!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εγω ουτε τα λαχανικα δεν φορτωνα πανω του.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Εγω ουτε τα λαχανικα δεν φορτωνα πανω του.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Orion22 έγραψε: 25 Ιαν 2024, 23:30 δηλαδή αυτά που είπε για τον αγοραστό και το μπάζωμα/ασφαλτόστρωση του σημείου του ατυχήματος κατόπιν κυβερνητικών εντολών δεν έχει σχέση;
οι αναφορές για εύρεση ιχνών ξυλολίου δεν έχουν σχέση οταν φαίνεται πως ηταν από τις βασικές αιτίες της αναφλεξης
η πιθανή υπαρξη ghost wagons με ποιος ξέρει τι άλλο σε ενα περιβάλλον καλπάζουσας ανοχής στην ανομία;
Αυτό είναι άσχετο με τους λόγους του ατυχήματος.
Θα είχε σημασία αν μας έλεγε κάποιος ότι αν δεν γινόταν η έκρηξη, θα είχαμε πχ πολύ λιγότερους νεκρούς.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2024, 23:04
Spoiler
Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 22:36 Ελπίζω βέβαια μετά από αυτά που είπε, να αντιληφθήκατε όλοι γιατί είναι προτιμότερη μια επιτροπή πάρα ένα δικαστήριο.

Είναι φοβερό άβολο να βλέπεις δικηγόρους να κάνουν "επίθεση" σε μια μητέρα που έχασε το παιδί της και η φωνή της έσπαγε κάθε τόσο.
Το δικαστήριο θα υπάρξει.Ποιοί θα είναι οι κατηγορούμενοι δεν ξέρω.Επαναλαμβάνω ότι η ανάκριση ΕΑΝ ανακαλύψει ευθύνες πολιτικών προσώπων θα ζητήσει από τη βουλή να συναινέσει στη διώξή τους και αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί.
Ακόμη και εάν συγκροτείτο προανακριτική επιτροπή και παρέπεμπε υπουργούς στη δικαιοσύνη πάλι από δικαστές θα δικάζονταν.Περίπτωση να βρίσκονταν ένοχοι αυτοί οι πολιτικοί εάν ακολουθείτο αυτή η διαδικασία ενώ σήμερα δεν βρίσκει ο ανακριτής εισαγγελέας ούτε αποχρώσες ενδείξεις για να ζητήσει τη διώξή τους από τη βουλή είναι απίθανη.Δεν μάθαμε πια τίποτε από όλες τις υποθέσεις που παραπέμπουν διάφορους στη δικαιοσύνη;το φιάσκο της υπόθεσης Νοβάρτις που παρέπεμψαν δέκα και δεν έφθασαν καν σε δίκη οι περισσότεροι επειδή έβαλε την υπόθεσή τους στο αρχείο η ίδια που το ξεκίνησε δεν δίδαξε τίποτε;
Εξήγησα ποιό είναι το πρόβλημα και τώρα και πιο πριν και όταν έγινε το ατύχημα διότι
γνωρίζω πως γίνονται τα δημόσια έργα.Εάν η μελέτη είναι ελλιπής και το έργο δεν μπορεί να λειτουργήσει ο υπουργός δεν μπορεί να κάνει τίποτε : πρέπει να ακολουθήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες και να προκηρύξει άλλον διαγωνισμό.
Spoiler
Δεν υπάρχει σύγκριση με το κακοσυντηρημένο αυτοκίνητο κάποιου ιδιώτη διότι ο ιδιώτης μπορεί να βρει ένα συνεργείο και να κάνει τις επί πλέον εργασίες συντήρησης μέσα σε μια μέρα.Εάν ο υπουργός ή ο διευθυντής της τεχνικής υπηρεσίας πάει να το κάνει αυτό - να βρει δηλαδή έναν εργολάβο να κάνει τη δουλειά χωρίς διαγωνισμό - τότε είναι που θα κατηγορηθεί για απιστία και δωροδοκία σίγουρα και οπωσδήποτε από τους ίδιους που κατηγορούν και τώρα.
Όσον αφορά την κυρία που κατέθεσε θα έχει το δικαίωμα να καταθέσει και στη δίκη όταν γίνει,εάν θα το ασκήσει δεν γνωρίζω ή θα αρνηθεί επειδή δεν θα είναι κατηγορούμενοι αυτοί που θέλει να είναι.
Αλλά δεν είναι ουσιώδης μάρτυς διότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση.Συγγενής θύματος σε ατύχημα που συνέβη χιλιόμετρα μακριά δεν έχει να δώσει κάποιο στοιχείο.Οι δικηγόροι υπεράσπισης λοιπόν σε μια τέτοια δίκη θα αποφύγουν να της κάνουν επιθέσεις διότι δεν έχουν να κερδίσουν τίποτε.Και τώρα δεν την ρώτησε κανείς από τη ΝΔ στην επιτροπή και μάλιστα η ίδια δήλωσε την έκπληξή της για αυτό ενώ ήταν αναμενόμενο.Οι δημοσιογράφοι που είναι διάδικοι στο δικαστήριο των εντυπώσεων της κοινής γνώμης και όχι στο κανονικό είναι άλλη υπόθεση.
αφου γνωρίζεις, για πες, τι από όλα αυτά συνέβει στην περίπτωση της "γράνας" του Μορέας;
τότε που ο λαλιώτης εδωσε εντολή να προχωρήσει η κατασκευή -για να έχει ο ταπερμαν να κόψει κορδέλες εκσυγχρονισμού- και στα 3 χρόνια διαλύθηκε ο δρόμος;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

nowhere έγραψε: 25 Ιαν 2024, 23:22
hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2024, 23:10 Η Γαλή θεωρεί ανάξιο λόγου να δείξει ότι τρέφει κάτι παραπάνω από συμπάθεια για οποιοδήποτε άτομο του φόρουμ, σαν να είναι περαστική από εδώ. Μάλιστα το τονίζει συχνά, εμμέσως πλην σαφώς, ότι δεν έχει attachments και ότι βλέπει τους συμφορουμίτες ως τίποτα άλλο από κάτι για να σπάει πλάκα και να περνάει τον χρόνο της· τίποτα παραπάνω.
:smt126
:lol:
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Orion22 έγραψε: 25 Ιαν 2024, 23:40 αφου γνωρίζεις, για πες, τι από όλα αυτά συνέβει στην περίπτωση της "γράνας" του Μορέας;
τότε που ο λαλιώτης εδωσε εντολή να προχωρήσει η κατασκευή -για να έχει ο ταπερμαν να κόψει κορδέλες εκσυγχρονισμού- και στα 3 χρόνια διαλύθηκε ο δρόμος;
Όλες τις περιπτώσεις δεν τις ξέρω.Σίγουρα την εποχή εκείνη με το νόμο Βενιζέλου τα υπουργικά αδικήματα παραγάφονταν ταχύτατα. :D Με βάση όμως την αναθεώρηση Μητσοτάκη τα υπουργικά αδικήματα παραγράφονται σε 20 χρόνια.
Ας μην ανησυχούν λοιπόν διάφοροι.Εάν ο Καραμανλής έχει κάνει αδίκημα δεν έχει παραγραφεί.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 23:34
Orion22 έγραψε: 25 Ιαν 2024, 23:30 δηλαδή αυτά που είπε για τον αγοραστό και το μπάζωμα/ασφαλτόστρωση του σημείου του ατυχήματος κατόπιν κυβερνητικών εντολών δεν έχει σχέση;
οι αναφορές για εύρεση ιχνών ξυλολίου δεν έχουν σχέση οταν φαίνεται πως ηταν από τις βασικές αιτίες της αναφλεξης
η πιθανή υπαρξη ghost wagons με ποιος ξέρει τι άλλο σε ενα περιβάλλον καλπάζουσας ανοχής στην ανομία;
Θα είχε σημασία αν μας έλεγε κάποιος ότι αν δεν γινόταν η έκρηξη, θα είχαμε πχ πολύ λιγότερους νεκρούς.
δεν ειναι άσχετο
αν δεν υπήρχε έκτηξη τέτοιου μεγέθους και καυσιμη ύλη να την ενισχύσει μέχρι να γίνει "αυτοτροφοδοτούμενη" προφανέστατα και θα υπήρχαν λιγότερα θύματα
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Orion22

πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2024, 23:44
Orion22 έγραψε: 25 Ιαν 2024, 23:40 αφου γνωρίζεις, για πες, τι από όλα αυτά συνέβει στην περίπτωση της "γράνας" του Μορέας;
Όλες τις περιπτώσεις δεν τις ξέρω.Σίγουρα την εποχή εκείνη με το νόμο Βενιζέλου τα υπουργικά αδικήματα παραγάφονταν ταχύτατα. :D Με βάση όμως την αναθεώρηση Μητσοτάκη τα υπουργικά αδικήματα παραγράφονται σε 20 χρόνια.
Ας μην ανησυχούν λοιπόν διάφοροι.Εάν ο Καραμανλής έχει κάνει αδίκημα δεν έχει παραγραφεί.
αυτό ήθελα να ακούσω
το είχα ξαναπέι και στο παλιό νήμα της ασυλίας, προς τιμήν τους τόσο η ντόρα όσο και ο πατέρας της ήταν απο τους 15 που ψήφισαν όχι σε αυτό το έκτρωμα
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Orion22 έγραψε: 25 Ιαν 2024, 23:44
Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 23:34
δεν ειναι άσχετο
αν δεν υπήρχε έκτηξη τέτοιου μεγέθους και καυσιμη ύλη να την ενισχύσει μέχρι να γίνει "αυτοτροφοδοτούμενη" προφανέστατα και θα υπήρχαν λιγότερα θύματα
Είπα άσχετο με τους λόγους του ατυχήματος, όχι με την έκταση που πήρε.

Άβαταρ μέλους
Orion22

οκ*
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

δηλαδή δεν ήταν ψεκες οσοι ελεγαν για ευλεκτες υλες τοτε;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 23:31
Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιαν 2024, 23:23
Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 22:39

Ρε παλικάρια, τι θα γίνει με αυτό το ομαδικό πέσιμο κάθε τόσο στην ΓΑΛΗ;
Το έχετε κάνει σύστημα. Και καλά οι γνωστοί τριμαλακες. Εσύ, τι φάση;
Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Ας πούμε ότι βλέπεις κάποιον να κράζει τη ΓΑΛΗ. Κοιτάς τι έγραψε και θες να την κράξεις κι εσύ. Πόση ώρα θα περιμένεις για να μην είναι ομαδικό το πέσιμο;
Προφανώς και κράζεις όποιον θες, οπότε θες. Επί της ουσίας, ούτε τον hellegennes κατηγόρησα ότι πήγε με τον όχλο, πιο πολύ ήθελα να μάθω γιατί αυξήθηκε η συχνότητα που εκείνος το κάνει.

Ομαδικό πέσιμο, γίνεται όταν βλέπεις κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια σουργελα να την πέφτουν ομαδικά, ο,τι και αν έχει πει.
3-4 είναι, πάντα οι ίδιοι. Μετά αυτοί οι ίδιοι απορούν γιατί τους απαντάει ανάλογα.
Καλά, είναι κι άλλοι που ό,τι κι αν έχει πει δεν θα μιλήσουν γιατί δουλεύουν με στρατόπεδα.
Αλλά υπάρχει μια παροιμία που λέει "αν έπεσες σε ένα μαλάκα το πρωί, συμβαίνει. Αν έπεφτες σε μαλάκες όλη μέρα, είσαι ο μαλάκας".
Κάπου πρέπει να δεις λίγο και τον κοινό παρονομαστή.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

enaon έγραψε: 25 Ιαν 2024, 23:48 δηλαδή δεν ήταν ψεκες οσοι ελεγαν για ευλεκτες υλες τοτε;
κανείς μη τυφλός, δε θα έλεγε ότι δεν υπήρξαν εύφλεκτες ύλες όταν υπάρχει βίντεο με τέτοια έκρηξη και φωτιά.

οι ψεκες όμως έβγαζαν θεωρίες από τον κωλο τους, για οπλισμό που πήγαινε Ουκρανία και άλλες μαλακίες.
γι'αυτό ήταν ψεκες, όχι γιατί μίλησαν για εύφλεκτη ύλη. Όσα γουστάρεις θυμάσαι

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 02:59 Ευθύνη έχει ο Καραμανλής και υπουργοί πριν από αυτόν. Ευθύνη έχει αυτή η κυβέρνηση και κάποιες παραπίσω. Ευθύνη ο Σταθμάρχης, ευθύνη και μηχανοδηγός.
Όπως έχει ευθύνη ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας αν τα κάνει όλα μπουρδέλο, ανεξάρτητα αν υπάρχουν ραντάρ, φώτα και λοιπά. Κάποιο ρόλο έχει εκεί, αλλιώς δεν θα υπήρχε κανείς στον πύργο ελέγχου.
Να διερευνηθούν αυτά και να αποδοθούν ευθύνες. Εμένα μου αρκεί. Συγκεκριμένες ευθύνες σε συγκεκριμένα άτομα. Όχι διάχυση ευθυνών, όλοι κάπου φταίνε από λίγο και στο τέλος όλοι αθώοι ή με αναστολές. Δεν ήταν κάτι απλό αυτό που συνέβη. Απαιτείται απόδοση δικαιοσύνες.

Ούτε για δολοφόνους μίλησα, ούτε πιστεύω ότι θα ήθελε κάποιος να γίνει κάτι τέτοιο. Ωστόσο κι εγώ αν βγω να οδηγήσω μεθυσμένος μπορεί να μην έχω καμία απολύτως πρόθεση να τρακάρω, αλλά τελικά να πάρω κάποιον στο λαιμό μου. Δεν έχει σημασία αν ο σωστός νομικός όρος θα είναι δολοφονία ή εγκληματική αμέλεια. Η ουσία είναι ότι θα μου ζητηθούν ευθύνες και θα πληρώσω.

ΥΓ. Υπόψιν ότι δεν περιμένω πολλά ακόμα κι αν ζητηθεί άρση της ασυλίας και φτάσουμε σε δικαστήριο. Η περίπτωση Τσοχατζόπουλου είναι μάλλον εξαίρεση παρά κανόνας. Και δεν πιστεύω ότι έκτοτε όλοι οι διατελέσαντες υπουργοί ήταν άψογοι και δεν υπέπεσαν σε παρανομίες. Απλά δεν φτάνει να υπάρχουν ενδείξεις ή και αποδείξεις. Η ιστορία δείχνει ότι πρέπει να υπάρχει το κατάλληλο πολιτικό κλίμα προκειμένου να οδηγηθεί κάποιος στο εδώλιο, πόσο μάλλον στη φυλακή.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

να θυμισουμε επισης οτι

Ο ΟΣΕ έσβησε το υλικό των συνομιλιών από την μοιραία νύχτα 15 μέρες μετά την στυγερή δολοφονία

Ο Παναγιώτης Τερεζάκης αποκάλυψε με πρωτοφανή ψυχραιμία ότι το υλικό των συνομιλιών σβήστηκε από το καταγραφικό 15 μέρες μετά την τραγωδία, διότι έτσι προβλέπεται από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και γιατί στο μεταξύ η δικαστικοί λειτουργοί που ερευνούσαν την υπόθεση δεν είχαν ζητήσει αυτό το υλικό.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο ίδιος, προκειμένου να μετακυλήσει τις ευθύνες, ο εισαγγελέας και ο ανακριτής ζήτησαν τα στοιχεία καταγραφής ενάμιση μήνα μετά.

https://karditsastakra.com/2023/12/15/έ ... -το-υλικό/

θα αποδοθει δικαιοσυνη μεινετε ησυχοι
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιαν 2024, 23:54
Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 23:31
Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιαν 2024, 23:23
Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Ας πούμε ότι βλέπεις κάποιον να κράζει τη ΓΑΛΗ. Κοιτάς τι έγραψε και θες να την κράξεις κι εσύ. Πόση ώρα θα περιμένεις για να μην είναι ομαδικό το πέσιμο;
Προφανώς και κράζεις όποιον θες, οπότε θες. Επί της ουσίας, ούτε τον hellegennes κατηγόρησα ότι πήγε με τον όχλο, πιο πολύ ήθελα να μάθω γιατί αυξήθηκε η συχνότητα που εκείνος το κάνει.

Ομαδικό πέσιμο, γίνεται όταν βλέπεις κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια σουργελα να την πέφτουν ομαδικά, ο,τι και αν έχει πει.
3-4 είναι, πάντα οι ίδιοι. Μετά αυτοί οι ίδιοι απορούν γιατί τους απαντάει ανάλογα.
Καλά, είναι κι άλλοι που ό,τι κι αν έχει πει δεν θα μιλήσουν γιατί δουλεύουν με στρατόπεδα.
Αλλά υπάρχει μια παροιμία που λέει "αν έπεσες σε ένα μαλάκα το πρωί, συμβαίνει. Αν έπεφτες σε μαλάκες όλη μέρα, είσαι ο μαλάκας".
Κάπου πρέπει να δεις λίγο και τον κοινό παρονομαστή.
μιλάμε για λεχριτες.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”