!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεν θα ψηφίσω ΝΔ είναι πολλοί οι νεκροί.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Δεν θα ψηφίσω ΝΔ είναι πολλοί οι νεκροί.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Εγώ πάντως νομίζω ότι δεν θα επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα το δυστύχημα. Απλώς γιατί όλοι ξέρουν ότι είναι πολύ εύκολο να χτυπάς το σαμάρι των κομμάτων αλλά κανένα κόμμα δεν προτίθεται να χτυπήσει τον γάιδαρο.

Οπότε, η δήλωση του οποιουδήποτε λέει τι δεν θα ψηφίσει αλλά δεν λέει τι θα ψηφίσει, είναι άνευ παραμικρής ουσίας.

Αν επιλέγει αποχή, είναι άλλο θέμα. Αλλά και οι δηλώσεις των απεχόντων είναι άνευ ουσίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Μπήκε το βαρύ πυροβολικό του "εγώ δεν είμαι νουδού, αλλά".
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μαρ 2023, 12:36 Οπότε, η δήλωση του οποιουδήποτε λέει τι δεν θα ψηφίσει αλλά δεν λέει τι θα ψηφίσει, είναι άνευ παραμικρής ουσίας.
Εχουν αυξηθεί αυτοί πάρα πολύ τελευταία.Φυσική συνέπεια του γεγονότος ότι πλέον έχουν κυβερνήσει όλοι.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

πατησιωτης έγραψε: 03 Μαρ 2023, 13:26
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μαρ 2023, 12:36 Οπότε, η δήλωση του οποιουδήποτε λέει τι δεν θα ψηφίσει αλλά δεν λέει τι θα ψηφίσει, είναι άνευ παραμικρής ουσίας.
Εχουν αυξηθεί αυτοί πάρα πολύ τελευταία.Φυσική συνέπεια του γεγονότος ότι πλέον έχουν κυβερνήσει όλοι.

Γιατί είχε βάλει και τον ΟΣΕ στη τούρτα ο καραφλοσούπερμαν, αφού δε τον είχε πουλήσει αυτός?
https://twitter.com/steveroxani/status/ ... 9430871054
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Εγώ το ξέρω.

Αυτοί δεν το έχουν καταλάβει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
independent44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 »

Είτε φταίει ο Σταθμάρχης, είτε οι Γυφτοι, είτε ο ΟΣΕ, δεν υπάρχει δικαιολογία.
Δεν τους αξίζει να κυβερνούν
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μαρ 2023, 14:12
Εγώ το ξέρω.

Αυτοί δεν το έχουν καταλάβει.
Το έχουν και για αυτό δεν λένε τι θα ψηφίσουν.Θα μπορούσαν να πουν κάτω η ΝΔ,ψηφίζω σύριζα ή κάτω η ΝΔ ψηφίζω Βελόπουλο ή Χρυσή Αυγή ή ΠΑΣΟΚ.
Δεν το λένε επειδή δεν θέλουν να δεχθούν επίθεση για τα "προσόντα" αυτού που θα πουν. :D Συνέπεια του γεγονότος ότι έχουν κυβερνήσει όλες οι παρατάξεις.Δεν είμαστε στο 1981.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

independent44 έγραψε: 03 Μαρ 2023, 14:15 Είτε φταίει ο Σταθμάρχης, είτε οι Γυφτοι, είτε ο ΟΣΕ, δεν υπάρχει δικαιολογία.
Σωστό. Να φέρουμε άλλους, από τη Γερμανία ξέρω 'γω ή την Ιαπωνία. Ή εννοείς μόνο τους σημερινούς;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Niki έγραψε: 02 Μαρ 2023, 10:34 Το τραγικό ατύχημα με το τρένο με έκανε να σκεφτώ πολύ σοβαρά τι ψηφίζω.
Όχι σε αυτές τις εκλογές δεν θα ψηφίσω ΝΔ.
Δεν έχω αποφασίσει τι θα ψηφίσω αλλά ΝΔ δεν θα ψηφίσω.
Δεν μπορώ να ζώ με αίμα στα χέρια μου τόσων πολλών ανθρώπων.
Παράλληλα θα επηρεάσω όσους μπορούν περισσότερους να μην την ψηφίσουν

Δεν λειτουργώ σαν κομματόσκυλο ούτε σαν πρόβατο.
Είμαι σκεπτόμενη και υπεύθυνη.
Δεν διαφοροποιείσαι απ'τα κομματόσκυλα με αυτό που έγραψες. Είναι οξύμωρο, αυτοαναιρείσαι. Αυτό κάνουν εδώ μέσα οι εξηντάλεπτοι μποτάκηδες. Κι ακριβώς επειδή δεν σε θεωρώ μποτ, σου λέω απλά να κάνεις ό,τι εσύ γουστάρεις, αλλά ποιόν ενδιαφέρει κιόλας η αλήθεια είναι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
independent44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 »

Bic έγραψε: 03 Μαρ 2023, 14:32
independent44 έγραψε: 03 Μαρ 2023, 14:15 Είτε φταίει ο Σταθμάρχης, είτε οι Γυφτοι, είτε ο ΟΣΕ, δεν υπάρχει δικαιολογία.
Σωστό. Να φέρουμε άλλους, από τη Γερμανία ξέρω 'γω ή την Ιαπωνία. Ή εννοείς μόνο τους σημερινούς;
Όλους.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Otto Weininger έγραψε: 02 Μαρ 2023, 12:20
panos291 έγραψε: 02 Μαρ 2023, 12:10
Otto Weininger έγραψε: 02 Μαρ 2023, 11:52

Έτσι κόβει ταρίφα ψήφου αυτή. Μέχρι 15 νεκρούς ψηφίζω. Από 15 έως 99 δεν ψηφίζω.

Από 104 και πάνω κουνάω το δάχτυλο και ζητάω και τα ρέστα, επίσης απειλει εμπειρογνώμονες.
Αν ισχύει πως εδω και σχεδον μια 20ετια δεν υπήρχαν αυτοματοποιημενα συστηματα και η ασφάλεια βασιζονταν στο filotimo παρολες τις προειδοποιησεις, προκειται για αποτυχια ολοκληρου του πολιτικου και μη συστηματος της χωρας.
Η αληθεια ομως ειναι πως ή (αναπόφευκτη υπο αυτες τις συνθηκες) στραβη εκατσε σε αυτην εδω την κυβερνηση και μαλιστα στο τελος της θητειας της οποτε το δεν προλαβαμε δεν στεκει σαν δικαιολογια.
Το "και ολοι οι προηγουμενοι ηταν αχρηστοι" ναι μεν ειναι αληθεια, αλλα δεν ειναι οτι καλυτερο ουτε αυτο.
Για μενα αυτο ειναι χειρότερο απο το Ματι.
Στο Ματι δεν λειτούργησε ο κρατικος μηχανισμος μια συγκεκριμένη μερα κατω απο αντιξοες συνθηκες.
Εδω ομως υπηρχε ενα συνεχες εγκλημα επι 20 χρονια που προετοιμαζε αυτη την καταστροφη, και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε.
Άσε το Μάτι.
Εδώ ποιος είπε ότι κανείς δεν ενδιαφέρθηκε;

2 link επίσημα έβαλα από το 2020 και από το 2022. Αν υπάρχει κάποιος που δεν έκανε απολύτως τίποτα είναι οι ζαίοι

Από κει και πέρα έχει ευθύνη η κυβέρνηση που δε τους έβαλε κωλοδαχτυλο για τους διαγωνισμούς επί διαγωνισμών.
Εαν υπηρχε νομοθετικο κενο για να γινονται διαγωνισμοι επι διαγωνισμων και να διαιωνιζεται ενα χρονιο προβλημα ασφαλείας, φυσικα και εχει ευθύνη η κυβέρνηση η οποια δεν το ελυσε επι 4 χρονια. Ουτε η προηγουμενη, ουτε η παραπροηγουμενη.
Τωρα βέβαια που εγινε το κακο, θα δεις σε ποσο χρονο θα λυθουν ολα αυτα. Θα παρει φωτια ο κρατικος μηχανισμος, θα γινουν ολα αστραπη. Θα δοθουν εντολες απο τον π/θ, τα μηχανηματα θα βρεθουν σε χρονο dt, και θα εγκατασταθουν κατευθειαν μια που θα δουλευουν μερα νυχτα. Η ολη διαδικασία θα γινει με κατεπείγουσα μορφη και παιζει να εχουν λυσει ολες τις ελλειψεις πριν τα μνημόσυνα.
Οτι γινεται παντα σε αυτη την μπουρδελοχωρα δηλαδή, πρωτα γίνεται το κακο και μετά τρεχουμε.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

independent44 έγραψε: 03 Μαρ 2023, 14:40
Bic έγραψε: 03 Μαρ 2023, 14:32
Όλους.
Ωραία, συμφωνούμε. Οπότε, πού καταλήγουμε; Αφού η δεξαμενή είναι συγκεκριμένη, τι επιλογές έχουμε;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Πτολεμαίος έγραψε: 03 Μαρ 2023, 06:44
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Μαρ 2023, 10:39 σοβαρή οργανωμένη κοινωνία
:smt005: :smt005:
Στην Ελλάδα που όταν το ινστιτούτο καταναλωτών λέει "μην αγοράζετε γαλακτοκομικά" (μπας και τριξουμε λίγο τα δόντια στα σούπερ μάρκετ) ο Έλληνας πάει και αγοράζει τριπλά για να έχει απόθεμα (απόθεμα το οποίο θα τον βοηθήσει να κάνει μποϋκοτάζ για πολλές μέρες :smt005:), κάποιοι οραματίζεστε"σοβαρές οργανωμένες κοινωνιες"

Καλό Ενοπλε. Μια αυτό, μια κάτι ψεκ που γλέντησα στο φβ (αναρωτιόταν τι μπορεί να είχε η εμπορική αμαξοστοιχια και τι μας κρύβουν) πέρασε η νύχτα φύλαξης απόψε γαματα. Έριξα πολύ γέλιο.
Μας εμάς γελάτε, με εσάς όμως τους ακροφιλελενεοσυντηρητικοδεξιους, κλαίμε.
Και τεχνοκρατες του δντ εφάρμοσαν τα προγράμματα τους, και της ευρωπαϊκής ένωσης, και κουλή ψηφίσαμε αυτοδύναμο με άριστη αντιαναρχαριστερη ατζέντα, και τους συνδικαλιστές θεωρήσαμε ένα μάτσο βολεμενα παράσιτα, όλα τα κάναμε εδώ και 13 χρόνια.
Και τι έγινε στην εν λόγω περίπτωση; ένας οργανισμός διαλυμένος, με προσωπικό 4/10 ανά χιλιομετρο σε σχέση με τις άλλες χώρες της εε,ξεπουλημενο σε ξένη κρατική εταιρία, χωρίς τα ανάλογα αυτόματα συστήματα, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούνται 60χρονοι αχθοφόροι και 6μηνα μπλοκάκια, μόνα τους σε θέσεις που κρατάνε ανθρώπινες ζωές. Και από πάνω, να πουλάς μούρη πως εκσυγχρονιζεσαι και έχεις τραίνα πιο γρήγορα και εισητηρια πιο ακριβά, γιατί η Ελλάδα προχωράει.
Να μας πείτε σε πόσα πτώματα οι ιδέες σας αποτυγχάνουν να ενημερωθούμε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Kauldron έγραψε: 03 Μαρ 2023, 11:21
Πτολεμαίος έγραψε: 03 Μαρ 2023, 08:41
BigChiefWahoo έγραψε: 03 Μαρ 2023, 08:23
Εντωμεταξύ σου γυρνάει μπούμερανγκ όλο αυτό που έγραψες,με τη φράση αυτή.
Είσαι σε βάρδια φύλαξης αλλά γλεντάς και κόσμο στο φέις ;
Και σου έφαγε και τις οχτώ ώρες ;
Τι διαφορετικό έχεις από τον σταθμάρχη δλδ ;
Εγώ δεν διαχειρίζομαι ζωές ανθρώπων, η νυχτερινή φύλαξη στο πόστο μου είναι υπερχαλαρη (εν αντιθέσει με την πρωινή) και βρίσκομαι εκεί μήπως, εάν και εφόσον χρειαστεί κάτι, δεν χρειάζεται να είμαι Κέρβερος ή Τάλως.

Καμία σχέση.
Ποιός να το φανταζόταν οτι θα ήσουν αργόμισθος?
Μεγάλη αργομισθια να είσαι όρθιος μέσα στα καιρικά φαινόμενα με σαμαριι αλεξίσφαιρο. 3 κιλών.
Κι επειδή είσαι πολύ έξυπνος και το κατάλαβες (nooot) υπάρχει ακριβώς η ίδια αργομισθη θέση και για σένα αν ενδιαφέρεσαι (και για όποιον άλλον εδώ μέσα).
Για να δούμε λίγο τώρα τι αρχιδια έχεις.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Πιστεύω ότι η σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη τελείωσε την οποία πιθανότητα της ΝΔ για αυτοδυναμία και στις δεύτερες εκλογές εάν πάμε πλέον.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”