Αυτό είναι το επόμενο βήμα το οποίο φυσικά έπρεπε να είχε γίνει χτες και δεν μιλώ φυσικά για τα αντιδραστήρια μόνον.aljawn έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:26Επάρκεια σε αντιδραστήρια δεν υπάρχει, γιατί δεν έγιναν οι προμήθειες όταν έπρεπε.ST48410 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:08 Συμφωνώ σε αυτά. Και εγώ θα ήθελα μαζικότερες εξετάσεις αλλά δεν έχω ιδέα τι κόστος απαιτείται και αν υπάρχει επάρκεια σε αντιδραστήρια. Και το πιο σημαντικό. Αν υπάρχουν τόσα διαγνωστικά κέντρα να τις διεξάγουν σε σύντομο διάστημα. Εν βγει ένα γρήγορο και φτηνό τεστ θα έχουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα της κατάστασης.
Επιπλέον, απ' όσο ξέρω, δεν έχουν επιτάξει και το υλικό που έχουν τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
under έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:23Καμια χωρα δεν ξερει ποσα ειναι τα πραγματικα κρουσματα.Gewponos90 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:21 Τα μοντέλα αυτά όπως είπες και εσύ είναι προσεγγιστικά. Μπορεί να έχουν πέσει μέσα μπορεί, μπορεί και να έχουν πέσει τελείως έξω. Το πόση είναι η διασπορά αυτή την στιγμή δεν μπορεί να την ξέρει κανείς με σιγουριά.
Μα ρε μλκ στο έχω ξαναπει. Σταμάτα να κάνεις damage control. Το ότι δεν ξέρουμε ποια είναι η διασπορά δεν κατηγορώ την κυβέρνηση ( τουλάχιστον για αυτό). Τεστ δεν γίνονται γιατί υπάρχει παγκόσμια έλλειψη. Δεκτό. Εσύ στην αρχή μου λες η διασπορά δεν είναι μεγαλη, σου λέω την διασπορα δεν μπορείς να την κάνεις αφού δεν κάνεις τεστ και γυρνάς αμέσως και μου λες ε καμιά χώρα δεν ξέρει την διασπορα. Συγκεντρώσου και σταματά να απαντάς σαν υπουργος
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Αντε πάλι τα ίδια. Ο ΠΟΥ έχει εξηγήσει γιατί πρέπει να γίνονται τα τεστ. Σε έρευνα μειώνουν το RO κατά 0,43% Τώρα ακου εσύ τον Τσιόδρα να σου λέει μην κάνετε τεστ. Τα ίδια έλεγαν και στην άτυχη γυναίκα που πέθανε. Σταματήστε εσείς την προπαγάνδα. Στο τέλος όσα τεστ και να μην κάνεις δεν κρύβονται οι (πραγματικοί) νεκροί. Δεν μπορούν να κάνουν τεστ για αυτό δεν κάνουν. Όχι ότι δεν θέλουν. Ελπίζω να βρουν την δυνατότητα να κάνουν τέστ σύντομα.
ποια προπαγανδα μωρε? Μεχρι στιγμής τα παμε καλά, αρα κατι γινεται σωστά, αν κατι στραβωσει (χτυπαω ξυλο) το συζηταμε 
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Το πόσο καλά τα πάμε θα φανεί τις επόμενες 15 μέρες. Εγώ λέω ότι τα πάμε μέτρια προς το παρόν. Δεν θα γίνουμε με τίποτε Ιταλία και Ισπανία και λόγω πληθυσμιακών δεδομένων αλλά σε όλα τα Βαλκάνια έχουμε με διαφορά τους περισσότερους νεκρούς.argouen έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:34 ποια προπαγανδα μωρε? Μεχρι στιγμής τα παμε καλά, αρα κατι γινεται σωστά, αν κατι στραβωσει (χτυπαω ξυλο) το συζηταμε![]()
Δεν τιθεται θεμα damage control γιατι δεν υπαρχει και αναγκη αλλωστε.Gewponos90 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:32 Μα ρε μλκ στο έχω ξαναπει. Σταμάτα να κάνεις damage control. Το ότι δεν ξέρουμε ποια είναι η διασπορά δεν κατηγορώ την κυβέρνηση ( τουλάχιστον για αυτό). Τεστ δεν γίνονται γιατί υπάρχει παγκόσμια έλλειψη. Δεκτό. Εσύ στην αρχή μου λες η διασπορά δεν είναι μεγαλη, σου λέω την διασπορα δεν μπορείς να την κάνεις αφού δεν κάνεις τεστ και γυρνάς αμέσως και μου λες ε καμιά χώρα δεν ξέρει την διασπορα. Συγκεντρώσου και σταματά να απαντάς σαν υπουργος
Τα ιδια υποστηριζω και για την Ιταλια.
Και αυτοι κανουν τις εκτιμησεις τους με βαση τα ποσοστα που βγαζει η δειγματοληψια τους.
Δεν κανουν εκτιμησεις στην τυχη και προφανως δεν τους ενδιαφερει προς το παρον να βρουν τους ακριβεις αριθμους.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Gewponos90
Οπότε συμφωνούμε ότι πραγματικά την διασπορα δεν την ξέρουμε; Απλά ότι εκτιμούμε την διασπορα;under έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:37Δεν τιθεται θεμα damage control γιατι δεν υπαρχει και αναγκη αλλωστε.Gewponos90 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:32 Μα ρε μλκ στο έχω ξαναπει. Σταμάτα να κάνεις damage control. Το ότι δεν ξέρουμε ποια είναι η διασπορά δεν κατηγορώ την κυβέρνηση ( τουλάχιστον για αυτό). Τεστ δεν γίνονται γιατί υπάρχει παγκόσμια έλλειψη. Δεκτό. Εσύ στην αρχή μου λες η διασπορά δεν είναι μεγαλη, σου λέω την διασπορα δεν μπορείς να την κάνεις αφού δεν κάνεις τεστ και γυρνάς αμέσως και μου λες ε καμιά χώρα δεν ξέρει την διασπορα. Συγκεντρώσου και σταματά να απαντάς σαν υπουργος
Τα ιδια υποστηριζω και για την Ιταλια.
Και αυτοι κανουν τις εκτιμησεις τους με βαση τα ποσοστα που βγαζει η δειγματοληψια τους.
Δεν κανουν εκτιμησεις στην τυχη και προφανως δεν τους ενδιαφερει προς το παρον να βρουν τους ακριβεις αριθμους.
Ναi οι αλλοι βαλκανιοι κανουν πολλα τεστ, για αυτο εχουν λιγοτερους νεκρους, οχι οτι δεν καανουν - δινουν στοιχειαArisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:36Το πόσο καλά τα πάμε θα φανεί τις επόμενες 15 μέρες. Εγώ λέω ότι τα πάμε μέτρια προς το παρόν. Δεν θα γίνουμε με τίποτε Ιταλία και Ισπανία και λόγω πληθυσμιακών δεδομένων αλλά σε όλα τα Βαλκάνια έχουμε με διαφορά τους περισσότερους νεκρούς.argouen έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:34 ποια προπαγανδα μωρε? Μεχρι στιγμής τα παμε καλά, αρα κατι γινεται σωστά, αν κατι στραβωσει (χτυπαω ξυλο) το συζηταμε![]()
Τεσπα whatever
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Μιλαμε για ρυθμο διασπορας.Gewponos90 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:38 Οπότε συμφωνούμε ότι πραγματικά την διασπορα δεν την ξέρουμε; Απλά ότι εκτιμούμε την διασπορα;
Μα πάμε καλά....sys3x έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:31Αυτό είναι το επόμενο βήμα το οποίο φυσικά έπρεπε να είχε γίνει χτες και δεν μιλώ φυσικά για τα αντιδραστήρια μόνον.aljawn έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:26Επάρκεια σε αντιδραστήρια δεν υπάρχει, γιατί δεν έγιναν οι προμήθειες όταν έπρεπε.ST48410 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:08 Συμφωνώ σε αυτά. Και εγώ θα ήθελα μαζικότερες εξετάσεις αλλά δεν έχω ιδέα τι κόστος απαιτείται και αν υπάρχει επάρκεια σε αντιδραστήρια. Και το πιο σημαντικό. Αν υπάρχουν τόσα διαγνωστικά κέντρα να τις διεξάγουν σε σύντομο διάστημα. Εν βγει ένα γρήγορο και φτηνό τεστ θα έχουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα της κατάστασης.
Επιπλέον, απ' όσο ξέρω, δεν έχουν επιτάξει και το υλικό που έχουν τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.
My Life had stood, a Loaded Gun
-
Gewponos90
Οκ οκ. Σηκώνω τα χέρια ψηλαunder έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:39Μιλαμε για ρυθμο διασπορας.Gewponos90 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:38 Οπότε συμφωνούμε ότι πραγματικά την διασπορα δεν την ξέρουμε; Απλά ότι εκτιμούμε την διασπορα;
-
Gewponos90
Από πού προκύπτει ότι δεν θα γίνουμε με τίποτα Ισπανία και Ιταλία;Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:36Το πόσο καλά τα πάμε θα φανεί τις επόμενες 15 μέρες. Εγώ λέω ότι τα πάμε μέτρια προς το παρόν. Δεν θα γίνουμε με τίποτε Ιταλία και Ισπανία και λόγω πληθυσμιακών δεδομένων αλλά σε όλα τα Βαλκάνια έχουμε με διαφορά τους περισσότερους νεκρούς.argouen έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:34 ποια προπαγανδα μωρε? Μεχρι στιγμής τα παμε καλά, αρα κατι γινεται σωστά, αν κατι στραβωσει (χτυπαω ξυλο) το συζηταμε![]()
Που δυσκολευεσαι φιλε ;Gewponos90 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:40Οκ οκ. Σηκώνω τα χέρια ψηλαunder έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:39Μιλαμε για ρυθμο διασπορας.Gewponos90 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:38 Οπότε συμφωνούμε ότι πραγματικά την διασπορα δεν την ξέρουμε; Απλά ότι εκτιμούμε την διασπορα;
Ποιος ρυθμός διασποράς ρε επιστήμονες; Από που τον υπολογίζετε; Έχετε καταντήσει χειρότεροι από τους ζαιους.under έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:39Μιλαμε για ρυθμο διασπορας.Gewponos90 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:38 Οπότε συμφωνούμε ότι πραγματικά την διασπορα δεν την ξέρουμε; Απλά ότι εκτιμούμε την διασπορα;
Ακόμα περιμένω απάντηση γιατί δεν επιτάξανε ιδιωτικές κλινικές αφου δεν έχουν κρεβάτια. Η 41χρονη γιατί πέθανε σπίτι της; Δεν υπήρχαν κρεβάτια και προσωπικό;
-
Gewponos90
Πουθενα. Έχεις δίκιο. Ξέρουμε στα σίγουρα σε μια εβδομαδα τι μας περιμενειunder έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:42Που δυσκολευεσαι φιλε ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-