Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:08
Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:05
Δηλαδη ρε φιλε οποιος ψηφισε ή στηριξε ή πολιτευτηκε με τον Συριζα ειναι απριορι υποκινητης φασαριων, μπαχαλακης κλπ; Αντιλαμβανεστε σε τι ατροπους μας ριχνετε;
Φυσικά όχι. Ούτε κανείς αρνείται το γεγονός.
Απλώς οι μαρτυρίες είναι τόσο δραματοποιημένες που δεν αντέχονται.
Ναι αλλα ολοκληρος ο αντιλογος στο θεμα εχει στηθει στο οτι ο ενας ηταν στις πορειες του Κουφοντινα και η αλλη υποψηφια με τον Συριζα. καλως ή κακως η μιση και Ελλαδα εχει οργανωθει, πολιτευτει κατω απο ενα κομμα ειτε σε Δημους, ειτε σε Νορμαρχιες, ειτε σε τοπικες. Ισονομια, δικαιοσυνη στα σκουπιδια, γιατι αυτη πολιτευτηκε με τον Συριζα. Ενταξει μιλαμε για παρανοια. Εαν μεθαυριο βγει ο Συριζα και τους κατηγορει ολους με βαση οτι στηριξαν τη ΝΔ μην βγει κανεις να κλαψει. Εαν μεθαυριο βγει καποιος και πει οτι ο Λιγανδης ηταν ΝΔ και παιδεραστης αρα οσοι στηριζουν ΝΔ ειναι τα ιδια σκατα μην φωναξετε, αφου γουσταρετε τσουβαλιασμα....
Οσο για την δραματοποιηση και το μπατσακι οταν κληθει στην ΕΔΕ σαν μοιρολογιστρα θα κλαιει, αλλα αυτο δεν θα βγει στα ΜΜΕ να το ξεφωνησουμε μαζι.
Το βλέπουμε τελείως διαφορετικά.
Εσύ το γενικεύεις (δεν το λέω αρνητικά) και δεν μπορείς να ξεφύγεις από τη θεωρητική προσέγγιση των πραγμάτων. Σ' εμένα δεν κολλάνε οι συγκεκριμένες αφηγήσεις με τις εικόνες που είδα εγώ. Γιατί άκουσα και κάποια σχόλια από αυτούς που ήταν ή πέρναγαν από την πλατεία και ταίριαζαν απολύτως με την πρώτη μου υπόθεση γι' αυτά που συνέβησαν εκεί. Δεν θα τα αναφέρω γιατί δεν έχει νόημα.
Από εκεί και πέρα, το ότι έχω κάκιστη εικόνα για την ειλικρίνεια των ζαίων και των αντιφάδων γενικώς, είναι γεγονός.
Αλλά επειδή τα έχω ρίξει πολλάκις στη νδ, δεν θεωρώ ότι δρω προστατευτικά γι' αυτούς.
Η νδ στο θέμα της αστυνόμευσης εν μέσω ιού (που αφορά και στο θέμα που συζητάμε) με απογοήτευσε οικτρά και δεν σκοπεύω να επανέλθω.
Σε κάθε περίπτωση, η αντιπάθεια/απέχθεια που μου δημιουργούν οι ζαιόφρονες δεν πιστεύω ότι θα αμβλυνθεί με τον καιρό.
Θα έλεγα ότι οξύνεται περισσότερο και το χειρότερο είναι ότι δεν νοιώθω ενοχή ή έστω προβληματισμό γι' αυτό. Το ομολογώ.