Ψέκας είσαι και φαίνεσαι ,βούδι.Οργισμένος έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:53Αμορφωτε ψεκα.Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:54 Το επιμύθιον είναι ότι σκούζουν ακόμα τα γκαφάλια οι εμβολιασμένοι .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε ο Μάθιου Περι
Re: Πέθανε ο Μάθιου Περι
- Οργισμένος
ΑΝτιεμβολιαστη του κωλου.Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:55Ψέκας είσαι και φαίνεσαι ,βούδι.Οργισμένος έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:53Αμορφωτε ψεκα.Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:54 Το επιμύθιον είναι ότι σκούζουν ακόμα τα γκαφάλια οι εμβολιασμένοι .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γκαφάλι ,γκζτάνι, γρούνι , μπλάρι, χλιάρα.Οργισμένος έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:56ΑΝτιεμβολιαστη του κωλου.
το χαζονταμαρο ξεχασεςΣτύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:59Γκαφάλι ,γκζτάνι, γρούνι , μπλάρι, χλιάρα.
αμπελοσοφία ότι για να έχεις γνώμη θέλει γνώσεις; οκ να κάνεις διαγνώσεις τότε να πάρω άδεια έναν μήνα, δυο τρία άρθρα θα διαβάσεις και θα είσαι οκ βρε [/s]vagabondo έγραψε: 30 Ιουν 2024, 20:41Τι αμπελοφιλοσοφίες είναι αυτές;decadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 19:18Η γνώμη εμπεριέχει γνώση, αν η γνώση δεν υπάρχει δεν το χαρακτηρίζουμε γνώμη. Αν δεν ξέρεις τι σημαίνει ετεροδιακινδυνευση καλό θα ήταν να το ψάξεις.
Ο μαλακισμένος νόμος αναφέρεται σε ειδήσεις. Δεν έχουν καμιά δυνατότητα ή αρμοδιότητα τα μέλη του πχώρουμ να κρίνουν, αν μια είδηση είναι ψευδής ή αληθής και δεν είναι τα πόστς μας εδώ, ειδήσεις.
Δηλαδή, όποιος έχει άγνοια ή είναι πανικόβλητος, μπαίνει σε ένα φόρουμ να λύσει τα προβλήματα υγείας του;decadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 19:18Ο νόμος δεν είναι μαλακισμενος, μαλακισμένος είναι όποιος έχει τέτοια έπαρση που αν κάποιος λόγω άγνοιας ή μέσα στον πανικό του πιστέψει τσαρλατάνους, που παίζουν με την υγεία του κόσμου, τον θεωρεί ηλίθιο.
Ας φροντίσει λοιπόν το φιλεύσπλαχνο κράτος να έχουν πρόσβαση στην υγεία οι πολίτες του και να αφήσει τις χουντικές μεθόδους. Γιατί, ο κύριος λόγος που ψάχνει γιατρειά ο κόσμος στο ίντερνετ, είναι η αφραγκιά κι όχι η άγνοια και ο πανικός.
όσο για ποιους λόγους ψάχνει ο κόσμος στα ιντερνετς γιατρειά δεν είσαι σε θέση να έχεις γνώμη γιατί ΔΕΝ έχεις εμπειρία, όποτε τις αμπελοφιλοσοφίες σου κρατά τες για τον εαυτό σου όπως και το ύφος χιλίων καρδιναλίων
σε δικαιολογώ για την ερώτηση γιατί δεν ξέρεις την ιδιότητα μουΣτύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:23Εσύ που απειλείς, πότε έχεις πάει να δώσεις αίμα; Έσωσες ποτέ κανέναν; 84 Χ 3 =250 ανθρώπους έσωσα με το αίμα μου.decadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 11:05Δεν είναι ρουφιανιλικι ηλίθιε να προστατεύεις τον κόσμο από αντιεπιστημονικές παπάντζες. Εκτός αν θεωρείς οκ να μοιράζει βότανα κάποιος σε καρκινοπαθή και να του λέει πως θα γίνει καλά, γιατί ακριβώς το ίδιο είναι.
μπράβο που είσαι αιμοδότης!χρειάζεται αίμα!
όσο για την μετάγγιση και τα ml εξαρτάται αν μιλάμε για ολικο αίμα, για ΣΕ, για λευκαφαιρεμενα ερυθροκυτταρα ή πλυμμενα ή κρυοσυντηρημένα
έχω και όπως είπα και σε κάποιον άλλον που μου το ανέφερε, δεν οφείλω να ξέρω το ύφος του καθένα και αν ειρωνεύεται προφανώς θα ζητήσω συγγνώμη για την ειρωνείαΟργισμένος έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:38Eχεις απολυτο δικαιο περι ψευδοεπιστημονικης παραπληροφορησης μονο που ο Ισιλντουρ εδω απλα ειρωνευεται τους αντιεμβολιαστες. Θελω να ελπιζω δλδ...decadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 10:35πηγή; Αφού πρόσφατη έρευνα είναι πόσταρε την να την διαβάσουμε κι εμείς.Isildur έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 13:00 Εσύ λέγε ό,τι θες, αλλά τα νούμερα είναι αμείλικτα. Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι στο επόμενο διάστημα θα πεθάνει το 100% των εμβολιασμένων. Επίσης, η ίδια έρευνα έδειξε ότι στο ίδιο διάστημα, 7 στους 10 περίπου που θα πεθάνουν παγκοσμίως, θα έχουν εμβολιαστεί.
- Οργισμένος
Οχι βεβαια, δεν χρειαζεται. Και πολυ καλα κανεις και τα λες αυτα αλλα..αδικως. ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΖΩΕΣ ΑΦΕΛΩΝ...decadent έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 10:41αμπελοσοφία ότι για να έχεις γνώμη θέλει γνώσεις; οκ να κάνεις διαγνώσεις τότε να πάρω άδεια έναν μήνα, δυο τρία άρθρα θα διαβάσεις και θα είσαι οκ βρε [/s]vagabondo έγραψε: 30 Ιουν 2024, 20:41Τι αμπελοφιλοσοφίες είναι αυτές;decadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 19:18Η γνώμη εμπεριέχει γνώση, αν η γνώση δεν υπάρχει δεν το χαρακτηρίζουμε γνώμη. Αν δεν ξέρεις τι σημαίνει ετεροδιακινδυνευση καλό θα ήταν να το ψάξεις.
Ο μαλακισμένος νόμος αναφέρεται σε ειδήσεις. Δεν έχουν καμιά δυνατότητα ή αρμοδιότητα τα μέλη του πχώρουμ να κρίνουν, αν μια είδηση είναι ψευδής ή αληθής και δεν είναι τα πόστς μας εδώ, ειδήσεις.
Δηλαδή, όποιος έχει άγνοια ή είναι πανικόβλητος, μπαίνει σε ένα φόρουμ να λύσει τα προβλήματα υγείας του;decadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 19:18Ο νόμος δεν είναι μαλακισμενος, μαλακισμένος είναι όποιος έχει τέτοια έπαρση που αν κάποιος λόγω άγνοιας ή μέσα στον πανικό του πιστέψει τσαρλατάνους, που παίζουν με την υγεία του κόσμου, τον θεωρεί ηλίθιο.
Ας φροντίσει λοιπόν το φιλεύσπλαχνο κράτος να έχουν πρόσβαση στην υγεία οι πολίτες του και να αφήσει τις χουντικές μεθόδους. Γιατί, ο κύριος λόγος που ψάχνει γιατρειά ο κόσμος στο ίντερνετ, είναι η αφραγκιά κι όχι η άγνοια και ο πανικός.
όσο για ποιους λόγους ψάχνει ο κόσμος στα ιντερνετς γιατρειά δεν είσαι σε θέση να έχεις γνώμη γιατί ΔΕΝ έχεις εμπειρία, όποτε τις αμπελοφιλοσοφίες σου κρατά τες για τον εαυτό σου όπως και το ύφος χιλίων καρδιναλίων
σε δικαιολογώ για την ερώτηση γιατί δεν ξέρεις την ιδιότητα μουΣτύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:23Εσύ που απειλείς, πότε έχεις πάει να δώσεις αίμα; Έσωσες ποτέ κανέναν; 84 Χ 3 =250 ανθρώπους έσωσα με το αίμα μου.decadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 11:05
Δεν είναι ρουφιανιλικι ηλίθιε να προστατεύεις τον κόσμο από αντιεπιστημονικές παπάντζες. Εκτός αν θεωρείς οκ να μοιράζει βότανα κάποιος σε καρκινοπαθή και να του λέει πως θα γίνει καλά, γιατί ακριβώς το ίδιο είναι.
μπράβο που είσαι αιμοδότης!χρειάζεται αίμα!
όσο για την μετάγγιση και τα ml εξαρτάται αν μιλάμε για ολικο αίμα, για ΣΕ, για λευκαφαιρεμενα ερυθροκυτταρα ή πλυμμενα ή κρυοσυντηρημένα
έχω και όπως είπα και σε κάποιον άλλον που μου το ανέφερε, δεν οφείλω να ξέρω το ύφος του καθένα και αν ειρωνεύεται προφανώς θα ζητήσω συγγνώμη για την ειρωνείαΟργισμένος έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:38Eχεις απολυτο δικαιο περι ψευδοεπιστημονικης παραπληροφορησης μονο που ο Ισιλντουρ εδω απλα ειρωνευεται τους αντιεμβολιαστες. Θελω να ελπιζω δλδ...decadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 10:35
πηγή; Αφού πρόσφατη έρευνα είναι πόσταρε την να την διαβάσουμε κι εμείς.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Συμμμαθητης μου με 3 παιδια και γυναικα φολα αντιεμβολιαστρια> Κολλησανε κοβιντ το 22, ο συμαθητης κατεληξε στην εντατικη και οταν τηλεφωνουσε ελεγε σε ολους να πανε να εμβολιαστουν .
Και τελικα πεθανε εκει μεσα λογω κοβιντ. Ουτε 50 ετων.
Τωρα ολα τα ζωα γυρω του το γυρισανε και λενε οτι δεν πεθανε απο κοβιντ και επιμενουν στις αντιεμβολιαστηκες παπαριες τους.
Μιλαμε για ισχυρο μειγμα ηλιθιοτητας και ψυχοπαθειας, διαβαστε αλλωστε και εδω μεσα το εμετικο νημα "συνεπειες εμβολιων". Καποιοι θελουν σκληρο γαμησι για να συνελθουν.
Τωρα ολα τα ζωα γυρω του το γυρισανε και λενε οτι δεν πεθανε απο κοβιντ και επιμενουν στις αντιεμβολιαστηκες παπαριες τους.
Μιλαμε για ισχυρο μειγμα ηλιθιοτητας και ψυχοπαθειας, διαβαστε αλλωστε και εδω μεσα το εμετικο νημα "συνεπειες εμβολιων". Καποιοι θελουν σκληρο γαμησι για να συνελθουν.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ΠΣΕΚΑ!!!Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:55Ψέκας είσαι και φαίνεσαι ,βούδι.Οργισμένος έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:53Αμορφωτε ψεκα.Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:54 Το επιμύθιον είναι ότι σκούζουν ακόμα τα γκαφάλια οι εμβολιασμένοι .
εισαι και σε επικινδυνη ηλικια ζωον...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
αυτό με τον παλαβό που τρεχει ξεβράκωτος πάνω κάτω και πετάει τα σκατά του στον κόσμο ουρλιάζοντας θα πάει πολύ ακόμα?
Μπορείς να το δεις και ως προσωπικό προμόσιον.nowhere έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:50 αυτό με τον παλαβό που τρεχει ξεβράκωτος πάνω κάτω και πετάει τα σκατά του στον κόσμο ουρλιάζοντας θα πάει πολύ ακόμα?
Αν γίνει viral, έχει ελπίδες να τον ανεβάσουν κι αυτόν σε ακτιβιστικό άρμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εσύ τώρα, πόσων καρδιναλίων ύφος έχεις;decadent έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 10:41 όσο για ποιους λόγους ψάχνει ο κόσμος στα ιντερνετς γιατρειά δεν είσαι σε θέση να έχεις γνώμη γιατί ΔΕΝ έχεις εμπειρία, όποτε τις αμπελοφιλοσοφίες σου κρατά τες για τον εαυτό σου όπως και το ύφος χιλίων καρδιναλίων
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ !!!
Το μήνυμα καταχωρήθηκε σε εξελάκι.Οργισμένος έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:41 Συμμμαθητης μου με 3 παιδια και γυναικα φολα αντιεμβολιαστρια> Κολλησανε κοβιντ το 22, ο συμαθητης κατεληξε στην εντατικη και οταν τηλεφωνουσε ελεγε σε ολους να πανε να εμβολιαστουν .
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Είναι πολιτιστικό δρώμενο...πάει αγκαζέ με τον πχώρο σαν υπέρτατη απόδειξη ινκλουσιβιτιnowhere έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:50 αυτό με τον παλαβό που τρεχει ξεβράκωτος πάνω κάτω και πετάει τα σκατά του στον κόσμο ουρλιάζοντας θα πάει πολύ ακόμα?
Καβάτζα παίζει να κάνουν μην τους κυνηγήσουν άλλα δρώμενα με τίποτα σκρίνσοτς
- Οργισμένος
Νυχτα εβγαλες το δημοτικο?vagabondo έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:53Εσύ τώρα, πόσων καρδιναλίων ύφος έχεις;decadent έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 10:41 όσο για ποιους λόγους ψάχνει ο κόσμος στα ιντερνετς γιατρειά δεν είσαι σε θέση να έχεις γνώμη γιατί ΔΕΝ έχεις εμπειρία, όποτε τις αμπελοφιλοσοφίες σου κρατά τες για τον εαυτό σου όπως και το ύφος χιλίων καρδιναλίων![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ !!!
Το μήνυμα καταχωρήθηκε σε εξελάκι.Οργισμένος έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:41 Συμμμαθητης μου με 3 παιδια και γυναικα φολα αντιεμβολιαστρια> Κολλησανε κοβιντ το 22, ο συμαθητης κατεληξε στην εντατικη και οταν τηλεφωνουσε ελεγε σε ολους να πανε να εμβολιαστουν .
Τωρα ολα τα ζωα γυρω του το γυρισανε και λενε οτι δεν πεθανε απο κοβιντ και επιμενουν στις αντιεμβολιαστηκες παπαριες τους.![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Που θα παει θα σε παρουν ειδηση και θα σε ντυσουν.nowhere έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:50 αυτό με τον παλαβό που τρεχει ξεβράκωτος πάνω κάτω και πετάει τα σκατά του στον κόσμο ουρλιάζοντας θα πάει πολύ ακόμα?
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
εγώ έχω και τις γνώσεις και την εμπειρία γιατι αυτή είναι η δουλειά μου, όποτε μπροστά σε αδαής που νομίζουν ότι έγιναν επιστήμονες γιατί διάβασαν μερικά άρθρα θα έχω το ύφος που τους αξίζειvagabondo έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:53Εσύ τώρα, πόσων καρδιναλίων ύφος έχεις;decadent έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 10:41 όσο για ποιους λόγους ψάχνει ο κόσμος στα ιντερνετς γιατρειά δεν είσαι σε θέση να έχεις γνώμη γιατί ΔΕΝ έχεις εμπειρία, όποτε τις αμπελοφιλοσοφίες σου κρατά τες για τον εαυτό σου όπως και το ύφος χιλίων καρδιναλίων![]()
υ.γ. και για να προλάβω τον student και τον κάθε student, που με θεωρει ψωνάρα, καλο θα ήταν να μάθει και αυτός και όποιος ανηκει στην συνομοταξία του, που κάνουν προβολη τα κόμπλεξ τους, ότι τις δυσκολίες που περάσαμε τα τελέυταια χρόνια και τους ανθρωπους που δεν μπορεσαμε να βοηθησουμε οφειλεται σε ενα μεγαλο ποσοστο και στα ψέκια, ergo θα έχω οτι υφος θέλω απεναντι σε όποιον προωθει αντιεπιστημονικες παπαντζες.-
δεν θα επανέλθω, καλό μονόλογο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-