!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Ο πρώτος νεκρός
Να δεις όταν πρέπει να πληρωσεις εφοριες τεβε τι γινεται
hellegennes ποια η αποψη σου για αυτη τη μασκα;
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ ... ase-to-mit
- MiGiSukhoI
Δεν έχω πυρετό, οξυγόνωση πάνω από 97.
Δεν θα πάρω τις αντιβιώσεις.
Θα ξανακάνω αιματολογικές και ουρολογικές, θα πάω σε καρδιολόγο, νευρολόγο και πνευμολόγο κάποια στιγμή.
Ίσως να ήταν μια μορφή άπνοιας...
Θα ξανακάνω αιματολογικές και ουρολογικές, θα πάω σε καρδιολόγο, νευρολόγο και πνευμολόγο κάποια στιγμή.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
προλαβαίνεις να πιστέψεις στον Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν, πριν το μεγάλο ταξίδι...MiGiSukhoI έγραψε: 27 Οκτ 2020, 12:19 Δεν έχω πυρετό, οξυγόνωση πάνω από 97.
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ +
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- hellegennes
Είναι μια καλή ιδέα να βάλεις μπροστά στην μούρη σου ένα πράγμα από το οποίο δεν περνάνε άτομα οξυγόνου.nick έγραψε: 27 Οκτ 2020, 12:19 hellegennes ποια η αποψη σου για αυτη τη μασκα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Για ΜΙΤ μιλάμε, νομιζεις οτι δεν σκεφτηκαν οτι πρέπει να αναπνέουμε;hellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2020, 12:44Είναι μια καλή ιδέα να βάλεις μπροστά στην μούρη σου ένα πράγμα από το οποίο δεν περνάνε άτομα οξυγόνου.nick έγραψε: 27 Οκτ 2020, 12:19 hellegennes ποια η αποψη σου για αυτη τη μασκα;
Τυπικά συμπτώματα covid-19 (ξηρός βηχας- υποξυγοναιμια/δυσπνοια)
ΚΑΙ
στενή επαφή με θετικό (μέχρι και 48 ώρες πριν κάνει συμπτώματα ο θετικος)
είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι από covid-19
( λόγω και του ιστορικου επαφής με θετικό)
Το γεγονός όμως ότι καπνίζεις, δεν αποκλείει και μια κοινή πνευμονία της κοινοτητας (μικροβιακη). Η απουσία πυρετού, όμως, το κάνει λιγότερο πιθανό.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Και τα υψηλά λευκά πως τα δικαιολογείς; πάρε άνθρωπε μου εκεί τις αντιβιώσεις σου.MiGiSukhoI έγραψε: 27 Οκτ 2020, 12:19 Δεν έχω πυρετό, οξυγόνωση πάνω από 97.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- ΜπλεΜπουμπυς
Αν δεν γίνει λοκνταουν τώρα με 900 κρούσματα και μέσο όρο ημερήσιων θανάτων 10,
θα γίνει στα 3-4.000 κρούσματα και μέσο όρο θανάτων 50-60. Αυτές είναι οι 2 επιλογές.
Το λοκνταουν δεν μπορεί να αποφευχθεί πλέον.
Θα γίνει τώρα και θα σωθούν εκατοντάδες ζωές ή θα φτάσουμε στο αμήν;
θα γίνει στα 3-4.000 κρούσματα και μέσο όρο θανάτων 50-60. Αυτές είναι οι 2 επιλογές.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Και θα βελαξετε και ο καπιταλισμος δεν θα πεσει και θα μεινετε με 5%ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Οκτ 2020, 16:57 Αν δεν γίνει λοκνταουν τώρα με 900 κρούσματα και μέσο όρο ημερήσιων θανάτων 10,
- hellegennes
Όλα τα έχουν δει τα μάτια μου σ' αυτήν την πανδημία.nick έγραψε: 27 Οκτ 2020, 13:19Για ΜΙΤ μιλάμε, νομιζεις οτι δεν σκεφτηκαν οτι πρέπει να αναπνέουμε;hellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2020, 12:44Είναι μια καλή ιδέα να βάλεις μπροστά στην μούρη σου ένα πράγμα από το οποίο δεν περνάνε άτομα οξυγόνου.nick έγραψε: 27 Οκτ 2020, 12:19 hellegennes ποια η αποψη σου για αυτη τη μασκα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΜπλεΜπουμπυς
Μεχρι στιγμης ο μονος που βελαζει και δεν εχει βρακι να αλλαξει εισαι εσυ και η φαρα σου.CRWH έγραψε: 27 Οκτ 2020, 16:59Και θα βελαξετε και ο καπιταλισμος δεν θα πεσει και θα μεινετε με 5%ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Οκτ 2020, 16:57 Αν δεν γίνει λοκνταουν τώρα με 900 κρούσματα και μέσο όρο ημερήσιων θανάτων 10,
Οι πραγματικοι καπιταληστες γελανε με σας.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Περαστικά.MiGiSukhoI έγραψε: 27 Οκτ 2020, 06:33 Θα δείξει. Ευχαριστώ.
Δεν έχω πυρετό τώρα.
Ποιος ξέρει...
Μόνο τα λευκά είναι υψηλά.
Ο επίμονος, διαρκής ξερόβηχας ( χωρίς απεκκρίσεις) για μέρες -με τα ως τώρα δεδομένα- θεωρείται ότι είναι ένα απ' τα βασικά συμπτώματα Covid. Πάντα όμως υπάρχει το ενδεχόμενο λάθους. Περαστικά επίσης.Namrail έγραψε: 27 Οκτ 2020, 08:43 Αφού βρέθηκα για ώρα κοντά σε (μετέπειτα) επιβεβαιωμένο κρούσμα, εμφάνισα μετά από 4-5 μέρες συμπτώματα ενός πολύ επιθετικού κρυώματος. Τόσο επιθετικού, που αναγκάστηκα να κόψω το τσιγάρο για μια εβδομάδα (που τσιγάρο εγώ δεν έκοβα ούτε με 39 πυρετό) και το οξυγόνο κάποια στιγμή είχε φτάσει να κυμαίνεται από 91 ως 89! Εννοείται πως σταμάτησα τη δουλειά(καλά-καλά δεν μπορούσα να σταθώ, ούτε να κάνω δυο βήματα, ούτε μπορούσα να οδηγήσω)και έμεινα μέσα υπομένοντας μια διαρκή κατάσταση ασφυξίας, με τους γονείς μου να έχουν το νου τους. Δεν πήγα τελικά νοσοκομείο, επειδή έχω ξαναπεράσει περιπέτειες με το αναπνευστικό-ποτέ όμως τόσο σοβαρές- και δεν με πανικοβάλλουν εύκολα, και το ξεπέρασα πλήρως μετά από 10 μέρες. Κανένα από τα άτομα στο περιβάλλον μου δεν εμφάνισαν κάτι ανησυχητικό (αν και φρόντισα με τα πρώτα συμπτώματα να απομονωθώ και ενημέρωσα άπαντες. Μερικοί μάλιστα έκαναν και τεστ και βγήκε αρνητικό).
Αν ήταν όντως κρύωμα και όχι covid, σημαίνει ότι με covid απλά χαιρετάω. Αν και δεκαήμερο κρύωμα δεν έχω ξαναπεράσει. Πυρετό δεν ανέβασα. Μόνο έναν διαρκή, ανελέητο, ολοήμερο ξερόβηχα. Πλάνταξε η γειτονιά από τις οιμωγές μου.
Αν ισχυει αυτο για τον ξεροβηχα τοτε το περασα κατα 90% το Δεκεμβρη μετα απο διακοπες στη Βορεια/Κεντρικη Ευρωπη.
Θα το μετεδωσα σιγουρα σε καμια 200αρια ατομα στον περιγυρο και την δουλεια, μηδεν απωλειες απο οσο γνωριζω.
Μοιρασα απλοχερα ανοσια, παρακαλω δεν κανει τιποτα.
Θα το μετεδωσα σιγουρα σε καμια 200αρια ατομα στον περιγυρο και την δουλεια, μηδεν απωλειες απο οσο γνωριζω.
Μοιρασα απλοχερα ανοσια, παρακαλω δεν κανει τιποτα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 35 Απαντήσεις