!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φανταρος

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Φανταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Νon4me έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:57 Μη γενικευεις και ξεχειλωνεις ρε για να σου βγει η θέση . Μονο και μόνο τις 2-3-4-5 βολες με το g3 που θα κανει το οποιοδηποτε ( μη γιωτάδικο ) φαντάρι σε ολη τη θητεια του κέρδος ειναι , αν αναλογιστεις πως φαντάρι απο μεγαλούπολη και μη κυνήγος = δεν ειχει πιασει στη ζωη του ποτε κατι αλλο περαν πλαστικου nerf και του πουλιου του .
Πολύ συγκεκριμένα είναι αυτά που λέω, όχι γενικά.

Και τι κέρδος είναι να κάνεις 5 βολές, οι οποίες γίνονται τσάτρα πάτρα, χωρίς προετοιμασία, χωρίς να σου διδάξει κάποιος πώς γίνεται σωστά, χωρίς σωστό εξοπλισμό, χωρίς μέριμνα αν το κάνεις σωστά ή λάθος και να σου εξηγήσουν τι κάνεις λάθος, μόνο για να βγει η υποχρέωση;

Είναι σαν να λες ότι είναι κέρδος να πάω για τοξοβολία και να μου πει ο εκπαιδευτής «να, πάρε αυτό το τόξο και ρίξε τέσσερα βέλη και μετά φύγε».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2020, 23:25
Νon4me έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:57 Μη γενικευεις και ξεχειλωνεις ρε για να σου βγει η θέση . Μονο και μόνο τις 2-3-4-5 βολες με το g3 που θα κανει το οποιοδηποτε ( μη γιωτάδικο ) φαντάρι σε ολη τη θητεια του κέρδος ειναι , αν αναλογιστεις πως φαντάρι απο μεγαλούπολη και μη κυνήγος = δεν ειχει πιασει στη ζωη του ποτε κατι αλλο περαν πλαστικου nerf και του πουλιου του .
Πολύ συγκεκριμένα είναι αυτά που λέω, όχι γενικά.

Και τι κέρδος είναι να κάνεις 5 βολές, οι οποίες γίνονται τσάτρα πάτρα, χωρίς προετοιμασία, χωρίς να σου διδάξει κάποιος πώς γίνεται σωστά, χωρίς σωστό εξοπλισμό, χωρίς μέριμνα αν το κάνεις σωστά ή λάθος και να σου εξηγήσουν τι κάνεις λάθος, μόνο για να βγει η υποχρέωση;

Είναι σαν να λες ότι είναι κέρδος να πάω για τοξοβολία και να μου πει ο εκπαιδευτής «να, πάρε αυτό το τόξο και ρίξε τέσσερα βέλη και μετά φύγε».
Αρλουμπες στο 4 γωνο λες ως συνηθως οταν θες να αποδειξεις κατι ξεχειλωνοντας απο δω και τραβωντας απο κει .,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Δεν νομίζω ότι πολλοί θα συμφωνούσαν ότι έχω ξεχειλώσει τίποτα. Μια χαρά τα λέω, όπως πάντα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Νon4me

hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2020, 23:31 Δεν νομίζω ότι πολλοί θα συμφωνούσαν ότι έχω ξεχειλώσει τίποτα. Μια χαρά τα λέω, όπως πάντα.
ασε τους πολλούς και τα συμπεράσματα εκ των προτέρων .

επισης

για να ειμαι δικαιος δε το κανεις παντα . αλλες φορες μιλας σωστα . οταν ομως παιρνεις το υφακι των καρδιναλιων . του γαμας την παναγουλα . απλα και μονο επειδη τραβηξες γραμμη και την υπερασπιζεσαι .
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Και τα G3 που λέτε αντικατάσταση θέλουν. Τα έχουν περάσει τόσες βολές/τρίψιμο/πτώσεις που βαράνε στο γάμο του καραγκιόζη. Και πόλεμος να γίνει δεν θα μπορούμε να ρίξουμε στο στόχο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Awesomatic έγραψε: 25 Ιαν 2020, 23:33 Και τα G3 που λέτε αντικατάσταση θέλουν. Τα έχουν περάσει τόσες βολές/τρίψιμο/πτώσεις που βαράνε στο γάμο του καραγκιόζη. Και πόλεμος να γίνει δεν θα μπορούμε να ρίξουμε στο στόχο.
Το g3 θα χασει μονο απο κοπανηματα αν το πετας εδω και εκει ( κανοντας ζημια στην κάνη η στα σκοπευτικα ) λες και ειναι η μαγκουρα του παππου σου . Δεν τα τριβουν , ενω για να χασει ευθυβολία απο βολες θα πρεπει να εχει ρίξει 1000δες σφαιρες κατα ριπας και οχι βολη κατα βολη που ριχνουν στον ΕΣ = σεναριο πιο απιθανο απο τζοκερ . Ενα τετοιο στραβο μου ετυχε σε βολη στο κεντρο νεοσυλλέκτων οπου σχεδον φαινοταν η κανη ''αρπαγμενη'' με γυμνο ματι . Συν τοις αλλοις στις περισσότερες βολές ρίχνεις με οπλα διαλεγμένα και οχι με το ατομικο σου τυφέκιο , οποτε το να ριξεις σε ολη σου τη θητεια με στραβα G3 ειναι παλι απιθανο .
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Νon4me έγραψε: 25 Ιαν 2020, 23:33
hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2020, 23:31 Δεν νομίζω ότι πολλοί θα συμφωνούσαν ότι έχω ξεχειλώσει τίποτα. Μια χαρά τα λέω, όπως πάντα.

επισης

για να ειμαι δικαιος δε το κανεις παντα . αλλες φορες μιλας σωστα . οταν ομως παιρνεις το υφακι των καρδιναλιων . του γαμας την παναγουλα . απλα και μονο επειδη τραβηξες γραμμη και την υπερασπιζεσαι .
Κάνεις λάθος. Αν είχες παρακολουθήσει ποτέ την συμμετοχή μου σε άλλα παρόμοια νήματα, θα έβλεπες ότι είναι πάγια η άποψή μου και λέω τα ίδια πράγματα.

Πιο πολλά έμαθα από το εγχειρίδιο των Μικρών Εξερευνητών, στην παιδική μου ηλικία, παρά από τον στρατό. Βασικά από τον στρατό δεν έμαθα απολύτως τίποτα, πέρα από το ότι οι στρατιωτικοί είναι οι χειρότεροι δημόσιοι υπάλληλοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Νon4me

hellegennes έγραψε: 26 Ιαν 2020, 02:14
Νon4me έγραψε: 25 Ιαν 2020, 23:33

επισης

Κάνεις λάθος. Αν είχες παρακολουθήσει ποτέ την συμμετοχή μου σε άλλα παρόμοια νήματα, θα έβλεπες ότι είναι πάγια η άποψή μου και λέω τα ίδια πράγματα.

Πιο πολλά έμαθα από το εγχειρίδιο των Μικρών Εξερευνητών, στην παιδική μου ηλικία, παρά από τον στρατό. Βασικά από τον στρατό δεν έμαθα απολύτως τίποτα, πέρα από το ότι οι στρατιωτικοί είναι οι χειρότεροι δημόσιοι υπάλληλοι.
Καλα ενταξει με έπεισες . και γώ μικρος διάβαζα μπλεκ , αλλα δεν εμαθα να ριχνω (και να λυνω - δενω ) g3 -ηκ11- mag- mg3 50ρι zu23 ουτε μ113 οδηγησα , οπότε τις '' ιστοριουλες '' αλλου . εκτος και αν ησουν γιωτας η βυσμα καφετζης του διοικητη σε ολη τη θητεια .
Άβαταρ μέλους
hellegennes

'Εχω κάνει 5 βολές, ακριβώς όπως τις περιγράφω -αν θες να τα επαναλάβω-, σκοπιές, εφόδους, περίπολα, φύλαξη σε φυλάκια, κτλ.

Επίσης έχω κάνει σιτιστής μονάδας (των ΧΩΚ*) και μοναδικό στέλεχος του φρουραρχείου Αλεξανδρούπολης**, όπως έχω ξαναπεί, όπου ήμουν στο γραφείο από τις 8 το πρωί ως τις 12 το βράδυ. Ξέρω όλες τις όψεις του στρατού.

* όπου ήμουν υπεύθυνος για τον σιτισμό της ΠΔ και την οργάνωση σιτισμού σε άλλες τρεις πυροβολαρχίες (διαφορετικά στρατόπεδα), παρέλαβα ελλειμματικό ταμείο και παρέδωσα πλεονασματικό, αυξάνοντας την ποιότητα του φαγητού, γιατί γαμάω και δέρνω από οργάνωση. Εννοείται ότι δεν μου τα δίδαξε κανείς αυτά.
** όπου έκανα δουλειά δύο φαντάρων, ενός υπαξ/κου και ενός αξ/κου. Εκεί εντρύφησα περισσότερο στο πόσο γελοία και ατελείωτη γραφειοκρατία έχει ο ΕΣ και πόσο οργανωτικά μπουρδέλο είναι, με ένα κάρο άχρηστα πρωτόκολλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Νon4me

hellegennes έγραψε: 26 Ιαν 2020, 02:47 'Εχω κάνει 5 βολές, ακριβώς όπως τις περιγράφω -αν θες να τα επαναλάβω-, σκοπιές, εφόδους, περίπολα, φύλαξη σε φυλάκια, κτλ.

Επίσης έχω κάνει σιτιστής μονάδας (των ΧΩΚ*) και μοναδικό στέλεχος του φρουραρχείου Αλεξανδρούπολης**, όπως έχω ξαναπεί, όπου ήμουν στο γραφείο από τις 8 το πρωί ως τις 12 το βράδυ. Ξέρω όλες τις όψεις του στρατού.

* όπου ήμουν υπεύθυνος για τον σιτισμό της ΠΔ και την οργάνωση σιτισμού σε άλλες τρεις πυροβολαρχίες (διαφορετικά στρατόπεδα), παρέλαβα ελλειμματικό ταμείο και παρέδωσα πλεονασματικό, αυξάνοντας την ποιότητα του φαγητού, γιατί γαμάω και δέρνω από οργάνωση. Εννοείται ότι δεν μου τα δίδαξε κανείς αυτά.
** όπου έκανα δουλειά δύο φαντάρων, ενός υπαξ/κου και ενός αξ/κου. Εκεί εντρύφησα περισσότερο στο πόσο γελοία και ατελείωτη γραφειοκρατία έχει ο ΕΣ και πόσο οργανωτικά μπουρδέλο είναι, με ένα κάρο άχρηστα πρωτόκολλα.
Οπότε ( χωρις πολλά πολλά )
Πιο πολλά έμαθα από το εγχειρίδιο των Μικρών Εξερευνητών, στην παιδική μου ηλικία, παρά από τον στρατό.
'Εχω κάνει 5 βολές, ακριβώς όπως τις περιγράφω
αυτοαναιρεισαι μονος σου . [ το ξεχειλωμα που λέγαμε ]

το οτι ησουν γραφιας - λογιστης - σιτιστης - γουατεβερ ( δε το λεω υποτιμητικα αυτο) δε παει να πει πως τα στραυρολεξα που ελυνες μικρος σε βοηθησαν πιο πολυ απο τον ΕΣ . Εισαι και λιγο προκατειλημενος και δενει το γλυκο .

ps . Ποτε δεν εχω πει οτι η οργανωση και λοιπα στον εσ ειναι υποδειγμα , απο την αλλη εσυ λαικιζεις .

ο ΕΣ σε προετοιμασε για το μελλοντικο σου επάγγελμα . σε απογοητευσε καπως ομως . και εδω δικαιολογω την εμμονη σου στους μπλε φακους επαφης .
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Lol. Δυο φορές στην ζωή μου έχω βάλει χρωματιστούς φακούς.

Δεν αυτοαναιρούμαι. Έκανα 5 βολές, ακριβώς όπως τις περιέγραψα. Τσάτρα πάτρα, χωρίς να νοιάζεται κανείς για το αποτέλεσμα, για το αν ρίχνω σωστά, χωρίς κανείς να μου δείξει πώς ακριβώς να ρίχνω (πιο πολλά έχω μάθει απ' το Χόλιγουντ), χωρίς προετοιμασία, χωρίς σκοπό. Πάρε ένα όπλο και ρίξε 18 βολές. Μετά φύγε.

Τι μου δίδαξε αυτό; Ότι ήξερα πριν ρίξω ξέρω και τώρα. Αν ποτέ -ο μη γένοιτο- χρειαστεί να χρησιμοποιήσω σε αληθινές συνθήκες, θα αξιοποιήσω ό,τι ξέρω από ντοκιμαντέρ και βιβλία, γιατί ο ΕΣ δεν μου έμαθε κυριολεκτικά τίποτα. Ευτυχώς που ξέρω και αυτά τα πέντε πράγματα από άλλες πηγές και βασικές γνώσεις φυσικής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Ε ας εφευγες απο το γραφειο λοιπον . ( και γω ημουν 6 μηνες στο 3το γραφειο ως πληροφορικαριος ) Η ακομη πιο ωμα αφου διψουσες για γνωση ας ειχες δηλώσει μεγάλο πευκο . Την κολοκυθια θα παιξουμε στις 3 + ?

Σε τελικη αναλυση αν γινει πολεμος εχεις προυπηρεσια για καποιο τμημα εφοδιασμου . και αυτο το ειχες μαθει στους οδηγους επιβιωσης ? τρισμεγιστε μεγαλεμπορα ?
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 10:37
Ορέστης 35 έγραψε: 24 Ιαν 2020, 14:28 Με καλουν στην Κω.
Έφεδρος;
δεν έχει σχολή εφέδρων στην Κω. Βασικά ούτε κέντρο νεοσύλλεκτων έχει.

Αν σε κάλεσαν Ορέστη στην κω μην πας, θα σε κόψουν κομμάτια και θα πουλήσουν τα νεφρά σου ή θα σε κάνουν σκλάβο του σεξ.

Αν δεν σε πειράζει πάντως να ρισκαρεις, πες ότι θες να πας τον Ιούνιο για 2 μήνες, πιο καλά από την Ιο θα ειναι.
Ορέστης 35 έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:59
Ερμής έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:10 Ορέστη χάνεις τη λάμψη σου.
Υπάρχει κέντρο νεοσυλλέκτων στην Κω;
Θες να σου στειλω το σημειομα καταταξης να μου πεις;

Υ.γ. φλουφλουγκ και αλλοι να χαρειτε, αφηστε τη χαζοσυζητηση για τη χρησιμοτητα της θητειας που σε κανει αντρα για αλλο θρεντ
σορυ, δεν ήξερα οτι έχουν αλλάξει τόσο τα πράγματα. Η Κως εντωμεταξυ δεν εχει και μονάδες θεωρητικά, είναι τμήματα εθνοφυλακής, και καλά είναι ντόπιοι όλοι, απαγορεύονται οι μονάδες. Απο μπαχαλο σε μπάχαλο πάμε ρε γαμώτο.

Πάντως πολύ ωραίο νησί για θητεία νομίζω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Νon4me έγραψε: 26 Ιαν 2020, 03:10 Ε ας εφευγες απο το γραφειο λοιπον . ( και γω ημουν 6 μηνες στο 3το γραφειο ως πληροφορικαριος ) Η ακομη πιο ωμα αφου διψουσες για γνωση ας ειχες δηλώσει μεγάλο πευκο . Την κολοκυθια θα παιξουμε στις 3 + ?
Είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις αλλά δεν μπορούσα να περάσω εξετάσεις γιατί είμαι ασθματικός. Ήμουν νέος και ηλίθιος. Αφού τελείωσα την θητεία μου ευχαρίστησα το σύμπαν που δεν με πήραν τελικά.

Νon4me έγραψε: 26 Ιαν 2020, 03:10Σε τελικη αναλυση αν γινει πολεμος εχεις προυπηρεσια για καποιο τμημα εφοδιασμου . και αυτο το ειχες μαθει στους οδηγους επιβιωσης ? τρισμεγιστε μεγαλεμπορα ?

Όχι, πήγα και σχολείο. Σκοπός του σχολείου είναι να μαθαίνεις και πράγματα, να χρησιμοποιείς την λογική σου και τέτοια τετριμμένα. Επαναλαμβάνω, παρέλαβα τον σιτισμό με έλλειμμα και παρέδωσα πλεόνασμα. Αν απλώς ακολουθούσα οδηγίες, όπως φαντάζεσαι, θα αύξανα το έλλειμμα. Σχεδίασα απ' την αρχή το πρόγραμμα και έκανα αλλαγές. Όταν ήρθε η ώρα να πάρω μετάθεση, ο ανθυπασπιστής του γραφείου δεν ήθελε να με αφήσει να φύγω. Με κράτησε δε, στο στρατόπεδο, δύο παραπάνω εβδομάδες, βάζοντας τον γιατρό μονάδας να γράψει ψεύτικο σημείωμα ότι είχα γαστρεντερίτιδα (τα έχω ακόμη τα σημειώματα). Δεν ήταν ο στρατός που μου έμαθε πώς να κάνω αυτήν την δουλειά, εγώ έμαθα στον στρατό πώς γίνεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Νon4me

hellegennes έγραψε: 26 Ιαν 2020, 03:33
Νon4me έγραψε: 26 Ιαν 2020, 03:10 Ε ας εφευγες απο το γραφειο λοιπον . ( και γω ημουν 6 μηνες στο 3το γραφειο ως πληροφορικαριος ) Η ακομη πιο ωμα αφου διψουσες για γνωση ας ειχες δηλώσει μεγάλο πευκο . Την κολοκυθια θα παιξουμε στις 3 + ?
Είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις αλλά δεν μπορούσα να περάσω εξετάσεις γιατί είμαι ασθματικός. Ήμουν νέος και ηλίθιος. Αφού τελείωσα την θητεία μου ευχαρίστησα το σύμπαν που δεν με πήραν τελικά.

Νon4me έγραψε: 26 Ιαν 2020, 03:10Σε τελικη αναλυση αν γινει πολεμος εχεις προυπηρεσια για καποιο τμημα εφοδιασμου . και αυτο το ειχες μαθει στους οδηγους επιβιωσης ? τρισμεγιστε μεγαλεμπορα ?

Όχι, πήγα και σχολείο. Σκοπός του σχολείου είναι να μαθαίνεις και πράγματα, να χρησιμοποιείς την λογική σου και τέτοια τετριμμένα. Επαναλαμβάνω, παρέλαβα τον σιτισμό με έλλειμμα και παρέδωσα πλεόνασμα. Αν απλώς ακολουθούσα οδηγίες, όπως φαντάζεσαι, θα αύξανα το έλλειμμα. Σχεδίασα απ' την αρχή το πρόγραμμα και έκανα αλλαγές. Όταν ήρθε η ώρα να πάρω μετάθεση, ο ανθυπασπιστής του γραφείου δεν ήθελε να με αφήσει να φύγω. Με κράτησε δε, στο στρατόπεδο, δύο παραπάνω εβδομάδες, βάζοντας τον γιατρό μονάδας να γράψει ψεύτικο σημείωμα ότι είχα γαστρεντερίτιδα (τα έχω ακόμη τα σημειώματα). Δεν ήταν ο στρατός που μου έμαθε πώς να κάνω αυτήν την δουλειά, εγώ έμαθα στον στρατό πώς γίνεται.
Ε αν εισαι ασθματικος λογικο να μη σε πήραν ( δε πιστευω να σε κοψαν απο υψος και να το κρυβεις :P jk.. ) . Οι πεζονάυτες κανουν κατι χιλιόμετρα σε καθημερινη βάση θα τους έμενες στα χέρια τύπε . Κατα τ αλλα τα κομματια του παζλ καπως μαζευτηκαν , . Ησουν πυροβολικο που σιγουρα οι βολες με το g3 δεν ειναι πρωτευον οπως στο πεζικο . Λογικά ομως ουτε απο πυροβόλα σκαμπάζεις γιατι τρύπωσες στο γραφειο να μαθεις τους υπασπιστες γραμματα σπουδαματα . Αλλα ο ελ στρατος φταιει που δεν εμαθες κατι γιατι ο αναδρομος ερμης , ο πινόκιο και το οχι του δημοψηφίσματος αφου .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”