!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

aljawn έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:26
ST48410 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:08 Συμφωνώ σε αυτά. Και εγώ θα ήθελα μαζικότερες εξετάσεις αλλά δεν έχω ιδέα τι κόστος απαιτείται και αν υπάρχει επάρκεια σε αντιδραστήρια. Και το πιο σημαντικό. Αν υπάρχουν τόσα διαγνωστικά κέντρα να τις διεξάγουν σε σύντομο διάστημα. Εν βγει ένα γρήγορο και φτηνό τεστ θα έχουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα της κατάστασης.
Επάρκεια σε αντιδραστήρια δεν υπάρχει, γιατί δεν έγιναν οι προμήθειες όταν έπρεπε.
Επιπλέον, απ' όσο ξέρω, δεν έχουν επιτάξει και το υλικό που έχουν τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.
Αυτό είναι το επόμενο βήμα το οποίο φυσικά έπρεπε να είχε γίνει χτες και δεν μιλώ φυσικά για τα αντιδραστήρια μόνον.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

under έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:23
Gewponos90 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:21 Τα μοντέλα αυτά όπως είπες και εσύ είναι προσεγγιστικά. Μπορεί να έχουν πέσει μέσα μπορεί, μπορεί και να έχουν πέσει τελείως έξω. Το πόση είναι η διασπορά αυτή την στιγμή δεν μπορεί να την ξέρει κανείς με σιγουριά.
Καμια χωρα δεν ξερει ποσα ειναι τα πραγματικα κρουσματα.

Μα ρε μλκ στο έχω ξαναπει. Σταμάτα να κάνεις damage control. Το ότι δεν ξέρουμε ποια είναι η διασπορά δεν κατηγορώ την κυβέρνηση ( τουλάχιστον για αυτό). Τεστ δεν γίνονται γιατί υπάρχει παγκόσμια έλλειψη. Δεκτό. Εσύ στην αρχή μου λες η διασπορά δεν είναι μεγαλη, σου λέω την διασπορα δεν μπορείς να την κάνεις αφού δεν κάνεις τεστ και γυρνάς αμέσως και μου λες ε καμιά χώρα δεν ξέρει την διασπορα. Συγκεντρώσου και σταματά να απαντάς σαν υπουργος
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

argouen έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:25
Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:18
Τίποτε 400 τέστ έκαναν σήμερα. Για αυτό λέω ότι μας δουλεύουν κανονικά
Τι χτυπιέσαι μωρε με τα τεστ και τα τεστ? 800 φορες σου εξηγήσαμε οτι δεν εχει σημασία το να κανεις τεστ από μονο του.
Αντε πάλι τα ίδια. Ο ΠΟΥ έχει εξηγήσει γιατί πρέπει να γίνονται τα τεστ. Σε έρευνα μειώνουν το RO κατά 0,43% Τώρα ακου εσύ τον Τσιόδρα να σου λέει μην κάνετε τεστ. Τα ίδια έλεγαν και στην άτυχη γυναίκα που πέθανε. Σταματήστε εσείς την προπαγάνδα. Στο τέλος όσα τεστ και να μην κάνεις δεν κρύβονται οι (πραγματικοί) νεκροί. Δεν μπορούν να κάνουν τεστ για αυτό δεν κάνουν. Όχι ότι δεν θέλουν. Ελπίζω να βρουν την δυνατότητα να κάνουν τέστ σύντομα.
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

ποια προπαγανδα μωρε? Μεχρι στιγμής τα παμε καλά, αρα κατι γινεται σωστά, αν κατι στραβωσει (χτυπαω ξυλο) το συζηταμε :102:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

argouen έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:34 ποια προπαγανδα μωρε? Μεχρι στιγμής τα παμε καλά, αρα κατι γινεται σωστά, αν κατι στραβωσει (χτυπαω ξυλο) το συζηταμε :102:
Το πόσο καλά τα πάμε θα φανεί τις επόμενες 15 μέρες. Εγώ λέω ότι τα πάμε μέτρια προς το παρόν. Δεν θα γίνουμε με τίποτε Ιταλία και Ισπανία και λόγω πληθυσμιακών δεδομένων αλλά σε όλα τα Βαλκάνια έχουμε με διαφορά τους περισσότερους νεκρούς.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Gewponos90 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:32 Μα ρε μλκ στο έχω ξαναπει. Σταμάτα να κάνεις damage control. Το ότι δεν ξέρουμε ποια είναι η διασπορά δεν κατηγορώ την κυβέρνηση ( τουλάχιστον για αυτό). Τεστ δεν γίνονται γιατί υπάρχει παγκόσμια έλλειψη. Δεκτό. Εσύ στην αρχή μου λες η διασπορά δεν είναι μεγαλη, σου λέω την διασπορα δεν μπορείς να την κάνεις αφού δεν κάνεις τεστ και γυρνάς αμέσως και μου λες ε καμιά χώρα δεν ξέρει την διασπορα. Συγκεντρώσου και σταματά να απαντάς σαν υπουργος
Δεν τιθεται θεμα damage control γιατι δεν υπαρχει και αναγκη αλλωστε.
Τα ιδια υποστηριζω και για την Ιταλια.
Και αυτοι κανουν τις εκτιμησεις τους με βαση τα ποσοστα που βγαζει η δειγματοληψια τους.
Δεν κανουν εκτιμησεις στην τυχη και προφανως δεν τους ενδιαφερει προς το παρον να βρουν τους ακριβεις αριθμους.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Gewponos90

under έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:37
Gewponos90 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:32 Μα ρε μλκ στο έχω ξαναπει. Σταμάτα να κάνεις damage control. Το ότι δεν ξέρουμε ποια είναι η διασπορά δεν κατηγορώ την κυβέρνηση ( τουλάχιστον για αυτό). Τεστ δεν γίνονται γιατί υπάρχει παγκόσμια έλλειψη. Δεκτό. Εσύ στην αρχή μου λες η διασπορά δεν είναι μεγαλη, σου λέω την διασπορα δεν μπορείς να την κάνεις αφού δεν κάνεις τεστ και γυρνάς αμέσως και μου λες ε καμιά χώρα δεν ξέρει την διασπορα. Συγκεντρώσου και σταματά να απαντάς σαν υπουργος
Δεν τιθεται θεμα damage control γιατι δεν υπαρχει και αναγκη αλλωστε.
Τα ιδια υποστηριζω και για την Ιταλια.
Και αυτοι κανουν τις εκτιμησεις τους με βαση τα ποσοστα που βγαζει η δειγματοληψια τους.
Δεν κανουν εκτιμησεις στην τυχη και προφανως δεν τους ενδιαφερει προς το παρον να βρουν τους ακριβεις αριθμους.
Οπότε συμφωνούμε ότι πραγματικά την διασπορα δεν την ξέρουμε; Απλά ότι εκτιμούμε την διασπορα;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:36
argouen έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:34 ποια προπαγανδα μωρε? Μεχρι στιγμής τα παμε καλά, αρα κατι γινεται σωστά, αν κατι στραβωσει (χτυπαω ξυλο) το συζηταμε :102:
Το πόσο καλά τα πάμε θα φανεί τις επόμενες 15 μέρες. Εγώ λέω ότι τα πάμε μέτρια προς το παρόν. Δεν θα γίνουμε με τίποτε Ιταλία και Ισπανία και λόγω πληθυσμιακών δεδομένων αλλά σε όλα τα Βαλκάνια έχουμε με διαφορά τους περισσότερους νεκρούς.
Ναi οι αλλοι βαλκανιοι κανουν πολλα τεστ, για αυτο εχουν λιγοτερους νεκρους, οχι οτι δεν καανουν - δινουν στοιχεια
Τεσπα whatever
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
under

Gewponos90 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:38 Οπότε συμφωνούμε ότι πραγματικά την διασπορα δεν την ξέρουμε; Απλά ότι εκτιμούμε την διασπορα;
Μιλαμε για ρυθμο διασπορας.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

sys3x έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:31
aljawn έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:26
ST48410 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:08 Συμφωνώ σε αυτά. Και εγώ θα ήθελα μαζικότερες εξετάσεις αλλά δεν έχω ιδέα τι κόστος απαιτείται και αν υπάρχει επάρκεια σε αντιδραστήρια. Και το πιο σημαντικό. Αν υπάρχουν τόσα διαγνωστικά κέντρα να τις διεξάγουν σε σύντομο διάστημα. Εν βγει ένα γρήγορο και φτηνό τεστ θα έχουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα της κατάστασης.
Επάρκεια σε αντιδραστήρια δεν υπάρχει, γιατί δεν έγιναν οι προμήθειες όταν έπρεπε.
Επιπλέον, απ' όσο ξέρω, δεν έχουν επιτάξει και το υλικό που έχουν τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.
Αυτό είναι το επόμενο βήμα το οποίο φυσικά έπρεπε να είχε γίνει χτες και δεν μιλώ φυσικά για τα αντιδραστήρια μόνον.
Μα πάμε καλά....
My Life had stood, a Loaded Gun
Gewponos90

under έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:39
Gewponos90 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:38 Οπότε συμφωνούμε ότι πραγματικά την διασπορα δεν την ξέρουμε; Απλά ότι εκτιμούμε την διασπορα;
Οκ οκ. Σηκώνω τα χέρια ψηλα
Gewponos90

Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:36
Από πού προκύπτει ότι δεν θα γίνουμε με τίποτα Ισπανία και Ιταλία;
Άβαταρ μέλους
under

Gewponos90 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:40
Που δυσκολευεσαι φιλε ;
3f3k
Phorum.gr user: letryf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 3f3k »

Ποιος ρυθμός διασποράς ρε επιστήμονες; Από που τον υπολογίζετε; Έχετε καταντήσει χειρότεροι από τους ζαιους.
Ακόμα περιμένω απάντηση γιατί δεν επιτάξανε ιδιωτικές κλινικές αφου δεν έχουν κρεβάτια. Η 41χρονη γιατί πέθανε σπίτι της; Δεν υπήρχαν κρεβάτια και προσωπικό;
Gewponos90

under έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:42
Gewponos90 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:40

Που δυσκολευεσαι φιλε ;
Πουθενα. Έχεις δίκιο. Ξέρουμε στα σίγουρα σε μια εβδομαδα τι μας περιμενει
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”