!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πέθανε ο Μάθιου Περι

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Στύξ

Re: Πέθανε ο Μάθιου Περι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Οργισμένος έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:53
Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:54 Το επιμύθιον είναι ότι σκούζουν ακόμα τα γκαφάλια οι εμβολιασμένοι .
Αμορφωτε ψεκα.
Ψέκας είσαι και φαίνεσαι ,βούδι.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:55
Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:54 Το επιμύθιον είναι ότι σκούζουν ακόμα τα γκαφάλια οι εμβολιασμένοι .
Αμορφωτε ψεκα.
ΑΝτιεμβολιαστη του κωλου.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Οργισμένος έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:56

Αμορφωτε ψεκα.
Γκαφάλι ,γκζτάνι, γρούνι , μπλάρι, χλιάρα.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:59
Οργισμένος έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:56

Γκαφάλι ,γκζτάνι, γρούνι , μπλάρι, χλιάρα.
το χαζονταμαρο ξεχασες
Άβαταρ μέλους
decadent

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από decadent »

vagabondo έγραψε: 30 Ιουν 2024, 20:41
decadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 19:18Η γνώμη εμπεριέχει γνώση, αν η γνώση δεν υπάρχει δεν το χαρακτηρίζουμε γνώμη. Αν δεν ξέρεις τι σημαίνει ετεροδιακινδυνευση καλό θα ήταν να το ψάξεις.
Τι αμπελοφιλοσοφίες είναι αυτές;
Ο μαλακισμένος νόμος αναφέρεται σε ειδήσεις. Δεν έχουν καμιά δυνατότητα ή αρμοδιότητα τα μέλη του πχώρουμ να κρίνουν, αν μια είδηση είναι ψευδής ή αληθής και δεν είναι τα πόστς μας εδώ, ειδήσεις.
decadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 19:18Ο νόμος δεν είναι μαλακισμενος, μαλακισμένος είναι όποιος έχει τέτοια έπαρση που αν κάποιος λόγω άγνοιας ή μέσα στον πανικό του πιστέψει τσαρλατάνους, που παίζουν με την υγεία του κόσμου, τον θεωρεί ηλίθιο.
Δηλαδή, όποιος έχει άγνοια ή είναι πανικόβλητος, μπαίνει σε ένα φόρουμ να λύσει τα προβλήματα υγείας του;
Ας φροντίσει λοιπόν το φιλεύσπλαχνο κράτος να έχουν πρόσβαση στην υγεία οι πολίτες του και να αφήσει τις χουντικές μεθόδους. Γιατί, ο κύριος λόγος που ψάχνει γιατρειά ο κόσμος στο ίντερνετ, είναι η αφραγκιά κι όχι η άγνοια και ο πανικός.
αμπελοσοφία ότι για να έχεις γνώμη θέλει γνώσεις; οκ να κάνεις διαγνώσεις τότε να πάρω άδεια έναν μήνα, δυο τρία άρθρα θα διαβάσεις και θα είσαι οκ βρε [/s]

όσο για ποιους λόγους ψάχνει ο κόσμος στα ιντερνετς γιατρειά δεν είσαι σε θέση να έχεις γνώμη γιατί ΔΕΝ έχεις εμπειρία, όποτε τις αμπελοφιλοσοφίες σου κρατά τες για τον εαυτό σου όπως και το ύφος χιλίων καρδιναλίων
Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:23
decadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 11:05
Μπίστης έγραψε: 30 Ιουν 2024, 10:56

Σου θίξανε το σόι ή απλώς έχεις χόμπυ το ρουφιανιλικι ?
Δεν είναι ρουφιανιλικι ηλίθιε να προστατεύεις τον κόσμο από αντιεπιστημονικές παπάντζες. Εκτός αν θεωρείς οκ να μοιράζει βότανα κάποιος σε καρκινοπαθή και να του λέει πως θα γίνει καλά, γιατί ακριβώς το ίδιο είναι.
Εσύ που απειλείς, πότε έχεις πάει να δώσεις αίμα; Έσωσες ποτέ κανέναν; 84 Χ 3 =250 ανθρώπους έσωσα με το αίμα μου.
σε δικαιολογώ για την ερώτηση γιατί δεν ξέρεις την ιδιότητα μου
μπράβο που είσαι αιμοδότης!χρειάζεται αίμα!
όσο για την μετάγγιση και τα ml εξαρτάται αν μιλάμε για ολικο αίμα, για ΣΕ, για λευκαφαιρεμενα ερυθροκυτταρα ή πλυμμενα ή κρυοσυντηρημένα

Οργισμένος έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:38
decadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 10:35
Isildur έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 13:00 Εσύ λέγε ό,τι θες, αλλά τα νούμερα είναι αμείλικτα. Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι στο επόμενο διάστημα θα πεθάνει το 100% των εμβολιασμένων. Επίσης, η ίδια έρευνα έδειξε ότι στο ίδιο διάστημα, 7 στους 10 περίπου που θα πεθάνουν παγκοσμίως, θα έχουν εμβολιαστεί.
πηγή; Αφού πρόσφατη έρευνα είναι πόσταρε την να την διαβάσουμε κι εμείς.
Eχεις απολυτο δικαιο περι ψευδοεπιστημονικης παραπληροφορησης μονο που ο Ισιλντουρ εδω απλα ειρωνευεται τους αντιεμβολιαστες. Θελω να ελπιζω δλδ...
έχω και όπως είπα και σε κάποιον άλλον που μου το ανέφερε, δεν οφείλω να ξέρω το ύφος του καθένα και αν ειρωνεύεται προφανώς θα ζητήσω συγγνώμη για την ειρωνεία
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

decadent έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 10:41
vagabondo έγραψε: 30 Ιουν 2024, 20:41
decadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 19:18Η γνώμη εμπεριέχει γνώση, αν η γνώση δεν υπάρχει δεν το χαρακτηρίζουμε γνώμη. Αν δεν ξέρεις τι σημαίνει ετεροδιακινδυνευση καλό θα ήταν να το ψάξεις.
Τι αμπελοφιλοσοφίες είναι αυτές;
Ο μαλακισμένος νόμος αναφέρεται σε ειδήσεις. Δεν έχουν καμιά δυνατότητα ή αρμοδιότητα τα μέλη του πχώρουμ να κρίνουν, αν μια είδηση είναι ψευδής ή αληθής και δεν είναι τα πόστς μας εδώ, ειδήσεις.
decadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 19:18Ο νόμος δεν είναι μαλακισμενος, μαλακισμένος είναι όποιος έχει τέτοια έπαρση που αν κάποιος λόγω άγνοιας ή μέσα στον πανικό του πιστέψει τσαρλατάνους, που παίζουν με την υγεία του κόσμου, τον θεωρεί ηλίθιο.
Δηλαδή, όποιος έχει άγνοια ή είναι πανικόβλητος, μπαίνει σε ένα φόρουμ να λύσει τα προβλήματα υγείας του;
Ας φροντίσει λοιπόν το φιλεύσπλαχνο κράτος να έχουν πρόσβαση στην υγεία οι πολίτες του και να αφήσει τις χουντικές μεθόδους. Γιατί, ο κύριος λόγος που ψάχνει γιατρειά ο κόσμος στο ίντερνετ, είναι η αφραγκιά κι όχι η άγνοια και ο πανικός.
αμπελοσοφία ότι για να έχεις γνώμη θέλει γνώσεις; οκ να κάνεις διαγνώσεις τότε να πάρω άδεια έναν μήνα, δυο τρία άρθρα θα διαβάσεις και θα είσαι οκ βρε [/s]

όσο για ποιους λόγους ψάχνει ο κόσμος στα ιντερνετς γιατρειά δεν είσαι σε θέση να έχεις γνώμη γιατί ΔΕΝ έχεις εμπειρία, όποτε τις αμπελοφιλοσοφίες σου κρατά τες για τον εαυτό σου όπως και το ύφος χιλίων καρδιναλίων
Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:23
decadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 11:05

Δεν είναι ρουφιανιλικι ηλίθιε να προστατεύεις τον κόσμο από αντιεπιστημονικές παπάντζες. Εκτός αν θεωρείς οκ να μοιράζει βότανα κάποιος σε καρκινοπαθή και να του λέει πως θα γίνει καλά, γιατί ακριβώς το ίδιο είναι.
Εσύ που απειλείς, πότε έχεις πάει να δώσεις αίμα; Έσωσες ποτέ κανέναν; 84 Χ 3 =250 ανθρώπους έσωσα με το αίμα μου.
σε δικαιολογώ για την ερώτηση γιατί δεν ξέρεις την ιδιότητα μου
μπράβο που είσαι αιμοδότης!χρειάζεται αίμα!
όσο για την μετάγγιση και τα ml εξαρτάται αν μιλάμε για ολικο αίμα, για ΣΕ, για λευκαφαιρεμενα ερυθροκυτταρα ή πλυμμενα ή κρυοσυντηρημένα

Οργισμένος έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:38
decadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 10:35
πηγή; Αφού πρόσφατη έρευνα είναι πόσταρε την να την διαβάσουμε κι εμείς.
Eχεις απολυτο δικαιο περι ψευδοεπιστημονικης παραπληροφορησης μονο που ο Ισιλντουρ εδω απλα ειρωνευεται τους αντιεμβολιαστες. Θελω να ελπιζω δλδ...
έχω και όπως είπα και σε κάποιον άλλον που μου το ανέφερε, δεν οφείλω να ξέρω το ύφος του καθένα και αν ειρωνεύεται προφανώς θα ζητήσω συγγνώμη για την ειρωνεία
Οχι βεβαια, δεν χρειαζεται. Και πολυ καλα κανεις και τα λες αυτα αλλα..αδικως. ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΖΩΕΣ ΑΦΕΛΩΝ...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Συμμμαθητης μου με 3 παιδια και γυναικα φολα αντιεμβολιαστρια> Κολλησανε κοβιντ το 22, ο συμαθητης κατεληξε στην εντατικη και οταν τηλεφωνουσε ελεγε σε ολους να πανε να εμβολιαστουν .
Και τελικα πεθανε εκει μεσα λογω κοβιντ. Ουτε 50 ετων.
Τωρα ολα τα ζωα γυρω του το γυρισανε και λενε οτι δεν πεθανε απο κοβιντ και επιμενουν στις αντιεμβολιαστηκες παπαριες τους.

Μιλαμε για ισχυρο μειγμα ηλιθιοτητας και ψυχοπαθειας, διαβαστε αλλωστε και εδω μεσα το εμετικο νημα "συνεπειες εμβολιων". Καποιοι θελουν σκληρο γαμησι για να συνελθουν.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Αμορφωτε ψεκα.
ΠΣΕΚΑ!!!

εισαι και σε επικινδυνη ηλικια ζωον...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

αυτό με τον παλαβό που τρεχει ξεβράκωτος πάνω κάτω και πετάει τα σκατά του στον κόσμο ουρλιάζοντας θα πάει πολύ ακόμα?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

nowhere έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:50 αυτό με τον παλαβό που τρεχει ξεβράκωτος πάνω κάτω και πετάει τα σκατά του στον κόσμο ουρλιάζοντας θα πάει πολύ ακόμα?
Μπορείς να το δεις και ως προσωπικό προμόσιον.

Αν γίνει viral, έχει ελπίδες να τον ανεβάσουν κι αυτόν σε ακτιβιστικό άρμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

decadent έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 10:41 όσο για ποιους λόγους ψάχνει ο κόσμος στα ιντερνετς γιατρειά δεν είσαι σε θέση να έχεις γνώμη γιατί ΔΕΝ έχεις εμπειρία, όποτε τις αμπελοφιλοσοφίες σου κρατά τες για τον εαυτό σου όπως και το ύφος χιλίων καρδιναλίων
Εσύ τώρα, πόσων καρδιναλίων ύφος έχεις; :lol:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ !!!
Οργισμένος έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:41 Συμμμαθητης μου με 3 παιδια και γυναικα φολα αντιεμβολιαστρια> Κολλησανε κοβιντ το 22, ο συμαθητης κατεληξε στην εντατικη και οταν τηλεφωνουσε ελεγε σε ολους να πανε να εμβολιαστουν .
Τωρα ολα τα ζωα γυρω του το γυρισανε και λενε οτι δεν πεθανε απο κοβιντ και επιμενουν στις αντιεμβολιαστηκες παπαριες τους.
Το μήνυμα καταχωρήθηκε σε εξελάκι. :8)
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

nowhere έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:50 αυτό με τον παλαβό που τρεχει ξεβράκωτος πάνω κάτω και πετάει τα σκατά του στον κόσμο ουρλιάζοντας θα πάει πολύ ακόμα?
Είναι πολιτιστικό δρώμενο...πάει αγκαζέ με τον πχώρο σαν υπέρτατη απόδειξη ινκλουσιβιτι

Καβάτζα παίζει να κάνουν μην τους κυνηγήσουν άλλα δρώμενα με τίποτα σκρίνσοτς
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

vagabondo έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:53
decadent έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 10:41 όσο για ποιους λόγους ψάχνει ο κόσμος στα ιντερνετς γιατρειά δεν είσαι σε θέση να έχεις γνώμη γιατί ΔΕΝ έχεις εμπειρία, όποτε τις αμπελοφιλοσοφίες σου κρατά τες για τον εαυτό σου όπως και το ύφος χιλίων καρδιναλίων

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ !!!
Οργισμένος έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:41 Συμμμαθητης μου με 3 παιδια και γυναικα φολα αντιεμβολιαστρια> Κολλησανε κοβιντ το 22, ο συμαθητης κατεληξε στην εντατικη και οταν τηλεφωνουσε ελεγε σε ολους να πανε να εμβολιαστουν .
Το μήνυμα καταχωρήθηκε σε εξελάκι. :8)
Νυχτα εβγαλες το δημοτικο?
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Που θα παει θα σε παρουν ειδηση και θα σε ντυσουν.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
decadent

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από decadent »

vagabondo έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:53
εγώ έχω και τις γνώσεις και την εμπειρία γιατι αυτή είναι η δουλειά μου, όποτε μπροστά σε αδαής που νομίζουν ότι έγιναν επιστήμονες γιατί διάβασαν μερικά άρθρα θα έχω το ύφος που τους αξίζει

υ.γ. και για να προλάβω τον student και τον κάθε student, που με θεωρει ψωνάρα, καλο θα ήταν να μάθει και αυτός και όποιος ανηκει στην συνομοταξία του, που κάνουν προβολη τα κόμπλεξ τους, ότι τις δυσκολίες που περάσαμε τα τελέυταια χρόνια και τους ανθρωπους που δεν μπορεσαμε να βοηθησουμε οφειλεται σε ενα μεγαλο ποσοστο και στα ψέκια, ergo θα έχω οτι υφος θέλω απεναντι σε όποιον προωθει αντιεπιστημονικες παπαντζες.-

δεν θα επανέλθω, καλό μονόλογο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”