Ετσι είναι. Χώρια το ελεεινό και τρισάθλιο copy paste σε όλα. Το ίδιο ακριβώς άρθρο, ο ίδιος τίτλος, άντε με 4-5 στυλιστικες αλλαγές που έγιναν στο πόδι σε 4-5 εφημερίδες, κ αν υπάρχουν κ αυτές.Γαληνός έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:25
Στην Ελλάδα, όταν κυβερνά η "δεξιά" διαβάζουμε αριστερά κι όταν κυβερνά η αριστερά, γυρίζουμε στα "δεξιά". Δεν γίνεται αλλιώς.
Το κακό είναι πως οι άλλοτε λίγες κίτρινες προπαγανδιστικές φυλλάδες, τώρα είναι η πλειοψηφία.
Κάποτε υπήρχε το παλιο Βήμα κ η παλια, Καθημερινή, οπου οποία κ να διάβαζες, είχε παντα ένα ηθικό πλαισιο σχετικής αντικειμενικότητας.
Τώρα όλα μυρίζουν Ριζοσπάστη, με την λογική της προπαγανδας των ιδιοκτητών τους και της εξυπηρέτησης με ανταλλάγματα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»
- EKPLIKTIKOS
Re: Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»
Ευτυχώς υπάρχουν και Δεξιοί σαν εσένα και μας θυμίζουν πόσο επικίνδυνο πράγμα είναι η γενίκευση για τους αντιπάλους μας. Λάθος που έχω κάνει κι εγώ, βέβαια.Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:48Δεξιος και μελος της ΝΔ/ΟΝΝΕΔ απο τα 15 μου (ΜΑΚΙ) και σε Τοπικες και Νομαρχιακες και και και (28 χρονια και μαλιστα παρα πολλα απο αυτα ενεργοτατος), ασχετα εαν δεν ψηφιζω παντα ΝΔ στις εκλογες αλλα στηριζω καποια φιλαρακια στις εσωκομματικες κλπ. Οποτε ουτε Αριστερο μπορουν να με πουν ουτε Ζαιο. Αλλα εδω βλεπω την κατασταση να ξεφευγει και αυτο δεν μου αρεσει καθολου. "Αααα, αυτος που εφαγε ξυλο ηταν κουφοντινακιας, αρα φταιει", "Αααα αυτη που διαμαρτυρηθηκε ηταν Ζαια, αρα αυτη το προκαλεσε". Αυτη η νοοτροπια που καλλιεργειται δεν ειναι απλα προβληματικη, ειναι ακρως επικινδυνη και πρεπει να σταματησει.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:36Αν δεν κάνω λάθος, είσαι Δεξιός. Σου βγάζω το καπέλο για την όλη παρουσία σου και τις τοποθετήσεις σου στο θέμα.Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:05
Δηλαδη ρε φιλε οποιος ψηφισε ή στηριξε ή πολιτευτηκε με τον Συριζα ειναι απριορι υποκινητης φασαριων, μπαχαλακης κλπ; Αντιλαμβανεστε σε τι ατροπους μας ριχνετε;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Δε θα παιζουμε με τις λεξεις . οποιος ειχε διαβασει το θεμα στο παλιο με τους μπατσους που κλεβουν τα νερα απ το περιπτερο !!!!1122344 καταλαβαινει ακριβως περι τινος προκειται ,και θυμομαστε ολοι πως ειχε εξελιχθει το συγκεκριμενο θρεντ και το ουρανομηκες τρομπονι πως εφτασε αμυγδαλιες οσων εσπευσαν στις πρωτες σελίδες να ασπαστουν το hoax με τις μηδενικες αποδειξεις ( ως τοτε )ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:49
Από εκεί και πέρα, το ότι έχω κάκιστη εικόνα για την ειλικρίνεια των ζαίων και των αντιφάδων γενικώς, είναι γεγονός.
Απο κει και περα οντως τυνχανουν περιστατικα βίας απο τους ενστολους αυτο δεν αλλαζει το γεγονος πως ειμαστε καχυποπτοι σε ολες αυτες τις πιπες
Κατανοητό θα ήταν αν είχες κάνει τουλάχιστον ένα αντίστοιχο σχόλιο όταν η άλλη πλευρά από χθες χλεύαζε την πρώτη μαρτυρία.
Πρώτον, δεν είναι το ίδιο η πολιτική στράτευση με τα αγαπημένα στα φατσοβιβλία.Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 14:29 Λοιπον επειδη μου αρεσει το παιγνιδι των μαρτυρων και που ανηκουν, η κυρια στο φατσοβιβλιο της εχει στα αγαπημενα τον Φλωριδη, τον βουλευτη ΝΔ Τασο Χατζηβασιλειου και τον Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού, Υπεύθυνο Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, Επικοινωνίας, Συντονισμού & Εκλογικής Ετοιμότητας της ΝΔ Κυριακο Μπουλινακη.
Με τις υγειας σας....
Δεύτερον, αν ισχύει αυτό που λες γιατί δεν θεωρείς υπολογίσιμο ΚΑΙ τον αντίλογο της νεοδημοκράτισσας;
Αυτή δεν είναι πολίτης;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
kameron έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:53Δεν έχουν δικαιώσει τους ισχυρισμούς Κουφοντίνα, περιμένουμε και την εισήγηση στο ΣτΕ.
Τα υπόλοιπα, μπορείς να τα συζητήσεις με τους ανωτέρους σου. Ζήτα και από τον Σεβαστίδη να τοποθετηθεί σχετικά.
https://www.kathimerini.gr/society/5612 ... oyfontina/Αρνητικό και το ΣτΕ στο πάγωμα της μεταγωγής στο Δομοκό - Το αίτημα απορρίφθηκε λόγω αναρμοδιότητας.
Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά κανένα δικαστήριο προς το παρόν δεν έχει τοποθετηθεί επί του αιτήματος Κουφοντίνα, καθότι και το Πλημμελειοδικείο και το ΣτΕ, έκριναν εαυτόν αναρμόδια. Συνεπώς κόψε τις μαλακίες σου περί ανωτέρων ή αυτά που γράφεις περί δικαιώσεως ή μη, καθότι αν ο ΑΠ δεν τοποθετηθεί και κρίνει και αυτός τον εαυτό του αναρμόδιο, τότε θα πάει η υπόθεση στο ΑΕΔ.
My Life had stood, a Loaded Gun
Δεν το πιανεις, το θεμα δεν ειναι ειδικο, ειναι γενικο, οτι χθες ηταν μια Συριζαια δεν μου λεει κατι, αυριο μπορει να ειναι καποιος μειωμενης αντιληψης που να μην επικοινωνησει σωστα με τον αστυνομικο, θα πρεπει στην καλυτερη να φαει προστιμο ή να τον σαπισουν στο ξυλο; Τετοιο κρατος θελουμε; Αστυνομικους που θα φοβεριζουν και θα δερνουν χωρις λογο και αφορμη επειδη απλα μπορουν; Και το ωραιοτερο να το δικαιολογουμε κιολας; Ελα μωρε Κουφοντινακι ηταν, ελα μωρε χαζουλης ηταν τα θελε ο κωλος του, ελα μωρε τρελος ηταν, ελα μωρε Νεοδημοκρατης ηταν αρα καποια λαδια θα εχει κανει.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:49Το βλέπουμε τελείως διαφορετικά.Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:18Ναι αλλα ολοκληρος ο αντιλογος στο θεμα εχει στηθει στο οτι ο ενας ηταν στις πορειες του Κουφοντινα και η αλλη υποψηφια με τον Συριζα. καλως ή κακως η μιση και Ελλαδα εχει οργανωθει, πολιτευτει κατω απο ενα κομμα ειτε σε Δημους, ειτε σε Νορμαρχιες, ειτε σε τοπικες. Ισονομια, δικαιοσυνη στα σκουπιδια, γιατι αυτη πολιτευτηκε με τον Συριζα. Ενταξει μιλαμε για παρανοια. Εαν μεθαυριο βγει ο Συριζα και τους κατηγορει ολους με βαση οτι στηριξαν τη ΝΔ μην βγει κανεις να κλαψει. Εαν μεθαυριο βγει καποιος και πει οτι ο Λιγανδης ηταν ΝΔ και παιδεραστης αρα οσοι στηριζουν ΝΔ ειναι τα ιδια σκατα μην φωναξετε, αφου γουσταρετε τσουβαλιασμα....ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:08
Φυσικά όχι. Ούτε κανείς αρνείται το γεγονός.
Απλώς οι μαρτυρίες είναι τόσο δραματοποιημένες που δεν αντέχονται.
Οσο για την δραματοποιηση και το μπατσακι οταν κληθει στην ΕΔΕ σαν μοιρολογιστρα θα κλαιει, αλλα αυτο δεν θα βγει στα ΜΜΕ να το ξεφωνησουμε μαζι.
Εσύ το γενικεύεις (δεν το λέω αρνητικά) και δεν μπορείς να ξεφύγεις από τη θεωρητική προσέγγιση των πραγμάτων. Σ' εμένα δεν κολλάνε οι συγκεκριμένες αφηγήσεις με τις εικόνες που είδα εγώ. Γιατί άκουσα και κάποια σχόλια από αυτούς που ήταν ή πέρναγαν από την πλατεία και ταίριαζαν απολύτως με την πρώτη μου υπόθεση γι' αυτά που συνέβησαν εκεί. Δεν θα τα αναφέρω γιατί δεν έχει νόημα.
Από εκεί και πέρα, το ότι έχω κάκιστη εικόνα για την ειλικρίνεια των ζαίων και των αντιφάδων γενικώς, είναι γεγονός.
Αλλά επειδή τα έχω ρίξει πολλάκις στη νδ, δεν θεωρώ ότι δρω προστατευτικά γι' αυτούς.
Η νδ στο θέμα της αστυνόμευσης εν μέσω ιού (που αφορά και στο θέμα που συζητάμε) με απογοήτευσε οικτρά και δεν σκοπεύω να επανέλθω.
Σε κάθε περίπτωση, η αντιπάθεια/απέχθεια που μου δημιουργούν οι ζαιόφρονες δεν πιστεύω ότι θα αμβλυνθεί με τον καιρό.
Θα έλεγα ότι οξύνεται περισσότερο και το χειρότερο είναι ότι δεν νοιώθω ενοχή ή έστω προβληματισμό γι' αυτό. Το ομολογώ.![]()
Εαν εγω πρεπει να ειμαι μια φορα νομιμος το οργανο του κρατους θα πρεπει να ειναι δεκα φορες πιο νομιμος σε ολα του. Αυτο μας ελειπε να πρεπει να κυκλοφορουμε με την κομματικη μας ταυτοτητα στην τσεπη για να μετραει οχι απλα η γνωμη μας, αλλα και η υποσταση μας σαν ανθρωπος στον καθε μπατσο ή στο καθε ακαου του τουιτερ και του φορουμ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Το Δικαστήριο έχει απορρίψει δυο από τους ισχυρισμούς Κουφοντίνα, πρώτον να ανασταλεί η ποινή του (την προηγούμενη εβδομάδα), δεύτερον το αίτημα για ακύρωση της μεταγωγής στον Κορυδαλλό (https://www.capital.gr/epikairotita/353 ... koufontina).aljawn έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:59
Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά κανένα δικαστήριο προς το παρόν δεν έχει τοποθετηθεί επί του αιτήματος Κουφοντίνα, καθότι και το Πλημμελειοδικείο και το ΣτΕ, έκριναν εαυτόν αναρμόδια. Συνεπώς κόψε τις μαλακίες σου περί ανωτέρων ή αυτά που γράφεις περί δικαιώσεως ή μη, καθότι αν ο ΑΠ δεν τοποθετηθεί και κρίνει και αυτός τον εαυτό του αναρμόδιο, τότε θα πάει η υπόθεση στο ΑΕΔ.
Στο τρίτο του αίτημα για ακύρωση της απόφασης Νικολάου, το Δικαστήριο παρέπεμψε στα διοικητικά.
Περιμένουμε τη συνέχεια σε ΣτΕ και ΑΠ (αν πάνε εκεί), μέχρι στιγμής πάντως δεν δικαιώνεται ο Κουφοντίνας.
Κατανοητο για σενα, ξερεις δεν μπορω να πιασω ολες τις περιπτωσεις....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
στην παρεα εγινε συσταση να απομακρυνθει λογο συνωστισμου δεν επεσε κανενα προστιμο ... προφανως αντιδρασανε αρνητικα ... τα υπολοιπα ειναι ιστορια ... αν δεν θελουμε αστυνομευση ας το πουμεNostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 17:02Δεν το πιανεις, το θεμα δεν ειναι ειδικο, ειναι γενικο, οτι χθες ηταν μια Συριζαια δεν μου λεει κατι, αυριο μπορει να ειναι καποιος μειωμενης αντιληψης που να μην επικοινωνησει σωστα με τον αστυνομικο, θα πρεπει στην καλυτερη να φαει προστιμο ή να τον σαπισουν στο ξυλο; Τετοιο κρατος θελουμε; Αστυνομικους που θα φοβεριζουν και θα δερνουν χωρις λογο και αφορμη επειδη απλα μπορουν; Και το ωραιοτερο να το δικαιολογουμε κιολας; Ελα μωρε Κουφοντινακι ηταν, ελα μωρε χαζουλης ηταν τα θελε ο κωλος του, ελα μωρε τρελος ηταν, ελα μωρε Νεοδημοκρατης ηταν αρα καποια λαδια θα εχει κανει.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:49Το βλέπουμε τελείως διαφορετικά.Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:18
Ναι αλλα ολοκληρος ο αντιλογος στο θεμα εχει στηθει στο οτι ο ενας ηταν στις πορειες του Κουφοντινα και η αλλη υποψηφια με τον Συριζα. καλως ή κακως η μιση και Ελλαδα εχει οργανωθει, πολιτευτει κατω απο ενα κομμα ειτε σε Δημους, ειτε σε Νορμαρχιες, ειτε σε τοπικες. Ισονομια, δικαιοσυνη στα σκουπιδια, γιατι αυτη πολιτευτηκε με τον Συριζα. Ενταξει μιλαμε για παρανοια. Εαν μεθαυριο βγει ο Συριζα και τους κατηγορει ολους με βαση οτι στηριξαν τη ΝΔ μην βγει κανεις να κλαψει. Εαν μεθαυριο βγει καποιος και πει οτι ο Λιγανδης ηταν ΝΔ και παιδεραστης αρα οσοι στηριζουν ΝΔ ειναι τα ιδια σκατα μην φωναξετε, αφου γουσταρετε τσουβαλιασμα....
Οσο για την δραματοποιηση και το μπατσακι οταν κληθει στην ΕΔΕ σαν μοιρολογιστρα θα κλαιει, αλλα αυτο δεν θα βγει στα ΜΜΕ να το ξεφωνησουμε μαζι.
Εσύ το γενικεύεις (δεν το λέω αρνητικά) και δεν μπορείς να ξεφύγεις από τη θεωρητική προσέγγιση των πραγμάτων. Σ' εμένα δεν κολλάνε οι συγκεκριμένες αφηγήσεις με τις εικόνες που είδα εγώ. Γιατί άκουσα και κάποια σχόλια από αυτούς που ήταν ή πέρναγαν από την πλατεία και ταίριαζαν απολύτως με την πρώτη μου υπόθεση γι' αυτά που συνέβησαν εκεί. Δεν θα τα αναφέρω γιατί δεν έχει νόημα.
Αλλά επειδή τα έχω ρίξει πολλάκις στη νδ, δεν θεωρώ ότι δρω προστατευτικά γι' αυτούς.
Η νδ στο θέμα της αστυνόμευσης εν μέσω ιού (που αφορά και στο θέμα που συζητάμε) με απογοήτευσε οικτρά και δεν σκοπεύω να επανέλθω.
Σε κάθε περίπτωση, η αντιπάθεια/απέχθεια που μου δημιουργούν οι ζαιόφρονες δεν πιστεύω ότι θα αμβλυνθεί με τον καιρό.
Θα έλεγα ότι οξύνεται περισσότερο και το χειρότερο είναι ότι δεν νοιώθω ενοχή ή έστω προβληματισμό γι' αυτό. Το ομολογώ.![]()
Εαν εγω πρεπει να ειμαι μια φορα νομιμος το οργανο του κρατους θα πρεπει να ειναι δεκα φορες πιο νομιμος σε ολα του. Αυτο μας ελειπε να πρεπει να κυκλοφορουμε με την κομματικη μας ταυτοτητα στην τσεπη για να μετραει οχι απλα η γνωμη μας, αλλα και η υποσταση μας σαν ανθρωπος στον καθε μπατσο ή στο καθε ακαου του τουιτερ και του φορουμ.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ε, έπιασες αυτήν που ήθελες, αυτό σου λέω.Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 17:04
Κατανοητο για σενα, ξερεις δεν μπορω να πιασω ολες τις περιπτωσεις....
Μα δεν αρνείται κανείς τα μπολντ.Νon4me έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:57
Απο κει και περα οντως τυνχανουν περιστατικα βίας απο τους ενστολους αυτο δεν αλλαζει το γεγονος πως ειμαστε καχυποπτοι σε ολες αυτες τις πιπες
Κι αυτό ακριβώς είναι το βασικό σημείο.
Άλλο η δράση των ματ εδώ ή εκεί, άλλο οι καλές και κακές προσωπικές εμπειρίες που έχουν όλοι και άλλο να χρησιμοποιούνται τα ματ ως δαίμονες ή φύλακες άγγελοι κατά περίπτωση.
Ούτως ή άλλως, το οτιδήποτε και να κάνουν ή να μην κάνουν, η παρουσία τους και μόνον για τους αριστερούς θεωρείται απαράδεκτη απειλή.
Θέλουν να είναι αυτοί και μόνον η εκτελεστική εξουσία και τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:55Ευτυχώς υπάρχουν και Δεξιοί σαν εσένα και μας θυμίζουν πόσο επικίνδυνο πράγμα είναι η γενίκευση για τους αντιπάλους μας. Λάθος που έχω κάνει κι εγώ, βέβαια.Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:48Δεξιος και μελος της ΝΔ/ΟΝΝΕΔ απο τα 15 μου (ΜΑΚΙ) και σε Τοπικες και Νομαρχιακες και και και (28 χρονια και μαλιστα παρα πολλα απο αυτα ενεργοτατος), ασχετα εαν δεν ψηφιζω παντα ΝΔ στις εκλογες αλλα στηριζω καποια φιλαρακια στις εσωκομματικες κλπ. Οποτε ουτε Αριστερο μπορουν να με πουν ουτε Ζαιο. Αλλα εδω βλεπω την κατασταση να ξεφευγει και αυτο δεν μου αρεσει καθολου. "Αααα, αυτος που εφαγε ξυλο ηταν κουφοντινακιας, αρα φταιει", "Αααα αυτη που διαμαρτυρηθηκε ηταν Ζαια, αρα αυτη το προκαλεσε". Αυτη η νοοτροπια που καλλιεργειται δεν ειναι απλα προβληματικη, ειναι ακρως επικινδυνη και πρεπει να σταματησει.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:36
Αν δεν κάνω λάθος, είσαι Δεξιός. Σου βγάζω το καπέλο για την όλη παρουσία σου και τις τοποθετήσεις σου στο θέμα.
Διοτι ηταν ενδεικτικο της νοοτροπιας που προσπαθουν να πλασαρουν. Προσωπικα δεν με ενδιαφερει εαν η γυναικα ηταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κλπ, με ενδιαφερει οτι βγηκε με την οικογενεια της στην πλατεια και καποια οργανα την ειδαν γαμαωτσεντουνγκ.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:58Πρώτον, δεν είναι το ίδιο η πολιτική στράτευση με τα αγαπημένα στα φατσοβιβλία.Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 14:29 Λοιπον επειδη μου αρεσει το παιγνιδι των μαρτυρων και που ανηκουν, η κυρια στο φατσοβιβλιο της εχει στα αγαπημενα τον Φλωριδη, τον βουλευτη ΝΔ Τασο Χατζηβασιλειου και τον Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού, Υπεύθυνο Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, Επικοινωνίας, Συντονισμού & Εκλογικής Ετοιμότητας της ΝΔ Κυριακο Μπουλινακη.
Με τις υγειας σας....
Δεύτερον, αν ισχύει αυτό που λες γιατί δεν θεωρείς υπολογίσιμο ΚΑΙ τον αντίλογο της νεοδημοκράτισσας;
Αυτή δεν είναι πολίτης;![]()
Η παραπομπή στα διοικητικά είναι γνωστή από χθές: https://www.kathimerini.gr/society/5612 ... yfontinas/kameron έγραψε: 09 Μαρ 2021, 17:04 Περιμένουμε τη συνέχεια σε ΣτΕ και ΑΠ (αν πάνε εκεί), μέχρι στιγμής πάντως δεν δικαιώνεται ο Κουφοντίνας.
Το ΣτΕ δεν θα πει τίποτα παραπάνω, καθότι ξεκάθαρα είπε ότι είναι αναρμόδιο για την προσωρινή ρύθμιση, άρα και για την κύρια υπόθεση. Προφανώς το μόνο δικαστήριο που δεν έχει τοποθετηθεί είναι ο ΑΠ, και αυτό κατ' αναίρεση της αποφάσεως του δικαστικού Συμβουλίου. Δεν είναι βέβαια καθόλου βέβαιο ότι ο ΑΠ θα πιάσει την καυτή πατάτα για χατίρι της κυβερνήσεως.
Βέβαια, δεν είναι ούτε η πρώτη φορά που σε πιάνω να γράφεις ψέματα (ή στην καλύτερη να μην ξέρεις για τι μιλάς) ούτε η πρώτη που αντί να πεις ένα συγνώμη λάθος το παίζεις και έξυπνος.
My Life had stood, a Loaded Gun
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 1340 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-