θυμάται κανείς πώς λένε το μέρος με τα παγόνια;
υγ, το βρηκα
https://www.tripadvisor.com.gr/Attracti ... egean.html
Τύπε, βαριέμαι να κάνω παραθέσεις με όλα όσα έγραψες και αυτή είναι η τελευταία μου δημοσίευση εδώ όσον αφορά το θέμα του στρατού, σεβόμενος το αίτημα του Ορέστη.hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:21Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Αυτό έγραψα, βρε νούμερο; Ξαναδιάβασέ το.Feindflug έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:16 Άχρηστη λέει η αναφορά, επειδή δεν πέθαναν πολλοί στο στρατόπεδο.
ξενέρωσα.περίμενα ιστορία με τούρκους κομμάντοenaon έγραψε: 26 Ιαν 2020, 03:57 κάπου στο κέντρο του νησιού, έχουν περάσει χρόνια και δεν θυμάμαι, έχει ένα φαράγγι γεμάτο δέντρα, ποταμάκια και πολλά παγόνια, πάρα πολλά. Όχι ακριβώς φαράγγι, σαν να έχει γίνει καθίζηση 30-50 μέτρων σε μια μεγάλη έκταση που για κάποιο λόγο έχει πολύ πλούσια βλάστηση, τόση που το φως του ηλίου δεν περνάει. Γενικά το νησί αυτό αλλάζει είδος χλωρίδας δραστικά σε μερικά σημεία του, σαν να αλλάζεις ήπειρο μοιάζει.
θυμάται κανείς πώς λένε το μέρος με τα παγόνια;
υγ, το βρηκα
https://www.tripadvisor.com.gr/Attracti ... egean.html
Έχεις πει ότι μένεις στη Ρόδο και σε καλούν στην Κω; Πόσο βύσμα είσαι βρε πολύμπριζο;
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Καμμία σχέση και...Feindflug έγραψε: 26 Ιαν 2020, 08:46 Το όλο συμπέρασμα από αυτά που γράφεις είναι ότι περίμενες μια θητεία εκπαιδεύσεως Navy Seals
Όχι. Είπα πως δεν με έπαιρναν στις Ειδικές Δυνάμεις λόγω ασθματικού ιστορικού. Αυτό δεν σε εμποδίζει σε τίποτα να χειρίζεσαι οποιοδήποτε όπλο και φυσικά δεν σε εμποδίζει να κάνεις βασική στρατιωτική εκπαίδευση.Feindflug έγραψε: 26 Ιαν 2020, 08:46Ο ίδιος αποκάλυψες πως κάποια θέματα υγείας που έχεις, σε κάνουν ακατάλληλο για μια καλή στρατιωτική εκπαίδευση.
Όχι από τις εκατοντάδες ώρες σκοπιάς, δηλαδή.Feindflug έγραψε: 26 Ιαν 2020, 08:46 Τα λοιπά για τις σκοπιές, τους προβολείς, τις αναφορές και τα συνθηματικά, δεν τα σχολιάζω. Είσαι προφανώς άσχετος με τέτοια θέματα καθότι οι γνώσεις σου προέρχονται από τις παπιο-ιστορίες που διάβαζες.
Είμαι παντογνώστης και η αυτοπεποίθησή μου θα ήταν θείο δώρο για τα συφαντάρια.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν ξέρω.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιαν 2020, 08:51 Λοιπον το αποφασισα. Δεν παω πουθενα. Ο ανθρωπος ειναι υπευθυνος γι' αυτο που εξημερωνει. Οταν ζουσε ο σκυλος μου τον φροντισα οσο μού επετρεπαν οι αδυναμιες μου. Τωρα ειμαι υπευθυνος για τη μορφωση μου, που ειναι αλλωστε κατι που το κανω με χαρα γιατι μου αρεσει και γιατι εχω καλους συμμαθητες. Κανονικα θα επρεπε να μελεταω ακομα περισσοτερα μαθηματα. Πρεπει να πολεμησω τις αμφιβολιες, τις επιβουλες, τις αρνητικες επιδρασεις, ελπιζω λιγο σοφοτερα απο την τελευταια φορα. Ειναι το τελευταιο μου χρεος να προστατευσω αυτο που ξεκινησα, απεναντι στον οποιονδηποτε, κρατος, κοινωνια, συγγενεις. Τον οβολο μου τον εχω πληρωμενο.
Καλά, μαλάκας είσαι; Και τι θα κάνεις αν γίνει πόλεμος; Τροφή για τους σκύλους θα γίνεις.GoBack έγραψε: 26 Ιαν 2020, 11:47 Fun fact,δεν εμαθα ποτε να στρωνω την κουβερτα και να φτιαχνω φακελο
Στο κέντρο ρίξαμε με κοινά όπλα που προφανώς ήταν σε πιο καλή κατάσταση. Στη μονάδα όλα (εκτός από ένα Α4) βαρούσαν στο γάμο του καραγκιόζη. Πολλά είχαν εμφανώς στραβή κάνη από τα πεσίματα και τα χτυπήματα. Με αυτά τα όπλα δεν θα χτυπήσεις ελέφαντα στα 50 μέτρα, όχι να πας σε πόλεμο.Νon4me έγραψε: 25 Ιαν 2020, 23:59Το g3 θα χασει μονο απο κοπανηματα αν το πετας εδω και εκει ( κανοντας ζημια στην κάνη η στα σκοπευτικα ) λες και ειναι η μαγκουρα του παππου σου . Δεν τα τριβουν , ενω για να χασει ευθυβολία απο βολες θα πρεπει να εχει ρίξει 1000δες σφαιρες κατα ριπας και οχι βολη κατα βολη που ριχνουν στον ΕΣ = σεναριο πιο απιθανο απο τζοκερ . Ενα τετοιο στραβο μου ετυχε σε βολη στο κεντρο νεοσυλλέκτων οπου σχεδον φαινοταν η κανη ''αρπαγμενη'' με γυμνο ματι . Συν τοις αλλοις στις περισσότερες βολές ρίχνεις με οπλα διαλεγμένα και οχι με το ατομικο σου τυφέκιο , οποτε το να ριξεις σε ολη σου τη θητεια με στραβα G3 ειναι παλι απιθανο .Awesomatic έγραψε: 25 Ιαν 2020, 23:33 Και τα G3 που λέτε αντικατάσταση θέλουν. Τα έχουν περάσει τόσες βολές/τρίψιμο/πτώσεις που βαράνε στο γάμο του καραγκιόζη. Και πόλεμος να γίνει δεν θα μπορούμε να ρίξουμε στο στόχο.
Όχι. Ο ελληνικός στρατός σε χρειάζεται ορεστης35.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιαν 2020, 08:51 Λοιπον το αποφασισα. Δεν παω πουθενα. Ο ανθρωπος ειναι υπευθυνος γι' αυτο που εξημερωνει. Οταν ζουσε ο σκυλος μου τον φροντισα οσο μού επετρεπαν οι αδυναμιες μου. Τωρα ειμαι υπευθυνος για τη μορφωση μου, που ειναι αλλωστε κατι που το κανω με χαρα γιατι μου αρεσει και γιατι εχω καλους συμμαθητες. Κανονικα θα επρεπε να μελεταω ακομα περισσοτερα μαθηματα. Πρεπει να πολεμησω τις αμφιβολιες, τις επιβουλες, τις αρνητικες επιδρασεις, ελπιζω λιγο σοφοτερα απο την τελευταια φορα. Ειναι το τελευταιο μου χρεος να προστατευσω αυτο που ξεκινησα, απεναντι στον οποιονδηποτε, κρατος, κοινωνια, συγγενεις. Τον οβολο μου τον εχω πληρωμενο.
FUCK DONALD TRUMP