!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Γιαννάκου καταψηφίζει την Συνεπιμέλεια

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Η Γιαννάκου καταψηφίζει την Συνεπιμέλεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Το πρόβλημα δεν είναι το νομοσχέδιο καθαυτό, το πρόβλημα είναι αυτοί που δώσανε τον αγώνα τους για να υπάρξει αυτό το νομοσχέδιο (οι ενεργοί μπαμπάδες).

Αυτό τους πονάει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Υδράργυρος έγραψε: 21 Μάιος 2021, 13:44
Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2021, 13:28
Δηλαδη η γυναίκα με τα 800 πως βολεύει όλο το μήνα μόνη τη νταντα, τη δουλειά, το μεγαλωμα του παιδιού, το σπίτι κλπ κλπ έξοδα που εσύ τώρα φτάνεις να τα σπας δια δύο και να κλαίγεσαι, ενώ αυτή τα τρωει στη μάπα όλο το μήνα? Καλά πιο ρεζίλι επιχειρημα , να ξεφτιλιζει τον ανδρικό πληθυσμό , δεν έχει ειπωθεί ως τώρα ειλικρινά.

Ασχετο, αλλά επειδή έβαλα πολύ β ενικό, αντί γ και πριν , δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά, βάζω β επειδή απαντάω σε σένα, μςταφρασε τον ως γ και τυχαίο παράδειγμα.
Ηρωίδες είναι. Αυτο απαντάει σε αυτούς που μιλάνε για βιομηχανίες διατροφών (που μάντεψε ποιούς αφορά πάλι)
και οι αντρες μπορουν να δειξουν αναλογο ηρωισμο, αν τους δωθει η ευκαιρια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Maspoli έγραψε: 21 Μάιος 2021, 13:45
Υδράργυρος έγραψε: 21 Μάιος 2021, 13:20
Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2021, 13:11
Στατιστικά όλοι κλαίγονται για τις διατροφές για να μην πληρώσουν. Τώρα κομμένες οι διατροφες θα πληρώνετε το ήμισυ του μεγαλωματος :)
Άμα είσαι εργαζόμενος πατέρας θες οικιακή βοηθό για όλο το μήνα. Γιατί δε μπορείς να βρεις μόνο για 15 μέρες και τις άλλες 15 να μην πληρώνεις. Το ίδιο και η πρώην σου. Οικονομικά κάποιον των 800-1000 ευρώ τον συμφέρει να πληρώνει διατροφή. Μάντεψε ποιοι θα πληρώναν λιγότερα για να μεγαλωσουν τα παιδιά τους έναντι της συνεπιμέλειας. Μάντεψε ποιους συμφέρει
Ειδικά άμα έχεις και επιχειρήσεις θα θέλεις να βάλεις μέσα τα παιδιά σου, oh wait ποιά παιδιά σου, τα παιδιά της πρώην σου. Φαντάσου πως θα στο κοπανάει ο αδελφός σου που θα θέλει να βάλει και αυτός τα παιδιά οτυ μέσα στις οικογενειακές επιχειρήσεις.
Όλοι οι δρομοι εκεί οδηγούν.
Τι είναι αυτά που γράφεις ρε φίλε; Έλεος ρε άνθρωπε.
ειναι ζαιος. εκανε κατι η νδ, αρα πρεπει να το βγαλει σκαρτο.

αυτα.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 21 Μάιος 2021, 14:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2021, 13:54
Υδράργυρος έγραψε: 21 Μάιος 2021, 13:52
Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2021, 13:24
Πώς μειώνονται τα δικαιώματα του παιδιού με το νέο νόμο ? Με λίγα λόγια.
Το συμφέρον του παιδιού είναι να έχει ένα σπίτι, μια αναφορά, ένα περιβάλλον στο οποίο θα έχει τους φίλους του το σχολείο, τα φροντιστήρια κλπ.
Κανείς δε διαφωνεί οτι είναι καλύτερα έτσι από το να πηγαίνει μια εβδομάδα στον έναν, μια στον άλλον, με ένα σακίδιο στην πλάτη, που τελικά δε θα ανήκει ούτε στο ένα περιβάλλον ούτε στο άλλο. Κανείς ποτέ δεν έχει ισχυριστεί οτι το να μοιράζεται είναι καλύτερο. Γιατί μη γελιόμαστε, θα είναι οι εξαιρέσεις που θα μένουν στην ίδια περιοχή. Θα φάνε τα παιδικά τους χρόνια στις μετακινήσεις.
Ωπα κάτσε κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά. Ποιος σου είπε ότι η τύπισσα θα πάρει το παιδί στο διαζύγιο και θα σηκωθεί νά πάει να μείνει σε άλλη περιοχή, στο χωριό της, κλπ? Όχι καλέ μου, θα μένετε στην περιοχή που το παιδί έχει τη ζωή του. Δηλαδή εγώ αν αύριο το πρωί χωρίσω, δε θα πάρω τα παιδιά μου να γυρίσω στο πατρικό μου στο νησι να μείνω και να υποχρέωσω τον άλλο να έρχεται ταξίδι μια φορά το μήνα, γιατί έτσι μου καύλωσε μια ωραία μέρα ή γιατί με απάτησε και ήθελα να του τη μπω!
Με την ίδια λογική κι εσύ, αν θες να έχεις δικαιώματα ίσα, θα κόψεις τον κωλο σου να είσαι δίπλα στη ζωή του παιδιού σου. Ξαναλέω , αν δε θες, παραιτησου ή υπόγραψε να είσαι μπαμπάς one night stand με ημιδιατροφή , δεν στο απαγορεύει κάνεις. Αλλά να είναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ, και όχι αφήγημα από τις δακρυβρεχτες ιστορίες θερινής νυκτός
με προφίλ της Παναγιας, που τσαμπουνανε ορισμενοι στον περίγυρο, για να βγουν κι από πάνω ή για να τους λυπηθεί καμία γκόμενα ή γιατί απλά είναι αρχιδοκαμποι.
:+1:

στηριζω σεσιλ σε οσα ειπε στο νημα, ουτε ενα λαθος δε βρηκα.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Ασέβαστος έγραψε: 21 Μάιος 2021, 14:16
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Μάιος 2021, 10:01 Και ο πατέρας και η μάνα έχουν θέση εξουσίας προς το παιδί, άρα να λειτουργήσουν κακοποιητικα σε κάθε επιπεδο, είναι κάπου κοντά ποσοστιαία. Το θέμα είναι πως οι άντρες προφανώς είναι πιο βίαιοι και προς τις γυναίκες, και προς άλλους άντρες, άρα σίγουρα δεν ξεκινάμε από ισότιμη βάση. Από την άλλη βέβαια δεν μπορείς να κάνεις ρατσιστικό τσουβάλιασμα όπως κάνουν κάτι ακροδεξιοί περί "ποσοστοσεων," αν και οι ίδιοι άλλωστε πάντα για άνδρες μετανάστες μιλάνε για να επιχειρηματολογησουν κατά της μετανάστευσης και όχι για γυναίκες. Είναι δύσκολο το ζήτημα.
οχι, δεν ειναι.

οι αντρες ειναι εξισου βιαιοι με τις γυναικες. απλως τις γυναικες "δεν τις παιρνει" να ασκησουν βια στους αντρες, λογω σωματικης διαπλασης. στα παιδια, οπου μπορουν, ασκουν.
Γιατί ως γνωστόν οι γυναίκες πλακώνονται μεταξύ τους στο γυναικείο μπάσκετ , η στις γειτονιές, η στα μπαρ ξέρω γω. Επίσης οι άντρες σκοτώνουν άντρες συνέχεια.Πχ γκει σιριαλ κιλερ υπάρχουν δεκάδες και όχι τίποτα μπρατσαραδες. Ο φόνος βασίζεται στην έκπληξη, όχι στην σωματική δύναμη. Λεσβιες σιριαλ κιλερ... Είδος προς εξαφάνιση.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Υδράργυρος έγραψε: 21 Μάιος 2021, 14:16
Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2021, 13:54
Ωπα κάτσε κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά. Ποιος σου είπε ότι η τύπισσα θα πάρει το παιδί στο διαζύγιο και θα σηκωθεί νά πάει να μείνει σε άλλη περιοχή, στο χωριό της, κλπ? Όχι καλέ μου, θα μένετε στην περιοχή που το παιδί έχει τη ζωή του. Δηλαδή εγώ αν αύριο το πρωί χωρίσω, δε θα πάρω τα παιδιά μου να γυρίσω στο πατρικό μου στο νησι να μείνω και να υποχρέωσω τον άλλο να έρχεται ταξίδι μια φορά το μήνα, γιατί έτσι μου καύλωσε μια ωραία μέρα ή γιατί με απάτησε και ήθελα να του τη μπω!
Με την ίδια λογική κι εσύ, αν θες να έχεις δικαιώματα ίσα, θα κόψεις τον κωλο σου να είσαι δίπλα στη ζωή του παιδιού σου. Ξαναλέω , αν δε θες, παραιτησου ή υπόγραψε να είσαι μπαμπάς one night stand με ημιδιατροφή , δεν στο απαγορεύει κάνεις. Αλλά να είναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ, και όχι αφήγημα από τις δακρυβρεχτες ιστορίες θερινής νυκτός
με προφίλ της Παναγιας, που τσαμπουνανε ορισμενοι στον περίγυρο, για να βγουν κι από πάνω ή για να τους λυπηθεί καμία γκόμενα ή γιατί απλά είναι αρχιδοκαμποι.
Δεν το ξέρεις το θέμα και τις πρακτικές πλευρές του. Αν ο ένας μένει στο Γαλάτσι και ο άλλος στο Περιστέρι, φαντάζεσαι οτι τα παιδιά θα είναι συνέχεια μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Φίλους δε θα έχουν ούτε στη μία περιοχή ούτε στην άλλη.
Και δεν ισχύει το εσένα άμα σου αρέσει, γιατι είναι κάτι που ο νόμος επιβάλει αναγκαστικά χωρίς να κοιτάει την πλευρά του παιδιού.
πριν χωρισουν, εμεναν και οι 2 στο γαλατσι.
οποιος αλλαξει διευθυνση, να κοψει το λαιμο του να ειναι κοντα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

aljawn έγραψε: 21 Μάιος 2021, 10:07
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 21 Μάιος 2021, 09:46 Δεν ξέρω. Πάντως, μέχρι τώρα δεν έχουν ακούσει και κανένα σοβαρό, επιστημονικό επιχείρημα. Στερεότυπα και προκαταλήψεις.

Καθίκια οι άντρες, πουτάνες οι γυναίκες. Δεν θέλουν να πληρώνουν οι άντρες, μόνο τα λεφτά θέλουν οι γυναίκες.

Το βασικότερο για μένα είναι άντρες και γυναίκες να εκκινούν από την ίδια αφετηρία ως προς το δικαίωμα επιμέλειας. Είναι αδιανόητο τον 21ο αιώνα να παίρνει η γυναίκα σχεδόν αυτόματα την επιμέλεια και ο άντρας να πρέπει να διεκδικήσει ακόμη και την επικοινωνία με το παιδί του.
Επειδή έχω δουλέψει διαζύγια (δεν έχω βέβαια εκτενή εμπειρία), μπορώ να σου πω ότι μέσες άκρες ισχύουν τα εξής:

1. στατιστικά οι μητέρες είναι πιο κατάλληλες για την ανατροφή των τέκνων
2. στατιστικά οι πατεράδες είναι πιο πιθανό να συνεχίσουν την ζωή τους, κάνοντας νέα οικογένεια
3. στην περίπτωση αυτή, φυσικά, μειώνεται το ενδιαφέρον για τα παιδιά από τον πρώτο γάμο
Φυσικά, αφού είναι έτσι ο νόμος που αποξενώνει τα παιδιά από τον πατέρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Ασέβαστος έγραψε: 21 Μάιος 2021, 14:27
Υδράργυρος έγραψε: 21 Μάιος 2021, 13:44
Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2021, 13:28
Δηλαδη η γυναίκα με τα 800 πως βολεύει όλο το μήνα μόνη τη νταντα, τη δουλειά, το μεγαλωμα του παιδιού, το σπίτι κλπ κλπ έξοδα που εσύ τώρα φτάνεις να τα σπας δια δύο και να κλαίγεσαι, ενώ αυτή τα τρωει στη μάπα όλο το μήνα? Καλά πιο ρεζίλι επιχειρημα , να ξεφτιλιζει τον ανδρικό πληθυσμό , δεν έχει ειπωθεί ως τώρα ειλικρινά.

Ασχετο, αλλά επειδή έβαλα πολύ β ενικό, αντί γ και πριν , δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά, βάζω β επειδή απαντάω σε σένα, μςταφρασε τον ως γ και τυχαίο παράδειγμα.
Ηρωίδες είναι. Αυτο απαντάει σε αυτούς που μιλάνε για βιομηχανίες διατροφών (που μάντεψε ποιούς αφορά πάλι)
και οι αντρες μπορουν να δειξουν αναλογο ηρωισμο, αν τους δωθει η ευκαιρια.
Δεν το αμφισβητώ. Αλλά είναι άσχετο με το κόψιμο στα δύο
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Ασέβαστος έγραψε: 21 Μάιος 2021, 14:31
πριν χωρισουν, εμεναν και οι 2 στο γαλατσι.
οποιος αλλαξει διευθυνση, να κοψει το λαιμο του να ειναι κοντα.
Ο νόμος δε διασφαλίζει οτι θα γίνεται. Και στο τέλος αυτές θα είναι οι εξαιρέσεις (επειδή το έχω δει το έργο σε συναινετική περίπτωση)
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

AlienWay έγραψε: 21 Μάιος 2021, 14:26 Το πρόβλημα δεν είναι το νομοσχέδιο καθαυτό, το πρόβλημα είναι αυτοί που δώσανε τον αγώνα τους για να υπάρξει αυτό το νομοσχέδιο (οι ενεργοί μπαμπάδες).

Αυτό τους πονάει.
Και πως χρηματοδοτήθηκε αυτή η ακριβή καμπάνια που παρακολουθήσαμε;
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Υδράργυρος έγραψε: 21 Μάιος 2021, 14:44
AlienWay έγραψε: 21 Μάιος 2021, 14:26 Το πρόβλημα δεν είναι το νομοσχέδιο καθαυτό, το πρόβλημα είναι αυτοί που δώσανε τον αγώνα τους για να υπάρξει αυτό το νομοσχέδιο (οι ενεργοί μπαμπάδες).

Αυτό τους πονάει.
Και πως χρηματοδοτήθηκε αυτή η ακριβή καμπάνια που παρακολουθήσαμε;
Ειλικρινά στα @@ μου. Θες να δούμε πώς χρηματοδοτούνται καμπάνιες δικαιωματιστών στο παρόν και στο μέλλον; Εχω αναρτήσει κατά καιρούς τους χρηματοδοτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 21 Μάιος 2021, 15:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2021, 13:28 Δηλαδη η γυναίκα με τα 800 πως βολεύει όλο το μήνα μόνη τη νταντα, τη δουλειά, το μεγαλωμα του παιδιού, το σπίτι κλπ κλπ έξοδα που εσύ τώρα φτάνεις να τα σπας δια δύο και να κλαίγεσαι, ενώ αυτή τα τρωει στη μάπα όλο το μήνα? Καλά πιο ρεζίλι επιχειρημα , να ξεφτιλιζει τον ανδρικό πληθυσμό , δεν έχει ειπωθεί ως τώρα ειλικρινά.

Να σημειωθεί μια λεπτομέρεια για την διατροφή. Συνήθως οι άντρες δεν θέλουν να πληρώνουν τίποτα. Αυτοί που δεν θέλουν να πληρώνουν είναι κατά την γνώμη μου μεγάλοι ρεζίληδες. Ωστόσο, φταίει σε μεγάλο βαθμό ο νόμος που σε πολλές περιπτώσεις δίνει ελάχιστη η μηδαμινή επαφή του πατέρα με τα παιδιά και αισθάνεται ότι πληρώνει για την ανατροφή ενός ανθρώπου με τον οποίο δεν έχει σχέση.

Από εκεί και πέρα, η διατροφή και τα έξοδα διαβίωσης δεν είναι το ίδιο πράγμα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η διατροφή για έναν κανονικά εργαζόμενο άντρα καλύπτει εν πολλοίς και την μητέρα, γιατί μένουν κάτω από την ίδια στέγη με τα παιδιά και πολλά έξοδα είναι κοινά. Π.χ. η θέρμανση, το πλυντήριο, ο φωτισμός και η κουζίνα είναι βασικά τα ίδια έξοδα είτε μένεις μόνος είτε με οικογένεια. Και το φαγητό αναλογικά φθηνότερο είναι για οικογένεια. Δηλαδή το φαγητό για ένα μόνο άτομο κοστίζει πολύ περισσότερο αναλογικά.

Αυτά για φυσιολογικές καταστάσεις. Δεν πηγαίνω σε περιπτώσεις που δεν πληρώνει κάποιος την επιβεβλημένη διατροφή και δεν ξέρω πόσο καλά ελέγχει το ελληνικό κράτος την επιβολή της, με οικονομικά μέτρα κατά των παραβατών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Αυτό τους πονάει.
Το νομοσχέδιο είναι προβληματικό, αλλά πράγματι και οι φεμιναζι είναι προβληματικές. Βέβαια προσωπικά δε χαίρομαι με τα δάκρυά τους, οι περισσότερες δε φταίνε γι αυτο που είναι, όσες τέτοιες ξέρω είναι από κατεστραμμένες οικογένειες. Τις λυπάμαι λίγο. Νομίζουν ότι όλες οι οικογένειες και οι ανθρώπινες σχέσεις είναι προβληματικές. Δυσκολεύονται να καταλάβουν ότι κάποιοι είχαμε γονείς που τους λατρεύουμε, που τους ευχαριστούμε γιατί μας χάρισαν υπεροχα παιδικά χρόνια.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Μάιος 2021, 14:54

Αυτό τους πονάει.
Το νομοσχέδιο είναι προβληματικό,
Τι το προβληματικό εχει;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”