Εαν μεθαυριο βγει ο Συριζα θα πρεπει σε καθε μαρτυρια να τσεκαρει εαν ειναι καποιος γραμμενος στην ΝΔ για να απαξιωνει ετσι την οποια μαρτυρια; Στην Β. Κορεα ζειτε ρε μαλακες;
Θεωρητικα εχεις δικιο φιλε μου.
Στην πραγματικη ζωη ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχως διακινει fake news
Εαν μεθαυριο βγει ο Συριζα θα πρεπει σε καθε μαρτυρια να τσεκαρει εαν ειναι καποιος γραμμενος στην ΝΔ για να απαξιωνει ετσι την οποια μαρτυρια; Στην Β. Κορεα ζειτε ρε μαλακες;
Διαβασε τι ειπε ο Αρβανιτης πριν λιγες βδομαδες
Δηλαδη ρε φιλε οποιος ψηφισε ή στηριξε ή πολιτευτηκε με τον Συριζα ειναι απριορι υποκινητης φασαριων, μπαχαλακης κλπ; Αντιλαμβανεστε σε τι ατροπους μας ριχνετε;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Διαβασε τι ειπε ο Αρβανιτης πριν λιγες βδομαδες
Δηλαδη ρε φιλε οποιος ψηφισε ή στηριξε ή πολιτευτηκε με τον Συριζα ειναι απριορι υποκινητης φασαριων, μπαχαλακης κλπ; Αντιλαμβανεστε σε τι ατροπους μας ριχνετε;
Δεν ειπα αυτο
Ειπα οτι εχει συμβει επαννειλημενα
Ειναι συχνο φαινομενο
Το αμφισβητεις; Το λενε τα ιδια τα στελεχη του ΣΥΡΙΖΑ
Φυσικα δε σημαινει οτι οποιος ειναι ΣΥΡΙΖΑ λεει ψεμματα γενικως και αοριστως
Αλλα επετρεψε μου να ειναι ιδιαιτερα επιφυλακτικος σε οτι ακουγεται και γραφεται
Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:05
Φυσικά όχι. Ούτε κανείς αρνείται το γεγονός.
Απλώς οι μαρτυρίες είναι τόσο δραματοποιημένες που δεν αντέχονται.
Αυτοί δεν έχουν το Θεό τους. Σε λίγο θα μας πουν πως έπιασαν έναν και τον βαρουσαν με πτυσσομενα γκλομπ χωρίς λόγο.
Ντραμα κουινς Γαλοπούλα μου....
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ναι αλλα ολοκληρος ο αντιλογος στο θεμα εχει στηθει στο οτι ο ενας ηταν στις πορειες του Κουφοντινα και η αλλη υποψηφια με τον Συριζα. καλως ή κακως η μιση και Ελλαδα εχει οργανωθει, πολιτευτει κατω απο ενα κομμα ειτε σε Δημους, ειτε σε Νορμαρχιες, ειτε σε τοπικες. Ισονομια, δικαιοσυνη στα σκουπιδια, γιατι αυτη πολιτευτηκε με τον Συριζα. Ενταξει μιλαμε για παρανοια. Εαν μεθαυριο βγει ο Συριζα και τους κατηγορει ολους με βαση οτι στηριξαν τη ΝΔ μην βγει κανεις να κλαψει. Εαν μεθαυριο βγει καποιος και πει οτι ο Λιγανδης ηταν ΝΔ και παιδεραστης αρα οσοι στηριζουν ΝΔ ειναι τα ιδια σκατα μην φωναξετε, αφου γουσταρετε τσουβαλιασμα....
Οσο για την δραματοποιηση και το μπατσακι οταν κληθει στην ΕΔΕ σαν μοιρολογιστρα θα κλαιει, αλλα αυτο δεν θα βγει στα ΜΜΕ να το ξεφωνησουμε μαζι.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Η κυβέρνηση επενδύει στην βία και την τρομοκράτηση των πολιτών για να μείνει στην εξουσία.
Σκληρά lockdown, χαράτσια, μασκοκρατία, καταβαράθρωση της οικονομίας, ξύλο στους πολίτες.
Αυτή είναι η κυβερνητική πολιτική στην Ελλάδα του 2021.
Ναι αλλα ολοκληρος ο αντιλογος στο θεμα εχει στηθει στο οτι ο ενας ηταν στις πορειες του Κουφοντινα και η αλλη υποψηφια με τον Συριζα. καλως ή κακως η μιση και Ελλαδα εχει οργανωθει, πολιτευτει κατω απο ενα κομμα ειτε σε Δημους, ειτε σε Νορμαρχιες, ειτε σε τοπικες. Ισονομια, δικαιοσυνη στα σκουπιδια, γιατι αυτη πολιτευτηκε με τον Συριζα. Ενταξει μιλαμε για παρανοια. Εαν μεθαυριο βγει ο Συριζα και τους κατηγορει ολους με βαση οτι στηριξαν τη ΝΔ μην βγει κανεις να κλαψει. Εαν μεθαυριο βγει καποιος και πει οτι ο Λιγανδης ηταν ΝΔ και παιδεραστης αρα οσοι στηριζουν ΝΔ ειναι τα ιδια σκατα μην φωναξετε, αφου γουσταρετε τσουβαλιασμα....
Οσο για την δραματοποιηση και το μπατσακι οταν κληθει στην ΕΔΕ σαν μοιρολογιστρα θα κλαιει, αλλα αυτο δεν θα βγει στα ΜΜΕ να το ξεφωνησουμε μαζι.
Οι ενεργοι & οργανωμενοι σε κομματα παραμενουν πολυ λιγοι σε σχεση με το συνολο του πληθυσμου.
Ειδικα η οργανωμενη βαση του ΣΥΡΙΖΑ ειναι αναντιστοιχα μικρη σε σχεση με τα ποσοστα που παιρνει.
Μπορει πραγματι να ειναι συμπτωση, αλλα δεν ειναι και η πρωτη φορα που τυχαινει...