε

Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
- unholydiver
Τι θα εισπράξουμε?????Papa John έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:35 Επίσης,οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που τις έχουν θέσει σε καθεστώς αναστολής,εισπράττουν και αυτοί κάτι σαν 800 ευρώ τον μήνα.
Ένα αρχίδι και μισό θα πάρουμε
Η ανθρωπότητα πρέπει να αντέξει και να βγάλει τον χειμώνα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Δεν θέλω να απαντήσω με βεβαιότητα αλλά πιστεύω πως έτσι κι αλλιώς είναι αργά. Όποια διασπορά ήταν να γίνει έγινε και σίγουρα οι διαδηλώσεις ήταν superspread events.Αρχέλαος έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:45 Επιχειρηματολόγησες πως δεν είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης και συμφωνώ, με τη λογική όμως πως θα χαραζόταν άλλη πολιτική νωρίτερα όπως και την περιέγραψες.
Ωστόσο π.χ. εσύ με τα δεδομένα της Τετάρτης θεωρείς πως κακώς εφαρμόζεται τέτοιο απαγορευτικό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
καπως βελτιωνεσαι τελευταια ... εισαι σε καλο δρομοΔημοκρατικός έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 01:04nostromos έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:49βγαινω τις τελευταιες ημερες με τη μασκα και ελεγα οτι κατι μου λειπει ...hellegennes έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 00:42
Ε, αν ανοίξουν κάνα εργοστάσιο στην Ευρώπη, μπορεί να τα κάνουν κι αυτά υποχρεωτικά. Προς το παρόν ο ΠΟΥ λέει ότι αντενδείκνυνται.![]()
- Δημοκρατικός
ανθρωπότητα be like:

- unholydiver
O sars-covd 2 από ότι φαίνεται "κτυπάει" (πρώτο, δεύτερο, τρίτο κύμα κτλ) όπως και οι πανδημιές της "γριππούλας" του 57 και του 68. Και στην πανδημία του 68 βγήκε εμβόλιο όταν ήταν αργά για τις περισσότερες χώρες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-