Niki έγραψε: 02 Μαρ 2023, 10:34
Το τραγικό ατύχημα με το τρένο με έκανε να σκεφτώ πολύ σοβαρά τι ψηφίζω.
Όχι σε αυτές τις εκλογές δεν θα ψηφίσω ΝΔ.
Δεν έχω αποφασίσει τι θα ψηφίσω αλλά ΝΔ δεν θα ψηφίσω.
Δεν μπορώ να ζώ με αίμα στα χέρια μου τόσων πολλών ανθρώπων.
Παράλληλα θα επηρεάσω όσους μπορούν περισσότερους να μην την ψηφίσουν
Δεν λειτουργώ σαν κομματόσκυλο ούτε σαν πρόβατο.
Είμαι σκεπτόμενη και υπεύθυνη.
Μου αρέσει η τρελή σας σκέψη!!!
52 νεκροί και... αχ καλέ δεν θα ψηφίσω...
5000 νεκροί το χρόνο από το κάπνισμα, αλλά εσείς γραμμένους τους έχετε!!!
Τι υποκριτές είσαστε γαμώ το κέρατο μου!!!
,
δεν ειναι 52 νεκροι.... ειναι 52 δολοφονημενοι απο εγκληματικη αμελεια των κυβερνωντων....
οι 5000 καπνιζοντες ειναι αυτοχειρες... δεν τους δολοφονησε κανεις...
εχεις αλλη Ανοησια να γραψεις;
Τι λε ρε αλήθεια;;;
Το ότι επιτρέπεται το κάπνισμα, ενώ ξέρουν οι κυβερνήσεις ότι είναι θανατηφόρο, πως ονομάζεται;;;
Το ότι ήδη σας έχουν βάλει μέσα στο κεφάλι τη μαλακία ότι οι "αυτόχειρες" μπορεί να πεθάνουν εάν το θέλουν, πως ονομάζεται;
Τις ξέρεις τις απαντήσεις ή θα συνεχίσεις να μαλακίζεσαι όπως πάντα;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
,
δεν ειναι 52 νεκροι.... ειναι 52 δολοφονημενοι απο εγκληματικη αμελεια των κυβερνωντων....
Τι λε ρε αλήθεια;;;
Το ότι επιτρέπεται το κάπνισμα, ενώ ξέρουν οι κυβερνήσεις ότι είναι θανατηφόρο, πως ονομάζεται;;;
Το ότι ήδη σας έχουν βάλει μέσα στο κεφάλι τη μαλακία ότι οι "αυτόχειρες" μπορεί να πεθάνουν εάν το θέλουν, πως ονομάζεται;
.
Υπαρχει ελευθερη αγορα... Δεν σε αναγκαζει κανεις να καπνισεις... Ουτε σε αναγκαζει κανεις να πιεις ενα βαρελι τσιπουρο μονορουφι (πας αδιαβαστος)...
Δεν μπορεις να συγκρινεις την επιλογη σου να κανεις κακο στο εαυτο σου, συνειδητα η ασυνειδητα με το να μπεις στο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ μεσο μαζικης μεταφορας και να γινεις κιμας επειδη οι υπευθυνοι ειναι ηλίθιοι... Βλεπω με εφαρμογη στο κινητο που ειναι ο ντελιβερας να μου φερει το σουβλακι και δεν βλεπαν τα τρενα που ειναι; Εισαι σοβαρος; Μιλαμε για ΕΓΚΛΗΜΑ!
Εσυ σταματα να μαλακιζεσαι και κανε ομοιες και οχι ομοιοφανεις συγκρισεις...
Σε οσους ΝΔαιους εχει μεινει ενα ιχνος συνειδησης και τσιπας, πρεπει να ριξουν μαυρο στην ΝΔ... Ειναι προτιμοτερο να μην πατε καθολου και ειστε απεχωντες της ψηφοφοριας, παρα να δωσετε την ψηφο σας σε συγγενικο κομμα που θα το τραβηξει η μαυρη τρυπα της ΝΔ στο μελλον...
Ετσι, ουτε αριστερα ψηφιζετε, αφου δεν σας αρεσει και δινετε και ισχυρο μηνυμα απαξιωσης στα κομματα για να βαλουν μυαλο και να αλλαξουν η θα εξαφανιστουν για να γεννηθει κατι νεο και υγιες...
Ξυπνατε Ρε! Παιζουν με την νοημοσυνη σας... Μην ειστε αλλο υπηκοα προβατα... Να γινετε ανθρωποι και πολιτες...
zteo έγραψε: 03 Μαρ 2023, 15:05
Πιστεύω ότι η σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη τελείωσε την οποία πιθανότητα της ΝΔ για αυτοδυναμία και στις δεύτερες εκλογές εάν πάμε πλέον.
Το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου και τα Ημια δεν είχαν τελειώσει το ΠΑΣΟΚ.
Άλλες εποχές άλλες δυναμικές.
Εγώ δεν έγραψα ότι δεν θα είναι πρώτη η ΝΔ απλά δεν θα είναι αυτοδύναμη εάν πάμε σε δεύτερες εκλογές .
απο το παρελθόν που έχω ζήσει δεν έχω βγάλει άκρη τι επηρεάζει την ψήφο και τι όχι γιαυτό κρατάω μικρό καλάθι σαυτές τις προφητείες
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
southern έγραψε: 03 Μαρ 2023, 17:45
ας φτιαξουμε μια Νεα Ελλαδα.
χωρις καμια πολιτικη παραταξη στα πανεπιστημια, με εκδιωξη ολων των καταληψεων απο τα πανεπιστημια, αξιολογηση ολων των δημοσιων υπαλληλων, πραγματικη εφαρμογη του δογματος νομος και ταξη
Και φυλάκιση όλων των ολιγαρχών και των Αρδακίων.
Θέλω να δώ τη Τρέμη να τρέμει.
Και τον Μαρινάκη 50 κιλά.
Νεοφιλελέρες, πρόστυχοι και λέρες.
Έξω από τη χώρα μου οι λάθροι και οι παιδέρες.
Εγώ δεν διαχειρίζομαι ζωές ανθρώπων, η νυχτερινή φύλαξη στο πόστο μου είναι υπερχαλαρη (εν αντιθέσει με την πρωινή) και βρίσκομαι εκεί μήπως, εάν και εφόσον χρειαστεί κάτι, δεν χρειάζεται να είμαι Κέρβερος ή Τάλως.
Καμία σχέση.
Ποιός να το φανταζόταν οτι θα ήσουν αργόμισθος?
Μεγάλη αργομισθια να είσαι όρθιος μέσα στα καιρικά φαινόμενα με σαμαριι αλεξίσφαιρο. 3 κιλών.
Κι επειδή είσαι πολύ έξυπνος και το κατάλαβες (nooot) υπάρχει ακριβώς η ίδια αργομισθη θέση και για σένα αν ενδιαφέρεσαι (και για όποιον άλλον εδώ μέσα).
Για να δούμε λίγο τώρα τι αρχιδια έχεις.
Όρθιος μέσα στη βροχή/κρύο/ζέστη με αλεξίσφαιρο 3 κιλών, και γλεντάς ταυτόχρονα και αριστερούς στο φέησμπουκ? Πώωωωωωωωω, τί λε ρε παιδί μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 03 Μαρ 2023, 18:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
,
Τι λε ρε αλήθεια;;;
χωρις καμια πολιτικη παραταξη στα πανεπιστημια, με εκδιωξη ολων των καταληψεων απο τα πανεπιστημια, αξιολογηση ολων των δημοσιων υπαλληλων, πραγματικη εφαρμογη του δογματος νομος και ταξη
Ζεις σε άλλο κόσμο και θα το καταλάβεις σύντομα όπως το κατάλαβαν και όσοι νόμισαν ότι βρήκαν το νέο το 2015.
southern έγραψε: 03 Μαρ 2023, 17:40
Παρατηρησα οτι εσκασαν και τα σουργελα που ριχνουν την ευθυνη του δυστυχηματος στο καπιταλισμο. θα παρουν τα φρυδια μου στις εκλογες.
Φυσικά και αυτό θα πουν.Ήδη οι διαδηλώσεις κατευθύνονται προς την Hellenic Train και όχι προς τον ΟΣΕ,του οποίου υπάλληλος ήταν ο σταθμάρχης.Υπάρχει και νήμα ανάλογο.
Τα περί μη πολιτικής εκμετάλλευσης θα καταρρεύσουν σε λίγες μέρες.Η αντινεοδημοκρατική στάση κάποιων δεξιών θα κρατήσει περισσότερο αλλά όχι για πολύ και σίγουρα δεν θα κρατήσει καθόλου εάν υπάρξει "προοδευτική κυβέρνηση".Θυμάμαι πολύ καλά τι έγινε το 2015.Είχα παρευρεθεί σε συζητήσεις δεξιών που έλεγαν τέρμα αυτό το κόμμα.Σε κανάλια έβγαιναν διάφοροι και υποστήριζαν τον Τσίπρα δηλώνοντας παλιοί δεξιοί.Τους πρώτους μήνες η δημοτικότητά του έφθανε το 80%.Ύστερα από ένα χρόνο ήταν πίσω στις δημοσκοπήσεις από τον Μητσοτάκη ενώ τα άλλα δεξιά κόμματα εξαφανίζονταν.Ολη η ιστορία είχε ως μόνο αποτέλεσμα να αντικατασταθεί ο Σαμαράς από τον Μητσοτάκη.
Δεν πειράζει,ο καθένας κάνει τις επιλογές του και η ιστορία συνεχίζεται.
Δεν θα με επηρεάσει αυτό που έγινε για να ψηφίσω η να μην ψηφίσω ΝΔ . Η ψήφος μου θα είναι καθαρά πολιτική και θα αφορά αν μπορώ να ενταχθώ στο σύστημα ή όχι.
Η ΝΔ οπως και το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ με έχουν αποκλείσει απο το κοινωνικό σύστημα ως αυτοαπασχολούμενο και μου είπαν οτι πρέπει να κλείσω για να πληρωθεί ένα μήνα ένας ΔΥ. Και μέχρι τώρα δεν βλέπω κάποια διαφορά στις απόψεις τους.
Επίσης δεν βλέπω να ασχολείται κανένας με την ασυδοσία στο δημοσιο τομέα η οποία φταίει για τη σύγκρουση των τρένων.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Σέλευκας έγραψε: 03 Μαρ 2023, 18:27
Δεν θα με επηρεάσει αυτό που έγινε για να ψηφίσω η να μην ψηφίσω ΝΔ . Η ψήφος μου θα είναι καθαρά πολιτική και θα αφορά αν μπορώ να ενταχθώ στο σύστημα ή όχι.
Η ΝΔ οπως και το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ με έχουν αποκλείσει απο το κοινωνικό σύστημα ως αυτοαπασχολούμενο και μου είπαν οτι πρέπει να κλείσω για να πληρωθεί ένα μήνα ένας ΔΥ. Και μέχρι τώρα δεν βλέπω κάποια διαφορά στις απόψεις τους.
Επίσης δεν βλέπω να ασχολείται κανένας με την ασυδοσία στο δημοσιο τομέα η οποία φταίει για τη σύγκρουση των τρένων.
Εσυ ελα μαζι μου στο κινημα της αποχης και θα σε καμνω ιδιεταιρα να γινεις ανθρωπος...
,
Τι λε ρε αλήθεια;;;
.
Έχεις κόψει καπιστρι φίλε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ζεις σε άλλο κόσμο και θα το καταλάβεις σύντομα όπως το κατάλαβαν και όσοι νόμισαν ότι βρήκαν το νέο το 2015.
southern έγραψε: 03 Μαρ 2023, 17:40
Παρατηρησα οτι εσκασαν και τα σουργελα που ριχνουν την ευθυνη του δυστυχηματος στο καπιταλισμο. θα παρουν τα φρυδια μου στις εκλογες.
Φυσικά και αυτό θα πουν.Ήδη οι διαδηλώσεις κατευθύνονται προς την Hellenic Train και όχι προς τον ΟΣΕ,του οποίου υπάλληλος ήταν ο σταθμάρχης.Υπάρχει και νήμα ανάλογο.
Τα περί μη πολιτικής εκμετάλλευσης θα καταρρεύσουν σε λίγες μέρες.Η αντινεοδημοκρατική στάση κάποιων δεξιών θα κρατήσει περισσότερο αλλά όχι για πολύ και σίγουρα δεν θα κρατήσει καθόλου εάν υπάρξει "προοδευτική κυβέρνηση".Θυμάμαι πολύ καλά τι έγινε το 2015.Είχα παρευρεθεί σε συζητήσεις δεξιών που έλεγαν τέρμα αυτό το κόμμα.Σε κανάλια έβγαιναν διάφοροι και υποστήριζαν τον Τσίπρα δηλώνοντας παλιοί δεξιοί.Τους πρώτους μήνες η δημοτικότητά του έφθανε το 80%.Ύστερα από ένα χρόνο ήταν πίσω στις δημοσκοπήσεις από τον Μητσοτάκη ενώ τα άλλα δεξιά κόμματα εξαφανίζονταν.Ολη η ιστορία είχε ως μόνο αποτέλεσμα να αντικατασταθεί ο Σαμαράς από τον Μητσοτάκη.
Δεν πειράζει,ο καθένας κάνει τις επιλογές του και η ιστορία συνεχίζεται.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναϋπάρξει σοβαρό ρεύμα από ΝΔ προς Συριζα, αυτό που έγινε τότε ήταν αποτέλεσμα ιδιαίτερων συνθηκών και μη πρότερης εμπειρίας.
Μακάρι αλλά ποιός θα τα κάνει... ξέρω, να ψηφίσουμε εναλλακτικούς, οκ αλλά όχι ότι δεν έχουμε και αμφιβολίες και μάλιστα πολλές.