!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Re: Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:13

Efsyn.Εγγυηση.
Στην Ελλάδα, όταν κυβερνά η "δεξιά" διαβάζουμε αριστερά κι όταν κυβερνά η αριστερά, γυρίζουμε στα "δεξιά". Δεν γίνεται αλλιώς.

Το κακό είναι πως οι άλλοτε λίγες κίτρινες προπαγανδιστικές φυλλάδες, τώρα είναι η πλειοψηφία.

Κάποτε υπήρχε το παλιο Βήμα κ η παλια, Καθημερινή, οπου οποία κ να διάβαζες, είχε παντα ένα ηθικό πλαισιο σχετικής αντικειμενικότητας.

Τώρα όλα μυρίζουν Ριζοσπάστη, με την λογική της προπαγανδας των ιδιοκτητών τους και της εξυπηρέτησης με ανταλλάγματα.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Zelda έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:21
Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:08

Φυσικά όχι. Ούτε κανείς αρνείται το γεγονός.

Απλώς οι μαρτυρίες είναι τόσο δραματοποιημένες που δεν αντέχονται.
Ναι αλλα ολοκληρος ο αντιλογος στο θεμα εχει στηθει στο οτι ο ενας ηταν στις πορειες του Κουφοντινα και η αλλη υποψηφια με τον Συριζα. καλως ή κακως η μιση και Ελλαδα εχει οργανωθει, πολιτευτει κατω απο ενα κομμα ειτε σε Δημους, ειτε σε Νορμαρχιες, ειτε σε τοπικες. Ισονομια, δικαιοσυνη στα σκουπιδια, γιατι αυτη πολιτευτηκε με τον Συριζα. Ενταξει μιλαμε για παρανοια. Εαν μεθαυριο βγει ο Συριζα και τους κατηγορει ολους με βαση οτι στηριξαν τη ΝΔ μην βγει κανεις να κλαψει. Εαν μεθαυριο βγει καποιος και πει οτι ο Λιγανδης ηταν ΝΔ και παιδεραστης αρα οσοι στηριζουν ΝΔ ειναι τα ιδια σκατα μην φωναξετε, αφου γουσταρετε τσουβαλιασμα....

Οσο για την δραματοποιηση και το μπατσακι οταν κληθει στην ΕΔΕ σαν μοιρολογιστρα θα κλαιει, αλλα αυτο δεν θα βγει στα ΜΜΕ να το ξεφωνησουμε μαζι.
Οι ενεργοι & οργανωμενοι σε κομματα παραμενουν πολυ λιγοι σε σχεση με το συνολο του πληθυσμου.
Ειδικα η οργανωμενη βαση του ΣΥΡΙΖΑ ειναι αναντιστοιχα μικρη σε σχεση με τα ποσοστα που παιρνει.

Μπορει πραγματι να ειναι συμπτωση, αλλα δεν ειναι και η πρωτη φορα που τυχαινει...
Σοβαρα; Και που ξερεις εσυ εαν τωρα αυτη ειναι ενεργη; Συχναζεις στα συνεδρια και στις τοπικες του Συριζα και την ειδες; Μηπως να ειμαστε λιγο πιο σοβαροι και να μενουμε στην ουσια, που η ουσια δεν ειναι σιγουρα τι ψηφισε ή που πολιτευτηκε; Και ο αντιλογος σε ολο αυτο ποιος ειναι ακριβως; Εχουμε την μαρτυρια μιας οικογενειας και μερικων γειτονων, ο αντιλογος και τα επιχειρηματα ειναι τι ψηφισε; Δεν το βλεπεις οτι αυτο απο μονο του ειναι τρισμεγιστη ξεφτιλα;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:11
Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:05 Δηλαδη ρε φιλε οποιος ψηφισε ή στηριξε ή πολιτευτηκε με τον Συριζα ειναι απριορι υποκινητης φασαριων, μπαχαλακης κλπ; Αντιλαμβανεστε σε τι ατροπους μας ριχνετε;

Αυτοί δεν έχουν το Θεό τους. Σε λίγο θα μας πουν πως έπιασαν έναν και τον βαρουσαν με πτυσσομενα γκλομπ χωρίς λόγο.

Ντραμα κουινς Γαλοπούλα μου....
Είναι ντράμα κουίνς τζίτζι μου.

Και δεν αναφέρομαι στην εμπλοκή με το νεαρό αλλά στην γενική εικόνα της πλατείας και του άλσους.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή είδα την πορεία δεν είδα αγανακτισμένους οικογενειάρχες σε αυτήν. Είδα πιτσιρικαρία και νεαρούς κυρίως, που φώναζαν συνθήματα που φωνάζουν οι αντιοικογενειάρχες και σε άλλες περιοχές. Και είδα ελάχιστους να χειροκροτάνε από τα μπαλκόνια. Για την ακρίβεια τους είδα μόνον σε βιντεάκια. Στα πέριξ δεν χειροκρόταγε κανείς. Τόσο στη δικιά μου γειτονιά όσο και στις τριγύρω. Είχε καλό καιρό και ήταν αρκετοί στα μπαλκόνια. Έχω περιγράψει αρκετές φορές το κλίμα και δεν προτίθεμαι να το ξανακάνω. Όποιος γουστάρει να αυτοπαραμυθιάζεται ή τις μελένιες περιγραφές, μπορεί να συνεχίσει να το κάνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Πίνακας ζωγραφικής στη Νέα Σμύρνη το «ΠΟΝΑΩ»

Εικόνα
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:05
Zelda έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:03
Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:00

Εαν μεθαυριο βγει ο Συριζα θα πρεπει σε καθε μαρτυρια να τσεκαρει εαν ειναι καποιος γραμμενος στην ΝΔ για να απαξιωνει ετσι την οποια μαρτυρια; Στην Β. Κορεα ζειτε ρε μαλακες;
Θεωρητικα εχεις δικιο φιλε μου.

Στην πραγματικη ζωη ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχως διακινει fake news

Διαβασε τι ειπε ο Αρβανιτης πριν λιγες βδομαδες
Δηλαδη ρε φιλε οποιος ψηφισε ή στηριξε ή πολιτευτηκε με τον Συριζα ειναι απριορι υποκινητης φασαριων, μπαχαλακης κλπ; Αντιλαμβανεστε σε τι ατροπους μας ριχνετε;
Αν δεν κάνω λάθος, είσαι Δεξιός. Σου βγάζω το καπέλο για την όλη παρουσία σου και τις τοποθετήσεις σου στο θέμα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:11
Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:05 Δηλαδη ρε φιλε οποιος ψηφισε ή στηριξε ή πολιτευτηκε με τον Συριζα ειναι απριορι υποκινητης φασαριων, μπαχαλακης κλπ; Αντιλαμβανεστε σε τι ατροπους μας ριχνετε;

Αυτοί δεν έχουν το Θεό τους. Σε λίγο θα μας πουν πως έπιασαν έναν και τον βαρουσαν με πτυσσομενα γκλομπ χωρίς λόγο.

Ντραμα κουινς Γαλοπούλα μου....

Απαράδεκτα πράγματα!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:25
Σοβαρα; Και που ξερεις εσυ εαν τωρα αυτη ειναι ενεργη; Συχναζεις στα συνεδρια και στις τοπικες του Συριζα και την ειδες; Μηπως να ειμαστε λιγο πιο σοβαροι και να μενουμε στην ουσια, που η ουσια δεν ειναι σιγουρα τι ψηφισε ή που πολιτευτηκε; Και ο αντιλογος σε ολο αυτο ποιος ειναι ακριβως; Εχουμε την μαρτυρια μιας οικογενειας και μερικων γειτονων, ο αντιλογος και τα επιχειρηματα ειναι τι ψηφισε; Δεν το βλεπεις οτι αυτο απο μονο του ειναι τρισμεγιστη ξεφτιλα;
Συγνώμη, εσύ δεν ήσουν που σε προηγούμενες σελίδες ανέδειξες την αναξιοπιστία ή "αναξιοπιστία" μιας άλλης μαρτυρίας επειδή η εν λόγω είναι follower νεοδημοκρατών;

Η μια είναι αξιόπιστη και η άλλη δεν είναι λόγω της κομματικής της ταυτότητας;
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
kameron

LETO έγραψε: 09 Μαρ 2021, 15:12
οπως με τον κουφοντινα, στα παπαρια σας ο νομος και τα δικαιωματα του, επειδη ειναι δολοφονος

να αλλαξτε το νομο αν δεν σας αρεσει, οχι να τον χρησιμοποιειτε οποτε σας βολευει
Δεν γνωρίζεις ότι μέχρι στιγμής τα Δικαστήρια δεν δικαιώνουν τον ισχυρισμό σου;
Άβαταρ μέλους
Vasilis_Kotsampasis
Phorum.gr user: Skatompagasas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vasilis_Kotsampasis »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:40
Ξυδακης ρε μνια!

Ψυχή βαθειά
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

kameron έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:41
LETO έγραψε: 09 Μαρ 2021, 15:12
οπως με τον κουφοντινα, στα παπαρια σας ο νομος και τα δικαιωματα του, επειδη ειναι δολοφονος

να αλλαξτε το νομο αν δεν σας αρεσει, οχι να τον χρησιμοποιειτε οποτε σας βολευει
Δεν γνωρίζεις ότι μέχρι στιγμής τα Δικαστήρια δεν δικαιώνουν τον ισχυρισμό σου;
Για πες τι είπαν τα Δικαστήρια να δω κάτι
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:36
Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:05
Zelda έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:03

Θεωρητικα εχεις δικιο φιλε μου.

Στην πραγματικη ζωη ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχως διακινει fake news

Διαβασε τι ειπε ο Αρβανιτης πριν λιγες βδομαδες
Δηλαδη ρε φιλε οποιος ψηφισε ή στηριξε ή πολιτευτηκε με τον Συριζα ειναι απριορι υποκινητης φασαριων, μπαχαλακης κλπ; Αντιλαμβανεστε σε τι ατροπους μας ριχνετε;
Αν δεν κάνω λάθος, είσαι Δεξιός. Σου βγάζω το καπέλο για την όλη παρουσία σου και τις τοποθετήσεις σου στο θέμα.
Δεξιος και μελος της ΝΔ/ΟΝΝΕΔ απο τα 15 μου (ΜΑΚΙ) και σε Τοπικες και Νομαρχιακες και και και (28 χρονια και μαλιστα παρα πολλα απο αυτα ενεργοτατος), ασχετα εαν δεν ψηφιζω παντα ΝΔ στις εκλογες αλλα στηριζω καποια φιλαρακια στις εσωκομματικες κλπ. Οποτε ουτε Αριστερο μπορουν να με πουν ουτε Ζαιο. Αλλα εδω βλεπω την κατασταση να ξεφευγει και αυτο δεν μου αρεσει καθολου. "Αααα, αυτος που εφαγε ξυλο ηταν κουφοντινακιας, αρα φταιει", "Αααα αυτη που διαμαρτυρηθηκε ηταν Ζαια, αρα αυτη το προκαλεσε". Αυτη η νοοτροπια που καλλιεργειται δεν ειναι απλα προβληματικη, ειναι ακρως επικινδυνη και πρεπει να σταματησει.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:18

Ναι αλλα ολοκληρος ο αντιλογος στο θεμα εχει στηθει στο οτι ο ενας ηταν στις πορειες του Κουφοντινα και η αλλη υποψηφια με τον Συριζα. καλως ή κακως η μιση και Ελλαδα εχει οργανωθει, πολιτευτει κατω απο ενα κομμα ειτε σε Δημους, ειτε σε Νορμαρχιες, ειτε σε τοπικες. Ισονομια, δικαιοσυνη στα σκουπιδια, γιατι αυτη πολιτευτηκε με τον Συριζα. Ενταξει μιλαμε για παρανοια. Εαν μεθαυριο βγει ο Συριζα και τους κατηγορει ολους με βαση οτι στηριξαν τη ΝΔ μην βγει κανεις να κλαψει. Εαν μεθαυριο βγει καποιος και πει οτι ο Λιγανδης ηταν ΝΔ και παιδεραστης αρα οσοι στηριζουν ΝΔ ειναι τα ιδια σκατα μην φωναξετε, αφου γουσταρετε τσουβαλιασμα....

Οσο για την δραματοποιηση και το μπατσακι οταν κληθει στην ΕΔΕ σαν μοιρολογιστρα θα κλαιει, αλλα αυτο δεν θα βγει στα ΜΜΕ να το ξεφωνησουμε μαζι.
Το βλέπουμε τελείως διαφορετικά.
Εσύ το γενικεύεις (δεν το λέω αρνητικά) και δεν μπορείς να ξεφύγεις από τη θεωρητική προσέγγιση των πραγμάτων. Σ' εμένα δεν κολλάνε οι συγκεκριμένες αφηγήσεις με τις εικόνες που είδα εγώ. Γιατί άκουσα και κάποια σχόλια από αυτούς που ήταν ή πέρναγαν από την πλατεία και ταίριαζαν απολύτως με την πρώτη μου υπόθεση γι' αυτά που συνέβησαν εκεί. Δεν θα τα αναφέρω γιατί δεν έχει νόημα.

Από εκεί και πέρα, το ότι έχω κάκιστη εικόνα για την ειλικρίνεια των ζαίων και των αντιφάδων γενικώς, είναι γεγονός.

Αλλά επειδή τα έχω ρίξει πολλάκις στη νδ, δεν θεωρώ ότι δρω προστατευτικά γι' αυτούς.
Η νδ στο θέμα της αστυνόμευσης εν μέσω ιού (που αφορά και στο θέμα που συζητάμε) με απογοήτευσε οικτρά και δεν σκοπεύω να επανέλθω.

Σε κάθε περίπτωση, η αντιπάθεια/απέχθεια που μου δημιουργούν οι ζαιόφρονες δεν πιστεύω ότι θα αμβλυνθεί με τον καιρό.
Θα έλεγα ότι οξύνεται περισσότερο και το χειρότερο είναι ότι δεν νοιώθω ενοχή ή έστω προβληματισμό γι' αυτό. Το ομολογώ. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

kameron έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:40
Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:25
Συγνώμη, εσύ δεν ήσουν που σε προηγούμενες σελίδες ανέδειξες την αναξιοπιστία ή "αναξιοπιστία" μιας άλλης μαρτυρίας επειδή η εν λόγω είναι follower νεοδημοκρατών;

Η μια είναι αξιόπιστη και η άλλη δεν είναι λόγω της κομματικής της ταυτότητας;
Οταν ανεβασαν τις πολιτικες πεποιθησεις της γυναικας στην Νεα Σμυρνη, δεχομενοι οτι επειδη ειναι Συριζαια, αρα λεει ψεματα, το προκαλεσε, ηταν στημενο κλπ. Βρηκα την αλλη δημοσιευση μιας γυναικας που ελεγε οτι δεν εγινε τιποτα και επαιξα το ιδιο παιγνιδι για να δειξω ποσο λαθος ειναι. Νομιζα οτι ηταν κατανοητο.
Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 14:29 Λοιπον επειδη μου αρεσει το παιγνιδι των μαρτυρων και που ανηκουν, η κυρια στο φατσοβιβλιο της εχει στα αγαπημενα τον Φλωριδη, τον βουλευτη ΝΔ Τασο Χατζηβασιλειου και τον Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού, Υπεύθυνο Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, Επικοινωνίας, Συντονισμού & Εκλογικής Ετοιμότητας της ΝΔ Κυριακο Μπουλινακη.

Με τις υγειας σας....
Άβαταρ μέλους
kameron

aljawn έγραψε: 09 Μαρ 2021, 16:46
Για πες τι είπαν τα Δικαστήρια να δω κάτι
Δεν έχουν δικαιώσει τους ισχυρισμούς Κουφοντίνα, περιμένουμε και την εισήγηση στο ΣτΕ.
Τα υπόλοιπα, μπορείς να τα συζητήσεις με τους ανωτέρους σου. Ζήτα και από τον Σεβαστίδη να τοποθετηθεί σχετικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”