Μα δεν διαφωνω.Τοσα φτανεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:43Εμένα μου αρέσει η γυναίκα που κυκλοφορω να αρέσει στους άλλους άντρεςNorthern Spirit έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:38οχι, εξαλλου ειμαι υπερ των ελευθερων σχεσεων.Αν θελει να την πηδηξει ο καγκουρας ας παει μαζι του.Δεν ειναι γυναικα μου να με απασχολει..ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:33
..φοβάσαι να μην σου φαει την γκομενα κάποιος γνήσιος νεοέλληνας εραστής ;![]()
Απλα το θεωρω αγενεια να συνοδευεται καποια γυναικα σε δημοσιο χωρο και οι γιδολαβερς να της κανουνε διαρκως καμακι.Ας το κανουνε οταν ειναι μονη της..
Ανεβαίνει το πρεστίζ μου που κυκλοφορω τέτοιο μωρο
Κσι νιώθω μάγκας που αυτή κοιμαται τελικά μαζί μου και δεν έχει καταφέρει να μου την φαει κάποιος άλλος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όσοι κάνουν «καμάκι» στους δρόμους θα πληρώνουν πρόστιμο €750 στη Γαλλία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
User_601
Re: Όσοι κάνουν «καμάκι» στους δρόμους θα πληρώνουν πρόστιμο €750 στη Γαλλία
- Sid Vicious
Το έχει κάνει και σε μένα, είναι μεγάλο καμάκι. Κάπου ένιωθα άσχημα που χωρίς να γνωριζόμαστε με αποκαλούσε συνεχώς αγαπουλα της. Όχι Esther δεν είμαστε οι αγαπουλες σου, έλεος πια!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Τι; Θα εφαρμοστεί στην Ελλάδα η Ισλσμικη Σαρία ;Εσθήρ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:45 Η νομοθεσια για σεξουαλικη παρενοχλιση εχει αλλαξει ακομα και στην ελλαδα.Και ερχονται και καλυτερα.![]()
-
User_601
Sid Vicious έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:47
Το έχει κάνει και σε μένα, είναι μεγάλο καμάκι. Κάπου ένιωθα άσχημα που χωρίς να γνωριζόμαστε με αποκαλούσε συνεχώς αγαπουλα της. Όχι Esther δεν είμαστε οι αγαπουλες σου, έλεος πια!
Σιγά ρε αρχηγέ της αγέλης που με ξένο κωλο το παίζεις μάγκας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:43Εμένα μου αρέσει η γυναίκα που κυκλοφορω να αρέσει στους άλλους άντρεςNorthern Spirit έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:38οχι, εξαλλου ειμαι υπερ των ελευθερων σχεσεων.Αν θελει να την πηδηξει ο καγκουρας ας παει μαζι του.Δεν ειναι γυναικα μου να με απασχολει..ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:33
..φοβάσαι να μην σου φαει την γκομενα κάποιος γνήσιος νεοέλληνας εραστής ;![]()
Απλα το θεωρω αγενεια να συνοδευεται καποια γυναικα σε δημοσιο χωρο και οι γιδολαβερς να της κανουνε διαρκως καμακι.Ας το κανουνε οταν ειναι μονη της..
Κσι νιώθω μάγκας που αυτή κοιμαται τελικά μαζί μου και δεν έχει καταφέρει να μου την φαει κάποιος άλλος
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Sid Vicious έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:47
Πρόστιμο και φυλάκιση για ...σεξουαλική παρενόχληση !!!!
- Northern Spirit
εγω παλι θεωρω τη σχεση ιδιωτικη υποθεση και το μονο κριτηριο που εχω ειναι να αρεσει σε εμενα. Αν αρεσει η οχι και στα καμακια του μπαρ δεν με απασχολει...Απλα οπως ειπα το θεωρω αγενεια να βλεπεις γυναικα να συνοδευεται και να της κανεις καμακι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:43
Εμένα μου αρέσει η γυναίκα που κυκλοφορω να αρέσει στους άλλους άντρες
Και δεν εχω σκοπο να φαω γυναικα απο κανεναν.
Οσες γυναικες μου αρεσαν και αρεσαν και σε αλλους παντοτε αφηνα τους αλλους να πανε πρωτοι να δοκιμασουνε την τυχη τους. Αν τους καθοτανε εγω πηγαινα για αλλα..αν δεν τους καθοτανε παιρνανε πουλο και επαιρνα εγω σειρα..Αλλα καμακι σε συνοδευομενες γυναικες δεν κανω.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Εξαρτάται πάντα το καμάκι. Αν είναι φορτηγατζή που κρέμεται από το παράθυρο ουρλιάζοντας, νταξ, ούτε γκέι πιστεύω δεν θα καθόταν... απλά τα παιδιά εκτονώνονται.
Αν είναι μια πρόταση φιλίας μετά από κάποιο περίεργο συμβάν που θα έχεις δημιουργήσει εσκεμμένα γιατί όχι;
Αν είναι μια πρόταση φιλίας μετά από κάποιο περίεργο συμβάν που θα έχεις δημιουργήσει εσκεμμένα γιατί όχι;
the end
Φέρε μας το νόμο που το απαγορεύει και τη φυλακιζουμε. Άιντε να σε δω εξυπνακια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:50Πρόστιμο και φυλάκιση για ...σεξουαλική παρενόχληση !!!!Sid Vicious έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:47Το έχει κάνει και σε μένα, είναι μεγάλο καμάκι. Κάπου ένιωθα άσχημα που χωρίς να γνωριζόμαστε με αποκαλούσε συνεχώς αγαπουλα της. Όχι Esther δεν είμαστε οι αγαπουλες σου, έλεος πια!ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:32
Καταγγελω την Εσθήρ για σεξουαλική παρενόχληση στο νυν φορούμ!!!
Με αποκάλεσε με την λεξη Αγαπούλα![]()
Ζήτω να πληρώσει πρόστιμο !!!![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Βρε μανάρι μου μη τα θες μονά ζυγά δικά σου..
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Έτσι!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:35ο Σπύρος εννοεί ως καμάκι μάλλον το φλερτ.κι ένας επιτυχημένος άνδρας αν μη τι άλλο ,έχει βασίσει την επιτυχία του σε όλους τους τομείς.aLiCat έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:27Τουναντίον.Spiros252 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:11
Το αντίθετο ισχύει. Ο επιτυχημένος στο θέμα των σχέσεων κάνει καμάκι παντού.Ο επιτυχημένος σπάνια- σπανιότατα για την ακρίβεια- θα κάνει καμάκι στο δρόμο.
Κι αν κάνει, θα το κάνει σε εξαιρετικές περιπτώσεις και θα είναι διακριτικό και πολύ.."αριστοτεχνικό" (κι όχι χυδαίο ως είθισται).
![]()
και κακά τα ψέματα,όταν δεν μας κολακεύει το φλερτ του άλλου το λέμε καμάκι,πέφτουλα κτλ!
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Northern Spirit
Στο συγκεκριμενο οι γκρεκολαβερς εχουνε προβαδισμα.Οι τσαβηδες απλα μεθανε..Juno έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:46Γιατί σαν τους μπεκρήδες Τσάβηδες, κανείς.Northern Spirit έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:31 Σωσοτς ο νομος. Ελπιζω να εφαρμοστει και στην ελλαδα που ειναι γεματη με ελ γιδο-λαβερς.
δεν μπορεις να πιεις καφε η ποτο με ωραια γυναικα στην Ελλαδα χωρις καποιος ελ καγκουρας να μην κανει καμακι..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Υπάρχουν τόσες και τόσες νορμαλ γυναίκεςNaida έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:50Σιγά ρε αρχηγέ της αγέλης που με ξένο κωλο το παίζεις μάγκας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:43Εμένα μου αρέσει η γυναίκα που κυκλοφορω να αρέσει στους άλλους άντρεςNorthern Spirit έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:38
οχι, εξαλλου ειμαι υπερ των ελευθερων σχεσεων.Αν θελει να την πηδηξει ο καγκουρας ας παει μαζι του.Δεν ειναι γυναικα μου να με απασχολει..
Γιατί να μπλεξω με γυναια με τέτοιες βλαμενες απόψεις ;
Οι τσαβηδες μεθανε , οι γερμανοί τουρίστες τρεχουνε , έχουμε δουλειές δεν προλαβαίνουνε και εμείς τα ελληνικά καμάκια στα ελληνικά νησια το καλοκαίρι τους γ-μαμε τις γυναίκες !!!Northern Spirit έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:53Στο συγκεκριμενο οι γκρεκολαβερς εχουνε προβαδισμα.Οι τσαβηδες απλα μεθανε..Juno έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:46Γιατί σαν τους μπεκρήδες Τσάβηδες, κανείς.Northern Spirit έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:31 Σωσοτς ο νομος. Ελπιζω να εφαρμοστει και στην ελλαδα που ειναι γεματη με ελ γιδο-λαβερς.
δεν μπορεις να πιεις καφε η ποτο με ωραια γυναικα στην Ελλαδα χωρις καποιος ελ καγκουρας να μην κανει καμακι..
Τόσες και τόσες γυναίκες που θα ανταποκρινόταν στην σεξουαλική σου παρενόχληση εννοείς; Είναι κλειστές μέσα στο κουτί τους; Έχουν τουλάχιστον και τρόμπα στη συσκευασία να μην μείνεις με τη χαρά;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:53
Υπάρχουν τόσες και τόσες νορμαλ γυναίκες
Γιατί να μπλεξω με γυναια με τέτοιες βλαμενες απόψεις ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
Ο επιτυχημένος σπάνια- σπανιότατα για την ακρίβεια- θα κάνει καμάκι στο δρόμο.