!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Γιαννάκου καταψηφίζει την Συνεπιμέλεια

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Η Γιαννάκου καταψηφίζει την Συνεπιμέλεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2021, 18:43 Λοιπόν, θα τον βάλω να τον ακούσω. Αν λέει πίπες ως συνήθως, θα βρίσω τον φόσι, γιατί είναι Παρασκευή απόγευμα και έχω κέφια.

Είμαι στο "η κόρη μου αποδήμησε" και είμαι ετοιμη να στενοχωρηθώ, μετά λέει το Αυστραλία και λεω ΑΓΑΜΗΣΟΥ. Οριακά θα το κλείσω.

Μέχρι τώρα έχει μιλήσει για θανατική ποινή, για την προίκα που στήριξε η δεξιά το '83, για αμβλώσεις και Προτεστάντες Αμερικάνους, για πορτοφόλια, νέο φεμινισμό. Έχει πει οριακά 2-3 πραγματάκια στα οποία συμφωνώ κι εγώ, αλλά του αέρα σε φάση καφενείο. Τουλάχιστον η Γιαννάκου μίλαγε συγκεκριμένα. Έχασα 17 λεπτά από τη ζωή μου.

Φόσι τομπαίρνεις, απαγγέλει Άννα Καρένινα.
ειδα κι εγω λιγο ακομη, για το comic value.

εφτασα εκει που λεει οτι ειμαστε πιο δεμενοι με την κορη μου (17 χρονια στην αυστραλια) απο οτι θα ειμασταν αν ζουσαμε μαζι. :smt005: :smt005: :smt005:

εχει κι αλλο, θα χεστουμε στο γελιο και δε θα μπινελικωσω τον φος για το χαμενο χρονο απο τη ζωη μου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ασέβαστος έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:02
Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2021, 18:43 Λοιπόν, θα τον βάλω να τον ακούσω. Αν λέει πίπες ως συνήθως, θα βρίσω τον φόσι, γιατί είναι Παρασκευή απόγευμα και έχω κέφια.

Είμαι στο "η κόρη μου αποδήμησε" και είμαι ετοιμη να στενοχωρηθώ, μετά λέει το Αυστραλία και λεω ΑΓΑΜΗΣΟΥ. Οριακά θα το κλείσω.

Μέχρι τώρα έχει μιλήσει για θανατική ποινή, για την προίκα που στήριξε η δεξιά το '83, για αμβλώσεις και Προτεστάντες Αμερικάνους, για πορτοφόλια, νέο φεμινισμό. Έχει πει οριακά 2-3 πραγματάκια στα οποία συμφωνώ κι εγώ, αλλά του αέρα σε φάση καφενείο. Τουλάχιστον η Γιαννάκου μίλαγε συγκεκριμένα. Έχασα 17 λεπτά από τη ζωή μου.

ειδα κι εγω λιγο ακομη, για το comic value.

εφτασα εκει που λεει οτι ειμαστε πιο δεμενοι με την κορη μου (17 χρονια στην αυστραλια) απο οτι θα ειμασταν αν ζουσαμε μαζι. :smt005: :smt005: :smt005:

εχει κι αλλο, θα χεστουμε στο γελιο και δε θα μπινελικωσω τον φος για το χαμενο χρονο απο τη ζωη μου.
Φτάστο μέχρι το τέλος, να ακούσεις λόγο Τολστοϋ ρε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

Παρακολούθησα και τα 17 λεπτά και καταλήγω στο ότι δεν είναι λαμόγιο (τουλάχιστον συνειδητά), αλλά γνησίως ΜΑΛΑΚΑΣ.
Το άτομο που θα αναγάγει την εξαίρεση σε κανόνα, που θα προσαρμόσει (παρερμηνεύσει, διαστρεβλώσει) οτιδήποτε προκειμένου να επιβεβαιώσει τις θεωρίες του. Ένα απ’ τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ναρκισσισμού. Κάνει ΜΠΑΜ.

Εκτός τόπου, εκτός χρόνου, εκτός πραγματικότητας, αλλά ΕΝΤΟΣ κονόμας και με εξασφαλισμένη τη ΔΙΚΗ του ευημερία.
Ο τύπος πολιτικού που απευθύνεται σε πολίτες σαν κι αυτούς στο παρακάτω σκίτσο

Εικόνα

Ο ακτιβιστής της πούτσας που θα προσυπογράψει Τζανακοπουλικά συνθήματα όπως το περιβόητο «Είναι και οι Έλληνες φονιάδες των λαών» Εικόνα και άλλα πολλά.
[Θα επαναλάβω για πολλοστή φορά πως όλα αυτά δεν πρέπει να τα βλέπετε μεμονωμένα, υπάρχει κοινό υπόβαθρο και παραμορφωτικός τρόπος σκέψης]
Το άκρον άωτο της πουστιάς. Ο ορισμός της ΦΑΣΙΣτεράς.
ΕΜΕΤΟΣ. ΟΧΕΤΟΣ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΝύΧΤΑ25. Νύχτα των κρυστάλλων. Άκρον Ίλιον Κρυστάλ.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Gordian Knot έγραψε: 22 Μάιος 2021, 11:23 Ένα απ’ τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ναρκισσισμού. Κάνει ΜΠΑΜ.
ισχυει, στο μισο βιντεο μιλαει για την παρτη του και βλογαει τα γενια του.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu »

Ντάξει πέρα από τους χαρακτηρισμούς, το επιχείρημα ποιο είναι; Όλη η υπερασπιστική γραμμή του Βαρουφάκη ήταν ότι δεν πρέπει να νομοθετηθεί αυτό που έπρεπε να κάνουν από μόνοι τους οι γονείς. Μα αν δεν τα βρίσκουν μόνοι τους γιατί υπερασπίζεσαι έναν νόμο που ρίχνει αυτήν την ευθύνη στην μία μεριά απλά με φυλετικό κριτήριο;
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

esu έγραψε: 22 Μάιος 2021, 15:07 Ντάξει πέρα από τους χαρακτηρισμούς, το επιχείρημα ποιο είναι; Όλη η υπερασπιστική γραμμή του Βαρουφάκη ήταν ότι δεν πρέπει να νομοθετηθεί αυτό που έπρεπε να κάνουν από μόνοι τους οι γονείς. Μα αν δεν τα βρίσκουν μόνοι τους γιατί υπερασπίζεσαι έναν νόμο που ρίχνει αυτήν την ευθύνη στην μία μεριά απλά με φυλετικό κριτήριο;
Έχει και το επιχείρημα το οικονομικό στη μέση που έχει κάποια βάση, αλλά έτσι και αλλιώς υφίσταται και σήμερα, απλά μονόπλευρα από τη μεριά της γυναίκας, αν δεν πάρει διατροφή. Στο παρόν το μόνο ζήτημα που βρίσκω στο διαμοιρασμα 1/3, 2/3 είναι ότι εφόσον υπάρχει συνεπιμέλεια και άρα δε δίνεις διατροφή, εφόσον έχεις επιμέλεια κι εσύ, πάλι άνιση οικονομική κατανομή κατά της γυναίκας παίζει. Βέβαια, από το τίποτα καλό είναι και το 1/3 μείον στα έξοδα κατ'εμέ, γι'αυτό κι εκφράστηκα θετικά. :102:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu »

Cecily Anne έγραψε: 22 Μάιος 2021, 15:14
esu έγραψε: 22 Μάιος 2021, 15:07 Ντάξει πέρα από τους χαρακτηρισμούς, το επιχείρημα ποιο είναι; Όλη η υπερασπιστική γραμμή του Βαρουφάκη ήταν ότι δεν πρέπει να νομοθετηθεί αυτό που έπρεπε να κάνουν από μόνοι τους οι γονείς. Μα αν δεν τα βρίσκουν μόνοι τους γιατί υπερασπίζεσαι έναν νόμο που ρίχνει αυτήν την ευθύνη στην μία μεριά απλά με φυλετικό κριτήριο;
Έχει και το επιχείρημα το οικονομικό στη μέση που έχει κάποια βάση, αλλά έτσι και αλλιώς υφίσταται και σήμερα, απλά μονόπλευρα από τη μεριά της γυναίκας, αν δεν πάρει διατροφή. Στο παρόν το μόνο ζήτημα που βρίσκω στο διαμοιρασμα 1/3, 2/3 είναι ότι εφόσον υπάρχει συνεπιμέλεια και άρα δε δίνεις διατροφή, εφόσον έχεις επιμέλεια κι εσύ, πάλι άνιση οικονομική κατανομή κατά της γυναίκας παίζει. Βέβαια, από το τίποτα καλό είναι και το 1/3 μείον στα έξοδα κατ'εμέ, γι'αυτό κι εκφράστηκα θετικά. :102:
Από ότι έχω καταλάβει μόνο το οικονομικό είναι το ζήτημα. Πότε συμφέρει περισσότερο, λες και τα παιδιά είναι liability.
Η γυναικεία μεριά θέλει και να έχει τα παιδιά και να έχει τον άλλο γονέα μόνο για να πληρώνει εξ αποστάσεως. Η αντρική μεριά εφόσον ζητάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά, κάτι που θεωρητικά δεν τους συμφέρει οικονομικά, μάλλον το προσεγγίζει το θέμα πιο ανθρώπινα.

Γνώμη μου είναι να επιλέγει το παιδί που και με ποιον θέλει να μείνει. Μπορεί είτε με τον τωρινό είτε με τον καινούριο νόμο ένα παιδί να μην θέλει να είναι καθόλου με την μάνα του, γιατί να υποχρεώνεται;
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

το προβλημα δεν ειναι μονο Ελληνικο ... το συστημα λειτουργει εις βαρος του ανδρα γονεα
Millions Of Men No Longer Want To Get Married, And You Can Thank The Government For That
Article updated: January 5, 2021
By Juliana Stewart
Why are so many men refusing to get married? Is it because of women? Or is it because of the unfair family justice system?

Men Avoid Marriage Because It’s Too Risky and Too Costly

Men are not marrying because, for many men, the rewards for getting married are far less than they used to be, while the cost and dangers of it are far higher.

Divorce rates are sky-high: 45% of marriages end in divorce, and women initiate 80% of them.

https://twitter.com/Investandbefree/sta ... 6823988224
https://www.eviemagazine.com/post/milli ... -thank-the
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2021, 11:21 Το πρώτο στατιστικό πώς το τεκμηριώνεις μετά από τη βρεφική ηλικία που όντως έχει ανάγκη το θηλασμό; Καλά για το δεύτερο στατιστικό σε πιστεύω, διότι είναι φυσικό και επόμενο να μην μπορείς να φτιάξεις εύκολα τη ζωή σου, εφόσον πας πακέτο με το παιδί. Το τρίτο το "φυσικό" κι "επόμενο" συμπέρασμα είναι κι αυτό αυθαίρετο.
Γενικά υπάρχει κάποια επίσημη μελέτη ανικανότητας του άντρα να συζητήσουμε σοβαρά πάνω σε αυτή και να μην παιδευόμαστε με σενάρια;
Επίσημη μελέτη ανικανότητας του άντρα, δεν ξέρω αν μπορώ να βρω, σίγουρα όμως δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι είναι πιο ή το ίδιο ικανός με μια γυναίκα. Από εκεί και πέρα, είναι φυσιολογικό στατιστικά να είναι μην μπορεί ένας άντρας να έχει το μοιράζει το ίδιο ενδιαφέρον σε περισσότερα παιδιά, από μια γυναίκα που έχει λιγότερα, ούτε βέβαια τους οικονομικούς πόρους.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η γνώμη σου ως 35χρονη που έχει ένα διαζύγιο και κυρίως ενα παιδι λιγότερο από τον Βαρουφακη.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Η ουσία του επιχειρήματός του είναι ότι δε μπορείς να νομοθετήσεις ένα ζευγάρι από μαλάκες που χωρίζουν να πάψουν να είναι μαλάκες. Δεν κερδίζεις απολύτως τίποτα, όπως δεν κέρδιζες παλιά που απαγορευόταν τελείως το διαζύγιο. Θα μπορούσες να νομοθετήσεις ύπαρξη συμβούλων, επιμόρφωση δικαστών κλπ. Αλλά αυτό που κάνεις είναι ότι καταργείς την τρέχουσα κατάσταση όπου (πολύ κακώς, αλλά ΑΓΡΑΦΑ) επιβάλλονται οι μαλακίες που πιστεύει ο θηλυκός μαλάκας, και υιοθετείς τις μαλακίες που πιστεύει ο αρσενικός μαλάκας. Και ενώ οι προηγούμενες μαλακίες επιβάλλονταν ως παρερμηνεία ενός δικαίου που έχει σαν κέντρο του το παιδί, οι τωρινές επιβάλλονται ως δόγμα που έχει σαν κέντρο του τα υποτιθέμενα δικαιώματα του γονέα όπως τα αντιλαμβάνεται ο κομπλεξικός που έφαγε κέρατο και μισεί την πρώην του.

Η γονική αποξένωση ας πούμε δεν είναι κάτι το αναγνωρισμένο σαν φαινόμενο. Είναι κάτι σαν τη θεωρία της "σιωπηλής κραυγής", ακροδεξιό στη βάση του δόγμα που έχει επινοηθεί για να αλλάξει τις ισορροπίες σε βάρος του γονιού που έχει το παιδί. Πολύ σωστά παρατηρεί ο Βαρουφάκης ότι άμα ΘΕΛΕΙΣ και άμα όντως σε νοιάζει αυτό (και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι τους μαχόμενους μπαμπάδες του νοιάζει κάτι εντελώς άλλο), δεν παίζει να αποξενωθείς από το παιδί σου ούτε καν αν πάει στην άλλη άκρη του κόσμου.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

foscilis έγραψε: 23 Μάιος 2021, 21:11

Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η γνώμη σου ως 35χρονη που έχει ένα διαζύγιο και κυρίως ενα παιδι λιγότερο από τον Βαρουφακη.
Εν τω μεταξύ ούτε 35 είμαι, ούτε διαζύγιο έχω και έχω μεγαλύτερη επαφή με παιδί από το Βαρουφάκη που το'χει στείλει Αυστραλία.
Από εκεί και πέρα, εδώ εσύ λες τη γνώμη σου για τα εμβόλια, μην το πας μακριά.

Αλλά ας μην το κουράζουμε, σε έπεισε, ΟΚ, αναμενόμενο, είσαι ίδια κατηγορία κουβαδαρίας, δε χρειάζεται να γράφεις πονήματα να δικαιολογείσαι.
aljawn έγραψε: 23 Μάιος 2021, 21:00
Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2021, 11:21 Το πρώτο στατιστικό πώς το τεκμηριώνεις μετά από τη βρεφική ηλικία που όντως έχει ανάγκη το θηλασμό; Καλά για το δεύτερο στατιστικό σε πιστεύω, διότι είναι φυσικό και επόμενο να μην μπορείς να φτιάξεις εύκολα τη ζωή σου, εφόσον πας πακέτο με το παιδί. Το τρίτο το "φυσικό" κι "επόμενο" συμπέρασμα είναι κι αυτό αυθαίρετο.
Γενικά υπάρχει κάποια επίσημη μελέτη ανικανότητας του άντρα να συζητήσουμε σοβαρά πάνω σε αυτή και να μην παιδευόμαστε με σενάρια;
Επίσημη μελέτη ανικανότητας του άντρα, δεν ξέρω αν μπορώ να βρω, σίγουρα όμως δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι είναι πιο ή το ίδιο ικανός με μια γυναίκα. Από εκεί και πέρα, είναι φυσιολογικό στατιστικά να είναι μην μπορεί ένας άντρας να έχει το μοιράζει το ίδιο ενδιαφέρον σε περισσότερα παιδιά, από μια γυναίκα που έχει λιγότερα, ούτε βέβαια τους οικονομικούς πόρους.
Μέχρι την ηλικία του θηλασμού είναι απολύτως κατανοητό το παιδί να έχει άμεση εξάρτηση από τη μητέρα. Από εκεί και πέρα και οι 2 γονείς είναι ικανότατοι να μεγαλώνουν ένα παιδί μαζί ή μόνοι τους. Η δουλειά αφορά και τα δύο φύλα, οι οικονομικές απολαβές είναι παρόμοιες (ίσως και για τα ελληνικά δεδομένα να λειτουργεί και εις βάρος της γυναίκας το επιχείρημα αυτό). Αν αφαιρέσουμε κακοποιητικές συμπεριφορές που μπορεί να αφορούν και τα δύο φύλα και που θα πρέπει να διευκρινιστούν άμεσα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην αναζητάτε ίση αντιμετώπιση από το νόμο. Φυσικά έχετε το δικαίωμα παραίτησης όπως και να έχει. Το τελευταίο σου σχόλιο δεν το καταλαβαίνω, ο αριθμός τέκνων είναι κατά περίπτωση, γιατί και μία γυναίκα μπορεί να έχει περισσότερα παιδιά.
foscilis έγραψε: 23 Μάιος 2021, 21:20 Πολύ σωστά παρατηρεί ο Βαρουφάκης ότι άμα ΘΕΛΕΙΣ και άμα όντως σε νοιάζει αυτό (και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι τους μαχόμενους μπαμπάδες του νοιάζει κάτι εντελώς άλλο), δεν παίζει να αποξενωθείς από το παιδί σου ούτε καν αν πάει στην άλλη άκρη του κόσμου.
Κλασική περίπτωση διχασμένης κοσμοπόλιταν-πλεμπαρίας που πιστεύει ότι τα παιδιά μεγαλώνουν στον αυτόματο πιλότο. Παίζει να γάμαγε περισσότερη ώρα για να το πιάσει, από τις ώρες αθροιστικά που πέρασε στο σκάιπ, "για να το μεγαλώσει".
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

foscilis έγραψε: 23 Μάιος 2021, 21:20 Πολύ σωστά παρατηρεί ο Βαρουφάκης ότι άμα ΘΕΛΕΙΣ και άμα όντως σε νοιάζει αυτό (και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι τους μαχόμενους μπαμπάδες του νοιάζει κάτι εντελώς άλλο), δεν παίζει να αποξενωθείς από το παιδί σου ούτε καν αν πάει στην άλλη άκρη του κόσμου.
Παρατηρώ το ΜΕΡΑ25 τον τελευταίο καιρό. Έχει τις πιο υγιείς και σύγχρονες απόψεις αυτον τον καιρό.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Όσο για το ότι τσιταρει Τολστόι το ξέραμε ότι πρέπει να τσιταρει μόνο Άντζελα Δημητρίου για να νιώθει το Ελ άνετα αλλά γενικά δεν είναι κάτι καλό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”