!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Ο πρώτος νεκρός
Σωστά, όλα αυτά περιγράφει, όπως περιγράφει ότι ο κορωνοϊός δείχνει να συμπεριφέρεται ως προς αυτό όπως συμπεριφέρονται όλοι οι ιοί του αναπνευστικού. Δεν έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να κολλήσεις κορωνοϊό από αεροζόλ από ό,τι οποιονδήποτε ιό του κοινού κρυολογήματος ή της γρίπης και γενικά αυτή η πιθανότητα είναι πολύ μικρή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- MiGiSukhoI
Είμαι στα επείγοντα εδώ και δύο ώρες...
Ήμουν σε λήθαργο και με πήρε το ΕΚΑΒ.
Ακτινογραφία, ούρα και δείγμα μοριακό.
Πυρετός 37.3...
Πυρετός 37.3...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Περαστικά φίλεMiGiSukhoI έγραψε: 27 Οκτ 2020, 04:15 Είμαι στα επείγοντα εδώ και δύο ώρες...
Πυρετός 37.3...
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- MiGiSukhoI
Ευχαριστώ.
Σπίτι είμαι...
Αν δεν με πάρουν τηλέφωνο μέχρι την Τετάρτη είμαι εντάξει..
Σπίτι είμαι...
Αν δεν με πάρουν τηλέφωνο μέχρι την Τετάρτη είμαι εντάξει..
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Περαστικά, όλα καλά να πάνε.
Σε άλλα νέα, δεύτερη συνεχόμενη μέρα χωρίς κρούσματα στη Μελβούρνη και η πόλη ανοίγει σιγά - σιγά. Θα έχει ενδιαφέρον πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.
Σε άλλα νέα, δεύτερη συνεχόμενη μέρα χωρίς κρούσματα στη Μελβούρνη και η πόλη ανοίγει σιγά - σιγά. Θα έχει ενδιαφέρον πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- MiGiSukhoI
Θα δείξει. Ευχαριστώ.
Δεν έχω πυρετό τώρα.
Ποιος ξέρει...
Μόνο τα λευκά είναι υψηλά.
Δεν έχω πυρετό τώρα.
Ποιος ξέρει...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Αυτο με το ληθαργο το εχεις ξαναπαθει;MiGiSukhoI έγραψε: 27 Οκτ 2020, 04:15 Είμαι στα επείγοντα εδώ και δύο ώρες...
Πυρετός 37.3...
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Περαστικά μεγάλεMiGiSukhoI έγραψε: 27 Οκτ 2020, 04:15 Είμαι στα επείγοντα εδώ και δύο ώρες...
Πυρετός 37.3...
Αφού βρέθηκα για ώρα κοντά σε (μετέπειτα) επιβεβαιωμένο κρούσμα, εμφάνισα μετά από 4-5 μέρες συμπτώματα ενός πολύ επιθετικού κρυώματος. Τόσο επιθετικού, που αναγκάστηκα να κόψω το τσιγάρο για μια εβδομάδα (που τσιγάρο εγώ δεν έκοβα ούτε με 39 πυρετό) και το οξυγόνο κάποια στιγμή είχε φτάσει να κυμαίνεται από 91 ως 89! Εννοείται πως σταμάτησα τη δουλειά(καλά-καλά δεν μπορούσα να σταθώ, ούτε να κάνω δυο βήματα, ούτε μπορούσα να οδηγήσω)και έμεινα μέσα υπομένοντας μια διαρκή κατάσταση ασφυξίας, με τους γονείς μου να έχουν το νου τους. Δεν πήγα τελικά νοσοκομείο, επειδή έχω ξαναπεράσει περιπέτειες με το αναπνευστικό-ποτέ όμως τόσο σοβαρές- και δεν με πανικοβάλλουν εύκολα, και το ξεπέρασα πλήρως μετά από 10 μέρες. Κανένα από τα άτομα στο περιβάλλον μου δεν εμφάνισαν κάτι ανησυχητικό (αν και φρόντισα με τα πρώτα συμπτώματα να απομονωθώ και ενημέρωσα άπαντες. Μερικοί μάλιστα έκαναν και τεστ και βγήκε αρνητικό).
Αν ήταν όντως κρύωμα και όχι covid, σημαίνει ότι με covid απλά χαιρετάω. Αν και δεκαήμερο κρύωμα δεν έχω ξαναπεράσει. Πυρετό δεν ανέβασα. Μόνο έναν διαρκή, ανελέητο, ολοήμερο ξερόβηχα. Πλάνταξε η γειτονιά από τις οιμωγές μου.
Αν ήταν όντως κρύωμα και όχι covid, σημαίνει ότι με covid απλά χαιρετάω. Αν και δεκαήμερο κρύωμα δεν έχω ξαναπεράσει. Πυρετό δεν ανέβασα. Μόνο έναν διαρκή, ανελέητο, ολοήμερο ξερόβηχα. Πλάνταξε η γειτονιά από τις οιμωγές μου.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ποιά λευκά απ' όλα; Αν δεν είναι τα λεμφοκύτταρα δεν είναι ίωση αλλά μικρόβιο.MiGiSukhoI έγραψε: 27 Οκτ 2020, 06:33 Θα δείξει. Ευχαριστώ.
Δεν έχω πυρετό τώρα.
Ποιος ξέρει...
Αυτό ανταποκρίνεται τέλεια στις περιγραφες ελαφριού Covid.Namrail έγραψε: 27 Οκτ 2020, 08:43 Αφού βρέθηκα για ώρα κοντά σε (μετέπειτα) επιβεβαιωμένο κρούσμα, εμφάνισα μετά από 4-5 μέρες συμπτώματα ενός πολύ επιθετικού κρυώματος. Τόσο επιθετικού, που αναγκάστηκα να κόψω το τσιγάρο για μια εβδομάδα (που τσιγάρο εγώ δεν έκοβα ούτε με 39 πυρετό) και το οξυγόνο κάποια στιγμή είχε φτάσει να κυμαίνεται από 91 ως 89! Εννοείται πως σταμάτησα τη δουλειά(καλά-καλά δεν μπορούσα να σταθώ, ούτε να κάνω δυο βήματα, ούτε μπορούσα να οδηγήσω)και έμεινα μέσα υπομένοντας μια διαρκή κατάσταση ασφυξίας, με τους γονείς μου να έχουν το νου τους. Δεν πήγα τελικά νοσοκομείο, επειδή έχω ξαναπεράσει περιπέτειες με το αναπνευστικό-ποτέ όμως τόσο σοβαρές- και δεν με πανικοβάλλουν εύκολα, και το ξεπέρασα πλήρως μετά από 10 μέρες. Κανένα από τα άτομα στο περιβάλλον μου δεν εμφάνισαν κάτι ανησυχητικό (αν και φρόντισα με τα πρώτα συμπτώματα να απομονωθώ και ενημέρωσα άπαντες. Μερικοί μάλιστα έκαναν και τεστ και βγήκε αρνητικό).
- EKPLIKTIKOS
Θα μπορούσε εύκολα. Προφανώς υπάρχει διασπορά, όμως επειδή κυκλοφορούν κ αλλοι ιοί κανενας δεν μπορεί να σου πει χωρίς τεστ, ή τουλάχιστον αν είχαν κάνει τεστ ατομα του περιβάλλοντος ώστε να πεις οτι μάλλον αυτό είναι, έστω. Υπάρχει μεγάλη διασπορά, παντου σκανε κρούσματα σε γνωστούς μου γυρω γυρω.
Επρεπε να κανεις το τεστ εστω και στα τελειωματα για να ξερεις σιγουρα.Στην 11η μερα αναψες τσιγαρο;Namrail έγραψε: 27 Οκτ 2020, 08:43 Αφού βρέθηκα για ώρα κοντά σε (μετέπειτα) επιβεβαιωμένο κρούσμα, εμφάνισα μετά από 4-5 μέρες συμπτώματα ενός πολύ επιθετικού κρυώματος. Τόσο επιθετικού, που αναγκάστηκα να κόψω το τσιγάρο για μια εβδομάδα (που τσιγάρο εγώ δεν έκοβα ούτε με 39 πυρετό) και το οξυγόνο κάποια στιγμή είχε φτάσει να κυμαίνεται από 91 ως 89! Εννοείται πως σταμάτησα τη δουλειά(καλά-καλά δεν μπορούσα να σταθώ, ούτε να κάνω δυο βήματα, ούτε μπορούσα να οδηγήσω)και έμεινα μέσα υπομένοντας μια διαρκή κατάσταση ασφυξίας, με τους γονείς μου να έχουν το νου τους. Δεν πήγα τελικά νοσοκομείο, επειδή έχω ξαναπεράσει περιπέτειες με το αναπνευστικό-ποτέ όμως τόσο σοβαρές- και δεν με πανικοβάλλουν εύκολα, και το ξεπέρασα πλήρως μετά από 10 μέρες. Κανένα από τα άτομα στο περιβάλλον μου δεν εμφάνισαν κάτι ανησυχητικό (αν και φρόντισα με τα πρώτα συμπτώματα να απομονωθώ και ενημέρωσα άπαντες. Μερικοί μάλιστα έκαναν και τεστ και βγήκε αρνητικό).
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Test δεν έκανες ;Namrail έγραψε: 27 Οκτ 2020, 08:43 Αφού βρέθηκα για ώρα κοντά σε (μετέπειτα) επιβεβαιωμένο κρούσμα, εμφάνισα μετά από 4-5 μέρες συμπτώματα ενός πολύ επιθετικού κρυώματος. Τόσο επιθετικού, που αναγκάστηκα να κόψω το τσιγάρο για μια εβδομάδα (που τσιγάρο εγώ δεν έκοβα ούτε με 39 πυρετό) και το οξυγόνο κάποια στιγμή είχε φτάσει να κυμαίνεται από 91 ως 89! Εννοείται πως σταμάτησα τη δουλειά(καλά-καλά δεν μπορούσα να σταθώ, ούτε να κάνω δυο βήματα, ούτε μπορούσα να οδηγήσω)και έμεινα μέσα υπομένοντας μια διαρκή κατάσταση ασφυξίας, με τους γονείς μου να έχουν το νου τους. Δεν πήγα τελικά νοσοκομείο, επειδή έχω ξαναπεράσει περιπέτειες με το αναπνευστικό-ποτέ όμως τόσο σοβαρές- και δεν με πανικοβάλλουν εύκολα, και το ξεπέρασα πλήρως μετά από 10 μέρες. Κανένα από τα άτομα στο περιβάλλον μου δεν εμφάνισαν κάτι ανησυχητικό (αν και φρόντισα με τα πρώτα συμπτώματα να απομονωθώ και ενημέρωσα άπαντες. Μερικοί μάλιστα έκαναν και τεστ και βγήκε αρνητικό).
Περαστικά σου!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Περαστικά. 37,3 δεν είναι πυρετός και είσαι πολύ μικρός, μην μασάς.MiGiSukhoI έγραψε: 27 Οκτ 2020, 04:15 Είμαι στα επείγοντα εδώ και δύο ώρες...
Πυρετός 37.3...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 35 Απαντήσεις