!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Όσοι κάνουν «καμάκι» στους δρόμους θα πληρώνουν πρόστιμο €750 στη Γαλλία

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Όσοι κάνουν «καμάκι» στους δρόμους θα πληρώνουν πρόστιμο €750 στη Γαλλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Εσθήρ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:21 Αγαπουλα,

Καταγγελω την Εσθήρ για σεξουαλική παρενόχληση στο νυν φορούμ!!!
Με αποκάλεσε με την λεξη Αγαπούλα :011:
Ζήτω να πληρώσει πρόστιμο !!! :smt005:
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Northern Spirit έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:31 Σωσοτς ο νομος. Ελπιζω να εφαρμοστει και στην ελλαδα που ειναι γεματη με ελ γιδο-λαβερς.

δεν μπορεις να πιεις καφε η ποτο με ωραια γυναικα στην Ελλαδα χωρις καποιος ελ καγκουρας να μην κανει καμακι..
..φοβάσαι να μην σου φαει την γκομενα κάποιος γνήσιος νεοέλληνας εραστής ; :smt005:
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

aLiCat έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:27
Spiros252 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:11
Εσθήρ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:08

Μα σαφως δεν διαφωνω.Καμακι γιοκ λεμε.Αν εχει τα παπαρια ο αλλος,ας ειναι σωστος ,ωραιος και εξυπνος να βρει γυναικα απο τις συναναστροφες του.Τ καμακι ειναι ενοχλητικο και δνεε χιε κανενας το δικαιωμα να το κανει.
Τωρα αν εσυ σπυρο μπερδευεις το φλερτ που γινεται σε μια παρεα απο το καμακι του δρομου,ΕΧΕΙς ΘΕΜΑ/.
Δεν μιλαμε για φλερτ μεταξυ γνωστων.Μιλαμε για καμακι μεταξυ αγνωστων και απο οτι καταλαβα αυτο λεει και ο νομος στην γαλλια.Ξεχωρισε τα λιγο στο μυαλο σου. :102:
Το αντίθετο ισχύει. Ο επιτυχημένος στο θέμα των σχέσεων κάνει καμάκι παντού.
Τουναντίον.Εικόνα Ο επιτυχημένος σπάνια- σπανιότατα για την ακρίβεια- θα κάνει καμάκι στο δρόμο.
Κι αν κάνει, θα το κάνει σε εξαιρετικές περιπτώσεις και θα είναι διακριτικό και πολύ.."αριστοτεχνικό" (κι όχι χυδαίο ως είθισται).
Εικόνα
ο Σπύρος εννοεί ως καμάκι μάλλον το φλερτ.κι ένας επιτυχημένος άνδρας αν μη τι άλλο ,έχει βασίσει την επιτυχία του σε όλους τους τομείς.
και κακά τα ψέματα,όταν δεν μας κολακεύει το φλερτ του άλλου το λέμε καμάκι,πέφτουλα κτλ!
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Εσθήρ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:08 να βρει γυναικα απο τις συναναστροφες του
Τι λες ρε φίλος; Δηλαδή μόνο από την παρέα του επιτρέπεται να βρει; Έλεος ρε φασιστακι τι είναι αυτά που λες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sid Vicious την 16 Ιαν 2019, 23:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:33
Northern Spirit έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:31 Σωσοτς ο νομος. Ελπιζω να εφαρμοστει και στην ελλαδα που ειναι γεματη με ελ γιδο-λαβερς.

δεν μπορεις να πιεις καφε η ποτο με ωραια γυναικα στην Ελλαδα χωρις καποιος ελ καγκουρας να μην κανει καμακι..
..φοβάσαι να μην σου φαει την γκομενα κάποιος γνήσιος νεοέλληνας εραστής ; :smt005:
οχι, εξαλλου ειμαι υπερ των ελευθερων σχεσεων.Αν θελει να την πηδηξει ο καγκουρας ας παει μαζι του.Δεν ειναι γυναικα μου να με απασχολει..

Απλα το θεωρω αγενεια να συνοδευεται καποια γυναικα σε δημοσιο χωρο και οι γιδολαβερς να της κανουνε διαρκως καμακι.Ας το κανουνε οταν ειναι μονη της..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

σου το λεει ο πιθηκας Γαλη

για τους μεταναστες απευθυνεται :lol: :smt005: :smt005: :smt005:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:35
Spiros252 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:11

Το αντίθετο ισχύει. Ο επιτυχημένος στο θέμα των σχέσεων κάνει καμάκι παντού.
Τουναντίον.Εικόνα Ο επιτυχημένος σπάνια- σπανιότατα για την ακρίβεια- θα κάνει καμάκι στο δρόμο.
Κι αν κάνει, θα το κάνει σε εξαιρετικές περιπτώσεις και θα είναι διακριτικό και πολύ.."αριστοτεχνικό" (κι όχι χυδαίο ως είθισται).
Εικόνα
ο Σπύρος εννοεί ως καμάκι μάλλον το φλερτ.κι ένας επιτυχημένος άνδρας αν μη τι άλλο ,έχει βασίσει την επιτυχία του σε όλους τους τομείς.
και κακά τα ψέματα,όταν δεν μας κολακεύει το φλερτ του άλλου το λέμε καμάκι,πέφτουλα κτλ!
Μιλα για τον εαυτο σου.
Ειναι αλλο πραγμα το φλερτ σε μια παρεα γνωστων και αλλο πραγμα το καμακι στον δρομο,μεταξυ αγνωστων,που ειναι ξεκαθαρο το θεμα,δες τιτλο.
Ξεχωριστε το φλερτ μεταξυ γνωστων απο το καμακι στο δρομο.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Sid Vicious έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:37
Εσθήρ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:08 να βρει γυναικα απο τις συναναστροφες του
Τι λες ρε φίλος; Δηλαδή μόνο από την παρέα του επιτρέπεται να βρει; Έλεος ρε φασιστακι τι είναι αυτά που λες
συντομα θα καταλαβετε τι εστι νεου τυπου καπιταλισμος :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
ΑΙΝΕΙΑΝ06

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:35 και κακά τα ψέματα,όταν δεν μας κολακεύει το φλερτ του άλλου το λέμε καμάκι,πέφτουλα κτλ!
Αρα η έννοια της σεξουαλικής παρενόχλησης ειναι σχετική και υποκειμενική και κάθε γυναίκα μπορεί να το δει διαφορετικά
Και ενα απλό καλημέρα η ενα γεια μπορεί να εκλειφθει ως παρενόχληση

Και ...εκατομύρια γυναίκες σε όλο τον κοσμο παθαίνουν κατάθλιψη γιατί δεν βρίσκεται ένας άντρας να τις φλερτάρει

Λες και οι γυναίκες που ντύνονται και στολίζονται , δεν το κάνουν αυτό για να αρέσουν και να τις φλερτάρουν οι άντρες ..
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Εικόνα
Διαφωνώ και έχω και σχετικές εμπει(Υ)ρίες και άτομα ως παραδείγματα. :P

Επίσης διαφωνώ επί της αρχής. Αν περιορίζεσαι στον κύκλο σου, οι γυναίκες είναι συγκεκριμένες. Είσαι σα να λέμε ότι πρέπει να βρεις γυναίκα από την εταιρεία που δουλεύεις ή παπούτσι από τον τόπο σου. Είναι κάπως επιτηδευμένο και αμφιβάλλω αν είναι γνήσιο το ενδιαφέρον ή ο έρωτας. Μου μοιάζει σαν να είσαι αναγκασμένος να διαλέξεις από ένα σύνολο απ' ό,τι έχει εκεί και τέλος. Εξαιρετικά περιοριστικό.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Εσθήρ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:39
aLiCat ξι έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:27

Εικόνα
Μιλα για τον εαυτο σου.
Ειναι αλλο πραγμα το φλερτ σε μια παρεα γνωστων και αλλο πραγμα το καμακι στον δρομο,μεταξυ αγνωστων,που ειναι ξεκαθαρο το θεμα,δες τιτλο.
Δικηγόρος της aLiCat ; :smt017
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Northern Spirit έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:38
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:33

οχι, εξαλλου ειμαι υπερ των ελευθερων σχεσεων.Αν θελει να την πηδηξει ο καγκουρας ας παει μαζι του.Δεν ειναι γυναικα μου να με απασχολει..

Απλα το θεωρω αγενεια να συνοδευεται καποια γυναικα σε δημοσιο χωρο και οι γιδολαβερς να της κανουνε διαρκως καμακι.Ας το κανουνε οταν ειναι μονη της..
Εμένα μου αρέσει η γυναίκα που κυκλοφορω να αρέσει στους άλλους άντρες
Ανεβαίνει το πρεστίζ μου που κυκλοφορω τέτοιο μωρο
Κσι νιώθω μάγκας που αυτή κοιμαται τελικά μαζί μου και δεν έχει καταφέρει να μου την φαει κάποιος άλλος
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Spiros252 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:41
Εικόνα
Διαφωνώ και έχω και σχετικές εμπει(Υ)ρίες και άτομα ως παραδείγματα. :P

Επίσης διαφωνώ επί της αρχής. Αν περιορίζεσαι στον κύκλο σου, οι γυναίκες είναι συγκεκριμένες. Είσαι σα να λέμε ότι πρέπει να βρεις γυναίκα από την εταιρεία που δουλεύεις ή παπούτσι από τον τόπο σου. Είναι κάπως επιτηδευμένο και αμφιβάλλω αν είναι γνήσιο το ενδιαφέρον ή ο έρωτας. Μου μοιάζει σαν να είσαι αναγκασμένος να διαλέξεις από ένα σύνολο απ' ό,τι έχει εκεί και τέλος. Εξαιρετικά περιοριστικό.
Ναι,κανε εσυ καμακι στο δρομο και μετα πες μου οτι εισαι επιτυχημενος. :smt005: Σαν αντρας.
Ακομα δενε χετε καταλαβει οτι καμακι στο δρομο = γλιτσα και φτυσιμο απο γυναικες που εχουν επιτυχια.
Καμια γυναικα σοβαρη και με επιτυχιες δεν θα κατσει σε καμακι δρομου.ΣΤΑΝΤΑΡ.Ειναι η απολυτη ξεφτυλα!!!
Αυτες που εχουν προβλημα ισως,
Κατα τα αλλα οι αποψεις σας ειναι περριτες.
Η νομοθεσια για σεξουαλικη παρενοχλιση εχει αλλαξει ακομα και στην ελλαδα.Και ερχονται και καλυτερα. :003:
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Γιατί σαν τους μπεκρήδες Τσάβηδες, κανείς.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Εσθήρ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:39

Εικόνα
Μιλα για τον εαυτο σου.
αφού θες να μιλήσω προσωπικά καλώς.
την χυδαιότητα και την σεξουαλική παρενόχληση την έχω βιώσει από γνωστούς. όμορφους ή άσχημους.
εν αντιθέση με αγνώστους έχω βιώσει ένα διακριτικό φλερτ χωρίς να με θίγει .
μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα κι ουτε πρόκειται.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”