Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 20:34
Ξεχνάμε τους όρθιους και τους χορούς λέει για όλο τι καλοκαίρι ( άνευ κρουσμάτων ή εμβολιασμών , οριστική ανακοίνωση ) .
Πραγματικά νομίζω το καλύτερο πράγμα είναι να ενωθούν οι καταστηματάρχες και να μην το τηρήσει κανένας . Αρχικά έστειλαν τελεσίγραφο οι Μυκονιάτες , ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι επειδή πραγματικά μας τα έπριξαν .
Εδώ να σημειώσω ότι οι εκ των πραγμάτων ιδιοκτήτες των καταστημάτων της Μυκόνου όλως τυχαίως είναι οι ίδιοι που ελέγχουν και την Αθήνα οπότε ίσως είναι στιγμή να δείξουν πόσο μεγάλα είναι τα @@ τους .
Αφου δεν θες εμβόλιο, παει και ο χορός
Ποτέ δεν δήλωσα ότι είμαι αρνητής του εμβολίου με την απόλυτη έννοια . Τους γονείς μου οι οποίοι και οι δύο πάσχουν από δύο - τρία νοσήματα ( σοβαρά ) ο καθένας τους συμβούλεψα πολλάκις να το κάνουν όπως και έκαναν , και ευτυχώς δεν παρουσίασαν καμία παρενέργεια όπως και πολλοί θείοι και θείες μου .
Αλλά αποδεδειγμένα σε κάποιους ΝΕΟΥΣ ανθρώπους ( νέος για την φύση είσαι μέχρι τα σαράντα , άσχετα αν κάποιος νιώθει νέος και στα εβδομήντα ) έχει προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες οι οποίες μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις είναι και δύσκολο να προληφθούν . Κάποιοι έχουν χάσει και την ζωή τους .
Σε προηγούμενο ποστ μου είπα ότι πρόταση μου είναι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των άνω των 65 , ίσως και άνω των 50 , προαιρετικός χωρίς κυρώσεις για τους 18-50 ή 65 και απαγορευτικός για τους ανήλικους .
Λοιπόν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει , ακόμα και δέκα χιλιάδες κρούσματα την ημέρα να έχουμε , αν το σύνολο των κρουσμάτων περνάει τον ιό στο σπίτι ( δεδομένου ότι τα περισσότερα κρούσματα είναι κάτω των τριάντα ) γιατί να παρθούν καταστροφικά μέτρα όπως απαγόρευση χορού κλπ ;
Το έχω ξαναπεί ότι πολλοί περισσότεροι νέοι πεθαίνουν από τροχαία λόγω αλκοόλ παρά από COVID , γιατί δεν απαγορεύομαι και την κυκλοφορία ΙΧ και μοτοσικλετών 12 με 7 το πρωί εκτός για λόγους υγείας και εργασίας ώστε να τους προστατέψουμε ; ( taxi likes this ) .
Τύπε, ποια καταστροφή έρχεται με την απαγόρευση του χορού στα νυχτερινά μαγαζιά;
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 20:34
Πραγματικά νομίζω το καλύτερο πράγμα είναι να ενωθούν οι καταστηματάρχες και να μην το τηρήσει κανένας . Αρχικά έστειλαν τελεσίγραφο οι Μυκονιάτες , ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι επειδή πραγματικά μας τα έπριξαν .
Εδώ να σημειώσω ότι οι εκ των πραγμάτων ιδιοκτήτες των καταστημάτων της Μυκόνου όλως τυχαίως είναι οι ίδιοι που ελέγχουν και την Αθήνα οπότε ίσως είναι στιγμή να δείξουν πόσο μεγάλα είναι τα @@ τους .
Και μετά θα μπούμε στην κόκκινη λίστα και θα μείνουν με τις κατσαρίδες στα μαγαζιά. Εκτός και αν οι μαφιόζοι που ελέγχουν εδώ νομίζουν ότι θα εκβιάσουν και ξένες κυβερνήσεις να μας στέλνουν τις πολίτες τους και να γυρίζουν υπερμεταδότες.
Αν ήσουν ξένος θα έδινες ένα σωρό λεφτά να πας σε έναν από τους ( υπό φυσιολογικές συνθήκες ) πιο ξέφρενους προορισμούς του πλανήτη και να κάθεσαι όλο το βράδυ σε ένα σκαμπό ή θα προτιμούσες να πας σε οποιονδήποτε άλλον Ελληνικό προορισμό και με το 1/10 του μπάτζετ σου ;
Προορισμοί όπως η Μύκονος , η Ίος η Ρόδος η μισή Κρήτη και η πρώτη χερσόνησος της Χαλκιδικής αν τηρήσουν το μέτρο θα χρεωκοπήσουν .
Ποτέ δεν δήλωσα ότι είμαι αρνητής του εμβολίου με την απόλυτη έννοια . Τους γονείς μου οι οποίοι και οι δύο πάσχουν από δύο - τρία νοσήματα ( σοβαρά ) ο καθένας τους συμβούλεψα πολλάκις να το κάνουν όπως και έκαναν , και ευτυχώς δεν παρουσίασαν καμία παρενέργεια όπως και πολλοί θείοι και θείες μου .
Αλλά αποδεδειγμένα σε κάποιους ΝΕΟΥΣ ανθρώπους ( νέος για την φύση είσαι μέχρι τα σαράντα , άσχετα αν κάποιος νιώθει νέος και στα εβδομήντα ) έχει προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες οι οποίες μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις είναι και δύσκολο να προληφθούν . Κάποιοι έχουν χάσει και την ζωή τους .
Σε προηγούμενο ποστ μου είπα ότι πρόταση μου είναι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των άνω των 65 , ίσως και άνω των 50 , προαιρετικός χωρίς κυρώσεις για τους 18-50 ή 65 και απαγορευτικός για τους ανήλικους .
Λοιπόν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει , ακόμα και δέκα χιλιάδες κρούσματα την ημέρα να έχουμε , αν το σύνολο των κρουσμάτων περνάει τον ιό στο σπίτι ( δεδομένου ότι τα περισσότερα κρούσματα είναι κάτω των τριάντα ) γιατί να παρθούν καταστροφικά μέτρα όπως απαγόρευση χορού κλπ ;
Το έχω ξαναπεί ότι πολλοί περισσότεροι νέοι πεθαίνουν από τροχαία λόγω αλκοόλ παρά από COVID , γιατί δεν απαγορεύομαι και την κυκλοφορία ΙΧ και μοτοσικλετών 12 με 7 το πρωί εκτός για λόγους υγείας και εργασίας ώστε να τους προστατέψουμε ; ( taxi likes this ) .
Τύπε, ποια καταστροφή έρχεται με την απαγόρευση του χορού στα νυχτερινά μαγαζιά;
Επίσης, τι είδους χορούς χορεύεις;
Δεν υπάρχει ωραιότερο θέαμα από καλλίγραμμα κορμιά να χορεύουν . Εγώ με αυτά γουστάρω και πίνω μέχρι σκασμού . Αν είναι να κάθονται όλοι με τα κινητά ή να κοιτάζονται πηγαίνω και σε μία ταβέρνα να μπορώ να μιλήσω κιόλας , όχι σε κλαμπ .
Επίσης
talaipwros έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 21:25
Ο ξενος αυτη τη στιγμη κοιταει να μην κολλήσει
Ο ξένος κατά πάσα πιθανότητα ή θα έχει εμβολιαστεί ή θα είναι καυλωμένος 20-30άρης . Να διασκεδάσει θέλει , εκτός αν είναι ιστοριολάτρης και έρθει για την πλούσια ιστορία μας , αλλά αυτός δεν θα πάει στην Μύκονο και στην Χαλκιδική .
talaipwros έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 21:21
OK αγαπητέ, οποτε ξεχνα τους χορούς. Απλο ειναι
( ο 30ρης θα κολλησει την 60ρα μανα του ή την 80ρα γιαγια του)
Να ξαναγράψω ότι θεωρώ ότι ο εμβολιασμός πρέπει να γίνει υποχρεωτικός για τους μεσήλικες και ηλικιωμένους ;
Οι ευπαθείς γέροι να το κάνουν , όχι όλοι. οι υπόλοιποι τι χρωστάνε να γίνουνε πείραμα με τα νανοσωματίδια;;
Και ένας υγειέστατος άνθρωπος μεγάλης ηλικίας μπορεί να χαιρετήσει ειδικά αν λάβει υπερβολικό ιικό φορτίο σε αντίθεση με έναν υγειή νέο . Και να μην χαιρετήσει θα κρατήσει το κρεβάτι ΜΕΘ για αρκετό καιρό .
Να ξαναγράψω ότι θεωρώ ότι ο εμβολιασμός πρέπει να γίνει υποχρεωτικός για τους μεσήλικες και ηλικιωμένους ;
Οι ευπαθείς γέροι να το κάνουν , όχι όλοι. οι υπόλοιποι τι χρωστάνε να γίνουνε πείραμα με τα νανοσωματίδια;;
Και ένας υγειέστατος άνθρωπος μεγάλης ηλικίας μπορεί να χαιρετήσει ειδικά αν λάβει υπερβολικό ιικό φορτίο σε αντίθεση με έναν υγειή νέο . Και να μην χαιρετήσει θα κρατήσει το κρεβάτι ΜΕΘ για αρκετό καιρό .
Να δούμε πόσοι θα χαιρετήσουν με τις υποχρεωτικές επαναλήψεις νανοσωματιδίων λάμα Φιφι ποντικιών και άλλων συνθετικών . Δεν τελειώνει το παραμύθι με 2 επαναλήψεις
Μπορούμε λοιπόν να σταματήσουμε με τις ρατσιστικές αρχιδιές οι οποίες όλως τυχαίως έχουν σαν αποτέλεσμα ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ (οι γέροι) να πρέπει να ρισκάρει το κωλί του με το εμβόλιο στη θέση ημών των ψεκασμένων παρτάκηδων τζημεροειδών;
Βλέπω. Ούτε 2% οι κάτω των 40. Για την ακρίβεια, 3 άτομα.
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα που φτιάχνει ηλικιακή ομάδα από 40 ως 64. Δηλ. πόσοι από τους 63 που έχει κυκλώσει είναι 40 ως 50 και πόσοι 50 ως 64 ? Σίγουρά μισοί μισοί θα ναι ...
Το έχω ξανασχολιάσει αυτό για την κατηγοριοποίηση του ΕΟΔΥ και τον τρόπο που επιλέγουν να αναπαράγουν πληροφορία, γι' αυτό παραπάνω που ο foscilis λέει «κάτω των 70» γράφω ειρωνικά «ναι, 69, 68, 67».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δημοκράτης έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 16:13
στην Ινδία η μεγάλη εξάπλωση του Ιού έγινε όταν εκεί έιχαν καλοκαίρι, επίσης αν ίσχυε ότι το καλόκαίρι παίζει κάποιο ρόλο λόγω καιρού τότε χώρες σαν την Βραζιλία δεν θα είχαν θέμα με τον ιό.
Και στην Βραζιλία και στην Κίνα και στην Ινδία δεν υπάρχει δεδομένη εποχικότητα στις ιώσεις. Δεν ξέρω σε τι ακριβώς οφείλεται αλλά το έχουμε ξανασυζητήσει. Να και ένα γράφημα:
α μάλιστα ο κόβιντ έχει θέμα μόνο με το ελληνικό καλοκαίρι. Με της βραζιλίας, της μέσης ανατολής, της Ινδίας και της Κίνας δεν έχει. Πεθαίνει με 30 βαθμούς κελσίου αλλά μόνο στην μεσόγειο.
Σου δείχνω ότι ξεκάθαρα η γρίπη έχει εξάρσεις το καλοκαίρι σ' αυτές τις χώρες, ενώ δεν έχει καθόλου στην Ευρώπη. Τι βρίσκεις ακατανόητο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 21:20
Ζεϊμπέκικο .
Αυτό επιτρέπεται. Είναι κοβιντ φρι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 21:20
Δεν υπάρχει ωραιότερο θέαμα από καλλίγραμμα κορμιά να χορεύουν . Εγώ με αυτά γουστάρω και πίνω μέχρι σκασμού . Αν είναι να κάθονται όλοι με τα κινητά ή να κοιτάζονται πηγαίνω και σε μία ταβέρνα να μπορώ να μιλήσω κιόλας , όχι σε κλαμπ .
Επίσης
Τσάμπα το συκώτι σου, τύπε.
Υ.Γ: Γυναίκες και ηδονή έχει και σε άλλα μέρη, πέρα από την εστίαση. Ψάξου.