Καταγγελω την Εσθήρ για σεξουαλική παρενόχληση στο νυν φορούμ!!!
Με αποκάλεσε με την λεξη Αγαπούλα
Ζήτω να πληρώσει πρόστιμο !!!
..φοβάσαι να μην σου φαει την γκομενα κάποιος γνήσιος νεοέλληνας εραστής ;Northern Spirit έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:31 Σωσοτς ο νομος. Ελπιζω να εφαρμοστει και στην ελλαδα που ειναι γεματη με ελ γιδο-λαβερς.
δεν μπορεις να πιεις καφε η ποτο με ωραια γυναικα στην Ελλαδα χωρις καποιος ελ καγκουρας να μην κανει καμακι..
ο Σπύρος εννοεί ως καμάκι μάλλον το φλερτ.κι ένας επιτυχημένος άνδρας αν μη τι άλλο ,έχει βασίσει την επιτυχία του σε όλους τους τομείς.aLiCat έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:27Τουναντίον.Spiros252 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:11Το αντίθετο ισχύει. Ο επιτυχημένος στο θέμα των σχέσεων κάνει καμάκι παντού.Εσθήρ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:08
Μα σαφως δεν διαφωνω.Καμακι γιοκ λεμε.Αν εχει τα παπαρια ο αλλος,ας ειναι σωστος ,ωραιος και εξυπνος να βρει γυναικα απο τις συναναστροφες του.Τ καμακι ειναι ενοχλητικο και δνεε χιε κανενας το δικαιωμα να το κανει.
Τωρα αν εσυ σπυρο μπερδευεις το φλερτ που γινεται σε μια παρεα απο το καμακι του δρομου,ΕΧΕΙς ΘΕΜΑ/.
Δεν μιλαμε για φλερτ μεταξυ γνωστων.Μιλαμε για καμακι μεταξυ αγνωστων και απο οτι καταλαβα αυτο λεει και ο νομος στην γαλλια.Ξεχωρισε τα λιγο στο μυαλο σου.![]()
Ο επιτυχημένος σπάνια- σπανιότατα για την ακρίβεια- θα κάνει καμάκι στο δρόμο.
Κι αν κάνει, θα το κάνει σε εξαιρετικές περιπτώσεις και θα είναι διακριτικό και πολύ.."αριστοτεχνικό" (κι όχι χυδαίο ως είθισται).
![]()
Τι λες ρε φίλος; Δηλαδή μόνο από την παρέα του επιτρέπεται να βρει; Έλεος ρε φασιστακι τι είναι αυτά που λες
οχι, εξαλλου ειμαι υπερ των ελευθερων σχεσεων.Αν θελει να την πηδηξει ο καγκουρας ας παει μαζι του.Δεν ειναι γυναικα μου να με απασχολει..ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:33..φοβάσαι να μην σου φαει την γκομενα κάποιος γνήσιος νεοέλληνας εραστής ;Northern Spirit έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:31 Σωσοτς ο νομος. Ελπιζω να εφαρμοστει και στην ελλαδα που ειναι γεματη με ελ γιδο-λαβερς.
δεν μπορεις να πιεις καφε η ποτο με ωραια γυναικα στην Ελλαδα χωρις καποιος ελ καγκουρας να μην κανει καμακι..![]()
σου το λεει ο πιθηκας ΓαληNorthern Spirit έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:31 Σωσοτς ο νομος. Ελπιζω να εφαρμοστει και στην ελλαδα που ειναι γεματη με ελ γιδο-λαβερς.
δεν μπορεις να πιεις καφε η ποτο με ωραια γυναικα στην Ελλαδα χωρις καποιος ελ καγκουρας να μην κανει καμακι..
Μιλα για τον εαυτο σου.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:35ο Σπύρος εννοεί ως καμάκι μάλλον το φλερτ.κι ένας επιτυχημένος άνδρας αν μη τι άλλο ,έχει βασίσει την επιτυχία του σε όλους τους τομείς.aLiCat έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:27Τουναντίον.Spiros252 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:11
Το αντίθετο ισχύει. Ο επιτυχημένος στο θέμα των σχέσεων κάνει καμάκι παντού.Ο επιτυχημένος σπάνια- σπανιότατα για την ακρίβεια- θα κάνει καμάκι στο δρόμο.
Κι αν κάνει, θα το κάνει σε εξαιρετικές περιπτώσεις και θα είναι διακριτικό και πολύ.."αριστοτεχνικό" (κι όχι χυδαίο ως είθισται).
![]()
και κακά τα ψέματα,όταν δεν μας κολακεύει το φλερτ του άλλου το λέμε καμάκι,πέφτουλα κτλ!
συντομα θα καταλαβετε τι εστι νεου τυπου καπιταλισμοςSid Vicious έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:37Τι λες ρε φίλος; Δηλαδή μόνο από την παρέα του επιτρέπεται να βρει; Έλεος ρε φασιστακι τι είναι αυτά που λες
Αρα η έννοια της σεξουαλικής παρενόχλησης ειναι σχετική και υποκειμενική και κάθε γυναίκα μπορεί να το δει διαφορετικάκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:35 και κακά τα ψέματα,όταν δεν μας κολακεύει το φλερτ του άλλου το λέμε καμάκι,πέφτουλα κτλ!
Διαφωνώ και έχω και σχετικές εμπει(Υ)ρίες και άτομα ως παραδείγματα.aLiCat έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:27
Τουναντίον.Ο επιτυχημένος σπάνια- σπανιότατα για την ακρίβεια- θα κάνει καμάκι στο δρόμο.
![]()
Δικηγόρος της aLiCat ;Εσθήρ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:39Μιλα για τον εαυτο σου.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:35ο Σπύρος εννοεί ως καμάκι μάλλον το φλερτ.κι ένας επιτυχημένος άνδρας αν μη τι άλλο ,έχει βασίσει την επιτυχία του σε όλους τους τομείς.aLiCat ξι έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:27
Τουναντίον.Ο επιτυχημένος σπάνια- σπανιότατα για την ακρίβεια- θα κάνει καμάκι στο δρόμο.
![]()
και κακά τα ψέματα,όταν δεν μας κολακεύει το φλερτ του άλλου το λέμε καμάκι,πέφτουλα κτλ!
Ειναι αλλο πραγμα το φλερτ σε μια παρεα γνωστων και αλλο πραγμα το καμακι στον δρομο,μεταξυ αγνωστων,που ειναι ξεκαθαρο το θεμα,δες τιτλο.
Ξεχωριστε το φλερτ μεταξυ γνωστων απο το καμακι στο δρομο.
Εμένα μου αρέσει η γυναίκα που κυκλοφορω να αρέσει στους άλλους άντρεςNorthern Spirit έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:38οχι, εξαλλου ειμαι υπερ των ελευθερων σχεσεων.Αν θελει να την πηδηξει ο καγκουρας ας παει μαζι του.Δεν ειναι γυναικα μου να με απασχολει..ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:33..φοβάσαι να μην σου φαει την γκομενα κάποιος γνήσιος νεοέλληνας εραστής ;Northern Spirit έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:31 Σωσοτς ο νομος. Ελπιζω να εφαρμοστει και στην ελλαδα που ειναι γεματη με ελ γιδο-λαβερς.
δεν μπορεις να πιεις καφε η ποτο με ωραια γυναικα στην Ελλαδα χωρις καποιος ελ καγκουρας να μην κανει καμακι..![]()
Απλα το θεωρω αγενεια να συνοδευεται καποια γυναικα σε δημοσιο χωρο και οι γιδολαβερς να της κανουνε διαρκως καμακι.Ας το κανουνε οταν ειναι μονη της..
Ναι,κανε εσυ καμακι στο δρομο και μετα πες μου οτι εισαι επιτυχημενος.Spiros252 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:41Διαφωνώ και έχω και σχετικές εμπει(Υ)ρίες και άτομα ως παραδείγματα.aLiCat έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:27
![]()
![]()
Επίσης διαφωνώ επί της αρχής. Αν περιορίζεσαι στον κύκλο σου, οι γυναίκες είναι συγκεκριμένες. Είσαι σα να λέμε ότι πρέπει να βρεις γυναίκα από την εταιρεία που δουλεύεις ή παπούτσι από τον τόπο σου. Είναι κάπως επιτηδευμένο και αμφιβάλλω αν είναι γνήσιο το ενδιαφέρον ή ο έρωτας. Μου μοιάζει σαν να είσαι αναγκασμένος να διαλέξεις από ένα σύνολο απ' ό,τι έχει εκεί και τέλος. Εξαιρετικά περιοριστικό.
Γιατί σαν τους μπεκρήδες Τσάβηδες, κανείς.Northern Spirit έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:31 Σωσοτς ο νομος. Ελπιζω να εφαρμοστει και στην ελλαδα που ειναι γεματη με ελ γιδο-λαβερς.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
αφού θες να μιλήσω προσωπικά καλώς.Εσθήρ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:39Μιλα για τον εαυτο σου.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:35ο Σπύρος εννοεί ως καμάκι μάλλον το φλερτ.κι ένας επιτυχημένος άνδρας αν μη τι άλλο ,έχει βασίσει την επιτυχία του σε όλους τους τομείς.aLiCat έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:27
![]()
Ειναι αλλο πραγμα το φλερτ σε μια παρεα γνωστων και αλλο πραγμα το καμακι στον δρομο,μεταξυ αγνωστων,που ειναι ξεκαθαρο το θεμα,δες τιτλο.
Ξεχωριστε το φλερτ μεταξυ γνωστων απο το καμακι στο δρομο.