Κι εμένα αυτό το σκεπτικό με χαλαρώνει. "Στην τελική, ό,τι και να γίνει, θα γίνει γρήγορα". The bright side of death.Chilloutbuddy έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 23:45Αμάν ρε φίλε, ούτε λίγο δε χαλαρωσες, τίποτα; 10 ώρες σερί τσίτα; Θα πάθεις τίποτα στο τέλος. Ώρα να δοκιμάσεις την απόλυτη λυση νομιζω. Φόρτωσε μια καλή τσόντα στο κινητό, κλειδώσου στην τουαλέτα και τράβα μια μαλακια, μετά βγες έξω και χτύπα κι ένα διπλό ουισκι. Αν δε σε χαλαρώσει κι αυτό παραδίνομαι.Isildur έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 18:57 Μπα, δε νομίζω μάστορα...
Έχω κάνει υπερατλαντική 10ωρη πτήση, αλλά... δεν. Σαν τον Ότο είμαι κι εγώ. Θα μπω, θα ταξιδέψω μεν όποτε χρειαστεί, αλλά στην προσγείωση θα έρθουν οι αεροσυνοδοί να μού ξεκαρφώσουν τα νύχια απ' το κάθισμα. Όσες ώρες και να 'ναι η πτήση.
Πάντως αν το καλοσκεφτείς δεν ξέρω τι φοβόμαστε, δηλαδή αν ήταν να πεθάνεις πως θα προτιμούσες να πεθάνεις; Σε νοσοκομεία με αρρώστιες, γιατρούς και φάρμακα που πεθαίνουν οι περισσότεροι; Τύψεις, τι έκανα λάθος, δεν πρόσεχα την υγεία μου, χαράμισα τη ζωή μου, το παιδί μου που δεν ήρθε να με δει και πεθαίνω μονος, και άλλες τέτοιες μαλακίες. Άσε ρε, καλύτερα εδώ, 5 λεπτά τρενάκι του τρόμου και μετά ζντουφ. Τέλος, ούτε κηδείες ούτε τίποτα, γεια σας. Ήρωας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εχετε ξενερώσει και εσείς με τα ταξίδια;
Re: Εχετε ξενερώσει και εσείς με τα ταξίδια;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 13:34 Μπα σε καλό σας.. Απ'τα 17 μου, ταξίδευα Αθήνα- Λονδίνο, ποτέ δεν φοβήθηκα, ποτέ δεν χέστηκα στο βρακί μου. Και με αναταράξεις κλπ κλπ. Παίζει το συγκεκριμένο δρομολόγιο να το έχω κάνει περισσότερες φορές απ'το Πάτρα -Αθήνα.![]()
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Πτήση πάνω από το Γκραν Κάνυον σε αεροπλανάκι από το Λας Βέγκας. Εκεί να δείς κούνημα να σου φύγει η μαγκιά.Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 10:52![]()
δυο φορές το έχω ζήσει έντονα, μια προσγείωση και μια απογείωση.
Σε αυτο το αναθεματισμένο Main της Φρανκφουρτης που ανάθεμα μια φορά να το έχω πετύχει με καλό καιρό
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αν μιλάς γιά μένα, σε 39 χώρες έχω πάει, σε πολλές απ'αυτές πολλές φορές, όχι σε μία και μιά φορά.Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 13:57 Βλέπω τραβάνε ζόρια οι περσόνες που πήγανε μια φορά σε μια Ευρωπαϊκή χώρα και νομίζουν οτι κατέκτησαν τον κόζμο όλο. Και θεωρούν πως είναι ελιτ. Μισό..
1.
Ὡραῖα μέρη, ἀπό 'κεῖνα βρῆκε νύφη ὁ ἀδερφός μου.Αγις έγραψε: 31 Οκτ 2024, 21:21 καλυτερα εδω δικε μου
https://www.travel.gr/experiences/agios ... stin-kata/
Δὲν ἔχω ταξιδέψει πολύ, ἀλλὰ δὲν αἰσθάνομαι τόση λαχτάρα στὴν προοπτικὴ νὰ κάνω ἕνα ταξίδι, ὅσο παλιότερα.
Ἡ διαδικασία μάλιστα τοῦ ταξιδιοῦ, δηλαδὴ οἱ βαλίτσες, τὰ ἀεροπλάνα, τὰ διαβατήρια καὶ ὅλα αὐτά, τὸ κάνουν ἀκόμη χειρότερο.
Ὁ προορισμὸς σὲ κάθε τόπο ἔχει τὸ ἐνδιαφέρον του, ὁπότε βρίσκω πράγματα νὰ κάνω καὶ νὰ τριγυρίσω.
Ἀλλὰ λέω μέσα μου πιὸ συχνά, τί ἦρθα νὰ κάνω ἐδῶ πέρα.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Κι εγώ δεν έχω λόγο, διασχίζω το μισό πλανήτη κάθε χρόνο εδώ και δεκαετίες, κουράστηκα.
Ο μόνος λόγος που ταξιδεύω είναι μόνο τα παιδιά, να τους δείξω κάτι διαφορετικό για να βγούνε λίγο απ'το μικρόκοσμο που ζούνε και να έχουμε και κάποιες αναμνήσεις σαν οικογένεια πριν φύγουν απ'το σπίτι (ή πριν τινάξω τα πέταλα, ό,τι έρθει πρώτο)
Αυτή τη στιγμή μπαίνουμε στο σπίτι και εξαφανιζόμαστε στις τέσσερις γωνίες, ο καθένας στην οθόνη του.
Συγκάτοικοι. Ούτε θυμάμαι την τελευταία φορά που φάγαμε μαζί στο ίδιο τραπέζι.
Ο μόνος λόγος που ταξιδεύω είναι μόνο τα παιδιά, να τους δείξω κάτι διαφορετικό για να βγούνε λίγο απ'το μικρόκοσμο που ζούνε και να έχουμε και κάποιες αναμνήσεις σαν οικογένεια πριν φύγουν απ'το σπίτι (ή πριν τινάξω τα πέταλα, ό,τι έρθει πρώτο)
Αυτή τη στιγμή μπαίνουμε στο σπίτι και εξαφανιζόμαστε στις τέσσερις γωνίες, ο καθένας στην οθόνη του.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Ταξιδεύω συνέχεια για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Δεν το βαριέμαι ποτέ. Πριν από δέκα μέρες γύρισα από Αργεντινή και Χιλή! Πέρασα απίθανα. Το Buenos Aires είναι σχεδόν σαν Ευρώπη.
Πτήση Μόναχο, Φρανκφούρτη.Leporello έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 00:11Πτήση πάνω από το Γκραν Κάνυον σε αεροπλανάκι από το Λας Βέγκας. Εκεί να δείς κούνημα να σου φύγει η μαγκιά.Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 10:52![]()
Σε αυτο το αναθεματισμένο Main της Φρανκφουρτης που ανάθεμα μια φορά να το έχω πετύχει με καλό καιρό
Η αεροσυνοδός να μην έχει λυθεί από τη θέση της και όλη την ώρα να κάνει το σταυρό της.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Otto Weininger
Κλασική κωλοπτηση.Ερμής έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 08:53Πτήση Μόναχο, Φρανκφούρτη.Leporello έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 00:11Πτήση πάνω από το Γκραν Κάνυον σε αεροπλανάκι από το Λας Βέγκας. Εκεί να δείς κούνημα να σου φύγει η μαγκιά.Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 10:52![]()
Η αεροσυνοδός να μην έχει λυθεί από τη θέση της και όλη την ώρα να κάνει το σταυρό της.
Όπως και οι πτήσεις πάνω από τις Άλπεις.
Ωραία εμπειρία ήταν και η πτήση πιο παλιά Τεργέστη - Μιλάνο, μικρο ελικοφόρο που σου προσέφερε 50 λεπτά χοροπηδήματος κάθε φορά
Let them make the first mistake. We make the last move.
Chilloutbuddy έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 02:16 Κι εγώ δεν έχω λόγο, διασχίζω το μισό πλανήτη κάθε χρόνο εδώ και δεκαετίες, κουράστηκα.
1.
Όχι Λέπο μου, δεν μίλησα για σένα. Αυτός που είχε τη μύγα και τράβαγε το ζόρι,τσίνησε χθες.Leporello έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 00:14Αν μιλάς γιά μένα, σε 39 χώρες έχω πάει, σε πολλές απ'αυτές πολλές φορές, όχι σε μία και μιά φορά.Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 13:57 Βλέπω τραβάνε ζόρια οι περσόνες που πήγανε μια φορά σε μια Ευρωπαϊκή χώρα και νομίζουν οτι κατέκτησαν τον κόζμο όλο. Και θεωρούν πως είναι ελιτ. Μισό..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Κι εμένα 22, Εράσμους στην Ιρλανδία.Leporello έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 08:58Chilloutbuddy έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 02:16 Κι εγώ δεν έχω λόγο, διασχίζω το μισό πλανήτη κάθε χρόνο εδώ και δεκαετίες, κουράστηκα.
Συγκάτοικοι. Ούτε θυμάμαι την τελευταία φορά που φάγαμε μαζί στο ίδιο τραπέζι.Τα παιδιά μου είναι 22 ετών και έχουν ταξειδέψει σε 19 χώρες. Στην ηλικία τους, είχα ταξειδέψει σε 0 χώρες. Το πρώτο μου ταξείδι στο εξωτερικό ήταν στα 23, στην Σαουδική Αραβία, χορηγία του Λάτση προς το ΕΜΠ.
Ευλογημένο Εράσμους, σεξουαλική ανταλλαγή φοιτητών. Βασικά όλη η Ευρώπη γαμούσε τις Ισπανίδες.
Δεν παραπονέθηκε κανείς.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Τόσο easy money είναι οι σπανιολες;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Eγώ σκέφτομαι να αρχίσω να ταξιδεύω περισσότερο. Πήγα προχθές στο γιατρό για ένα πονάκι που είχα στο στήθος και φεύγοντας, μου είπε "Κάνε ταξίδια." :-( :-(
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Καιρός καλάρει το Fort Pick καιρός και τα πανιόλα
Μα'σένανε μια αόρατη ζαλάδα σε κινεί
Μια στάμπα που δε φαίνεται, σε χάραξε η Σπανιόλα
Ή το κορίτσι που χορεύει, πάνω στο σκοινί
Μα'σένανε μια αόρατη ζαλάδα σε κινεί
Μια στάμπα που δε φαίνεται, σε χάραξε η Σπανιόλα
Ή το κορίτσι που χορεύει, πάνω στο σκοινί
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 1029 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
-
- 1 Απαντήσεις