!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Γιαννάκου καταψηφίζει την Συνεπιμέλεια

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Η Γιαννάκου καταψηφίζει την Συνεπιμέλεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Τι να μας κλάσει ο ΟΗΕ μπροστά στους Ενεργούς Μπαμπάδες...
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

foscilis έγραψε: 21 Μάιος 2021, 16:17 Τι να μας κλάσει ο ΟΗΕ μπροστά στους Ενεργούς Μπαμπάδες...
Ναι γιατί το να στερείται κάποιος το παιδί του, τον καθιστά πιο αποφασιστικό, ακόμη και από το παραμάγαζο της Open Society.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu »

foscilis έγραψε: 21 Μάιος 2021, 16:01 Η μεροληψία δεν υπήρχε από τον νόμο ούτε γιατί έτσι, υπήρχε από τα δικαστήρια. Αυτό δεν είναι δυνατόν να λυθεί με νόμο που διατάζει υποχρεωτική συνεπιμέλεια ό,τι και να γίνει. Αν τα δικαστήρια έδιναν συστηματικά 100% της περιουσίας μετά το διαζύγιο στη γυναίκα, θα ήταν λύση ένας νόμος που θα έλεγε ισοπεδωτικά "50%-50% ό,τι και να γίνει";
Όχι, αλλά θα 'ταν μια αρχή.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Μάιος 2021, 13:10 Η καλύτερη λύση για τα μη συναινετικά διαζύγια είναι η υποχρεωτικη διαμεσολάβηση κοινωνικών λειτουργών. Ούτε οι πατεράδες πρέπει να γίνονται θύματα εκβιασμού μερικών καργιολων που χρησιμοποιούν το παιδί, αλλά ούτε και να πλησιάζουν το παιδί κακοποιητικοι πατεράδες.
Αυτο.

Λογικη 100%.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Υδράργυρος έγραψε: 21 Μάιος 2021, 14:40
Ασέβαστος έγραψε: 21 Μάιος 2021, 14:27
Υδράργυρος έγραψε: 21 Μάιος 2021, 13:44

Ηρωίδες είναι. Αυτο απαντάει σε αυτούς που μιλάνε για βιομηχανίες διατροφών (που μάντεψε ποιούς αφορά πάλι)
και οι αντρες μπορουν να δειξουν αναλογο ηρωισμο, αν τους δωθει η ευκαιρια.
Δεν το αμφισβητώ. Αλλά είναι άσχετο με το κόψιμο στα δύο
συμφωνεις σε μη-κοψιμο αλλα η επιμελεια να δινεται εξ ολοκληρου σε εναν γονιο, με αντικειμενικα κριτηρια και οχι με το αν εχει αρχιδια η μουνι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Awesomatic έγραψε: 21 Μάιος 2021, 15:17
AlienWay έγραψε: 21 Μάιος 2021, 14:26 Το πρόβλημα δεν είναι το νομοσχέδιο καθαυτό, το πρόβλημα είναι αυτοί που δώσανε τον αγώνα τους για να υπάρξει αυτό το νομοσχέδιο (οι ενεργοί μπαμπάδες).

Αυτό τους πονάει.
Δες τις αφίσες από τις δύο μεριές, τα λένε όλα.

Από την μία άνθρωποι που ζητάνε ισα δικαιώματα να βλέπουν τα παιδιά τους και από την άλλη μίσος άσβεστο, κραυγές για πατριαρχία, ρατσισμό και ότι υστερικό τους κατέβει στο κεφάλι για να το σταματήσουν, σαν ταλιμπάν. Αυτό και μόνο νομίζω αρκεί.
σωστο κι αυτο.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

foscilis έγραψε: 21 Μάιος 2021, 15:57 Πολύ καλά τα είπε ο Βαρουφάκης και να φανταστείτε ότι το λέω εγώ.

το ειδες ολο;

στα πρωτα 5 λεπτα φαινεται να τα λεει καλα, μετα αρχιζει κατι ουρανομηκεις πιπες και το σταματησα.

Άβαταρ μέλους
foscilis

esu έγραψε: 21 Μάιος 2021, 17:44
foscilis έγραψε: 21 Μάιος 2021, 16:01 Η μεροληψία δεν υπήρχε από τον νόμο ούτε γιατί έτσι, υπήρχε από τα δικαστήρια. Αυτό δεν είναι δυνατόν να λυθεί με νόμο που διατάζει υποχρεωτική συνεπιμέλεια ό,τι και να γίνει. Αν τα δικαστήρια έδιναν συστηματικά 100% της περιουσίας μετά το διαζύγιο στη γυναίκα, θα ήταν λύση ένας νόμος που θα έλεγε ισοπεδωτικά "50%-50% ό,τι και να γίνει";
Όχι, αλλά θα 'ταν μια αρχή.
Ναι όπως και το να κόβουν το παιδί στη μέση.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

foscilis έγραψε: 21 Μάιος 2021, 16:01
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μάιος 2021, 15:24
Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2021, 15:20

Συγγνώμη, αλλά το one size fits all είναι με τη τωρινή νομοθεσία. Η καινούρια δομή είναι one size fits all/2. Και για να γίνω πιο σαφής, το τωρινό size range ήταν 37-40 γυναικείο παπούτσι αποκλειστικά και τώρα γίνεται 37-46 γυναικείο-αντρικό.
Aυτό που γράφεις, ισχύει. Υπήρχε υπερβολική μεροληψία υπέρ της μάνας, γιατί έτσι.
Η μεροληψία δεν υπήρχε από τον νόμο ούτε γιατί έτσι, υπήρχε από τα δικαστήρια. Αυτό δεν είναι δυνατόν να λυθεί με νόμο που διατάζει υποχρεωτική συνεπιμέλεια ό,τι και να γίνει. Αν τα δικαστήρια έδιναν συστηματικά 100% της περιουσίας μετά το διαζύγιο στη γυναίκα, θα ήταν λύση ένας νόμος που θα έλεγε ισοπεδωτικά "50%-50% ό,τι και να γίνει";

αν τα δικαστηρια εδιναν ολη τη γονεικη περιουσια στο "παιδι" (αγορι) και το κοριτσι εμενε στον ασσο, θα ηταν λύση ενας νομος που να ελεγε 50-50;

το οτι οι δικαστες ειναι κατα κανονα συντηρητικοι κωλογεροι, σημαινει οτι δεν πρεπει να υπαρξει προοδος;

Άβαταρ μέλους
foscilis

AlienWay έγραψε: 21 Μάιος 2021, 16:21
foscilis έγραψε: 21 Μάιος 2021, 16:17 Τι να μας κλάσει ο ΟΗΕ μπροστά στους Ενεργούς Μπαμπάδες...
Ναι γιατί το να στερείται κάποιος το παιδί του, τον καθιστά πιο αποφασιστικό,
Έλα τώρα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Ασέβαστος έγραψε: 21 Μάιος 2021, 18:31
foscilis έγραψε: 21 Μάιος 2021, 16:01
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μάιος 2021, 15:24

Aυτό που γράφεις, ισχύει. Υπήρχε υπερβολική μεροληψία υπέρ της μάνας, γιατί έτσι.
Η μεροληψία δεν υπήρχε από τον νόμο ούτε γιατί έτσι, υπήρχε από τα δικαστήρια. Αυτό δεν είναι δυνατόν να λυθεί με νόμο που διατάζει υποχρεωτική συνεπιμέλεια ό,τι και να γίνει. Αν τα δικαστήρια έδιναν συστηματικά 100% της περιουσίας μετά το διαζύγιο στη γυναίκα, θα ήταν λύση ένας νόμος που θα έλεγε ισοπεδωτικά "50%-50% ό,τι και να γίνει";

αν τα δικαστηρια εδιναν ολη τη γονεικη περιουσια στο "παιδι" (αγορι) και το κοριτσι εμενε στον ασσο, θα ηταν λύση ενας νομος που να ελεγε 50-50;
Η δικιά μου αναλογία έχει μια περιουσία που είναι δημιούργημα ενώ η δικιά σου μια περιουσία που είναι κέρδος. Και αυτό τα λέει όλα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Ασέβαστος έγραψε: 21 Μάιος 2021, 18:27
foscilis έγραψε: 21 Μάιος 2021, 15:57 Πολύ καλά τα είπε ο Βαρουφάκης και να φανταστείτε ότι το λέω εγώ.

το ειδες ολο;

στα πρωτα 5 λεπτα φαινεται να τα λεει καλα, μετα αρχιζει κατι ουρανομηκεις πιπες και το σταματησα.
Άρα έβγαλες συμπέρασμα από γύρω στα 30 δευτερόλεπτα μετά τα πρώτα 5 λεπτά, ενώ συνολικά μιλάει 17. Και ενώ παραδέχεσαι και ο ίδιος ότι από τα 5:30 που είδες τα 5 ήταν καλά.

ΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

foscilis έγραψε: 21 Μάιος 2021, 18:33

Η δικιά μου αναλογία έχει μια περιουσία που είναι δημιούργημα ενώ η δικιά σου μια περιουσία που είναι κέρδος. Και αυτό τα λέει όλα.
αδιαφορο. το παραδειγμα μου ειναι για να σου δειξω οτι και οι δικαστες μπορουν να κανουν μαλακιες, και θελουν νομους για να τους φερουν στον ισιο δρομο.

τεσπα, η εκλεγμενη κυβερνηση εφαρμοσε με νομο τη βουληση του ελληνικου λαου. οποιος διαφωνει στα παπαρια μας, ο νομος ειναι νομος. :102:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

foscilis έγραψε: 21 Μάιος 2021, 18:35
Άρα έβγαλες συμπέρασμα από γύρω στα 30 δευτερόλεπτα μετά τα πρώτα 5 λεπτά, ενώ συνολικά μιλάει 17. Και ενώ παραδέχεσαι και ο ίδιος ότι από τα 5:30 που είδες τα 5 ήταν καλά.

ΟΚ.
τι να καμω, ειμαι αλλεργικος στις μαλακιες. δεν τον αντεχω τον παπαρα ετσι κι αλλιως, αμα λεει και κοτσανες μου ειναι αδυνατον να παρακολουθησω. :102:

α δε βαριεσαι κανε περιληψη :102:

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Λοιπόν, θα τον βάλω να τον ακούσω. Αν λέει πίπες ως συνήθως, θα βρίσω τον φόσι, γιατί είναι Παρασκευή απόγευμα και έχω κέφια.

Είμαι στο "η κόρη μου αποδήμησε" και είμαι ετοιμη να στενοχωρηθώ, μετά λέει το Αυστραλία και λεω ΑΓΑΜΗΣΟΥ. Οριακά θα το κλείσω.

Μέχρι τώρα έχει μιλήσει για θανατική ποινή, για την προίκα που στήριξε η δεξιά το '83, για αμβλώσεις και Προτεστάντες Αμερικάνους, για πορτοφόλια, νέο φεμινισμό. Έχει πει οριακά 2-3 πραγματάκια στα οποία συμφωνώ κι εγώ, αλλά του αέρα σε φάση καφενείο. Τουλάχιστον η Γιαννάκου μίλαγε συγκεκριμένα. Έχασα 17 λεπτά από τη ζωή μου.

Φόσι τομπαίρνεις, απαγγέλει Άννα Καρένινα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”